Min nye killing - hvad skal jeg huske?

De fleste killinger vaccineres første gang, når de er 10-12 uger. 4 uger efter skal killingen have endnu en vaccination for at opnå den bedste beskyttelse mod sygdomme.  Vi giver samtidig ormekur ved begge vaccinationer.

Vi vaccinerer imod kattesyge, katteinfluenza, Chlamydia, katte leukæmi og felin panleukopeni. Læs mere om sygdommene under "Vaccination kat" i menuen til venstre.

Det er vigtigt at vaccinere killingen, da der eller er meget stor risiko for, at katten bliver alvorligt syg. For at holde beskyttelsen ved lige, bør katten revaccineres årligt, hvor vi samtidig laver et sundhedstjek.


Ved det første besøg på dyrehospitalet tager vi en snak om bl.a. fodring og forebyggelse af almindelige sygdomme. 


Hvis katten kommer ud, er det en god ide at overveje, om den skal neutraliseres, så man derved undgår bekymringer med killinger, strint og "humørsvingninger". 

Vi anbefaler tidlig kastration (hankatte) eller sterilisation (hunkatte) til alle katte, som ikke skal bruges i avl. Af hensyn til narkosen skal katten være mindst 4 mdr og veje over 2kg.

Ved operation er samtidig øremærkning og/eller chipmærkning samt vaccination billigere, end hvis ydelserne købes hver for sig. Se priser under "priser" i menuen til venstre.

Nyeste kommentarer

07.06 | 12:27

har i sassafras albidum eller oil

...
25.01 | 12:15
Forside har modtaget 35
28.10 | 12:49
Reproduktion hund har modtaget 3