Et besøg på Malling Dyrehospital

I undermenuerne ude til venstre kan du læse meget mere om nogle af de ting, som vi tilbyder.

Det der er vigtig for os er, at du føler dig tryg og velinformere om, hvad der foregår.

Derudover har vi den holdning, at det skal være så lidt stressende og belastende som muligt for et dyr at komme til dyrlægen.

Derfor vælger vi ofte at give en let bedøvelse, når vi skal håndtere dyret, det være sig til blodprøver, røntgen og ultralyd, men også til negleklip og pelspleje. Et besøg på Malling Dyrehospital skal være så god en oplevelse som muligt for både ejer og dyr.


Allerede i venteværelset prøver vi at blive gode venner med dyret ved at give det tid til at falde til ro og snuse til os og ved masser af klap og kæl, hvis dyret har lyst. For de fleste hunde hjælper godbidder godt på vej. Det stresser dyret mindre, når det ikke er vildt fremmede, som pludselig roder og piller over det hele og måske får det til at gøre ondt.


Du er altid velkommen til at komme ind med din hund, få den vejet og få lidt godbidder. På den måde er det ikke lige så fremmed, når hunden er syg og skal til dyrlægen.

I konsultationen

De fleste konsultationer starter med, at vi lader dyret gå frit rundt og undersøge vores konsultationsrum, mens vi taler med ejeren og betragter dyret for at se efter tegn på sygdom eller svaghed. Dernæst fortsætter vi med en egentlig undersøgelse af dyrets helbredstilstand.Ved en helbredsundersøgelse undersøger vi blandt andet
:                             

Øjne, næsebor, ører , tænder og mundhule, hjerte og lunger, hud og hårlag, poter og kløer, kønsorganer, kropstemperatur, muskelfylde og ernæringstilstand.

Efter undersøgelsen kan nogle dyr straks sættes i behandling. 

Mange gange har vi brug for yderligere undersøgelser og laboratorietest, hvor vi ofte vil vælge at indlægge dyret, så vi har god tid til at gøre vores arbejde grundigt og omhyggeligt.
 
Igen tilstræber vi at stresse dyret så lidt som muligt.

Behov for supplerende undersøgelser, fx blodprøver eller røntgen, afhænger af dyrets alder og art, almene helbredstilstand og selvfølgelig sygdomsproblemet.

Er operation nødvendig aftaler vi tid med ejeren og giver instruktion om forberedelse til operationen.


Når dyr og ejer forlader vores konsultation efter en helbredsundersøgelse er det vores ønske, at ejeren føler sig tryg og tilstrækkeligt vejledt omkring dyrets pasning og sundhedspleje i tiden frem til næste besøg på Malling Dyrehospital.

Her er vores dyrlæge John i gang med at vaccinere en ny lille hvalp. Vi går langt for at dyrene skal føle sig trygge og få en god oplevelse fra start

Nyeste kommentarer

07.06 | 12:27

har i sassafras albidum eller oil

...
26.07 | 01:06
Forside har modtaget 39
28.10 | 12:49
Reproduktion hund har modtaget 3