Gæstebog
Tak for besøget! Håber du fandt noget af interesse. Skriv en hilsen i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Flemming Vestmark Jensen, d. 05-11-2008
Hej Sigvard

1000 Tak for en rigtig god hjemmeside, jeg har set link til din hjemmeside på Dis-Danmark

mvh
Flemming Vestmark


E-mail:
Hjemmeside: www.flemmingvestmark.dk
Skrevet af Frank Petersen, d. 05-11-2008
Hej!
Jeg har fulgt tråden på DIS-Danmark om Gagge og er så blevet opmærksom på din flotte hjemmeside.
Jeg har lige lavet lidt slægtsforskning for min golfven Leif Larsen, som jeg nu finder på din hjemmeside. Jeg har en del oplysninger (og korrektioner), som du kan bruge, så jeg sender dig en mail med disse oplysninger.
Og jeg vil bestemt nærlæse din hjemmeside, jeg kan nok finde inspiration til at udbygge og ændre min egen primitive hjemmeside.
Venlig hilsen
Frank Petersen


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/FrankPetersen
Skrevet af Inga Pedersen, d. 29-10-2008
Hej!
Det var spændnde læsning. Jeg troede som dig , at navnet Keite stammede fra en skavank. Tak, nu er hans ophav på plads.
Du skriver du ikke ved noget om Niels Christensen og Kirsten Jensdatter efter 1815.------

Sønnen Christen f. 13/8 1815 i Viskinge
Hans f, 19/4 1821 i værslev
Hvornår familien er flyttet til Kalundborg er uvist, men, FT 1834 Kalundborg, fortæller at Enken Kirsten Christensen og Hans bor på fattiggården.
Niels Christensen er død 2/4 1833 I Kalundborg
Han har muligvis ernæret sig ved Fiskeri.
Kirsten Jensdatter dør 13/11 1858 Kalundb.fattighus
Efter konfirmat. 1835 kommer hans tilbage til Viskinge som tjenestekarl. den2/12 1849 flytter han til Svebølle i Avnsø sogn, her gifter han sig med Peder Poulsens datter Ane Sophie, som dør i 1854.
28/4 1858 bliver han gift med Hanne Marie Andersdatter F. 28/9 1838 i Tømmerup.
FT 1860 Hans Nielsen, Husmand, Hanne Marie, en søn
Niels Peter Nielsen og Peder Poulsen og Kone er aftægtsfolk
Hans og Anne Marie fik 8 børn, hvoraf 3 flyttede til Amerika 1 blev i Svebølle til sin død. den ældste i flokken Niels Peter flyttede til København og blev min Farfar.

Hilsen Inga


E-mail:
Skrevet af Anne Greve, d. 27-10-2008
Hej
En lille hilsen fra en , der har samme slægt som dig.GAGGE.
Kender du slægten Gagge og Maccabæus? ellers prøv at søge den ,der er mange oplysninger som du muligvis vil syntes er morsomme.
Venlig hilsen Anne


E-mail:
Skrevet af Merete Dam Hansen, d. 10-09-2008
Hej Sigge

Tak for updateringen - det er utroligt spændende.

Hils familien Kærlig hilsen din kusine Merete


E-mail:
Skrevet af Henriette, d. 10-09-2008
Hej Sigge
Det er vel nok flot og rigtig spændende at læse alt det du har skrevet. Det er dejligt at kunne prale med at jeg har sådan en dygtig fætter.
Mange hilsner fra
Kusine Henriette


E-mail:
Skrevet af Henrik Brask, d. 30-08-2008
Hej Sigvard.
Flot hjemmeside du her har lavet. Ja, jeg er så endnu een i rækken af efterkommere fra den store børneflok. Min oldefar er Albert Brask, som jeg kun lige har nået at træffe, idet han døde i 1965 (Jeg er født i 1964). Frederik har jeg af gode grunde aldrig truffet - men alligevel synes jeg kender, da min far har fortalt mig om ham. Bla. at han som dreng besøgte ham i skomagerstiftelsen, og om de fine modelskibe Frederik lavede til ham. Han skar dem ud med sin skomagerkniv. Der var et værksted så de gamle skomagere kunne holde sig igang. Det indsatte billede forestiller Albert og Laura samt (fra venstre) Paul, Georg og Kaj. Georg er min farfar. Billedet er taget i 1907.
Du er meget velkommen til at maile til mig, da slægtsforskning også interesserer mig meget. Måske vi kan hjælpe hinanden med gamle billeder, etc.

MVH Henrik Brask
E-mail:
Skrevet af Peter Albert Brask (f.1935), d. 14-07-2008
Tak for den flotte hjemmeside som jeg tilfældigt kom over. Min afdøde far Knud Albert Brask-Andersen var søn af Agnes Brask (og Albert Axel Sigfred Andersen). Og hun er et af de mange børn af Peder Brask & Ingeborg på jeres billede. Nu sender jeg linket til mine egne fem børn. - Jeg husker at jeg engang som barn har hilst på min fars "onkel Frederik".Og på "moster Dagmar" i Snekkersten (Agnes søster). Farmor døde da min far var 5 år.
Venlig hilsen fra Peter Brask


E-mail:
Skrevet af Lilian Pedersen, d. 22-05-2008
Hej.
Mange tak for hjælpen!Er ved at finde min mands slægt,og fik uventet hjælp ved at finde"Pias Mormor" idet Mette Marie dukkede op.Som I ved datter af Mikkel der var søn af Peder Andreasen.
Min mand har samme Peder som ane. Han er 4.generation efter Peder.
Et enkelt spørgsmål vil jeg gerne stille:hvor finder man mere om Stadsevase,hvor slægten kan føres langt tilbage fra?Ved I det.
Har et enkelt foto af Hans Johan(Peder andreasens sønnesøn,hvis nogen er interesserede.

Med venlig hilsen Lilian


E-mail:
Hjemmeside: Nimtofte
Skrevet af Jens Sørensen, d. 21-04-2008
Nu har jeg haft lejlighed til at genopfriske den tidligere omtalte stamtavle som jeg har.
Det var Peter Martin Madsen, søn af Johannes og Jensine, som fik lavet den, og det er hans rødder der er vist. Den går 4 generationer længere tilbage end denne her. d.v.s til 1700-tallet.

Hilsen Jens


E-mail:
Skrevet af Jens Sørensen, d. 15-04-2008
Hej Sigvard
Det er utroligt hvad man kan finde på nettet. Jeg søgte oplysninger om Ulstrupgården fordi jeg netop er kørt forbi og fordi denne gård og dem der boede der ofte blev omtalt i min fars familie.
Under Sørensen/Krog på din hjemmeside finder jeg pludselig nogle kendte navne, bl.a. min farfar Jens Christian Sørensen født 1879. Min nu afdøde far hedder Aksel Sørensen .
Jeg har ikke selv dyrket slægtsforskning, men af min farbror Ejner har jeg fået en større stamtavle, som stammer fra en af hans fætre(Peder Madsen?), der sympatiserede med nazisterne og derfor havde brug for at være sikker på at være af den rigtige ariske race. Han fik derfor udarbejdet denne stamtavle ifølge min nu afdøde farbror.

Spændende læsning. Det er naturligvis sjovt at billeder fra fortiden.

Hilsen Jens


E-mail:
Skrevet af Karin Thomsen, d. 10-04-2008
Hej Sigvard
Det ser sørme godt ud. Ja, så endte du også ved Søren Olsen Keite, og dermed kom vi i familie med hinanden. Tak for din hilsen på hjemmesiden. Det glæder mig, at jeg kunne hjælpe dig videre. Så er det hul lukket. God jagt på slægten.
Mvh Karin


E-mail:
Skrevet af Karin Thomsen, d. 04-03-2008
Hej Sigvart
Jeg sad og ledte lidt på må og få efter Keite familie, og blev ledt til din hjemmeside. Du har i din Christensen linie en Lars Søresen Keite. Jeg ved tilfældigvis hvor han stammer fra. Han er født i Almstofte i Sneslev sogn, Sorø amt i 1738 og døbt mandag den 17.februar. Hans far hedder selvfølgelig Søren Keite og hans mor hedder Birgitte Jensdatter.
Du kan selv hygge dig med at søge oplysninger om ham. Kirkebogen begynder 1630. det er opslag 112 i Sneslev kirkebog. God fornøjelse. Jeg medsende en kopi fra kirkebogen, hvis jeg kan få det til at lykkes. Ellers er det bare at slå op. Han står nederst på 2. side.


E-mail:
Skrevet af Jannie Larsen, d. 01-02-2008
Hej med jer.
Vi har lige surfet lidt rundt her på siden, det er utrolig spændende at læse om.Sigavard du er enormt kreativ. Vi glæder os til sommer når vi skal til bulgarien......jubiii - men der er længe til lige nu. Håber i har det godt. Her er alt i super duper. Knus og kram Jesper & Jannie


E-mail:
Skrevet af Ursula Klindt Nielsen, d. 09-01-2008
Kære Sigvart!

Det var dog en super spændende side, du her har kreeret! Flot arbejde!

Mange hilsner Ursula - Marianne Klindt-Jensens datter


E-mail:

Nyeste kommentarer

16.04 | 16:40

Interessant side. Jeg kom frem til din side da jeg søgte på Gundhild Uf (1525-1550), der er en af mine forfædre.

...
23.02 | 16:17

https://drive.google.com/open?id=1LQimtfhOoOGi2DcL9EGr_4r1ugUKuvBG 7 Karten, die Hermann von Urikon mit meiner Urgroßmutter Frances Wirtz verbinden

...
30.12 | 12:19

Interessant læsning. Jeg har grundet dette, nu fundet en ny slægtsgren, tak.
Just Valentin Lidøe og Mette Aarbye er mine 9 x tip bedsteforældre.

...
07.10 | 15:01

Hej Fantastisk men modige teorier. Dejlig læsni g. en ak , det er ikke muligt at komme ind på din side, for at bestille din bog???

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE