Dagbog

Dagbog 2010

Fredag d. 31/12-2010 - Ugen der gik

Mandag var det store byttegave-dag. Mor havde fridag, så hele familien tog i byen for at bytte et par ting og købe en STOR Buzz til Noah for pengene fra olderne. Mor havde rigtig ondt i ryggen og hostede - Noah og Melina hostede også. Jaaa og sørme om begge ikke også om aftenen havde feber, ÆV. Tirsdag tog hele familien til lægen - far med med til støtte . Mor havde lungebetændelse og jer unger havde en gang influensa. Onsdag og torsdag gik med syg mor og syge unger. Fredag - Nytårsaftens dag vågnede far også med feber. Noah var stadigvæk syg på 4 døgn med høj feber og konstant hoste, så far kørte til vagtlægen . Vagtlægen kunne ikke høre noget på Noah, men sendte dem til børneafdelingen for ekspertise. Efter godt 6 timer "på farten" kom drengene hjem igen. Røntgenbilleder havde vist at Noah havde lungebetændelse. Sikke en måde at afslutte året og hoppe ind i det nye på... Mor og far spiste på trods af sygdom en lækker hjemmelavet nytårsmiddag bestående at 3 retter. Kl. 21:30 sov hele familien . Mor og far vågnede ca. 23:30 og nød fyrværkeriet inde fra lejligheden. Kl. 2:20 skød mor nytåret igang med en gang netshopping .
Godt nytår venner og familie - Vi elsker jer . Må 2011 byde på en masse gode og RASKE timer.

Søndag d. 26/12-2010 - Ugen der gik

Hele ugen bød på ørelægebesøg for Melinas vedkommende. Noah var i børnehave et par dage og Melina nåede af også lige at komme derovre fredag den 23. december. Fredag var det så juleaften. Festlighederne startede om eftermiddagen ude hos mormor. Egentlig skulle vi have været hos moster og onkel, men deres fyr var taget op juleferie - pænt taveligt . Ude hos mormor ringede det pludselig på døren og gennem døren tonede ruder kunne man svagt skimte at det var en mad klædt i rødt fra top i tå - JULEMANDEN. Ungerne var helt oppe og ringe - Melina søgte dog ly hos en voksen. Noah sagde "Halløjsa julemand", julemanden: "Nej min fine ven, og hvad hedder du så?", Noah "Jeg hedder Noah, min mor hedder Mette og min far hedder Bo" - Skønne skønne dreng . Om aftenen blev julen fejret hos fars onkel Christian, tante Lene og kusinerne. Ude over værtsparet blev vi også Lenes mor, far og moster. Farmor, farfar og onkel K kom også. Ved 23 tiden pakkede vi bilen fri for sne og vendte næsen hjemad. Derhjemme fik ungerne lov at lege lidt med alt det nye inden de blev puttet i seng. Lørdag sagde mor til Noah "Ved du hvem der har fødseldag i morgen - det har far", far tilføjede "Og Noah ved du hvor gammel far bliver?", Noah svarede "nej", Far: "Far bliver 37 år gammel", Noah: "Nøøøj så bliver du lige så gammel som dinosauerne" . Lørdag var det 1. juledag og traditionen tro var vi samlet til rester, hygge og gavespil hos mormor. Søndag var det fars fødselsdag. Mor og Noah vækkede far med sang og gave. Om aftenen kom mormor, farmor og farfar (onkel var desværre syg) til en ordentlig gang hjemmelavede burgere med hjemmelavede chips og hjemmelavede agurksalat - far havde brugt det meste af dagen i køkkenet. Super hyggeligt aften.

Søndag d. 19/12-2010 - Ugen der gik

Mandag var I begge i institution - far hentede jer først lidt i 16, da der var Luciaoptog om eftermiddagen. Mor købte et nyt spil med hjem til Noah - "Hvem er Hvem". Dejligt med et nyt spil at hygge med. Om aftenen var mor til korafslutning sammen med mormor. Tirsdag tog mor tidligt fri (hjemme ca. 14:30), så far kunne køre til ørelægen med Melina. Melina havde fået svamp i det ene øre.... Helt ærlig nu må det snart stoppe! Ungerne holdt en fridag. Noah og far lavede perler (Klokkeblomst). Onsdag holdt ungerne igen fri. Melina skulle til ørelægen hver dag resten af ugen. Om morgenen da mor skulle fjerne is på bilen, listede hun rundt om bilen da der var super glat. Da mor var færdig med at skrabe ruder og skulle åbne døren, var bilen låst mor ude... Ja den var god nok den var låst med nøglen indeni i tændingen . Mor gik rundt om bilen for at se om hun kunne komme ind på passagersædet - og wupti, så lå mor på isen med 2 beskadiget knæ (det ene i dobbelt størrelse), great . Far låste bilen op med hans nøgle og mor kørte afsted på job til en lang dag med benet oppe (17 vagt). Mormor kom forbi og hyggede med Noah mens far lånte bilen ned til ørelægen. Torsdag stod den igen på ørelæge for Melina - og hjælp fra mormor med transport. Farmor og farfar hentede ungerne om eftermiddagen og kørte en lille tur i byen og gik i legeland for at det skulle ske lidt sjovt for ungerne. de havde nær aldrig fået slæbt Melina ud igen - hun synes det var en fest . Om aftenen da Noah stod og tog sin natteble på sagde han pludselig til mor "Ved du hvad mor, jeg er 4½ år og det er min bedsteven Anna fra børnehaven også og hun bruger ikke ble - Det vil jeg heller ikke mere" . Store dreng - mor og far er sååååå stolte over dig. SLUT MED BLE . Fredag blev mors moster Lis 70 år - Tillykke med dagen moster Mis. Far var igen igen til ørelægen - denne gang kunne Morten se at Melina ud over svamp også havde mellemørebetændelse, Ja hvorfor ikke! Noah synes at far og ham skulle lave nogle flere Perlefeer, men far sagde "Nej Noah det tager en krig og 40 lange" - Noah svarede "Men far jeg vil da godt lave en krig og 40 lange" . Lørdag var mor og Noah i BR. Selvom julen var lige om hjørnet måtte drengen jo have en gave nu bleen var røget. Noah fik en Ben10 Flexi Trax racerbane. Senere stod den på hygge med æbleskiver. Om aftenen så mor og far hele 6 afsnit af "24 timer". Søndag satte far Fru Granfeldt på arbejde mens mor og Noah tog i Lidl og et smut forbi mormor.

Søndag d. 12/12-2010 - Ugen der gik

Mandag var mor hjemme. Hun var syg med halsonde og ømhed i kroppen. Melina og Noah holdt en fridag. Om eftermiddagen var far og Noah ude og handle. Far købte ToyStory 3 som hurtigt røg i DVDmaskinen. Mor bestilte 512 billeder på nettet - det tog en 8 timers tid at oploade. Tirsdag blev mor igen hjemme fra arbejde og ungerne holdt fri, så hele familien var samlet. Om eftermiddagen kom mormor fordi med hjemmebagte småkager . Onsdag tog far Melina til lægen - hun havde også hostet en del de sidste par dage. Heldigvis var der intet at høre på lungerne. Noah var i børnehave og mor på job (til 17). Mor købte perler med hjem til Noah, så nu stod den på "gavemaking" - ja det var i hvert tilfældet det som var meningen, meeeeen Noah lavede halskæde og armbånd til sig selv i stedet . Torsdag var der bedsteforældredag i institutionen (fra kl 14-16). Mormor og farmor hyggede med ungerne - det blev til 2 fine juledekorationer. Farmor tog ungerne med hjem og aftensmaden stod på McD. Noah fik fredag Nisselise med hjem på weekend. Nisselise er en værre drillenisse som allerede samme dag begyndte at lave ballade. Om aftenen havde hun bl.a. gemt sig i Noahs seng. Fredag efter arbejde var mor til julefrokost på arbejdet og var først hjemme kl. 0:00, så det var far der stod for fredagsslik og hygge derhjemme - og det er han jo god til . Slikskålet blev tømt... Lørdag morgen fandt Noah Nisselise i køleskabet - hun havde vidst spist noget marmelade til morgenmad. Lørdag ved 12 tiden tog vi alle sammen med mormor, morster og kusinerne ud til juletræshentning og hygge på den gård, hvor mors kusine tidligere på året blev gift. Der var massere af dyr, men Noah synes helt klart at det mest spændende med "juletræsindbinderen". Efter moster og mormor havde udvalgt hver et juletræ, kørte vi alle hjem til mormor, hvor hun lavede en skøn frokost. Ungerne nød at lege og pjatte. Og så kom søde Jesper forbi med gaver - en kæmpe bøtte med chokolade til hver af ungerne og et fin tørret blomst til hver af kvinderne. Søndagen stod mor og Noahs dag på hårklip og handletur i Lidl (og et par julegaveindkøb forinden). Mens mor og Noah havde været på badeværelset og klippet hår havde Nisselise spærret vejen ud fra toilettet med køkkenrulle - hun er en værre Bisselise .

Søndag d. 5/12-2010 - Ugen der gik

Mandag var ungerne i institution - noget som ellers ikke sker så tit mere . Mor var til kor om aftenen. Tirsdag holdt ungerne fri sammen med "Far Et-ben" . Onsdag kom ungerne igen i institution. Mor var på det helt store turné på vej hjem - først forbi Sia med hende julebog, så i Ønskebørn og Kvickly og derefter en tur i byen i Tøj&Sko, Føtex og stort set alle skobutikker. Torsdag kom ungerne igen afsted i vuggestue/børnehave. Far fik vasket lidt tøj mens mor som sædvanlig arbejde lidt ekstra. I frokostpausen fik mor købt sig et par skønne vinterstøvler (ud med det ALT for store støvler). Fredag morgen brugte mor 2½ time på at komme på arbejde - puha snevejr og unge mennesker på stoffer og druk er ikke en god sammensætning. Sådan en morgen kan man kun være taknemlig over ikke at være involveret i bilulykke som lukker en hel motorvej i timer. Om eftermiddagen hentede far jer unger i institutionen på kælk - skøøøønt . Dog var det ikke skønt for fars knæ, så det var desværre sidste gang I blev hentet på denne dejlige måde. Om aftenen startede mor julegaveindkøbene på nettet. Lørdag stod den igen på tøjvask for farmand. Mor rydde op og ud i garderoben (ud røg en hel sæk med sko og jakker. Melinamusen havde feber . Søndag var Melinas feber væk igen - nu stod den "bare" på hoste og snot. Syge farmor og farfar kiggede kort forbi med adventsgaver . Mor blev hentet i snevejret af mormor ved 11:45 tiden - vi skulle op og sætte scene op til julekoncerten kl. 14. Far tog jer begge med til koncert. Lis, Jørgen og Ella kom også og så korets årlige julekoncert. Lige inden vi gik ind i kirken græd Melina fordi hun ville have sin mor (hun er super morsyg for tiden). Meeen da musikken startede var den lille dame glad igen og klappede efter hvert nummer. Mor købte en fin rød dukkeseng (lavet af Henning fra mors kor) til Melina i en af juleboderne. Om aftenen forsatte mor julegaveindkøbene på nettet - og fik også bestilt en del billeder af ungerne. Mors hals begyndte at gøre ondt igen!!!

Søndag d. 28/11-2010 - Ugen der gik

Mandag var Melina syg med feber. Begge unger blev hjemme sammen med far. Mor arbejde til kl. 16. Om aftenen var mor til lyttekor igen - stemmen var kun lige kommet retur. Tirsdag var børnene hjemme fra institution igen. Mor tog en vagt til kl. 17 og kom hjem lige til aftensmadstid. Om aftenen begyndte det at sne super meget. Onsdag listede mor på arbejde på sommersutter i det vildeste snelandskab - hold da op en køretur (1½ time). Ungerne var hjemme og far tog dem med på kælkebakken lige udfor vores lejlighed. Nøøj I synes det var en fest med kælketure. Mor kom hjem til aftensmadstid igen igen. Efter aftensmad hentede vi mormors bil (med vinterdæk) som mor havde fået lov til at låne. Torsdag kørte mor hjemmefra meget tidligt (var på job før 7). Mor arbejdede til ved 16 tiden og kørte derefter hjem til mormor (som lige var kommet hjem fra Tyskland) med bilen. Far og ungerne kørte op til Klump om eftermiddagen og fik vintersutter på vores egen bil - lige på et hængede hår. Om aftenen var Noah meget klattet og sagde at han havde ondt ved tissetøjet. Far tog temperaturen og den sagde 38,8. Fredag tissede Noah i en beholder som far skulle have med til lægen (for at se om der var blærebetændelse at spore). Mormor kom med bilen som far fik lov at låne, så han kunne få Melina til ørelægen (til tjek) og så han kunne komme forbi lægen med prøven. Mormor hyggede med Noah i mens. Melina havde ikke betændelse i ørerne, men der er muligvis udsigt til en omgang dræn mere i det højre øre. Da mor kom hjem fra arbejde kørte hun forbi McD som Noah havde lyst til (han havde ellers ikke haft lyst til særlig meget mad). Om aftenen var far til hans fætter Nicolais 18 års fødselsdag. Mor måtte blive hjemme med jer unger som ikke var alt for friske. Lørdag var I begge mere friske og Noah var nu feberfri. Om eftermiddagen tog vi alle til fødselsdag hos fars kusine Matilde. Nøøøj hvor I hyggede jer. Vi skal også holde jul dér i år - det bliver super. Vi kørte hjemad ved 19 tiden i den ekstrem snedækket bil. Om aftenen var mor i Teateret sammen med mormor. Det var en teaterkoncert med bl.a. Annette og Kenneth fra mors og mormors kor. Søndag stod den op støvsugning og juleoppyntning. Det var 1. søndag i advent og ungerne var så heldige at få gaver fra alle bedsteforældrene. Fra mormor fik I chokolade fra Tyskland og fra Farmor og farfar fik Noah ToyStory puslespil og Melina fik et sødt sæt tøj.


Søndag d. 21/11-2010 - Ugen der gik

Mandag var far til lægen kl. 10. Mor kørte tidligt hjem fra arbejde og hentede ungerne i institutionen - tog Philip med hjem.  Om aftenen var mor til "lyttekor" - stemmen er godt ramt og dur ikke . Tirsdag var ungerne hjemme sammen med farmand. Far måtte en lill tur i Lidl da mor kom hjem - godt brugt. Onsdag havde Noah feber. Begge unger blev hjemme fra institution. Torsdag og fredag holdt ungerne også fri. Fredag var mor til julefrokost med afdelingen. Lørdag sov mor det meste af dagen - ikke fordi hun havde drukket dagen før eller var kommet sent hjem. Næææ det havde bare været en hård uge med en masse hoste . Søndag begyndte Melina også at snotte og ja hun havde såmen også feber. Mor og Noah kørte ud til mormor og hyggede inden mormor skulle på julemarked i Tyskland sammen med Marianne og Jesper. Moster og pigerne kom også på besøg. Bagefter handede mor og Noah inden vi vente næsen hjemad til far og lillesøster.

Søndag d. 14/11-2010 - Ugen der gik

Mandag var begge unger igen i institution. Mor blev hjemme fra kor pga lidt skrantende helbred. Tirsdag var far endelig til speciellæge med knæet (en tid han læææænge har ventet på). Lægen kunne konstatere at knæet skulle opereres - menisken var røget sig en tur igen (far blev opereret for selvsamme tilbage i 2003). Onsdag og Torsdag var der ikke rigtig noget at berette om... Fredag var Melina  til øretjek. Hun havde ikke betændelse, men der er ikke rigtig luft i det højre øre. Noah var til f-dag sammen med børnehaven - altid et hit. Om aftenen stod den på popcorn og Disney show. Lørdag morgen var mor, Melina og Noah til hygge sammen med mødregruppen hjemme hos Kristina, Kristoffer og Magnus. Senere sto den på at rydde op på ungernes værelse og købe kasser til at holde orden på det lille værelse. Om aftenen var mor til tøsehygge sammen med mødrene fra Noahs gamle fødselsforberedelseshold. Far og Noah hyggede med popcorn. Søndag var ungene på tur med farmor og farfar.

Søndag d. 7/11-2010 - Ugen der gik

Mandag kom begge unger i institution igen. Om aftenen var mor til kor. Tirsdag og onsdag var som så mange andre dage - mor på job, far hjemme (fortsat med knæproblemer) og ungerne i institution. Torsdag hentede farmor og farfar ungerne - så skete der da lidt nyt . Da Melina og Noah blev afleveret herhjemme efter aftensmaden, viste farmor at Melina havde blod i det højre øre - øv øv, så vidste vi godt hvad klokket havde slået. Fredag tog far Melina til ørelægen - hun havde mellemørebetændelse. Begge unger hjemme, så mens far var hos Morten, hyggede mormor med Noah (og far lånte mormor bil ned til lægen). Far tog med farmor og farfar til jylland allerede ved 13 tiden. Den stod på "onkelpasning" indtil mor kom hjem. Da mor kom hjem kørte vi Onkel K hjem og videre til fællesspisning hos Camilla og Noah. Lørdag var vi hos moster (13:45-17) og så et smut forbi mormor (17:15-18:30). Hun var netop hjemvendt fra højskole.

Søndag d. 31/10-2010 - Ugen der gik

Mandag holdt mor fri. Mor, mormor og Noah skulle på hyggetur og bagefter et smut på børneafdelingen til det ½ årlige tjek med Noah. Efter turen var vi hjemme hos mormor. Om aftenen blev mormor og mor hjemme fra kor - de skulle øve på søndagskoncert. Tirsdag og Onsdag var begge unger hjemme sammen med farmand som stadigvæk går og venter på sit knætjek (og formegentlig efterfølgende operation) i november . Torsdag var Noah i børnehave for første gang i laaang tid. Farmor hentede Noah i børnehaven og han spiste aftensmad (McD) hos farmor og farfar inden de afleverede ham herhjemme igen. Mor var i byen efter arbejde og hente ting på apoteket. Mor var også i den butik som mor havde afleveret en masse legeting i for at sælge det og hente de sidste ting som ikke var blevet solgt (butikken lukker). På vej hjem hente mor mad på McD til Melina for mor og far skulle have stærk kylling i Peanutsauce. Fredag var Noah i børnehave og far hentede ham. Mor var til tøsehygge med mødregruppen fra kl. ca. 20:00-00:15. Der blev snakket og spist kage og guf til den helt store guldmedajle. Lørdag kørte mor og Noah i Ikea . Vi købte en bænk med rulleskuffe til jer ungers legetøjsrod i stuen og en reol til de dvd'er som ikke kan være i DVDskufferne. Efter Ikeabesøget kørte mor og Noah langs Strandvejen hjem - det skulle nemlig findes sten. Vi samlede 10 store sten til at male på og tog dem med hjem . Derhjemme vaskede far sten mens der blev samlet møbler. Inden aftensmaden malede mor og Noah 2 sten hver - super hygge. Noah malede også et maleri. Søndag tog mor og Noah på tur. Først et besøg hos morfar, hvor vi satte en fin nymalet sten med et hjerte ved hans sten og nusede ham lidt . Bagefter stod den på biblobesøg på det nye biblotek og en tur i Lidl.

Søndag d. 24/10-2010 - Ugen der gik

Mandag efter børnehave kørte mor og Noah ud til moster & co. Noah skulle spise aftensmad derude og overnatte . Tirsdag holdt Melina fri sammen med farmand. Mor hentede Noah efter arbejde. Onsdag blev begge unger hjemme sammen med far. Noah var lidt klattet og det viste sig at han havde høj feber . Torsdag tog far ungerne til lægen - Noah havde høj feber og ondt i halsen. Melina hostede og var snottet. Noah viste sig at have skarlagensfeber - Melina var "bare" snottet og hostede. Mor hentede morfars gamle bærbare hos mormor og kørte ud og købte 4 børnespil til at hyggelidt med den syge Noah. Farmor hentede Melina og hun fik lov at have et par hyggetimer alene med farmor og farfar. Fredag kom farmor forbi og hentede alt vores vasketøj - VERDENS BEDSTE FARMOR . Aftensmaden stod på McD. Lørdag klippede mor Noahs hår og bagefter tog Noah et rekort langt bad (der måtte hældes varmt vand oveni 3 gange) . Søndag var det Melinas tur til at bades - skønt brusebad sammen med moar. Noah og mor tog ud og handle i Lidl og efterfølgende et smut i Kvickly for at købe legetøj for tandpengene. Noah købte sig en værktøjskasse. Om aftenen var mor og Noah i kælderrummet og finde legetøj frem fra "gemmerne" .

Søndag d. 17/10-2010 - Ugen der gik

Mandag eftermiddag kom Noah hjem fra børnehave med en lille pose i hånden. I posen lå Noahs ene fortand og 2 kr. Tænk at Noah allerede havde tabt sin første tand, viiildt . Tirsdag måtte far igen kapitulere og blive hjemme pga det dumme dumme knæ, øv øv øv (speciellægetiden er først i november). Melina var godt snottet og blev hjemme sammen med farmand. Onsdag hentede farmor og farfar Noah i børnehaven (Melina var hjemme sammen med far og hendes egen snotnæse ). Mor arbejdede til kl. 17. Da Noah kom hjem havde han endnu engang en pose med i hånden... 2. tand var røget (eller rettere sagt pædagogmedhjælper Cecilie havde været på spil igen). Torsdag - hmmm ikke rigtig noget at berette. Far var stadigvæk hjemme. Fredag var begge unger i institutionen. På vej hjem fra arbejde, kørte mor forbi mormor og krammede lidt på hende. Da mor kørte hjem, kørte mormor med, så hun lidt kunne få en kop kaffe og kramme på jer unger . Om aftenen hyggede Noah sammen med mor foran TV'et til en omgang Talent. Lørdag var vi i Silvan og købte kroge til at sætte de lamper op med i gangen. Bagefter kørte vi en tur. Vi hyggede med pølser og is på en halvkold bænk i solen, legede i sandet og gik en lille tur og kiggede på både. På trods af at turen var ultra kort, havde far meget ondt bagefter - ihhh den stakkel. På vej hjem kørte vi forbi McD og købte mad med hjem. Om aftenen ryddede mor op i ungernes legetøj og familien "rodekasser". Noah fik tegnet og hygget til den helt storeguldmedalje, mens Melina sov rigtig tidligt. Søndag handlede mor og Noah, mens far fik sat lamperne op. Mor brugte resten af dagen på en masse forskellige oprydningsopgaver. Noah og Melina nød at der var ryddet op i legetøj, så de fik rodet en masse i det igen . Det blev også bygget med Duploklodser i laaang tid. Melina faldt og slog et ordentlig stykke af sin ene fortand i overmunden .

Søndag d. 10/10-2010 - Ugen der gik

Mandag morgen da mor og ungerne spiste morgenmad synes mor at Noahs tænder så lidt anderledes ud i undermunden - Viiiildt drengen 2 fortænder var forvandlet til rokketænder. Mandag afleverede mor Melina og Noah i institutionen omkring kl. 8:45-9. Mor skulle til CT scanning, så hun holdt en fridag fra arbejdet. Farmand var i skole. Ved 15 tiden hentede mor ungerne. Om aftenen var mor til kor. Tirsdag var far igen i skole, så mor stod for aflevering og afhentning. På vej over i børnehaven om morgenen var det stadigvæk ret mørkt, så månen hang og skinnede klart på himmelen. Pludselig siger Noah "se mor månen er 1/4 fuld" - skønne unge . Mor købte 2 nye film, i sin frokostpause - Klokkeblomst I & II (sikke et hit). Aftensmaden stod på McD. Onsdag hentede far ungerne. Mor arbejde til 17. Torsdag stod farmor og farfar for afhentning og hygge med ungerne . Fredag satte far og Bjarne udsugning op på badeværelset. Mormor hentede jer unger og fuldte jer hjem. Mormor blev lige og fik en "kop tår kaffe". Lørdag meget tidlig morgen  (kl. 7) stod den på vasketid. Senere på dagen tog mor og ungerne sammen med mormor, moster og pigerne ud til slothaven og gik tur. Vi nød turen i det skønne vejr og der blev da også til en is og lidt kaffe på en café. Bagefter gåturen kørte vi hjem til mormor, hvor I unger fik leget lidt. Dejligt med så mange dejlige timer med familien (11-15:30). Kl. 16:30 - 17:30 var mor til korøver sammen med mormor. Søndag stod den på korkoncerter, så mor var væk i mange timer (fra 9 morgen til ca.  17:30 aften). Mor tog mormor med hjem til middag - far havde lavet rigtig lækker stroganof og kartoffelmos, Mmmm guf

Søndag d. 3/10-2010 - Ugen der gik

Mandag blev Melina opereret i det venstre øre (hun fik lagt dræn ind IGEN). Mor var stadigvæk skidt og fars ben var stadigvæk noget lort . Tirsdag var mor til lægen kl. 10:20. Melina var hjemme med dårlig mave ovenpå alt den penicilin og far var hjemme med benet, så vi lod Noah blive hjemme og holde en fridag. Onsdag var mor på hospitalet og få taget blodprøver om formiddagen og kl. 14:15 stod den så på kikkertundersøgelse - Aaaad . Moster Pia var med mor på hospitalet til undersøgelsen. Noah holdt endnu en fridag. Torsdag var mor på job igen . Melina og Noah var hjemme sammen med farmand. Efter arbejde var mor i Ikea og hyggeshoppe . Om aftenen var mor til tøsekaffe hjemme hos Lisbeth (vi blev kun Lisbeth, Maria og mor) - super hyggeligt. Fredag var far og Melina hjemme (med benet og maven). Lørdag var Noah og mor i Ønskebørn og købe Noah en grøn flyverdragt. Bagefter var vi i Lidl og Kvickly. Lørdag aften lavede far og Noah hjemmede pizza. Søndag var det Karens 22 års fødselsdag - TILLYKKE. Mor, Melina og Noah var i det store karbad - hihi en plaskefest . Mor var på shopping i byen. Mor, Melina og Noah var ude hos mormor (som lige var kommet hjem fra tøsetur i "Bulle").

Søndag d. 26/9-2010 - Ugen der gik

Mandag vågnede vi op "I Legoland land land i Legoland land" . Dagen blev nydt til det fylde. Først startede vi med en skønt morgenmadsbuffét og så gik turen ud i parken igen. Sikke en skøn dag - IGEN. Vi havde næsten hele Legoland for os selv. Cecilie fik taget kørekort og vi kom allesammen en tur til Atlantis. Vi vendte først næsen hjemad ved 15 tiden. Mor kørte hjem, så fars ben kunne få en hviler - det havde det bestemt ikke for godt. Tirsdag blev far hjemme med sin knæ som bestemt ikke var i bedring. Melina måtte også blive hjemme - hun var rigtig sløj og skulle til ørelægen om eftermiddag. Mor skulle til Team træning med arbejdet, så mor skulle først møde ved 8 tiden (men havde så også først fri kl. 16:30). Mor havde en super fed arbejdsdag med Team træning i Filmens tegn . Mormor hentede Noah i børnehave og passede ham, mens far lånte bilen ned til ørelægen. Øv æv Melina havde endnu engang mellemørebetændelse på det venstre øre (hvor drænet var faldet ud) - så nu står den på operation i øret mandag morgen . Onsdag var de to syge stadigvæk hjemme (Melina med over 39 i feber). Mormor hentede Noah i børnehave og de to hyggede sig rigtig på tomands hånd. Mor kørte forbi mormor på vej hjem fra job og gik med på legepladsen inden turen gik hjemad. Torsdag endnu en dag med to syge hjemme. Da mor afleverede Noah lå der en kode til fotografen hjemmeside så vi kunne se og bestille billeder af ungerne - og nøøøj nogle fantastiske fotos (puha det bliver svært at vælge). Mor kørte fra arbejde allerede ved 14:30 tiden og hentede Noahdrengen. Om aften stod den på bestillingsmad. Fredag var mor rigtig skidt, men hun tog da på job. Begge ungerne var hjemme sammen med farmand "et-ben". Da mor kom hjem fra arbejde gik hun direkte i seng og blev der dagen ud. Lørdag stod i sygdommens tegn - Far med benet, Melina med øret (og rigtig dårlig mave) og mor som var total sengebundet. Onkel Kenneth var så sød at køre ud og handle for os (der var ved at være godt lavvandet i bleer til Melina). Noah fik leget med Duplo, Playmobil og hygget med film og alt muligt, så han led ikke under at have en syg familie . Om aftenen lavede far hjemmelavede pandekager. Søndag kunne mor igen stå op i kortere perioder. Melina sagde for første gang en sætning som man kan forstå - "jeg er klar" .

Søndag d. 19/9-2010 - Ugen der gik

Mandag var det Sarah 4 års fødselsdag - hurraaaa for kusinen (stakkels pigebarn havde skarlandsfeber). Melina fik taget billede af fotografen ovre i vuggestuen. Far fik lavede et eller andet med sit knæ, så han måtte tage hjem fra arbejde - øv æv . Tirsdag måtte far blive hjemme - det dumme knæ. Onsdag blev mor klippet - skønt. Torsdag hentede farmor og farfar ungerne. Noah fik taget billede i børnehave - af fotografen. Et "Tillykke" skal der lyde til olderne som havde Diamantbryllup - smukt med 60 års kærlighed . Fredag da mor var kommet hjem fra arbejde, kørte Noah og mor hjem til Philip og Heidie, hvor alle "Supertøserne" (fra fødselsforberedelsesgruppen - Noahs tid) og ungerne var inviteret til Boller i Karry og lækker salat . Unger hyggede i stor stil og fik da også set lidt Disney sjov med hver sin lille slik skål i hånden. Mor havde købt gaver til alle ungerne i stedet for værtindegave. I 5 drenge fik en flyver og Sia fik nogle hjerteperler og snor. Lørdag var vi alle til fødselsdag ude hos Sarah - puhha lillesøster hun kan godt nok larme . Efter fødselsdagen kørte vi hjem til os selv, hvor mormor også tog med. Mormor skulle nemlig passe jer unger mens mor og far var til Diamantbryllup hos olderne på en restaurant nede i byen. Søndag morgen ved 8 tiden gik turen så mod Legoland sammen med HELE familien - mormor, moster, onkel T, kusine Sarah, kusine Cecilie og hele vores lille familie. På vej derover gjorde vi et lille stop på en resteplads, hvor der blev spist muffins, drukket kaffe og leget på den store legeplads på pladsen. Der gik total legebørn i mormor og mor allerede dér inden vi ankom til Legoland . Vi skulle overnatte på Hotel Legoland - vores familie på Ridderværelse og Kusinerne & co på Prinsesseværelse (mormor havde et "almindeligt" værelse). Da vi ankom i Billund brugte vi en 6 timer på at spise, lege og nyde Legoland før vi tjekkede ind på hotellet. Nøj hvor var det bare det sejeste hotel EVER. Om aftenen spiste vi buffét på hotellet. Efter aftensmad stod den på Krappe- og Skattejagt på hotellet. Den fedeste dag - YES

Søndag d. 12/9-2010 - Ugen der gik

Mandag til torsdag var mor i projekt på arbejdet, så far stod for afhentning af unger hele ugen. Onsdag måtte far desværre blive hjemme med Melina og tage hende til ørelægen. Øv æv - hun havde mellemørersbetændelse på hendes venstre øre (hendes dræn var faldet ud i det øre) . Onsdag ville morfar være blevet 65 år . Da mor kom hjem fra arbejde, hentede hun Noah og kørte ned på kirkegården for at mødes med mormor, Sarah, Cecilie og moster. Mor havde blomster med til morfar og en bukét fra moster og mor til mormor. Torsdag var far hjemme med Melina (mor var jo i projekt). Noah blev hentet af farmor og farfar. Fredag... tja havd lavede vi? Lørdag var mor og ungerne ude hos mormor som passede kusinerne. Der blev leget og tak skal du have ungerne de fik skændes. Melina var dog sååå sød - det var de store unger som græd på skift. Søndag, ja igen må der meldes pas - kan slet ikke huske hvad vi lavede.

Søndag d. 5/9-2010 - Ugen der gik

Mandag skete der ikke noget hver at huske . Tirsdag lukkede institutionen allerede kl. 15, så mor havde taget fri ved 14 tiden for at kunne hente jer unger. Ondag var mor og mormor på Luksus Outlet - mor fik bl.a. købt en fin kjole til weekendens fester. Torsdag skulle Noah til tandlægen kl. 15, så igen havde mor tidligt fri - nul huller . Mor og Noah tog ned i byen og hyggede efter tandlægebesøget. Noah fik lov at vælge en lille gave i BR - han valgte en bus. Fredag blev oldemor 84 år - hurraaa. Lørdag blev Noah og Melina passet hos farmor og farfar. Det var første gang nogensinde at Melina skulle sove ude - viiildt . Mor og far skulle til bryllup hos mors kusine Sofie og hendes mand Noah. Mor og far var ude ved festen på "landet" fra kl. 16 til ca. 21, hvorefter turen gik til Strandvejen for at fejre Hanne's 40 års fødselsdag (Laura fra Melinas mødregruppe's mor). Mor og far var først hjemme kl. 4 om morgenen efter en super fest i skønt selskab . Søndag var rigtig "fla'-ud-dag", hvor den stod på McD.

Søndag d. 29/8-2010 - Ugen der gik

Mandag hentede mor ungerne ved 15.15 tiden. Mor havde gave med hjem til Noah - han fik dvd'en "Da lotte blev usynlig" - og sikke et hit . Om aftenen var mor til kor. Tirsdag var farmand hjemme hos Kristian om aftenen og hygge med et par af drengene. Onsdag meget tidlig morgen vågnede mor ved at hun kunne høre at Melina kastede op . ½ time efter blev farmand så også ramt . Mor fulgte Noah i børnehave og skyndte sig derefter hjem til den lille (mor måtte blive hjemme fra job og passe). Noah blev hentet af farmor og farfar. Torsdag havde far det en del bedre, men han havde taget en fridag. Far skulle til begravelse hos en kammerats far . Mor var på job igen - nu var far jo frisk nok til at passe Melina. Mormor kom forbi på besøg. Fredag havde mor lang vagt til kl. 17. Lørdag og søndag - hmmm ja hvad lavede vi dér ?

Søndag d. 22/8-2010 - Ugen der gik

Mandag var mor og Noah til hudlægen for at få tjekket Noah hud og talt om ny salve. Efter hudlægen kørte mor og Noah i Lidl og handle - køleskabet var pænt tomt efter 9 dage i Sverige. Far satte Fru Granfaldt til at tage sig af rengøringen. Senere på dagen kørte mor og Noah en tur i Føtex for at købe Alvin & de frække jordegern 2. "Alvin1" er pt. både Noah og Melinas ynglings film - nøjjj den er blevet set mange gange . Efter Føtex kørte vi hjem til mors moster Lis og Onkel Jørgen og hentede poserne fra Ullerad (som de havde taget med hjem da de var på besøg). Noah synes at det var en fest at være hjemme hos Lis og Jørgen - de havde en masse sjovt legetøj og en skøn gynge i deres træ i haven. Om aftenen var mor til kor efter hvad synes som en lang korsommerferie. Tirsdag var det Melinas tur til at skulle til lægen - ørelægen. Morten kunne se at hendes højre dræn fungerede fint, men det venstre øre var så fyldt med ørevoks at han intet kunne se. Melina blev dråbet i øret og skal derned igen i næste uge. Mor, Noah og Melina kørte om eftermiddagen en tur ind til mors arbejde. Søde karen (mors kollega) var blevet færdig med sin uddannelse som finansassistent, så en lille blomst skulle hun da have . Karen blev super glad for vores besøg og Noah fik set hvor mor arbejder - der blev stemplet til den helt store guldmedalje. Puha et regnvejr vi kørte derind i - mor måtte tage den laaange vej da vi skulle hjem for ikke at bilen skulle drukne. Stakkels far var sløj. Onsdag tog mor, mormor, Noah og Melina på "den helt store togtur" til Bakken. Sikke en oplevelse. Da vi ankom til indgangen stod det ned i stænger, så vi fandt en parasol nær en et sted med popcorn og is (og lyssværd med slik), så der blev hygget i regnen. Da vejret stilnede lidt af gik vi ind i forlystelsesparken og fandt en café i tørvejr, hvor vi fik juice og kaffe. Vejret klarede op og Noah var opsat på at skulle prøve nogle ting. Mor og Noah startede med at prøve en stille og rolig MEGET lille tur i en safaribil. Efter turen var Noah frisk på noget lidt vildere. Det blev til to ture i Dumbo - op og ned og rundt i en lille elefant som Noah selv styrede op og ned. På vej ud fik Noah sig også en småvild tur i nogle biler. Sikke en skøn tur. Da vi kom hjem fra togturen kørte vi mormor hjem og så et smut i Lidl efter pitabrød og et par andre småting. Torsdag stod den på tøjvask - hold da op vi er ved at drukne i tøj som skal vaskes ... HJÆLP. Efter et par maskiner gik turen til Teknisk museum - et sikkert hit. Noah nød især de ting som han måtte pille ved . Efter 1½ times tid i teknisk selvskab, kørte vi i byen. Vi skulle i Tigerbutikken for at købe Noah i ny "blæser" (den anden gik i stykker dagen før). Noah og Melina fik også hver en discokugle som en slags lommelygte - mega sej . Vejret var skønt og vi tog en tur på torvet, hvor vi vidste mormor var til Jazz med vennerne (der blev hygget med sodavand, øl og pølser inden vi tog hjem). Pludselig om aftenen sagde Noah helt grådkvalt at han savnede sine kusiner, så mor og Noah ringede til moster og lavede en plan for fredagen. Fredag startede mor dagen med at klippe hår på Noah. Senere rydde mor ud i nogle af alle vores baby/børnelegeting og sager og kørte i byen med dem for at sælge dem i en Secondhand-shop. Efter byturen tog mor, Noah og Melina ud og hentede mormor og derefter gik turen til moster & co mens far vaskede tøj.
Lørdag var det farmors fødselsdag - Hurra for farmor. Noah og mor tog et smut i Kvickly efter et par småting om formiddagen. Kl. 14 tog vi ned til byen hele familien - vi skulle til Bryllup hos Louise fra mors mødregruppe. Efter kirken var vi inviteret hjem i deres have til drikkelse, brød og kage - super hyggeligt arrangement og skønt at se tøserne igen - nøj mor havde savnet dem MEGET. Søndag stod den på Barnedåb. Nikolines søde lillesøster Asta skulle have sit fine navn. Noah synes det var spændende med endnu et kirkebesøg. Efter de kirkeligestrabasser tog vi til festen. Og sikke en fest med dejlig grillmad, guf og drikkelse. Noah og Melina hyggede sig super meget med alle de andre unger. Ja og pludselig drønnede Noah rundt på en cykle uden støttehjul - tja den dag skulle vel komme - SUPER . På vej hjem fra festen kørte vi forbi farmor, farfar og onkel Kenneth. Vi ville overraske farmor med blomster. Ihhh hvor der var dejligt at se dem igen. Man kunne tydeligt at se I unger og bedsterne havde savnet hinanden. Melina og Noah fik de sødeste bamser i gave fra farmor og farfar - Mille & Kalle fra Bornholm.

Søndag d. 15/8-2010 - Ugen der gik

Mandag efter morgenmaden tog mor og far på tur - "shop amok i ullared". Mor og far fik brugt hele 3.500 danske kr. Der blev købt alt fra chips, legetøj, vinterjakker og til julegaver. På vej hjem spiste mor og far McD til frokost. Mormor passede jer unger i mens. Da vi kom hjem fra turen havde vi selvfølgelig gave med til Noah . Noah fik et sejt nyt kasseapparat, en pruttepude og nogle tegneting. Ved 18:20 tiden hyggede mormor, Noah og far med boccia i gården. Mormor og Noah vandt . Tirsdag fik vi besøg fra hjemme fra Danmark og vejret viste sig fra sin bedste side. Mors moster Lis og onkel Jørgen kom sammen med Charlotte og Erik. Efter de lige var ankommet gik vi en tur i gennem skoven og ned til kirken. Mænderne (og Melina i barnevogn) gik hjem og fik sig en forfriskning på terassen. Mor, mormor, Lis, Charlotte og Noah gik en tur ind i kirken. Derinde tændte vi lys for morfar og hørte kirkens historie i højtaleren - nøjjjj Noah synes det var et hit. Noah er VILD med Hishult kirke . Efter en super lækker frokost kørte vi med kaffe og kage under armen til badesøen. Da vi kom hjem satte vi os under det store træ i gården med oliven, chips, sodavand og vin. Ude i gården havde vi af en hane som kom helt over fra Bengt. Den rendte længe rundt og rundt indtil mormor hentede naboerne Hilda (Bengts datter) og Morten som fulgte den på vej. Om aftenen måtte Noah op på bordet på badeværelset og have et ordentlig fodvask - sikke en "sortfod" han var . Onsdag kørte vi afsted mod Osby. Vi skulle på Brio-museum - en køretur på en times tid, hvis det da ikke lige var for en MASSE vejarbejde (turen tog vel et par timer). Nøjjj Noah synes det var sejt med alle de store maskinder på vejen. Museumet var et hit. Der var en masse ting man kunne lege med og der var også julemandens værksted i kælderen. Vejret var ikke vildt spændende - det småregnede, så god dag til museumbesøg. Vi spiste "frokost" på et super lækkert pizzaria i byen. Om aftenen da farmad sad med en øl kom begge unger til. Melina stak sit sut ned i øllen og Noah tog sig en tår - "Ølunger" . Torsdag var det igen skønt vej og turen gik til Torrekov. På havnen var opstillet et sejt "sørøverskib" som Noah nød at var kaptain på. Der var også flere kanoner som Noah var oppe at sidde på. Fredag lavede mor tunsalat og pakkede et par af fars hjemmelavet boller og så tog vi på tur. Denne gang gik turen til en Elg- og Bison safari. Vi spiste først frokost på en bænk i området - et skønt sted. Efter frokosten spiste vi is. Safarien foregik ved at vi sad i et åbent minitog med foder (løvgrene) til dyrerne. Og ja jeg skal lige love for at man kom tæt på dyrerne. Mor aede en lille elg (på str med en hest). Turen tog ca. 1½ time og var super - chauføren var virkelig god med både mennesker og dyr . Efter safarien spiste vi vafler og drak kaffe. Far og Melina var inde hos nogle små geder og klappe lidt på dem. Sikke en super dag. Lørdag gik turen til Laholm. Der var det sejeste klokkespil i byen som Noah var "helt væk i". Vi gik i ICA og tog frokost med hjem - gnaveben og moussaka. Efter frokosten kørte Mormor, Noah og mor en "skovtur" i bilen. Noah sad på bagsæddet og sagde som kirkeklokker og pludselig kopm han med dagen kommentar: " jeg er helt oppe og ringe" - nøj hvor mormor og mor grinte. I Skånes Fagerhult var i inde i kirken, hvor vi blev budt på kirkekage. Nøj hvor det regnede da vi kørte hjem. Noah sagde "mor tænd noget mere for viskestykkerne" - Hehe. Om aftenen gik mor, mormor og Noah en aftengåtur  - vi var først hjemme omkring kl. 21.00. Søndag stod den på rengøring for far og mormor. Mor  gik en tur med jer unger en times tid, så der var ro i huset til støvsugning. Ved 12:45 tiden gik turen hjemad mod Danmark. Noah og mor sad på bagsædet (sammen med Melina) og så "Alvin og det frække jordegern" på mormors nakkestøtte. Det blev også spist lidt ferieguf. Pludselig sagde Noah "ej slikket sprøjter på mig" (mundvand) - mormor var helt færdig af grin. Da vi kom hjem til Danmark blev frokosten indtaget på McD - nok lidt af et kulturchok for mormor. Vi afleverede mormor og kørte hjem. Og hold da op I var glade for at være hjemme begge unger - der blev leget til den helt store guldmedalje.

Søndag d. 8/8-2010 - Ugen der gik

Mandag havde Melina en fin kjole på med en blomst på maven. Om morgenen inden vi kørte i vuggestue stod hun med en kop vand og synes at hun skulle vande blomsten på kjolen - hihi den lille rod . Om aftenen skulle mor og Noah ud til mormor og bytte bil (Lis & Jørgen var på besøg - hyggeligt). Vores bil skulle på værksted dagen efter. På vej i bilen filosoferede Noah lidt. Noah: "Mor, når jeg bliver voksen bliver jeg far, og Melina bliver mor", "når Melina bliver 50 år, så er hun gammel" - hehe . Senere da mor spurgte Noah om han synes mormor var gammel, kiggede han mærkelig på mor og sagde klart "NEJ, mor". Så fortalte mor at mormor er over 60 - Noah svarede "Hvor stort". Tirsdag hentede far jer unger, mens mor hentede bil på værksted (og handlede). Onsdag hentede farmor jer i institutionen. Mor handlede ind til gaver til både Chr. & Lene samt Lise (fra mors kor). Om aftenen ordnede mor gaverne - kasser med vin, chokolade og lækre ting. Torsdag kørte Noah og mor hen og hentede sengetøj hos Lise og aflevede gave som tak for hjælpen. Melinas babuska sengetøj var blevet sååååå fint. Noa synes at det var en fest at være på besøg hos Lise. Hun havde et gyngestativ i haven og en skøn japanskhave med trædebregner og vandløb - ja og så hed hendes hus Bo (ligesom farmand). Fredag havde mor og far 5 års Bryllupsdag . Da vi kom hjem fra arbejde og institition blev der pakket og så hentede vi mormor. Nu startede vores sommerferie endelig - YEAH . Vi tog færgen til Sverige og spiste aftensmad om bord - pølser bestod festmiddagen af . Vi ankom til Hishytten ved 19 tiden. Lørdag morgen startede vi ferien med en gåtur i nattøj. Efter morgenmaden kørte vi i ICA og handlede ind (vi havde undladt at tage meget mad med når nu vi skulle 5 mennesker, klapvogn, senge og diverse med) - vi købte også postkort til institutionen og kusinerne. Efter indkøbet var vi på en af byens legepladser. Da vi kom hjem pakkede vi bade tøj og kørte mod badesøen. På vejen var vi i en "Grim butik", hvor mormor købte Noah en super sej gravko . Ved badesøen gravede Noah løs med sin gravko, vi drak medbragt kaffe og alle (på nær farmand) var ude og bade i den brune badesø (okker). Om aftenen fik vi dejlig grillmad (far var grillmaster). Mor og Noah skrev postkort. Søndag efter morgenmaden som begge unger i bad - Melina i en balje og Noah i et mini bassin vi satte op i brusekabinen . Det småregnede med vi ville på tur, så vi tog afsted til Halmstad. I Halmstad gav mormor frokost på en restaurant. Vi fik de lækreste pizzaer (Melina fik "fritter"). Postkortene blev postet og vi var i Åhléns og shoppe lidt (bla. legekamera til begge unger). Ved 15 tiden kørte vi hjem til huset igen og ungerne gik sig en pindeis. Ved 19 tiden hoppede mormor, mor og ungerne i regntøj og gik en tur igennem skov og ned på en legeplads i forbindelse med byens skole. Lidt i ni tog mormor og Noah sig en fodboldkamp (mini-bordfodbold) i "forteltet". Noah lavde selvmål for at hjælpe mormor - hihi .

Søndag d. 1/8-2010 - Ugen der gik

Mandag lavede Noah og de andre børnehavebørn papirflyvere i børnehaven. Om aftenen spiste vi Pizza udefra - da vi ikke gad lave mad nogen af os. Tirsdag var Noah på strandtur med børnehaven. Vi fik kort fra familien fra Bornholm. Mo købte blomster til mormor som tak for lån af bilen. Mor var ude hos mormor og stille blomster og bytte bil tilbage. Bagefter var mor på værksted med vores egen for at få tjekket, hvad der skulle laves med bilen (der skulle bestilles dele hjem). Far arbejdede længe, så efter bilværkstedsbesøg susede mor hen i institutionen og hentede jer unger. SENT om aftenen kom mormor og co hjem fra Bornholm. Onsdag var Noah så syg med bronkitis at far måtte blive hjemme med ham. Om eftermiddagen hentede farmor Noah, så de kunne hygge lidt. Mor arbejde længe (17:20). Torsdag var mor hjemme med Noah. Vi var en tur i genbrugsbutik og købe Noah en mini thekande og 5 kopper. I butikken fortalte Noah at han var syg, men ikke skulle til lægen. Vi snakkede om lægebesøg og mor spurgte Noah :"hvad fik du af lægen, da du var blevet priktestet", Noah svarede: "sår" - vi grinte alle . Efter besøg i genburgsbutikken kørte vi hjem til mormor som hyggede med Sarah. Mor hentede Melina ca. 15 og kørte efter et par timer hjem til mormor (hvor Noah var). På vej hjem hentede vi MCD mad. Far arbejdede længe. Fredag var Noah i børnehave igen. Om aftenen var mor til abefest med "Babytræf-tøserne" - vi spiste Kinamad og guf og råhyggede med musik og snak. Lørdag var mor på tøj-Outlet sammen med Noah og mormor. Efter tøjkøb hyggede vi hjemme hos mormor inden vi kørte til fødselsdagsfest hos Micky. Melina var i bad derhjemme og far synes at hun var godt klattet. Melina havde feber, så far og søster blev hjemme mens vi var til f-dag hos Micky. Mor og Noah var først hjemme lidt over 21 efter en super fest med kage, leg, skattejagt og grillmad . Søndag var en rigtig slapperdag. Noah og mor var ude og handle.

Søndag d. 25/7-2010 - Ugen der gik

Mandag kørte mor tidligt hjem fra arbejdet (14:30) og hentede jer unger. Mormor var kommet hjem fra MEGET laaaang ferie i Italien (14 dage) og mor trængte i den grad til at kramme på hende, så turen gik fluks hjem til mormor efter "afhentning" . Vi kørte hjemad ved 17 tiden og ved 18 tiden kom mormor hjem til os - vi havde nemlig inviteret hende på wienerschitzler. Tirsdag var mor i Tiger i sin pause - mor købte nye stempeltusser til kusinerne (feriegave) og et sæt til Noah også. Vi var inviteret til grillmad hos moster & co, så vi lige kunne ses inden de "stjal" mormor med til Bornholm på en miniferie. Nøj hvor I hyggede jer unger - og også os voksne . Onsdag kørte mor forbi mormors hus på vej hjem fra arbejde og byttede bil. Mors og fars bil LARMER da det ene leje er røget. Far hentede jer unger i institutionen. Torsdag i mors frokostpause var mor i Fona og købe musik til familien. Kashmir til far (og lidt mor), Tina D til mor (og lidt far, hihi) og Alberte til Noah (og lidt Melina). Mor købte også en "børnefilm" til når nu vi engang får ferie. Endnu engang stod far  for "afhentning". Mor kørte i banken på vej hjem og lukkede sin konto (efter 31 år). Mor købte sig et par fine røde sko . Fredag stod den på fredagshygge og McD-mad. Lørdag vaskede mor og Noah tøj mellem 10-11. Efter Melinas middagslur pakkede vi taske og kørte en tur på Teknisk museum. Nøj det var en hyggelig tur. Noah fik både prøve flyvemaskine- og motorcykelsimulator. Noah fik også leget med elektrisk-togbane og bygget med konstruktionslegetøjet Bakoba og også konstruktionslegetøjet Maxamec. Efter rundtturen og leg gik vi i caféen og spiste is (mor fik en linse - Mmmm guf). På vej hjem var vi alle i Kvickly - hold da op vi køb dvdfilm til ferien (og lidt til inden ) - det blev til hele 6 film, på tilbud. Noah var i "Hopla humør"  hele dagen og blev først puttet glad og tilfreds kl. 21:30. Søndag stod far og Melina op kl. 7:15 mens Noah sov til 8:10. Noah til far "Far, du skal sige til mine fødder at de ikke må trampe - de tramper hele tiden" (vi har fået et par "klager" fra underbo'en - senest weekenden før). Mor sov helt til 10:30 . Endnu engang vaskede mor og Noah tøj (ml. 11:30-12:30). Efter tøjvask kørte mor og Noah en tur i Føtex, hvor der bl.a. blev købt et par nye blomster til altanen og svalegangen - den plantede mor senere på dagen. Søndag aften hørte mor og far pludselig en masse brok fra Melina inde fra stuen. Det var storebror der var gået i gang med at børste hendes tænder (noget hun bestemt ikke er specielt glad for). Og kom mor hende til undsætning - næææ mor pistede rundt efter kameraet og tog billeder i stedet, hihi . Skøn skøn weekend, men alt for kort .

Søndag d. 18/7-2010 - Solskinsugen der gik

Mandag købte mor Melina 2 par nye sommersko i H&M i sin pause - det var absolut på tide . Tirsdag måtte farmor hente jer unger i institutionen kl. 16 - mor og far var blevet så fordybet i deres arbejde, at de ikke havde clearet hvem der hentede jer. Mor kørte hjem så hun kom ½ time efter farmor havde hentet jer. Dejligt - så fik I også lige set farmor. Onsdag efter arbejde satte far tøj over og hentede jer unger. Mor kom først hjem over 16 (igen). Torsdag hentede far jer igen. Mor kørte forbi Lidl på vej hjem fra arbejde, så kl. blev nærmere 17:30 inden mor var hjemme. Om aftenen var far og Noah ved Isbilen og købe en familiepakke (til kommende weekender). Fredag om aftenen stod den på is, fredagsslik og hygge. Lørdag var hele familien i Harald Nyborg - vi skulle have et par ting til lejligheden (i forbindelse med det her skimmelsvamp mistanke-noget). Vi købte en fugtstyret ventilator til badeværelset og et rør til aftræk (til emhætten). Mor og far faldt også over en lille fin lyseblå bærbar DVD til Noah - YEAH . Efter Harald N var vi i Lidl og handle. Efter vi var kommet hjem hyggede Noah sig med sin nye DVD afspiller. Mor synes ikke de høretelefoner som hørte til var særlige gode til Noah (det var sådan noget til at stoppe ind i ørerne), så Noah og mor tog en tur i byen. Vi mødte mors kollega og gamle veninde Christine i byen - Noah synes hun var rigtig sød . Nede i byen fik Noah charmet mor så han både fik is og Jelly Bellys og vi fandt nogle rigtig fine høretelefoner i tyrkise. Om aftenen var Noah lidt strid, så mor sagde "Noah nu stopper du ellers må vi stryge slikket" - Noah: "Nej mor vi kan da ikke stryge slikket, så bliver det jo varmt" . Søndag sov I begge længe - vågnede først 7:30 - Aaaah. Mor opdagede at Melina havde fået 2 tænder siden sidste "tjek". Om eftermiddagen kom faster D og Carl-Otto på besøg. Sammen (minus far som havde en aftale) gik vi ned til morfars grav og aede lidt på stenen. Mormor og morfar ville have været gidt i 40 år netop denne dag om han havde levet . Efter morfar-besøget gik vi lidt rundt i byen og faster D gav is . Da vi kom hjem havde far sat kaffe over og vi hyggede med kager og chokolade. Om "natten" kom mormor hjem fra ferie - ENDELIG, nøj vi har savnet hende MEGET.

Søndag d. 11/7-2010 - Solskinsugen der gik

Mandag var det tid til at veje sig igen for mor - der var røget 300 g, så nu hedder vægttabet ialt 15,5 siden 11. januar. Tirsdag efter arbejde og børnehave kørte mor og Noah på biblioteket. Noah afleverede 5 bøger og lånte 5 nye. Mor lånte 1 bog. Efter biblo var mor og Noah i Kvickly i byen. Om aftenen begyndte mor på bogen og der blev allerede denne aften læst 100 sider . Onsdag havde mor sen vagt (17), så mor var først hjemme omkring 17:45. Farmor havde hentet begge jer unger i institutionen. Farfar var ude og rejse, så I hyggede jer alene med farmor. Farmor kom med jer inden aftensmad. Torsdag hentede mor jer i institutionen og vi kørte derefter direkte ud til Marianne og Jespers hus, som mors onkel og tante passede, for at hilse på. I unger fik kiks, melon og juice og mor fik en kop kaffe. Mens vi sad ude i havestuen kom Noah løbende og sagde at det bankede på - det var moster. Skønt lige at få krammet på moster Pia . Om aftenen læste mor sin bog færdig (hun manglede kun 19 sider). Fredag hentede mor jer unger ved 14:45 tiden. Far var lige kommet hjem, så mor og Noah kørte hjem med Melina til farmand og kørte derefter ud og handle i Lidl. Om aften hyggede Noah sig med Melinas legetøj - først hendes gyngehest (som I begge på et tidspunkt fik klemt numsen i på samme tid) og senere hendes Hello Kitty Duplo. Ihhh hvor Noah hyggede sig med at bygge hestestald og hus. Noah fik lov at være oppe helt til kl. 21. Lørdag formiddag slog Noah næseryggen ned i hovedgærdet på mors og far seng og far måtte på skadestuen med Noah  - heldigvis var den ikke brækket. Vi hyggede med "morgenmad" og leg på svalegangen. Ved 11:15 tiden var far og Noah nede på græsset og kaste med frisbee mens Melina fik sig en lur og mor opdaterede dagbog. Mor og Noah var i Lidl og far vaskede tøj. I unger var begge i bad inden sengetid. Søndag spiste vi morgenmad og tog derefter på stranden (kl. 9:20), hvor vi var et par timer. Mor havde taget kanelsnegle, riskiks, vandmelon, vand og isthe med . Da vi kom hjem fra stranden kom lillesøster i bad og blev puttet lige derefter - 2. sek. senere sov hun. Mor satte vasketøj over og far lavede bad til Noah.

Søndag d. 4/7-2010 - Solskinsugen der gik

Mandag var det tid til at Melina også skulle have madpakke med i vuggestue, da køkkendame Helle havde ferie. Far smurte mad til jer begge om morgenen og Melina mad kom i en pose. I frokostpausen var mor i BR og købe madkasse til Melina - en lyserød med Dora på. På vej hjem fra arbejde kørte mor i Ønskebørn og købte Melina en nye puttehund (den lyserøde som man desværre ikke kan få mere var bortkommet ugen tidligere ude hos mormor). Mor var også i Lidl inden hun kom hjem, så det var far som hentede jer unger. Om aftenen stod den på junkmad - pizza, fritter og nuggets, da hverken mor eller far gad lave mad. Mors vægttab var 0 i denne uge, men intet på heller . Tirsdag var det 2 mdr siden at morfar døde . Mormor havde en tudedag og trængte til at kramme lidt på jer unger, så hun kom på besøg inden puttetid. Nøøøj hvor blev I begge glade for at se hende - og mormor var i helt godt humør da hun gik igen senere på aftenen. Onsdag hentede farmor og farfar jer begge i instituitionen. Melina synes det er skønt at hun nu også får lov at komme med hjem og lege hos bedsterne. Torsdag var far, Noah og Melina til lægen med deres hoste. Far var lige blevet færdig med hans penicilin, men hostede skrækkeligt stadigvæk. Ingen i familien havde lungebetændelse, men hostesaft kom med hjem under armen. Fredag blev far og Noah hjemme. Noah hostede helt forfærdeligt (især når han lå ned), så det i den grad gik ud over nattesøvnen. Mor aflevede Melina og hentede hende igen efter arbejde (ved 15 tiden). Da mor havde hentet Melina kørte vi ud til mormor og krammede lidt på hende. Mormor havde fået 2 badedragter med hjem til Melina fra kusinerne . Melina fik hurtigt den ene badedragt på og hyggede sig på græsset i solen med sæbebobler. Natten til lørdag sov far i stuen med Noah som hostede og hostede. Lørdag kørte mor og Noah en tur i et par genbrugsbutikker bare for sjov. I den ene butik fandt vi en kæmpe pose med en masse fed Lego i for bare 25 kr. Noah fik en softice og vi mødte Noah ven Daniel fra børnehaven - han sad også og spiste is i varmen . Mor var også lige et smut i en børnetøjsbutik med udsalg, hvor hun købte en Molo fleecetrøje til Melina. På vej hjem var mor og Noah i Lidl. I lidl mødte vi Noah veninde Josefine - ihhh hvor synes at det var skønt at vøre på tur med mor . Natten var hæslig. Noah hoste var så slemt at vi et kort øjeblik overvejede som vi skulle køre på hospitalet med ham. Søndag gik det ok igen med Noah (nætterne er klart værst). Vi skulle alle havde været i Dyrehaven med mødregruppen, men valgte at melde fra pga. Noahs tilstand og Noah var også godt snottet - øv øv øv . Dagen gik med at far satte Fru Granfeldt på arbejde, mor handlede og begge unger var i bad. Ja og så malede mor "oldeskammelen" for 2. gang.

Søndag d. 27/6-2010 - Ugen der gik

Mandag afleverede far Noah i institutionen mens mor kørte Melina ud til mormor for at blive passet (hun havde stadigvæk nogle "skoldkopper"). Melina havde en dejlig dag hos mormor. Mor hente Melina på vej hjem fra arbejde ca. ved 16:30 tiden. Tirsdag var far hjemme med Melina. Mor afleverede Noah og far hentede ham om eftermiddagen. Mor skulle nemlig til tandlæge efter arbejde til "eftersyn" . Onsdag var begge unger i institution. I børnehaven lavede de bål og brande en heks - det synes Noah var meget spændende. Mor hentede Noah ved 15 tiden. Noah skulle til lægen til 4 års undersøgelse. Lægen tjekke Noahs syn, vejede og målte Noah (18,6 og 103 cm). Noah fik også et stik (12 års vaccinen er blevet flyttet). Noah græd lidt men var ellers ret sej omkring det. Efter lægebesøget gik mor og Noah ned i "den grimme butik", hvor Noah fik lov at vælge et par ting fordi han var så dygtig hos lægen. Noah valgte et lyssværd og en lege-klapvogn. Torsdag hentede farmor og farfar jer begge i institutionen . Far blev hjemme fra arbejde og gik til lægen - øv øv far havde lungebetændelse . Ved 18:30 tiden ringede det på døren - det var pakkeposten. Endelig kom Noah NIC kuglebane. Noah og Melina var helt oppe og ringe og skreg og hvinede af glæde mens de larmede - stakkels naboer . Om aftenen spillede Danmark VM-kamp mod Japan - desværre blev det Danmark sidste kamp i denne omgang, ÆV . Fredag var mor til udendørskoncert om aftenen sammen med Joan, Gitz og en der hedder Camilla. Det var Sanne S og Dizzy M L som optrådte og det var 2 super fede koncerter - især Dizzy. Mor følte sig sådan ca. 17 år igen . Lørdag ved 13 tiden tog mor og Noah på kirkegården sammen med mormor og moster & co. Efter kirkegårdsturen kørte vi hjem og hentede Melina og tog afsted mod en ny naturlegeplads sammen med mormor, moster og pigerne. Moster havde kaffe, saftevand, småkager, riskiks og vandmelon med - super hyggeligt. Og sikke en skøn naturlegeplads lige op ad havnen. Vejret var perfekt og ungerne nød at lege. Mormor hentede fritter på havnen og sikke vi guffede . Efter nogle dejlige timer på "stranden" tog vi hjem til moster og lege lidt (og spiste en sodavandsis) inden vi vendte hjemad til far ved aftensmadstid. Søndag var mor og Noah et lille smut forbi mormor. Vi drak et glas vand/saftevand og tog derefter ud og handle i Lidl. Efter vi havde handlet spiste vi frokost hjemme og derefter kørte mor og Noah på stranden. Vi var på stranden ca. 1 time og 20 minutter. Noah nød at lege i sandet. Noah mødte også et par venner fra børnehaven og fik da også leget lidt med den ene. Noah og William hoppede rundt med numsen bar i et stort vandhul nogle piger havde gravet i vandkanten. Noah fik "smag" for vandet og drønede frem og tilbage fra tæppet og ud i vandet (han løb ud så numsen lige var dækket af vand) - sikke en skøn tur . Da vi kom hjem stod den på chips og chokolademus på svalegangen.

Søndag d. 20/6-2010 - Ugen der gik

Mandag spillede Danmark sin første VM-kamp. Mor og Noah havde deres fodboldtøj på. Mor så den sidste ½ time inde på arbejdet på en stor skærm - ikke alt for spændende.... ØV øv vi tabte 2-0 til Holland. Mor kørte hjem efter kampen. Mor hentede jer unger i instituitionen kl. ca. 15:45. Mor var på vægten som altid - minus 1 kg var det blevet til trods massere af synderi. Tirsdag ja hvad blev der af tirsdagen??????? Onsdag måtte mor blive hjemme med Melina - det så ud til hun havde fået øjenbetændelse og skoldkopper . Mor og Melina var nede hos lægen lidt over 10. Lægen mente bestemt godt at det kunne været skoldkopper (man skal have blodprøve for at være sikker og det gør man ikke på så små børn). Hvis der kom flere pletter de næste par dage ville det også være mere sikkert. Mor gik rundt nede i byen med Melina i en 3 timer (Melina sov lidt over 1 time). Mor købte bl.a. betræk og pladevat - mor har planer om at ordne en arvet skammel. Senere på dagen (efter far var kommet hjem) var Mor og Noah en tur i Lidl og hos Bekmann (købte maling til oldeGerda's gamle stammel - benene). Mor var til forældremøde i jeres institution om aftenen - super godt og hyggeligt arrangement på en skøn "sommeraften". Torsdag var mor hjemme med Melina - som havde fået et par pletter mere. Og ja mor hun vågnede om morgenen ved at hun havde mavesmerter - endnu engang måtte må se sig slået af "ULRIK" ... Om aftenen sad far og drak et enkelt glas vin - Noah spurgte far "hvad dufter vin af far?". Far: "det dufter af vin Noah" - "pingvin?" - hihihi . Fredag blev far hjemme og passede Melina - Noah fik også en fridag. Mor var et smut hos lægen for at blive podet - mor var helt hævet i den ene side af halsen. Mor havde heldigvis ikke streptokokker - det var en virus. Mor gik lidt rundt nede i byen for at få lidt luft - mor havde stadigvæk kvalme med der kom ikke mere op. Nede i byen var der kommet en ny butik - en "grim butik" som vi kalder dem i Sverige med en masse "skrammelting". Mor købte jer unger lidt legeting - bolde til jer begge, en musikting til Lina og et målebånd til mors lille arbejdsmand. Efter byturen var mor sofaliggende. Melina og Noah blev super glad for legetingene. Men mor var ikke særlig glad for lugten af Noahs målebånd - "puha Noah, fjern lige det målebånd fra mors hovede ellers kaster mor altså op ad lugten". Noah: "Mor må jeg komme med og se dig kaste op?" - tihi . Lørdag tømte og fyldte mor opvasker, vaskede tøj og begyndte at ordne oldeGerda's gamle stammel (slæb med sandpapir og malede 1. gang). Far satte Fru GRandfeldt på arbejde i alle rummene. Om aftenen efter aftensmad kom mormor på besøg - ihhhh hvor blev I bare glade begge unger, I elsker jeres mormor såååå meget . I blev puttet ca. 20:20 - lige inden Danmarks 2. VM-kamp startede. Mormor blev lige lidt inde ved jer efter I var blevet puttet - nøj hvor I hyggede. Efter ca. 15 minutter kom mormor ind i stuen til mor og nu syge far for at se noget bold. Hurraaaaaa Danmark vandt med resultatet 1-2 (over Cameroun). Søndag var mor og Noah i Fakta. Stakkels far havde høj feber (38,9). Godt at mor nu var på benene igen. Mor kørte ved 12 tiden ud til mormor. Mor, moster og mormor skulle på luksus outlet. Mor købte 8 stk børnetøj (1 gave) - det blev bare 750 kr. Efter shoppeturen kørte mor hjem og hentede jer unger og tog jer med ud til mormor, hvor kusinerne og moster også var. Det blev til et par råhyggetimer med is, småkager og legeplads. Noah var super sej og tog "tarzan-banen" helt selv. Melina var vild med legepladsen - især at kramle op af rutsjebanen . Vi var først hjemme omkring 17:20, hvor mor gik igang med aftensmaden.  

Søndag d. 13/6-2010 - Ugen der gik

Mandag måtte far blive hjemme fra arbejde - nu var det fars tur til at sige "Ulrik" . Mor afleverede og hentede jer unger, så dagen blev lidt smålang for jer (ca. 10 timer - puha). Heldigvis havde I begge haft en god dag. Mette var på vægten og ovenpå en uge med en masse junk var mor meget tilfreds med kun at have taget 200 g på. Om aftenen var mor til korsommerafslutning. Tirsdag var far stadigvæk syg, så igen stod den på en lidt længere dag for jer unger - dog ikke 10 timer. Onsdag var far stadigvæk syg . Farmor hentede jer begge to i institutionen, så mor arbejdede længe. Mor var faktisk først hjemme lidt i 18. Om aftenen var mor sammen med mødregruppetøserne til en gang kaffe/kage-hygge. Torsdag var far stadigvæk syg - sikke en omgang. Og fredag - ja der måtte far også blive hjemme . I mors frokostpause shoppede mor VM-fodboldtøj til Noah - og en trøje til sig selv (nøj hvor vi bliver fine på mandag, når Danmark spiller sin første kamp). Om aftenen stod den på slik, skruer og Disneyshow for Noah - mor spiste også slik og skruer, UPS. Og Noah fik lov at være rigtig længe oppe, hvilket han syntes var en fest. Lørdag var det mors fødselsdag. Mor fik et fint ur-vedhæng med indgraveret "Kæreste" af far (og jer unger) . Ved 12 tiden kørte vi jer unger hjem til farmor og farfar. Mor og far skulle til 2x70 års fødselsdag hos mors moster og onkel. Ved 17:15 tiden hentede mor, far og mormor jer unger oppe på campingpladsen (hvor farmor og farfar havde taget jer med op i deres campingvogn). Mormor og mor blev  helt sat tilbage i tiden af duften af camping - skønne minder på barndommen kom flyvende . Om aftenen stod den på MCD. Sikke en syndedag for mor - buffét, kage og McD (men det er jo også kun ens fødselsdag en gang om året). Søndag stod den på oprydning, rengøring og vasketøj inden gæsterne kom kl. 14. Mormor kom sammen med kusinerne og farmor og farfar kom også. Mor havde inviteret på kaffe og chokoladekage - og sodavand og skruer. Vi havde 2½ time hygge med familien - skønt. Moster kom og hentede pigerne, så hende fik vi også krammet lidt på .

Søndag d. 6/6-2010 - Ugen der gik

Mandag var som så mange andre mandage. Mor var til kor om aftenen - dog denne gang i en Frikirke (sikke en oplevelse) i en anden by for at øve med flere andre kor til den kommende weekend. Tirsdag måtte mor køre tidligt hjem fra arbejde. De havde ringet fra vuggestuen og sagt at Melinas finger så meget betændt ud. Mor tog til lægen med Melina. Lægen satte Melina på penicilin, men kunne umiddelbart ikke se hvordan betændelsen var opstået - det kunne godt ligne at fingeren havde været i klemme . Mor sov nærmest før jer unger om aftenen - allerede omkring kl. 19 var mor i drømmeland. Onsdag havde mor fri fra arbejde - morfars urne skulle sættes i jorden og stenen skulle på gravstedet (kl. 14). Noah sov længe - helt til 7:50 (Melina vågnede en times tid før Noah). Mor afleverede først jer unger i institutionen omkring kl. 9. Skønt at have en stille hyggemorgen, hvor ingen havde travlt. Mor satte Fru Granfeldt på arbejde - skønt med en robotstøvsuger som gør arbejdet mens man er i bad . Mor tog ud til mormor ved 12 tiden og spiste sin medbragte tunsalat ude i solen på terassen. Efter urnenedsættelsen hentede mor Melina i vuggestuen (ca. kl. 14:20) og tog hende med ud til mormor. Mor hentede ikke Noah, da det var aftalt at farmor skulle hente ham. Melina hyggede sig rigtig med småkager og skruer og godt selskab. Torsdag måtte mor blive hjemme fra arbejde med Melina - hun havde hostet hele natten og sovet MEGET forstyrret. Vi fik brev fra ejerforeningens advokat vedr. vores "skimmelsvampsag" - mor blev så tosset at hun måtte sætte sig ned i bilen i en times tid for at rase af . Natten til fredag var det så mors tur til at blive syg - puhaaaaaaa "ULRIK" siger jeg bare . Efter arbejde/institution tog far ud og handle sammen med Noah. Lørdag morgen tog far afsted for at holde drengerøvsdag sammen med drengene hjemme hos Friis. Mor havde det stadigvæk ikke for godt - dejligt at have børn som er gode til at lege sammen og aktivere sig selv. Der blev spillet klavér til den store guldmedalje på ungernes værelse . Farmor og farfar kom hjem til os ved 17 tiden med McD under armen. Efter aftensmad fik vi en lang tur - Noah cyklede på sin seje Lynet cykel. Mor gik hjem før jer andre og kørte i farmor og farfars bil ud til mormor. Sammen med mormor gik turen til det arrangement, hvor mor skulle synge med koret (og andre kor) kl. 20:45. Søndag røg Melinas negl af . Mor var igen ude og synge med koret - denne gang dog en del tidligere (kl. 15:45). Mor tog kinesermad med hjem.

Søndag d. 30/5-2010 - Ugen der gik

Mandag vaskede far gulv i gangen/entréen og bagte boller. Mor og Noah pyntede op med cerpentiner, balloner, dug, spiderman og flagservietter inde i stuen. På bestilling fra Noah havde vi købt jordbærkager (og far havde bagt boller) mens mor havde lavet frugtsalat. Vi fik også varm kakao, saftevand, kaffe, kanelsnegle og chokolade - der manglede ikke noget. Farmor, farfar, onkel Kenneth, mormor, moster, onkel T, kusine Cecilie og kusine Sarah kom til Noahs fødselsdag kl. 14 - han fyldte 4 år dagen efter. Fordi vi aldrig fik holdt noget for Melina (morfar blev indlagt på hendes fødselsdag) "legede" vi også lidt at det var hendes fødselsdag - så hun fik da også en lille gave. Noah fik nogle skønne gave - Go Go Hamstreting, Vsmile tegnetavle, en t-shirt og traktorer. Fødselsdagen sluttede kl. 17:10 efter nogle dejlige timer. Mor var på vægten som altid - den "sagde" minus 400 g. Tirsdag blev Noah 4 år - HURRAAAAAAA . Og tillykke til onkel T med fødselsdagen. Om morgenen inden børnehave fik Noah et par pakker - tusser/stempler af mor og far (han havde jo fået sin cykel fra en måneds tid tilbage) og en Bobles kylling i sort/hvid af lillesøster. Efter arbejds- børnehavedag spiste mor, Melina og Noah jordbærkage rester - og nøj der blev guffet (mor fik nok alene spist ½ kage, UPS). Mor havde købt Noah et par ekstra gaver i sin frokostpause - Noah fik 2 Go Go Hamstre (Tex og Scoodles - på bestilling fra Noah). Noah , mor og Melina fik grint en masse af de to skønne hamstre . Onsdag var Noah hos mormor. Noah havde fået en masse knopper over hele maven og på ryggen. Mormor tog Noah til lægen - han fik nogle allergipiller. Efter lægebesøg var mormor og Noah på legeplasen, hvor madpakken blev spist - super hyggeligt. Senere på dagen så mormor og Noah lidt tegnefilm - IceAge - det vil sige mormor faldt hurtigt i søvn og Noah med. Skønt at sove til middag på sofaen. Mor hentede Noah hos mormor efter arbejde (da mor kom sov Noah stadigvæk). Mor og Noah kørte ud til Sia og Pernille hvor vi skulle spise aftensmad med resten af de gamle fødselsforberedelsestøser og alle de skønne unger (vi var der fra 17-19:30). Torsdag blev Noah hentet af farmor og de tog på camping. Noah fik nogle seje sorte piderman solbriller. Om aftenen var mor på café med mødregruppetøserne - Ihhh det er skønt med alle de dejlige tøser mor kender pga Melina & Noah. Fredag tog mor og Noah til Grønne - eller skulle man sige hvide dage. Mor og Noah fik begge nye tasker. Mor en fin sort læder én og Noah en Cars. Mens vi hvad nede i byen på torvet lød der pludselig et ordentlig brag og himlen lyste op. Noah synes bestemt ikke lyn og torden var en fest på åben gade, så mor og Noah begyndte at gå hen mod butikkerne. Vi kom til en børnetøjsbutik, hvor en vi kender arbejder og gik derind - og hun havde popcorn (et hit synes Noah). Vi var ikke mere end kommet ind i butikken før det begyndte at HAVLE. Se mor der kommer popcorn ned fra himlen sagde Noah - hihi. Lige pludselig var det en fest med en gang bulderskraldervejr . Efter det var blevet tørvejr igen gik vi atter en tur på torvet. Noah fik rød T-shirt med "Danmark" på ryggen og nr. 8. Vi tog pizza med hjem. Lørdag ved 11 tiden var far og Noah i Skumbad - sikke en skumfest. Senere var hele familien T ude og handle i Kvickly. Efter handleturen var Noah og mor i byen og i Føtex. Noah fik en t-shirt mere - denne gang i hvid med nr 10 på ryggen. Noah lov at prøve både helicopter og bil (godt med en masse småpenge i pungen). Da Noah sad i helikopteren sagde han han han ville flyve til Jylland og henter mormor og Jesper . Nede i Føtes købte mor og Noah Melina hendes eget Go Go Hamster - Jilly (i lyserød/hvid). Melina gik sådan rigtig for første gang . Søndag var mor sammen med sit kor ude og synge til Alsang - det var s.... koldt, men hyggeligt. Efter alsangen kørte mor hjem til mormor og fik en kop kaffe.

Søndag d. 23/5-2010 - Ugen der gik

Mandag vejede mor sig som altid - mor havde tabt 0,7 kg (nu i alt 13,9 kg siden 11 januar). Om aftenen var mor til kor. Tirsdag blev far hjemme med Melina. Melina havde fået nogle små "sjove" knopper og var blevet lidt snottet, så farmand tog Melina til lægen. Melina havde "mund, fod, hånd syge" . Onsdag havde mor en fridag - Noah skulle på børneafdelingen til tjek med sin astma. Mormor og Melina tog med på hospitalet. Noah fik lavet priktest - og nøj hvor han skreg, men han klarede det så flot alligevel - sad helt stille og sådan. Efter priktesten gav sygeplejersken ham en is. Den medbragte madpakke blev indtaget i parken på en legeplads - ovenpå en træ elefant. Efter madpakken var spist og der var blevet leget lidt gik vi en tur (langs søen) hen til byen. I byen købte vi ærter som vi alle 4 gik og guffede i os. Mormor og mor fik lækker frokost - pandekager med kylling og bacon. Noah fik pistaicieis og pandekager af mormor fordi han havde været så dygtig hos lægen. Efter pandekagerne og isen fik Noah også slushice. På vej tilbage til bilen igen gik vi igen langs søen. Vi så de sødeste ællinger og ænder i søen. Vi var også på slotspladsen, hvor Noah hyggede sig ved det store springvand. Efter hyggeturen tog vi hjem til mormor, hvor ungerne legede lidt. Da vi tog hjem havde vi haft en skøn dag med mormor i hele 8 timer. Om aftenen gik mor igang med at rydde ud i vintertøj og pakke det væk som ikke skulle bruges før vinter. Mor og far fik også fjernet gulvtæppet i stuen - det var simpelthen ikke til at være bekendt mere (så beskidt ud selv når det var helt nystøvsuget). Torsdag blev Melina passet hos mormor. Farmor og farfar hentede Noah fra børnehave og tog ham med på camping. Noah hyggede sig med en pind som han slog græs med. De spiste grillpølser til aften. Mor var i Ikea efter arbejde og købe nyt gulvtæppe. Far hentede Melina. Fredag blev Melina igen passet hos mormor - skønt. Mormor kørte Melina hjem, da far havde fået fri. Far og Melina hentede Noah i børnehaven. På vej hjem fra arbejde kørte mor hjem til mormor og drak kaffe og hyggede - ja helt til kl. blev 18:30 . Lørdag vaskede far tøj - mor lagde det i tørretumpleren sammen med Noah. Hele familien var i byen og købe gave til onkel T, undertøj til ungerne, W7 til far og så blev der handlet. Da vi kom hjem hyggede vi alle på svalegangen på et tæppe. Noah og mor spiste frokost udenfor. Far og Noah var nede på græsset og spille fodbold. Søndag ordnede far køkken og badeværelse - der blev spulet gulv og det hele. Bagefter vaskede han gulv i stuen (som Noah og mor havde gjort rent - vasket blade og det hele). Søndag var vi til fødselsdag hos kusine Cecilie som blev 7 år - TILLYKKE . Vi fik chokolade muffins og senere spiste vi lækker grillmad. Moster, mormor og mor gik tur med ungerne inden maden. Vi kørte hjemad ved 20 tiden og kørte lige en lille hyggebiltur (ungerne tog en hviler). Ungerne sov først lidt i 23 - GISP. Mor og far spillede Balut - mor vandt med dobbelt så mange point som far.

Søndag d. 16/5-2010 - Ugen der gik

Mandag sagde mors vægt - 0,8 kg. Mor var til kor. Tirsdag hentede farmor Noah. Mor var hjemme hos mormor efter arbejde. Onsdag hentede mor jer unger før 15 - tid til forlænget weekend, SKØNT . Torsdag hentede moster mor ved 11:30 tiden og vi tog på outlet/lagersalg. Mor købte 3 ting til sig selv for 857 kr., Noah fik 5 ting for 525 kr og Melina fik hele 10 ting for bare 698 kr. - Mor ELSKER shopping . Fredag var mor og Noah på biblo og aflevere 5 bøger og låne 5 nye. Efter biblo tog mor og Noah på kirkegården for at besøge morfars gravsted - alle blomsterne lå der stadigvæk. På vej hjem tog vi et smut i Fakta og Kvickly. Noah fik nyt regntøj og gummistøvler - YEAH . Lørdag vaskede mor tøj og far hængte tøjet op. Far og overboen Dennis kørte ungernes gamle reol ud til mormors kontor. Mor og Noah malede magneter. Søndag blev onkel Kenneth 19 år - TILLYKKE . Søndag tog mor ud til mormor (som var i Sverige) og satte reolen på plads og ryddede lidt op/ud i nogle skuffer. Da mor kom hjem vaskede mor igen tøj. Moster og Sarah kom og hentede Noah. Mor tog ud til moster & co ved 16 tiden og blev til et par kopper kaffe inden vi vendte næsen hjemad ved spisetid.

Søndag d. 9/5-2010 - Ugen der gik

Så stod den på arbejde og instituition igen. Mandag var mor på vægten - den lige præcis i 0. Ingen vundet intet tabt. Om aftenen var mor til kor. Tirsdag - tja tirsdag var vidst bare dagen før dagen. Onsdag blev morfar bisat . Farmor tog sig af jer unger mens vi var i kapellet. Mors veninde Annette og hendes mand Kenneth (begge fra koret) kom op i kapellet og sang/spillede Evig Kærlighed (Anemonemand) - hold da op det var smuk. Ja hele dagen var så smuk som den nu kunne blive. Morfar var og er en meget elsket mand - mere fantastisk og superhelte-agtig fås de ikke . Efter bisættelsen stod den på gravøl netop det sted om mormor og morfar i sin tid havde mødt hinanden. Noah synes at det var et hit med buffét - han spiste vel en 8 skiver brød med smør og nogle rødbeder . Efter gravøl tog vi ned til gravstedet og så noget mere på alle de smukke bukétter (der var 50+). Mor, far, Melina, Noah, mormor, moster & co tog hjem til mormor. Ude ved mormor gik "tøserne" på legepladsen med ungerne, mens mænderne bestilte pizza mm. Efter maden fik I unger ALLE lov til at få en is selvom det ikke var weekend. Selv Melina spiste en hel mini vaffel selv. Torsdag stod den igen på hverdag. Om aftenen var mor på café med mødregruppen. Fredag bagte far pizza da han kom hjem. Vi skulle nemlig til sommerfest i institutionen og medbringe hver en ret. Vi havde en rigtig hyggelig aften og I unger var først i seng ved 21 tiden. Lørdag sang mor jubilæumskoncert med koret - tænk at mor allerede har sunget 10 år i kor . Koncerten varede ca. fra kl. 15-18. Mor kom hjem og spiste aftensmad med jer og tog igen afsted da I var blevet puttet. Mor tog op til de andre fra koret og "festede". Mor var først hjemme over 1 og efter et par kopper kaffe, kunne mor ikke sove (sov først over 3). Søndag var det mors dag. Mor stod først op kl ca. 11:30 . Vi tog alle 4 hjem til mormor med gaver (chokolade, bluse og myrelokkedåser) og derefter farmor med gave (kræftens bekæmpelse armbånd). Ihhhh mor savner morfar .

Søndag d. 2/5-2010 - Ugen der gik

Mandag var mor slet ikke på hospitalet - mor sov bare og græd og græd. Far var til ørelægen med Melina til tjek. Den stakkels tøs havde mellemørebetændelse på det ene øre endnu . Vægttabet lød på 400 g - egentlig ret godt når man ser tilbage på ugen der gik. Tirsdag besluttede mor og moster at vi igen ville ind til mormor, Jesper - og naturligvis morfar. Mormor og Jesper havde nu sovet derinde i en hel uge. Morfar virkede nu helt væk i snorkeverdenen. Mor og moster tog hjem ved aftensmadstid. Mor tog med farmor i Gine til "tøjparty" - mor fik købt en masse ting og vandt også et tørklæde. Mormor og Jesper tog hjem og sov kl. 23. Onsdag kørte mor og moster i Kvickly og handlede noget morgenmad og et par småting til mormor - og kørte derud. Efter morgenmad og kaffe kørte vi 3 "tøser" igen ind på hospitalet til morfar. Moster og mor tog hjem ved 14:40 tiden - det var sidste gang vi så morfar "i live". Natten til torsdag hostede Noah så meget at han kastede op . Torsdag meget tidligt morgen (ca. kl. 3) fik elskede morfar endelig fred - Vi vil ALTID elske og savne ham . Og han vil ALTID være i vores hjerter . Mor havde Noah til lægen kl. 11:10 for at lægen endnu engang skulle lytte på hans lunger - den dumme hoste. Hun lavede en henvisning til børneafdelingen. Efter lægebesøget var mor og Noah i Tøj & Sko og købe vildt ind - de havde 25% på alt i butikken netop denne dag. Vi var også på blomstertorvet og købe blomster til mormor (fra mor og moster). Efter vi var kommet hjem, kom far også hjem (han havde taget en ½ fridag). Noah og far hentede lillesøster, men mor tog i Kvickly og handle lidt ting. Efter mor havde været ude og handle, kørte mor ud til mormor. Mormor sad i haven med Ella, Marianne og Jesper. Senere kom moster og Jette og Michael. Fredag var det Store bededag, så dér havde vi allesammen fri. For Noah stod den på bad og hårklip - og bad for Melina. Ved 16 tiden tog vi alle ud til moster & co, hvor mormor også kom - var var blevet inviteret til middag. Lørdag kom mormor til "morgenmad" hos os - far og Noah havde været hos bageren. Der kom et bud med blomster til mor - det var fra 2 af mors gamle folkeskoleveninder (Ninna og Stine), sååå sødt. Mor blev meget rørt over blomsterne. Søndag blev stor-handle-dag for mor - mor var i 4 supermarkeder. Mor og Noah spillede bold nede på græsset i det gode vejr. Og så kom Annette (fra mors kor) med en smuk bukét fra De Levende Sthene - søøøødt. Efter "legetimen" kørte mor endnu engang ud og handle - denne gang købe mor sig en cykel.

Søndag d. 25/4-2010 - Ugen der gik

Mandag var det vejningsdag - mor havde tabt 800 g - nu ialt 12 kg. Efter arbejde kørte mor ind til morfar på hospitalet. Farmor hentede Noah i børnehaven. Far var til ørelægen med Melina til tjek efter hun har fået dræn  - øv æv hun havde dobbeltsidet mellemørebetændelse. Tirsdag var far hjemme med jer unger (det var han resten af ugen). Ca. kl. 10:40 kørte mor ind til morfar på hospitalet. Morfar havde nu besluttet at få slukket for væskedroppet - nu var han klar til at dø . Mormor fik lov at få sengen ved siden af morfar, så de kunne ligge og holde i hånd om natten - SMUKT. Mor snakkede med Noah om at morfar ikke kom hjem fra hospitalet denne gang og at han skulle have en plads på himlen mellem stjernerne. Noah sagde at så kunne vi bare råbe rigtig høj "MORFAR HVORDAN GÅR DET" og så ville han helt sikkert kunne høre os - sødt . Onsdag tog mor på hospitalet fra morgensstunden sammen med Jesper og moster. Senere på dagen besluttede morfar at han gerne vil se "drengene" og give dem et kram - så far og onkel tog også ind på hospitalet. Farmor tog sig af jer unger i mens. Vi hentede jer unger efter aftensmad hjemme hos farmor. På vej hjem i bilen, sad Noah på bagsædet og sang "dyppe i bananer" - mor spurgte hvad er det for en sang. Noah svarede at det var den med Kim Larsen - hihi det gik op for mor at det var "Køb bananer". Torsdag tog mor igen på hospitalet sammen med Jesper og moster. Mor fortalte morfar om Noah lige sang dagen før - morfar synes at du Noah er den herligste dreng . Far tog på McD og købte frokost for at der skulle ske lidt - især for Noah. Fredag endnu en dag i hospitals navn. Moster, Jesper og mor kørte hjem ved 17:30 tiden og det var der morfar snakkede med os for sidste gang. Da mor kom hjem havde Noah lavet et sødt kærlighedskærestebrev til mor med røde hjerteklistermærker - du er for dejlig Noahbasse. Lørdag morgen tog mor, moster og Jesper igen på hospitalet. Morfar fik lagt morfindrop til at tage hans smerter. Mor, moster og Jesper besluttede ikke at tage hjem, så vi fik 2 madrasser ind på stuen og et par duner og puder. Sikke en nat . Søndag eftermiddag tog vi hjem. Mor var ved at blive skør og trængte til at se jer unger, far og til at få noget søvn (det var kun blevet til ca. 1½ time). Far var lige kommet hjem fra en tur på Kronborg med jer unger de mor kom hjem - godt I har sådan en dejlig farmand. Mor havde en dukke med hjem til Melina og en bus til Noah som hun havde købt til jer i kiosken på hospitalet. Ihhh hvor mor havde savnet jer. Noah og mor så bryllupsvideoen fea 2005 da mor blev gift. I denne uge lærte Melina at vise hvor stor hun er (ved at række armene over hovedet).

Søndag d. 18/4-2010 - Ugen der gik

Mandag morgen blev ungerne afleveret i institutionen kl. 6:45. Melina sagde ikke en lyd da mor gik og vinkede glad sammen med storebror Noah, da mor satte sig ud i bilen for at køre på arbejde. Mor hentede Melina ca. 14:40 - Melina skulle til lægen til 1 års undersøgelse (vaccinen havde hun fået). Lægen synes at Melina var en skøn unge . Hun vejede Melina til at veje 10,3 noget kg og målte hende til 76,5 cm. Far hentede Noah i børnehaven. Om aftenen vejede mor sig - hun havde tabt 1,6 kg (nu i alt 11,2). Mor tog til kor ved 19 tiden. Tirsdag blev ungerne afleveret kl. 6:45 igen. Da vi kom hen mod indgangen til institutionen hvinede Melina af glæde  - iiiih det er bare skønt at hun er så glad for det. Far hentede ungerne ved 15 tiden. Mor tog ind og besøgte morfar på hospitalet efter arbejde og kørte et smut i Ikea på vej hjem. Mor købte 4 nye reoler - 3 til ungernes værelse og 1 til stuen til legetøj (Noah har efterhånden trommet kurvereolen i småstykker. Da mor kom hjem blev hun tilbudt McDonaldsmad af Noah - han legede McD med høretelefoner på og det hele (hvor han tog imod bestillinger) - skønne unge . Da ungerne var puttet, samlede mor reolen til stuen. Onsdag var det mosters fødselsdag - TILLYKKE MOSTER. Ungerne blev afleveret kl. 7. Om eftermiddagen hentede farmor og farfar begge unger i instititutionen. Mor arbejde til ved 17 tiden og far fik vasket tøj og lavet mad, mens ungerne blev passet. Efter ungerne var kommet hjem og vi havde spist, samlede mor og Noah møbler. Og det skal lige sige at den "lille lort" er super sej med en umbraconøgle  - han skruede mange skruer i selv (og det var sgu ikke et nemt job - mors fingre havde mærke efter det). Torsdag blev Melina afleveret kl. 6:50. Noah blev hjemme sammen med far - pga kraftig hoste. Far var til lægen med Noah og fik ham tjekket. Det var "bare" en virus. Fredag afleverede mor Noah hos farmor og Melina i vuggestuen kl. ca. 7:05. Ved 12:30 tiden ringede de fra vuggestuen og sagde at Melina havde 38,8 i feber . Far hentede Melina. Mor kørte ind til morfar efter arbejde (kl. 14:30). Lørdag kørte mor og far Noah ud til mormor ca. 8:15 og kørte efterfølgende ned til ørelæge Morten. Det var meningen at Melina skulle have indopereret dræn, men vi vidste ikke om de ville lægge hende i fuld narkose, når hun havde haft høj feber dagen forinden. Narkoselægen sagde OK og Melina blev lagt til at sove og Morten lagde dræn mens mor sad med far i hånden og holdt vejret. Operationen gik som den skulle og vi var allerede ude ved mormor igen kl. ca. 9:30. Melina tog det super godt - hun græd da lidt, men var til at trøste. Ude hos mormor fik hun et par Mariekiks og så var hun glad igen . Om aftenen hentede mor tøserne fra mødregruppen og vi tog alle ned til byen (desværre måtte Maria melde afbud). Først tog vi på café og senere på "bar". Melina holdt far ved selskab til over 0:00 - jooo hun ville da ikke sove. Mor tog hjem kl. 1:25, da tøserne tog videre på "disk" for at danse. Søndag tog mor og Noah til "babytræf" hos Louise og Malthe ved 10:30 tiden. Melina sov helt vildt meget hele dagen - hun har nok trængt til det ovenpå dagen før. Moster og mormor var inde hos morfar - puha morfar havde det ikke for godt .

Søndag d. 11/4-2010 - Ugen der gik

Mandag vejede mor sig som hun plejer. Mor havde tabt sig 700 g. Far vaskede tøj - skønt med en Påskefridag. Tirsdag fik morfar kemo for første gang - gys (så SKAL det bare hjælpe). Mor afleverede Noah i børnehaven og gik ned i vuggestuen med Melina kl. 9. Det var Melinas første dag på Delfinstuen. Mor blev på stuen en times tid og gik derefter ud i fællesrummet. Melina var ligeglad med at mor gik og hyggede sig på stuen. Hun spiste suppe sammen med de andre børn og fik en ren ble før pædagogerne hentede mor. Melina vinkede og vinkede til de voksne . Mor og Melina gik hjem kl. 11:20. Da vi kom hjem blev Melina lagt ud i barnevognen på altan og hun sov lige med det samme (2 timer). Om aftenen var mor lige et smut ude hos mormor og morfar og derefter ude og handle. Mor købte en lille gave fra mor og far til Melina, da mor kunne regne ud at gaven ikke kunne nå frem med posten. Onsdag blev Melina 1 år - hurraaaaaaaa  Om morgenen skulle far hentes af Daniel, men havde sovet over sig, så far var hjemme da vi stod op. Melina fik lov at pakke sine gaver ud fra storebror og mor & far. Af storebror fik hun et (slags duplo) Hallo Kitty hus og af mor og far fik hun Babuska Teletubbier. Melina var efterhånden godt snottet og hostede en del - men mor testede at hun ikke havde feber. Mor fik først snøvlet sig over i børnehaven/vuggestuen kl. ca. 10:00. Melina var alene i vuggestuen fra omkring kl. 10:30-14. Hun havde ikke spist så meget, men hun havde sovet med det samme de havde lagt hende - så de synes at hun havde været nem. Da mor kom hjem med Melina fandt mor ud af at hun havde fået sin tand nr 11 (i højre side af undermunden). Mormor kom besøg til kaffe og gav Melina hendes gave. Melina fik et par lilla sutsko, lilla gummistøvler og en super fed lilla (med rødt mønstre) regndragt. Melina var en rigtig puttegøj og nød at mormor sang en masse sange. Mormor lærte hende også at sige "ja". Skal mormor synge flere sange spurgte hun - "JA" lød det fra Melina i et meget højt tonelege . Melina havde nu 38,8 i feber  - øv på sin fødselsdag og mit i vuggestuestart... Farmor hentede Noah i børnehaven og afleverede ham om aftenen efter aftensmad. Hun fik dog ikke sagt tillykke til Melina da hun sov på det tidspunkt. Melina vågnede dog senere og fik sin gave - et par skønne See Kai Run sko. Morfar blev indlagt på Riget . Torsdag blev far hjemme med Melina. Mor afleverede Noah om morgenen og kørte på arbejde for første gang i 16 måneder. Mor var derinde kl. 7:15. Far skulle til kiropraktor lidt over 10, så mormor kom ned og passede Melina - som synes det var en fest at se sine syngede mormor igen . Morfar blev opereret - han fik nyt kateter i ryggen. Mor fik købt fødselsdagsgave til moster i sin pause - godt med sådan nogle pause, hvor man kan nå lidt "praktisk". Da mor kom hjem kørte hun til ørelægen med Melina som skulle til tjek. Melina havde dobbeltsidet mellemørebetændelse igen - eller måske stadigvæk, det kunne godt tyde på at medicinen ikke havde hjulpet i sidste uge. Mor kørte Melina hjem og kørte ud og handle. Da mor kom hjem fik Melina sin gave som var kommet med posten - en bObles krokodille i sort/hvid. Noah synes bestemt det var en sej gave lillesøster fik. Fredag var far igen hjemme med Melina. Mor afleverede Noah og var på job ca. 7:20. Mor købte fødselsdagsgave til mormor. Efter arbejde kørte mor ind til morfar på hospitalet - morfar var blevet opereret endnu engang selv samme morgen. Far og Melina hentede Noah i børnehaven. Lørdag var det mormors fødselsdag - HUUUURRAAAAAAAAA . Far og Noah var hos bageren om morgenen og da mormor var stået op og været i bad kom hun til morgenmad. Noah fik en træspil (som vi havde købt til Sverigeturen som ikke blev til noget). Mormor og Noah hyggede sig. Efter morgenmad fik mor, mormor, Melina og Noah en tur i skoven - Noah på løbecykel. Sikke en skøn tur i skoven. Vi så en sø, en bro, plukkede anemoner og vi hørte en spætte. Da vi kom hjem fra skovtur gik mor i bad. Mor og mormor tog ned i byen og mødtes med moster, Marianne og Jesper på en café, hvor en lækker frokost blev indtaget - og derefter en "kop tår kaffe". Mormor tog ind til morfar efter cafébesøget mens mor og moster tog en lille shoppingtur i byen. Mor købte et par sommer kjoler til lillesøs. Da mor kom hjem kørte mor og Noah i Lidl og Kvickly og handle. I Kvickly forelskede Noah (og mor) sig i en super sej rød Lynet McQueen cykel med støttehjul. De sagde i butikken at det var den sidste og at modelen var udgået - ja og så kunne vi jo ikke vente de 45 dage der var til Noahs fødselsdag. Så Noah blev en cykel rigere. På vej hjem sagde Noah at det havde været den bedste dag. Søndag var mor, mormor og Noah ude og samle ind til Kræftens Bekæmpelse - det blev til over 2.000 kr. På vej hjem fra mormor kørte mor og Noah på MCD og købte en Happy Meal til Noah. Ved 16 tiden kørte vores lille familie hjem til Nikoline, Gitte og Woody for at se lillesøster Asta og give hende vores gave - en pink/orange puttekanin. Nøj hun var sød. Noah hyggede sig super meget med Nikoline.

Søndag d. 4/4-2010 - Ugen der gik (PÅSKEN)

Mandag stod på afslapning. Morfar var på hospitalet og få stråler . Mor var på vægten som altid - og UPS den hed + 900 gram . Om aftenen var mor til kor. Tirsdag havde mor og Noah hyggedag med mormor. Vi kørte ud til hende kl. 11:30. Morfar var hos fodmanden, så han var ikke hjemme. Meeeeen "onkel" Jesper var på besøg til Noahs store glæde. Noah underholdte Jesper med alle bilmærkerne i Bilavisen . Efter Jsper var kørte, kørte vi andre også. Turen gik til Kronborg med brød til ænderne under armen. Noah synes at det var en super fed tur - selv brostenene var et hit . Noah smed en mønt i ønskebrønden og ønskede sig en gave og wupti - så fik han sørme en gave af mormor inde i butikken - et lille legekamera med billeder af Kronborg. Han fik også en blyantspidserkanon af mor. Efter Kronborgturen tog vi hjem til morfar. Mor og Noah var først hjemme igen kl. 15. Kl. 15:20 tog far Melina til ørelægetjek. Nøj det var godt at hun kom til tjek - hun havde dobbeltsidet mellemørebetændelse. Morten har nu skrevet hende op til dræn lørdag den 17. april. Onsdag kl. 10 tog mor begge unger med i mødregruppe. Vi havde aftalt at mødes og tage de store med i anledningen af Påsken. August var lige blevet 1 år, så Lisbeth havde lagkage med - der var også boller, frugt, frugtsalat og slikposer til de store. Nøøøøj Noah synes at det var en fest - og han gad ikke hjem da vi alle kørte ved 16 tiden. Efter mødregruppen tog mor på planteskolen og købte stedmoderblomster til klukkerne og altankasserne - og til moster. Mor købte også en rødgrenet busk (til den store krukke på svalegangen) . Efter planteskolebesøget tog mor ud og handle i Lidl, Netto og Kvickly - ja det var ikke nemt at få det hele ét sted (især ikke æg var nemt at finde). Mor mødte både mormor og farmor & farfar. Torsdag morgen tog mor til vagtlægen - mor havde hostet i flere dage og havde efterhånden vejrtrækningsproblemer og sådan. Ja så mor ville lige have tjekket at det ikke var lungebetændelse - og det var det ikke = VIRUS (som sædvanlig). Mor plantede alle krukkerne, så de blev så fine. Da mor kom ind med jord til op over begge ører og snakkede om at gå i bad, ville Noah pludselig gerne i bad, så han fik lov at plaske i karet før mor hoppede i et hurtigt bad inden vi tog til påskefrokost hos moster & co kl. 13. Mormor og morfar kom også til frokosten. Mormor og morfar havde chokoladehare med til ungerne og påskegaver. Noah og Melina fik hver et par cowboybukser. Noah er så vil med bilnavne at da han legede med pigerne og nogle bamser - dåbte han sin hund Volvo . Det var bare sååå hyggeligt at være samlet alle sammen - sikke en skøn dag . Fredag opdagede mor at Melina havde 2 tænder mere end sidst vi tjekkede  - så nu har hun 10 tænder. Noah sov helt til kl. 9:10 - viiildt. Mor og Noah ryddede op på svalegangen efter mors plantning. Det blev også smidt reklamer i containeren. Efter oprydningen kørte mor og Noah hjem til farmor og farfar for at låne farfars boremaskine. Vi blev lidt og hyggede og Noah fik en påskegave - ridderlego . Far vaskede tøj og satte hylder op på ungeres værelse - til alt Noahs Lego. Mor gav svalegangsbordpladen en ordentlig omgang med teakvoks - nøj det pyntede. Lørdag ordnede mor stolene på svalegangen. Mor kørte mormor og morfar til påskefrokost kl. 13 hos Marianne og Jesper og tog bagefter ud og handle. Om aftenen kom Noah tidligt i seng efter flere gange udheld i bukserne - han sov dog først 2 timer senere. Søndag vaskede mor tøj mens far lavede frikadeller til påskefrokost hos Ulla. Kl. 13 tog vi til påskefrokosten - farmor, farfar, onkel Kenneth, oldemor og oldefar kom også. Melina var lidt skidt - havde feber (måske der er tænder på vej?).

Søndag d. 28/3-2010 - Ugen der gik

Mandag holdt far og Noah en fridag - skønt. Noah og far hyggede rigtig med sommerfuglespil. Om eftermiddagen kørte far og Melina ned til lægen. Melina skulle have 1 års vacciner. Det tog hun i stiv arm - ikke et eneste piv (sygeplejeren var meget imponeret). Far synes at Melina skulle belønes, så da de 2 var ude og handle købte han hende nogle stofklodser - Noah en lille legobil. Mor vejede sig på sædvanlig tid - der var røget hele 1,8 kg på én uge (9,8 på 10 uger) . Om aftenen var mor til kor. Tirsdag morgen blev vores venner Gitte og Woody forældre igen - KÆMPE TILLYKKE med lillesøster. Tirsdag afleverede mor og Melina Noah i børnehaven ved 8:30 tiden og gik derefter ned i vuggestuen. Melina og mor var på besøg i vuggestue fra ca. 8:30-10:30 (efter aftale). Det gik rigtig fint - Melina hyggede sig og hang bestemt ikke meget på mor . Da mor og Melina hentede Noah om eftermiddagen gik vi en lille tur. Vi endte i haven hos Karina & co (som ikke var hjemme), hvor Noah fik sig et par rutsjeturer inden vi gik hjemad. Om aftenen var far ikke til Warhammer - det var aflyst. Onsdag var Noah desværre blevet syg, så inden besøg i vuggestuen for Melina . Om aftenen faldt begge unger i søvn allerede kl. 17:30 - vildt. Torsdag var Noah stadigvæk syg med hoste og en smule feber. GISP nu var der kun 14 dage til mor skulle på arbejde igen efter en MEGET lang barsel (blev sygemeldt i december 2008). Fredag var Noah stadigvæk syg - nu dog uden feber. Om natten hostede han så meget at det endte med at han kastede op i sin seng . Noah sov resten af natten i stuen sammen med far på en madras. Lørdag startede familiens PÅSKEFERIE . Far vaskede tøj. Mor og far havde øvet et par dage med Melina, at hun skulle vise en finger og vise at hun er (bliver) 1 år. Og pludselig mens far og storbror var i vaskekælderen, så sad den dér. Hun viste troelig flere gange hende søde lille pegefinger (og prøvede samtidig at sige lyden "1 ååår"). Om aftenen så Noah og mor X-factor finale i tv. Det vil sige Noah så ikke så meget - han sov hurtigt. Om natten sov Noah i stuen sammen med moar. Søndag var det så mors tur til at vaske. Mor og Noah var på aftenbesøg hos mormor og morfar (efter de var kommet hjem fra weekend i det svenske). Ihhh hvor Noah synes det var en fest at kigge reklamer og legetøjsblade sammen med morfar. Jaaa og så underholdte han med alle hans bilmærker. Og fortalte hvordan man kan se om det er en Honda eller en Hyundai - H'et oprejst eller liggende .

Søndag d. 21/3-2010 - Ugen der gik

Mandag bestilte mor et sæt guldbelagt øreringe på nettet hos Kobra - der kommer til at stå Noah på den ene og Melina på den anden - så er I også med mig, når jeg starte på arbejde. Kl. 14 tog mor og Melina bilen ud og handle. På vej hjem (kl. 15) hentede vi Noah i børnehaven. Mor måtte gå ned i bilen igen efter vi var kommet op - det var jo ikke til at bære madvarer og Melina . Om aftenen (17:15) hentede farmor og farfar mor og Noah og vi tog til DDV. Mor havde i denne uge tabt 1,4 kg - YES (8 kg på 9 uger) . Det var sidste gang (i denne omgang at mor skulle vejes dernede), så nu prøver mor med hjemmevejning fremover. Efter aftensmad tog mor til kor. Tirsdag tog mor og Melina ud til mormor og morfar kl. 10:20. Ligesom mor kom ind af døren kom "tante" Marianne og "onkel" Jesper også - hyggeligt. Melina sov, så hun fik ikke hilst på. Morfar var helt omtåget af medicin . Mor, Melina og mormor gik en dejlig tur. På vej hjem kl 15 hentede mor Noah i børnehaven. Ellers stod den på tøjvask. Far var ikke til Warhammer. Onsdag lignede så mange andre - dog blev Noah ikke hentet af farmor og farfar, da de var blevet snottet. Mor fik sine nye øreringe med posten - de er bare super . Ja og så blev morfar igen igen igen indlagt på hospitalet . Torsdag holdt far en fridag. Mor afleverede Noah i børnehave og kørte derefter tidligt ud og handle. Mor var ude og købe en foodprocessor og mad (bla. til mormor). Bagefter kørte mor hjem til mormor. Mor var ude og købe en foodprocessor. Mormor og mor hyggede lidt over en kop kaffe og tog derefter ned til byen. Nede i byen blev mor forkælet med nye undertøj - skønt med BH som passer . Efter bytur og frokost kørte mormor og mor ind til morfar på hospitalet. Far hentede Noah i børnehaven. Fredag var mor i biffen med mødregruppen om aftenen. Nød fik lov at være oppe til at vinke til mor kl. 20:30 - og så "Find Nemo" færdig fra Disney kanalen (selvom vi har den på video). Mor kom først sent hjem, da tøserne og mor endte på café over en kop kaffe. Lørdag var mor til reception (13-17:30) for en gammel veninde som var blevet færdig med sin uddannelse. Far hyggede med jer unger i mens. Søndag var mor og Noah på messe sammen med moster og pigerne. Ihhh hvor I unger nød det - I fik en masse reklameting og mange bolsjer. Efter messen kørte vi allesammen ud til mormor og morfar (som lige var kommet hjem fra hospitalet). Skønt at være samlet med familien igen .

Søndag d. 14/3-2010 - Ugen der gik

Mandag morgen var en rigtig lorte morgen. Ja og mandagen blev ikke bedre som den sked frem. Morfar blev indlagt på hospitalet pga uuholdlige smerter i hans ene ben. Mor havde kun tabt 0,4 kg da hun var til vejning - uretfærdigt når man tænker på alt den motion ugen der var gået havde budt på. Mor blev hjemme fra kor - hun var simpelthen ikke til at holde ud at være i nærheden af. FUCKING LORTE DAG . Tirsdag var Mor og Melina begyndt at hoste lidt - ja lige hvad vi manglede . Mor, far og Noah var til ørelægen med Melina. Morten sagde at det ikke var nødvendigt at suge hende i ørene denne gang - dråberne havde fået løsnet skorperne og det var røget ud af sig selv. Han sagde at han ikke behøvede at se hende før omkring hendes fødselsdag - skønt . Onsdag morgen slog mandag morgen - troede ellers ikke det var muligt... Morfars cancer havde nu spredt sig til knoglerne . Mor følte at hendes verden ramlede. Nååå ja og så siger lægerne at morfars lunger ligner storrygerlunger - og han har aldrig røget!! Mor og Melina tog til lægen kl. 10:20 og blev podet (Noah var også med) for mor ville gerne ind til morfar. Der var ikke streptokokker, men lægen anbefalede at vi ventede nogle dage med at besøge ham alligevel, SNØFT. Mor og Melina kørte ud til mormor med en tegning Noah havde lavet (hvor han helt selv havde skrevet NOAH på). Mor og Melina blev dér og drak kaffe. "Onkel" Jesper kom også. Han havde en "Cup of Flowers" med til mormor - sådan én måtte mor også bare eje . Melina var helt væk i Jesper - og omvendt . Mor og mormor trillede en tur med Melina på 1 time - det var skønt med frisk luft. På vej hjem fra mormor, kørte mor og Lina i byen og købte koppen med blomster (den er lige så stor som vores 3 liter Raadvad gryde). Torsdag fik vi besøg af en tenikker som skulle se på vores skimmelsvamp. Det var nok ikke lige det besøg vi havde drømt om med mållinger og sådan. Tror sgu ikke vi får meget ud af det - SKIMMELHELVED. Morfar ringede til mor og fortalte at han ventede på operation - han kateter var faldt ud om morgenen. Meeeen lægerne valgte på at vente til kl. var 1 med at lægge nyt, så morfar nåede at bliver megasyg med over 39,7 i feber - her kunne jeg fristes til at bruge nogle meget grimme ord, men tror bare jeg lader det tale for sig selv . Fredag holdt Noah fri fra børnehave. Mormor kom på besøg til kram, kaffe og kanelknækbrød. Vi var i byen alle 4 og købe gave til Josefine. Mor købte også en "blazerjakke" til sig selv. Et smut i Føtex blev det også til. Om aftenen var mor og Noah i karbad sammen - et hit med vand OVER DET HELE . Noah fik lov at være oppe helt til kl. 21 og se X-factor. Lørdag var det Melinas tur til at komme i bad - nøøøj vi får vasket en del badeværelsesgulv - hihi . Kl. 13 tog vi til Josefines 14 års fødselsdag. Noah er fuldstændig vild med de "store" tøser. Melina fik smagt kage. Vi tog hjem omkring 17:30 tiden. Søndag tog mor og Noah ind på hospitalet og besøgte morfar - vi var dér fra 10:30 - 12:30. På vej hjem kørte på McD, hvor Noah fik en Happymeal. Så kørte vi forbi mormor - Noah ville så gerne kramme på hende også . Efter et kort besøg hos mormor (som skulle ind og hente morfar med hjem), kørte vi i Fakta. Kl. ca. 14:15 efter vi havde handlet kørte vi ud til moster og pigerne. Der blev spillet WII og leget. Vi var hjemme ca. 17:25. Sikke en skøn søndag med mange aktiviteter. Far havde da også hygget med snottede Melina.

Søndag d. 7/3-2010 - Ugen der gik

Mandag skulle Melina til ørelægen kl. 15:10 og mor tog Noah med ned til Morten. Morten dryppede Melina i det ene øre og satte plaster hen over - det skulle hun have siddende ca. 1½ døgn. Melina havde "tørret ørevoks" siddende helt inde på tommehinden . Efter ørelægebesøget kørte mor samme med ungerne ud til mormor og morfar. Mor lod jer blive hos mormor og morfar mens mor kørte i Ønskebørn for at købe lillesøster en putte magen til den lyserøde hundeputte hun sove med derhjemme - så hun har én til vuggestuen, når hun starter. Mor kunne ikke få den i lyserød, men købte den i stedet i guld/brun - så nu hedder den Hanhunden . Mor købte også en Molohue til Lina. Det var førte gang at Melina blev "passet" og hun vinkede bare til mor da hun gik og egentlig ret ligeglad med at mor kom tilbage - hun havde travlt med at charme sin mormor og morfar . Ved 17 tiden kom farmor og farfar og hentede mor og Noah derhjemme - vi skulle til vejning. Mor havde tabt 0,6 kg. Bagefter vejning stod den på Føtex. Tirsdag eftermiddag kom for rimlig tidlig hjem og vi kørte alle over for at hente Noah. Meeeeen Noah ville ikke hjem og blev så hys at han kastede op i bilen . Mor var til frisøren bare lige og få klippet spidser. Natten til onsdag sov Melina hos mor - hun var vågnet kl. 23:30 tirsdag og var ked. Onsdag skulle Noah på tur i skoven med børnehaven, så mor og Melina afleverede ham ca. 9:20. Mor trillede tur med Melina fra 9:20 - 10:30, hvor vi skulle i mødregruppe hos Hanne. Efter mødregruppen gik mor igen en tur - Melina var stjernetræt og trængte til det (gik fra 13:40-15:10). Sikke en masse motion - skønt . Farmor hentede Noah i børnehaven. Morfar var på hospitalet og hans tal psa tal var 360 - noget rigtig lort, så nu står den på kemo . Natten til torsdag kom Noah ind til mor og sov (han havde tisset igennem nattebleen). Far var på kursus (torsdag-fredag), så han kom lidt tidligere hjem end normalt. Mor kørte i Ønskebørn og fik pengene tilbage på Molohuen - den sad bare ikke godt pp Melinas hovede. Til gengæld købte mor hende et par Molo puslespilsbukser - skønne YEAH. Mor var også i Netto og Kvickly. Da mor kom hjem satte hun vasketøj over og far tog sig af at få det tørt. Fredag afleverede mor Noah ved 9:30 tiden og gik derefter ned til byen - til ørelægen. Melina blev suget i det ene øre og Morten pillede nogle af skorperne af med en tang - ja og så i med flere dråber og plaster på igen. Nede i byen gik mor en tur og mormor støtte til selskabet. Mor og mormor gik lidt rundt, men endte med en kop latte på en varm café - nøj en kold, men smuk dag. Mor gik først hjemad lidt over 13. Mor vaskede igen noget tøj og endnu engang stod far for at tørre tøj. Lørdag stod den på Zumba-prøvetime inkl. de 5 tibetanere (kl. 10-12) sammen med moster. Det var ok, men ikke lige DET (slet ikke når man tænker på den pris læren tager for hendes timer). Efter Zumba tog mor med moster hjem. Mor, moster, Sarah og Cecilie gik en tur over i centeret og handlede i Netto. Ja og mor var en tur i en lagersalgsbutik, hvor hun købte Melina et par Levi-støvler. Søndag var familien på gåtur til havnen. Vi gik fra 10-11:30. Begge unger kom i bad. Mor, Melina og Noah tog til "babytræf" hos Sandra og William kl. 14. Da vi kom hjem ude fra Sandra (kl. 17:10) gik mor og Noah ned på vejen med Noahs cykel uden armen. Noah fik cyklet i ½ time og mor fik sig lidt mere frisk luft og motion .

Søndag d. 28/2-2010 - Ugen der gik

Mandag var som så mange andre mandage. Noah var med nede hos DDV og se farmo, farfar og mor blive vejet. Mor havde tabt 1,1 kg (nu sammenlagt 5,6 på 6 uger) . Om aftenen var mor til kor. Tirsdag stod på børnehave for Noah og arbejde for far - ja det lignede så mange andre tirsdage . Tirsdag eftermiddag var mor og Noah i kvickly. Det blev købt meget andet end mad - hihi . Mor købte et Matadorspil med kortmaskine istedet for kontanter, der blev også købt 2 Disneyfilm og en Medina CD. Noah synes at Medina er et hit . Der gik ikke længe før Noah havde styr på hvilket nr der var hvilken sang - ja og favoritterne havde han tekstmæssigt også hurtigt styr på . Far var ikke til Warhammer. Onsdagblev Noah afleveret kl. 9:50. Mor aflyste mødregruppe. Mor havde nemlig en aftale med en meget nær gammel veninde om at mor og Melina skulle mødes med hende på en café i byen. Mødet var super hyggeligt og det føltes bestemt ikke som om at der var gået - tjaaa 12 år må det vidst være. Torsdag vågnede Melina allerede kl 6 - GAAAB , Melina, det er altså ALT for tidligt lille dame. Noah vågnede først lidt i 7 - godt min dreng. Om aftenen (kl. 20) tog mor på café med mødregruppetøserne. Hold da op nogle hyggelige og sjove timer vi havde. Mor var hjemme kl. 22:30. Fredag vågnede Melina igen ved 6 tiden - mor tog hende med ind i sengen og vi sov videre. Noah stod op kl. 7:05 og listede ind i stuen og tændte fjernsynet - og ja lod mor og Melina sove videre . Mor og Lina stod op kl. 7:40. Noah fik lov at holde en fridag sammen med mor og søster. Lørdag var mor og Noah på biblioteket. Efter biblo kørte mor og Noah ud til mormor og morfar (som lige var kommet hjem fra ferie i ret solrige Spanien). Moster og Sarah var også på besøg. Det er så skønt at se hvor gode venner Noah og Sarah er . Søndag klippede mor Noah. Mor og Noah tog en tur i Superbest og handle brød og sådan. Far satte fru. Granfeldt på arbejde.

Søndag d. 21/2-2010 - Ugen der gik

Mandag fik Noah lov at holde en fridag - ja det var vel vinterferie (selvom vi ikke holdt noget). Far var max snottet, men tog et par piller og tog afsted på job. Da far kom hjem var mor i Føtex og handle. Ved 17 tiden hentede farmor og farfar mor og Noah og vi tog sammen til vejning. Noah synes at det var super spændende at få lov at være med dernede. Mor havde tabt ½ kg, så det var ok. Efter vejningen tog vi alle 4 i Føtex inden farmor og farfar igen kørte os hjem. Mor var ikke til kor om aftenen (pga "vinterferien"). Tirsdag tog far endnu engang på arbejde pumpet med et par smertestillende. Kl. 14:20 var mor til lægen og så taget blodtryk og blod%. Efter lægebesøget var mor på shopping - i Tøj & Sko og H&M. Mor fik købt sig et par nye cowboybukser - SKØNT . Mor hentede Noah på vej hjem fra byen. Far tog ikke til Warhammer om aftenen. Far havde fundet vores gamle Disney Unokort, så mor og Noag sad og kiggede på billederne og snakkede om hvem det var som de forskellige figurer var. Noah lærte hurtigt navnet på allesammen. I kender da "Hundyret" fra "Skønheden og Udyret" - HAHA . Onsdag måtte far dukke under og ligge sig syg (nu havde han også feber). Mor afleverede Noah kl. 9:30. Ved 11 tiden tog mor og Melina i mødregruppe hos Hanne. Mor havde ikke set dem i over en md, så det var bare super. Vi tog hjem ca. kl. 15:30. Mor tog ud og handle i Kvickly. Farmor hentede Noah. Torsdag holdt Noah en fridag. Far var stadigvæk syg - så "huset" var fyldt. Mor og Melina tog til tandlægen - ja det er godt nok tidligt at skulle til sit første besøg i en alder af 10 mdr (men sådan er det her i kommunen). Tandlægen var vild med Melina som da også havde hevet storcharmen frem . Mormor og morfar kom på et lille visit - de skulle rejse til Spanien om fredagen. Noah sit Lego af dem til hans store glæde. Fredag var farmand stadigvæk syg (mor var nu også snottet). Noah holdt endnu en fridag.  Mor og Noah tog ned i byen. Der var klovneshow, men efter vare 5 minutter blev det for meget for "lille" Noah . Nå men så tog vi i Føtex og handle og så skulle den lillemand tisse. Meeen WC'erne er jo farlige med varmeblæser - ihhh det er godt nok svært at være mor nogle gange . Lørdag tog vi i skoven alle 4 ved 16 tiden. Men det til en kort tur på ½ time for nøøøj hvor det sneede. På vej hjem gik vi i Fakta. Om aftenen gik Melina et par skridt med sin gåvogn . Søndag blev en rigtig slappersøndag fyldt med snot...

Søndag d. 14/2-2010 - Ugen der gik

Natten til mandag var Melina lidt urolig og sov derfor sammen med mor. Mandag morgen vågnede begge unger omkring kl. 7:45 - dejligt at sove "længe". Melina og mor afleverede Noah i børneren kl. 9:30. En times tid efter faldt Melina i søvn og sov hele 3½ time til middag - VIIILDT . Efter far var kommet hjem kørte ham og Noah på MCD og hentede mad til dem. Noah blev helt ked af det da de kom hjem og han så at der kun var 2 sodavand - "men mor skal jo ikke have noget" sagde mor (mor skulle bare have rester når hun kom hjem fra vejning) til Noah og han åndede lettede op. Mor var hos DDV og blev vejet - mor havde tabt 1,2 kg (ialt 4 kg på 4 uger) YES . Om aftenen var mor til kor. Tirsdag vågnede ungerne kl. 7:15. Mor var mega træt og lagde sig i Noahs seng mens ungerne pjattede ved Melinas tremmeseng (indtil kl. 7:50). Noah blev afleveret kl. 9:45. Om aftenen var far ikke til warhammer, da de skulle spille fredagen efter. Onsdag vågnede Melina kl. 7:15 og mor tog hende med ind og putte - Melina faldt i søvn og sov 30 min mere . Noah blev afleveret ca. 9:25 - de skulle på tur med børnehaven. Turen gik hjem til Andreas som holdt fødselsdag med pizza og kage. Andreas havde et trommesæt som Noah underholdte på indtil de voksne til sidst måtte tage trommestikkerne fra ham - så brugte han da bare hænderne . Farmor hentede Noah. Far kom allerede hjem kl. 14. Kl. 16 tog mor med Melina til ørelægen - hun havde ikke længere betændelse, men "kun" trykken og væske i mellemøret. Far lavede thaideller i flere timer. Torsdag morgen vågnede Melina allerede kl. 5:20 og til sidste tog far hende med ind i stuen (kl. 6:20), hvor hun faldt i søvn. Desværre vågnede hun et sek. efter hun blev lagt i sengen igen - så minus søvn til mor . Noah vågnede lidt i 7. Mor og Melina afleverede Noah kl. 9:15 på Troldestuen. Mor fik brev om at Melina skal starte i vuggestuen den 6 april (2 dage før mor starter arbejde) - gisp det bliver en lynindkøring, godt at det er samme institution Noah går i. Fredag skulle der afholdes fastelavn i børnehaven og Noah skulle klædes ud som Spiderman. Da han skulle have tøjet på synes han lige pludselig ikke at det var nogen fest. Mor måtte snige ham i tøjet og hurtigt trække flyverdragen udover . Melina fik en tiger"hue" på ud over sin hue (da vi skulle følge Noah i børnehaven) og de andre børn synes hun var rigtig sød. Nå men Noah beholdt tøjet på indtil efter tøndeslagning, så det var nok ikke så slemt når ALLE de andre også var klædt ud. Noah blev afleveret kl. 9:30 og hentet lidt over 14. Far skulle ud til Friis og spille Warhammer, så han kørte ret hurtigt efter han var kommet hjem fra job. Farmor hentede mor, Melina og Noah og vi tog i Kvickly. Vi spiste hos farmor og hyggede til kl. 20:45. I sov begge ved 21 tiden. Lørdag holdt mor næsten fuldstændig slapperdag - hihi. Nej det blev af lige til lidt gulvvask. Farmand og Fru Granfeldt sørgede for støvsugningen. Søndag var storebadedag - I kom begge i dag (hver for sig). Dejligt at Melina elsker at komme i bad og at du Noah efterhånden også synes det er en fest (når først du sidder i karet). Kl. 13 tog mor og Noah ud til moster & co - mormor og morfar kom også. Moster og onkel havde købt en WII. Først tog vi til fastelavnsfest i præstens have. Der var sat 5-6 tønder op i haven og alle unger fik flødeboller under slagningen. Noah ville ikke klædes ud - og ville heller ikke slå på tønde, meeen karamellerne i tønderne det var en anden sag (det blev godt nok fyldt lommer og guffet). Efter tønderne var slået ned, gik vi i præstens kælder hvor der var fyldt med balloner, fastelavnsboller og sodavand - sikke et fantastisk arrangement. Da vi kom hjem til moster & co stod den på WII. Noah var helt viiiiiiiild med at spille. Han bowlede og hakkede med svær. Mor og morfar var også helt solgt - SKØN søndag med familien

Søndag d. 7/2-2010 - Ugen der gik

Natten til mandag sov Melina sammen med farmand inde i stuen. Mandag morgen stod Noah op sammen med far og lillesøster blev puttet inde i hendes egen seng. Mor og Melina afleverede Noah i børnehaven kl. 9:05. Til vores store glæde var Cecilie (pædagogmedhjælper) vendt tilbage som barselsvikar i institutionen efter at have været væk i 3 mdr . Om eftermiddagen omkring 15:45 hentede far Noah. Ved 17:15 tiden var mor sammen med farmor og farfar nede var hos DDV og blive vejet - havde tabt 800 g (nu ialt 2,8 på 3 uger) . Mor var til kor om aftenen sammen med mormor. Tirsdag sov I begge unger dejligt længe - Noah til 7:20 og Melina til 7:30. Noah blev afleveret kl. 9:40 og far hentede ham igen ca. 15:15. Far var lidt tidligere hjemme pga det vilde snevejr. Det er svært at tror man bor i Danmark i denne vinter - det ligner mere et skisportsland. Om aftenen var far til Warhammer. Onsdag sov I igen længe - til 7:20 og 7:25. Noah blev afleveret i børnehaven på kælk da kl. var 9:15. Om eftermiddagen hentede farmor Noah. Far badede Melina - og nøøøøj hvor hun er vildt med vand. Der blev pjasket med vand til den helt store guldmedalje . Torsdag havde far fået øjenbetændelse (igen), så han måtte blive hjemme. Ungerne vågnede lidt over 7 og gik stuen sammen med far mens mor lige blundede lidt. Noah fik lov at holde en fridag. Kl. 12 tog mor med Melina til ørelægen - hun havde været urolig i flere dage og taget sig til det højre øre meget (på trods af at hun fik penicilin for lungebetændelse frem til om onsdagen). Øv æv Melina havde stadigvæk mellemørebetændelse på det højre øre og skulle nu igang med en ny (og anden slags) omgang penicilin, stakkels pigebarn . Mor kørte hjem med Melina til farmand og hentede Noah. Mor og Noah tog ned til byen, hvor Noah fik lov at leje en halv times tid i legeland og derefter gik vi på apoteket og hentede medicin. Det var også dagen hvor morfars kateter stoppede og han måtte indlægges igen og have nyt opereret ind . Fredag blev far hjemme og tog til lægen med øjnene - medicinen vi havde var for gammel. Hun synes at det lignede at far havde fået en pind i øjet, så rødt var det ene. Vi tog alle med til lægen og bagefter fik Noah igen lov til at lege lidt i legeland. Senere på dagen tog mor i Netto. Mor fik også sorteret Melinas "gamle" tøj i det mor vil sælge og det som mor ville give til Gitzen (som venter "lillesøster" til marts). Lørdag vågnede ungerne lidt i 6 - "hmmm unger det er weekend, det er NU i skal sove længe"... Mor stod først op kl. 8:30 - skønt med en mand der står op med børnene . Ved 11 tiden hentede moster mor og vi tog ind til morfar på hospitalet. Vi besøgte også moster Pias svigerinde som lå indlagt etagen over morfar. Morfar så pisse godt ud, YES . Efter sygebesøg tog mor og moster et smut i Ikea - shit der er mange mennesker på en lørdag. Da mor kom hjem kørte vi alle 4 hjem til Woody, Gitte og Nikoline med babytøjet. Pludselig var kl. 18:30 og vi måtte til at pakke sammen og tage hjem. Nøøøj Noah blev ked og sur - hun ville IKKE hjem. Noah fik lov at være længe oppe og så lidt over halvdelen af Melodi Grand Prix sangene. Da Noah hørte Simone synge en meget stille sang kiggede han på mor og sagde "mor det der er ikke en rigtig sang vel" - hihi . Til gengæld var han vild med den ene sang som var ret rocket og hvor der var 3 trommesæt med ild i - seje knægt. Søndag vågnede Melina kl. 7:25 mens Noah sov helt til kl. 8. Melina fyldt hele 10 mdr - tænk sig hvor tiden er fløjet. Jeg tror ingen af os kan huske livet før Melina dog. Hun er bare såååå skøn. Far vaskede tøj mellem 13-14:30. Ved 14 tiden tog mor, Melina og Noah ud til mormor og morfar (som lige var kommet hjem). Moster og co sluttede sig senere til selskabet. Vi kørte først hjemad ved 17:30 tiden efter nogle dejlige timer i familien skød .

Søndag d. 31/1-2010 - Ugen der gik

Mandag vågnede Noah 7:50 og Melina 8:40 - dejligt ovenpå en lidt urolig nat. Endnu en dag med syge unger. Noah hyggede sig med at farvelægge i en af hans tegnebøger. Pludselig sagde han "se mor jeg har tegnet en lyserød tissemand på drengen" - og det havde han, hihi . Mor kørte i Lidl og handlede efter far kom hjem. Ved 17 tiden var mor til vejning - i ugen der var gået havde mor tabt 0,6 kg, så nu var det sammenlagt 2 kg på 2 uger . Om aftenen var mor til kor. Tirsdag troede mor oprindelig det var tid til at Noah skulle i børnehave, men nej... Han havde feber (over 38). Mor ringede til lægen og fik tid til at begge unger skulle tjekkes om onsdagen. Da far kom hjem fra skole tirsdag havde han lidt kvalme og det endte med at kun fik en bolle til aftensmad. Grrrrr , mor her er godt træt af sygdom!!! Om aftenen sad Noah og funderede lidt over den rensdyrSPAND som de synger om på Hulter til Bulter cd'en - hihi mærkelig spand. Onsdag var far hjemme fra skole (syg). Mor tog både Melina og Noah til lægen kl. 11:10. Det viste sig at Melina havde dobbeltsidet lungebetændelse og Noah havde halsbetændelse. Godt nok ringe at lægevagten ingenting kunne se/mærke fra bare 3 dage siden . Ja så nu skulle begge unger på Primcilin. Mor lovede Noah en lille gave fordi han skulle have den der vatpind ned i halsen. Noah valgte en Bagugan og han fik også en blå legoplade. Kl. 16:30 tog far til tjek hos ørelægen med Melina. ØV Melina havde også dobbeltsidet mellemørebetændelse - snøft snøft, mor og far synes godt nok at det er synd for jer unger - dumme sygdomme . Torsdag havde Melina sovet sammen med far hen på morgenen (siden 5:25) inde i stuen. Mor var oppe med Melina fra 3:50 - 5:25, hvor far så tog hende med ind i stuen. Far lagde Melina i seng da han stod op og Noah stod op sammen med far og hyggede indtil han tog i skole. Mor og Melina stod op ca. 7:40. Da far kom hjem tog mor i Føtex og handlede lidt. Mor købte også et sæt sengetøj til Melina med sommerfugle. Fredag stod Noah op sammen med far igen. Sen eftermiddagen stod den på vasketøj. Lørdag hostede Noah slet ikke mere. Noah stod op kl. 7:10 og Melina kort efter. Mor fik lov at sove længe og stod først op kl. 9:45. Mor og Noah tog et smut ud til mormor og morfar. Efter et hyggeligt besøg tog mor og Noah på biblioteket i en times tid. Noah havde tegnet 3 tegninger til landsindsamlingen (Legofonden donerede 10 kr pr. tegning) som skulle afleveres på biblo. Vi mødte Anna fra børnehaven - det synes Noah var rigtig super. Efter en skøn time med leg (og bøger som mor fandt frem) kørte mor og Noah i Føtex. I byen mødte vi mormor og morfar - Noah var lykkelig over at se dem igen efter bare 1½ time. Søndag vågnede mor kl. 6:50 pga Melina manglede sin sut. Noah sov til 7:30 og Melina sov videre til kl. 8 (efter sutten), men mor kun stod op allerede ved 7 tiden. Ved 12 tiden tog mor og Noah ud til moster og kusinerne. Vi tog i skoven - ud til en kælkebakke og kælkede lidt. Noah kørte kun 2 ture - én med mor og én alene, så gad han ikke mere. Da vi skulle hjem gik de 3 unger med hinanden i hænderne ned ad bakken, mens mor og moster kælkede - skønt . Vi var hjemme hos moster og co til ved 15:15 tiden, så skulle vi hjem. Mor havde en aftale med en ved 16 tiden som skulle købe Melina vugge og mor ville lige vaske den og sådan. Mor synes det var lidt trist at tage afsked med den dejlige vugge, men håber at den vil gøre glæde det nye sted.

Søndag d. 24/1-2010 - Ugen der gik

Mandag holdt far en fridag fra skole efter en hård nat. Melina sov inde hos far fra kl. 4 efter mor havde gået op og ned af gulvet med hende fra kl. 2:45-4. Noah kom ind i mors seng kl. 4:30 - Altså I unger!! Noah vågnede kl. 7:05 og lå i mors seng og så lidt tv. Kl 11 tog vi til lægen med begge unger. Noah havde lungebetændelse og fik medicin mens lægen mente af Melinas kunne udbedres med airomiren. Vi tog lige et hurtigt smut i Føtex inden vi kørte hjem igen. Om aftenen ved 17 tiden var mor til sin første vejning efter starten på kostomlægningen - mor havde tabt 1,4 kg . Kl. 19 tog mor til kor. Natten til tirsdag sov Noah sammen med farmand på en madras i stuen indtil lidt i 7 (for at ungerne ikke skulle vække hinanden med hoste), hvorefter han kom ind til mor i dobbeltsengen. Begge unger vågnede først kl. 8, skønt. Da far kom hjem fra skole tog mor i byen og bagefter i Kvickly og handle. Mor købte noget Lego med hjem til Noah og en Hulter til Bulter CD. Da mor kom hjem havde Noah høj feber , men da han hørte musikken lå han alligevel og "rockede" med foden og sang lidt med. Far var til Warhammer om aftenen. Natten til onsdag sov Noah igen i stuen med far. Han stod op samtidig med mor - desværre ikke noget med at sove videre. Mor stod op ved 7 tiden da far tog i skole. Melina vågnede en ½ times tid efter. Ja hvad skete der ellers denne dag?? Det er jo ikke det store med syge børn. Mor var igen et smut i Kvickly og vaskede derefter tøj fra kl. 15-18. Torsdag vågnede Melina kl. 8, men lå glad og snakkede i sin seng i 20 minutter. Noah vågnede først kl. 8:30. Mor klippede Noahs hår - hold da op det var blevet LANG. Noah blev sååå fin med sit nye hår . Fredag vågnede Noah kl. 7:30 og Melina kl. 8 (efter en urolig nat). Da far kom hjem fra skole stod han for at vaske lidt tøj mens mor igen igen var ude og handle. Om aftenen (kl. 20) var mor i teateret med mormor og morfar og se musical - og sikke én. Mor måtte tørre øjnene i sit medbragte lommetørklæde MANGE gange . Mor var hjemme omkring kl. 23 og der gik ikke lang tid før I begge unger vågnede af jeres hoste og måtte med ind i stuen. Mor og Noah sov i stuen på madras ved 3 tiden - og far med Melina i dobbeltsengen (også først ved 3 tiden). Lørdag blev fru Granfeldt sat på arbejde. Noah synes at det er en fest at sætte hende igang og se hende arbejde . Og så kom mormor og morfar forbi - de kunne simpelthen ikke holde ud ikke at se jer unger i såååå lang tid. Tænk sig morfar havde ikke set Noah siden jul, GIPS . Søndag morgen brugte vi et par timer hos vagtlægen. Lægen mente dog at I begge "bare" hostede pga. astmatisk brontitis, hmmmm ...... Søndag tog mor op i kirken ved 13 tiden. Mor sang med til en stor støttekoncert til fordel for Haitis jordskælvsramte mellem kl. 16-18:30. Der blev samlet 37.741 kr. ind . Sikke en uge med sygdom. Selv et par joggingbukser har Noah svært ved at holde oppe nu ovenpå en uge med meget lidt appetit, men med ret højt humør og Hulter til Bulter musik .

Søndag d. 17/1-2010 - Ugen der gik

Mandag stod Noah op kl. 7:30 - det vil sige at han gik ind og puttede med moar . Melina stod op kl. 8. Mor og Melina afleverede Noah i børnehaven kl. 9:30. Kl. 13:50 gik mor og Lina over og hentede storebror i børnehaven og hans veninde Josefine som skulle med hjem for første gang . På et tidspunkt sad både Josefine og Noah i sofaen og Melina ville såååå gerne være med så hun rejste sig hele 3 gang op for at se om hun kunne bare være lidt med . Josefine og Noah storhyggede, så da Josefines far kom ville hun ikke hjem - og da hun var gået peb Noah over at han ikke skulle med, søøøød . Om aftenen tog mod ned i byen sammen med farmor og farfar - ned til DDV. Nu er det tid til kostomlægning YEAH . Tirsdag vågnede Noah kl. 7:05, men igen blev der storputtet under mors dyne i en 20 minutters tid, hygge! Melina vågnede også lige kort kl. 7:05, men sov til 7:50. Noah blev afleveret kl. 9:45. Mor og Melina gik ned til byen. Mor tog Melina til ørelægen (kl. 10:20). Bagefter ørelægebesøget gik vi rundt i Føtex. Vi kom først hjem kl. 12:30 efter en tur på 2 timer og 35 minutter - så var den dags motion vidst klaret . Mor hentede Noah kl. 14:45. Mor og Noah var ud og handle. Vi var i både Superbest, Kvickly og Netto - puhaaa en lang handler, den kostomlægning, den kostomlægning ... Om aftenen stod den på kylling i cola. Onsdag vågnede Noah kl. 6:55 og puttede med mor inde i sengen inden vi stod op. Melina vågnede kl. 7:25 og kom med ind i "puttesengen" - vi stod først op kl. 7:40, skøøønt med barsel. Noah kom i børnehave kl. 9:35.  Efter far kom hjem var mor i Føtex og byen IGEN. Farmor hentede Noah og han blev dér til aftensmad. Mor og far fik sennepsmørbrad, guf. Farmand elsker vores kostomlægning . Torsdag kaldte Noah på mor kl. 6:25 - noget han ellers aldrig gør. Han hyggede med far i stuen til far kørte og mor stod op kl. 7. Melina vågnede kl. 7:20. Noah blev afleveret kl. 8:50 - de skulle til fødseldag hjemme hos Frederik. Mor hentede Noah allerede før 14 og gik sammen med ham og Melina ned til byen. Far var blevet sløj (ligesom Melina og mor) og måtte tage tidligere hjem fra skole. Vi kom hjem lidt i 16 - lige i tid til vasketiden. Sikke en masse motion mor får for tiden. Om aftenen fik vi kalkun med svampe og spinat. Fredag måtte far desværre blive hjemme - og ikke nok med det... Han skulle have været med sit arbejde i Hannover i weekenden (julefrokost), men måtte melde afbud. Alt den skide sygdom. Noah holdt en fridag. Mor og Melina skulle have været i mødregr., men hoste og snot satte en stopper for det, øv. Mor og Noah var for en gangs skyld ude og handle (i Superbest) - hihi. Vi skal vidst snart have lidt system i indkøbne - og dog det giver jo noget motion, hihi . Om aftenen stod den på pasta og kødsauce. Lørdag nat/morgen hostede Melina så meget at mor var vågen mellem kl. 2-4. Til sidst tog far hende med ind i stuen og dér sov hun i hans arme. Noah kom snigende ind til mor kl. 4:15 og sov dér til kl. 7:30, de børn de børn. Mor og Noah var i kælderen og hente tøj op til Melina (str. 86). Mor fandt noget tigertøj af Noahs (fastelavn) fra da han var lille og Melina fik lov at prøve huen - sååååå sød hun var. Begge unger kom i bad - og ihhh hvor de begge nyder det. Melina er rigtig begyndt at plaske nu. Noah og mor var i kvickly og handle det meste af næste uges mad. Mor købte Noah noget fastlavnstøj - SPIDERMAN, sejt. Aftensmaden stod på kylling med frugtris (papaya og ananas). Søndag vågnede Noah kl. 7:05 og Melina 8:10. Mor gik i seng igen kl. 8:30 og sov til 10:30 - dejligt med en mand der tager lidt over. Kl. 13 vaskede mor og Noah tøj. Noah er bare sååå god til at se på vaskemærker og tøjet må komme i tørretumbleren .

Søndag d. 10/1-2010 - Ugen der gik

Natten til mandag vågnede Noah flere gange og endte til sidste med at komme med mor ind i dobbeltsengen og sove. Mandag stod den så på arbejde igen for far, men far nåede ikke langt før han måtte vende om. Fars ene øje var helt lukket sammen - den skide øjenbetændelse (mor kan heller ikke komme af med det). Da Melina vågnede ved 7:30 tiden og Noah ved 8:30 tiden kom I ind til farmand og mor sov videre til kl. 10 - luksus. Lidt over 11 tog far til lægen (og tog Noah med derned). Mor kogte æbler og lavede æblemos til at fryse til Melinas havregrød som hun får om morgenen. Om eftermiddag var mor til ørelægen med Melina til tjek. Morten sagde desværre at Melinas ører ikke så helt godt ud - så nu skal hun til tjek igen igen i næste uge. Efter ørelægebesøget var mor og Melina et smut i Føtex og efterfølgende kørte vi ud til mormor og morfar. Tirsdag havde far stadigvæk så mange problemer med at åbne det ene øje, så han blev hjemme fra arbejde. Melina vågnede først kl. 8:30, meeeen hun havde også haft en ret urolig nat - det er nok de dumme ører. Noah blev afleveret kl. 10 og mor tog ned i byen (og på apoteket). Noah blev hentet igen kl. 15. Onsdag "morgen" kl. 2:30 kom Noah ind og sov hos mor - hmmm. Han vågnede først kl. 7:45, mens Melina sov helt til 8:30 (efter endnu en urolig nat). Noah blev afleveret kl. 9:20 og mor og Lina skyndte sig derefter hjem - sundhedsplejersken Mette kom nemlig ved 9:30 tiden. Mette synes at Melina var en glad, storsmilende, aktiv og dejlig pige. Hun målte Melina til at være 72 cm og veje 11 kg, store pige . Mens Mette var på besøg, ringede mormor og fortalte mor at morfar var blevet indlagt igen . Mor hentede Noah allerede kl. 13:50 (der var 6 personaler syge) og kørte en tur med ham (og Melina) i kælken inden vi gik op. Moster hentede mor ved 16:30 tiden og så kørte vi sammen ind til morfar. Torsdag vågnede begge unger kl. 8:05 - mor stod op 7:30. Noah blev afleveret kl 9:50. Mor og Melina mødtes med Kristina og Hanne ved 10:15 tiden og så gik vi sammen hjem til Lisbeth, hvor mødregruppen mødtes (med undtagelse af Louise og Karl-Emil, øv). Mor var først hjemme over fire og fulgtes sammen med far over og hente Noah (16:15). Da vi gik hjem over fra børnehaven udbrød Noah pludselig "Se de to måner er faldet ned" - hihi det var bare to lamper (men Noah bliver normalt ikke hentet så sent at der er lys i lamperne). Fredag vågnede Noah 7:30 og Melina 15 minutter efter. Noah holdt fra børnehave fordi faster D og Tinke kom på besøg. Faster D hentede Tinke ved 9:15 tiden og så kørte de en tur i Kvicklybageren inden de kom her (med hjemmelavet knækbrød og kager). Det var et super hyggeligt besøg og Tinke var ikke meget for at skulle hjem til sin morfar, da de begyndte at tage tøj på ved 13:45 tiden. Morfar kom hjem fra hospitalet. Lørdag tog far hjem til olderne ved 10 tiden. På vej hjem fra besøget kørte han i LIDL og Netto og handlede lidt. Kl. 15 tog vi til fødselsdag hos Malea (2 år) og Melissa (13 år). Det var rigtig hyggeligt og vi tog først hjemad ved 18:30 tiden. Noah sagde næsten hele vejen hjem "jeg vil ikke hjem" - og kørerturen tager en ½ times tid . Søndag blev fru Granfeldt sat på arbejde - dejligt at have lidt hjælp til det grove. Melina rejste sig op for første gang. Mor og Noah sad i sofaen og legede med madting og det var åbentbart så spændende at lillepigen fik rejst sig op . Skønt at det var i weekenden, så far også så det.   

Søndag d. 3/1-2010 - Ugen der gik (NYTÅR)

Mandag var morfar på Riget - desværre var det igen dårlig nyt . Far tog Noah til lægen og fik tjekket at han ikke havde lungebetændelse - der var heldigvis ikke noget at høre på lungerne. Han blev også podet igen (og far) men ingen streptokokker . Far fik også byttet sine for små fødselsdagsgaver - det vil sige han fik tilgodehavende da ingen af tingene han kunne lide var der i den rette str. Ved 13:30 tiden tog mor så ned i byen for at shoppe lidt. Og shoppe det fik hun gjort. Mor var væk i små 3 timer og det blev til 7 overdele og 2 par bukser (923 kr.) + lidt almindeligt indkøb. Tirsdag vågnede mor og Melina med øjenbetændelse - så nu var det vores tur til at tage til lægen (kl. 11:20). Efter turen til lægen satte mor Melina af hjemme hos far og storebror så hun kunne sove. Mor kørte et smut ud til mormor og morfar og derefter en "lille" shoppetur igen . Det blev dog kun til et enkelt stykke tøj og så nogle madvarer. Tirsdag fik vi julekort fra Karen - takker søde Karen du er bare super . Melina fik tand nr. 8. (tanden til højre for fortanden i undermunden). Onsdag ved 10 tiden tog far og Noah ned i byen og købte kød hos slagteren til nytårsaften. De var også et smut i H&M og købe 7 par boksershorts til Noah - farmand synes at han skulle have nogle nye (nu har han over 20 par). Kl. 15 stod den så på vasketid - farmand og Noah satte 3 maskiner over. Mor lavede æblesnask om eftermiddagen (æbler og kiks med kanel og olie/smør i ovnen - og så med creme fraiche). Torsdag/nytårs "morgen" (ca. 9:30) pyntede Noah og mor op til nytår med sorte (med sølv glimmer) serpentiner. Mor tog ud og handle de sidste par ting om eftermiddagen og købte knaldperler til Noah. Da mor kom hjem blev der lige kastet 10 stk ud over svalegangen . Noah fik en lille lur (15:45-17) og vågnede ved at han skulle tisse - dygtige dreng . Begge unger kom i bad inden aftensmaden. Far lavede culottesteg, bagte kartofler og bøftomer i ovnen. Noah fik suppe med kød og melboller - hans livret pt. Til dessert lavede mor isdessert - chokoladeskåle med stribet is og stjernefrugt. Efter maden hyggede vi med Noahs sommerfuglespil. Melina synes det var såååå sjovt, når vi kastede terningen og fik noget vi ikke skulle bruge - hun var flad af grin . Mor og Noah var ude et par gange mere og smide med knaldperler - sååå sjovt. Og vi fik også set lidt fyrværkeri lige udenfor døren - BANG og så var vi inde igen. Noah blev puttet ved 23 tiden og begge unger sov fra larmen. Da I begge sov spillede mor og far lidt UNO. Mor og far sov først ved 2:30 tiden. GODT NYTÅÅÅÅÅÅÅÅÅR. Fredag vågnede Noah kl. 8:30 og Melina 15 minutter senere - I er bare for seje unger. Mor og Noah spillede sommerfuglespil. Far lavede risengrød og mor "forvandlede" det til klatkager efterfølgende - og så var det frem med isresterne. Noah synes klatkager er et hit. Noah var i bad igen - han synes åbentbart det var så hyggeligt dagen før at han ville igen . Om aftenen stod den på de obligatortiske 1/1 pizzaer. Lørdag vågnede Melina (og Noah kort efter) allerede ved 7 tiden. Mor gav hende lidt mad og sov derefter videre - helt til kl. 11. Da mor kom ind i stuen lagde far sig til at sove og stod først op omkring 12:30 tiden. Noah og mor tog ud og handle i Superbest - rugbrød, linser og en MASSE grønt. Da mor og Noah kom hjem ringede mormor og spurgte om vi ikke gav en kop kaffe - hun havde børnapstinenser. Vi hyggede med mormor og så videoen fra julen. Ja og pludselig kravlede Melina skisme fremad - DYGTIG PIGE . Far og Noah spillede sommerfuglespil. Da mormor kørte hjemad ved 17 tiden stod den på den helt store "suppe-making". Mor lavede suppe med hvidkål, ingefær, chili, hvil'g, peberfrugt, gulerødder, bambusskud og cherrytomater på dåse. Derudover blev der lavet linsesuppe og "almindelig" suppe til Noah med kød og melboller. Søndag stod Noah op kl. 8:30 og Melina 8:45. Dagen stod på ren afslapning. Noah og far gik på svalegangen og kastede med 2 pakker knaldperler og bagefter spillede de sommerfulespil - far fik klø'.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.04 | 22:45

Hvis I skulle være interesseret i nogle af de ting vi har til salg, så skriv her

...
31.01 | 18:10

Tak for en god handel - og held & lykke med babyen.

...
26.01 | 11:03

Så er mailen sendt ;) Prøvede at sende fra en anden mail end den jeg sendte til Lykke fra - hun fik åbentbart aldrig min mail.

...
25.01 | 20:55

Hej Mette

Du kan skrive til mig på email: juliejohnston@sol.dk.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE