Kaninernes navne

Alle mine havevenner har navne der betyder noget særligt for mig. Sådan har det altid været, og sådan vil det fortsætte. Hvert navn bliver helst kun brugt en gang, medmindre det er en ære for havevennen at arve et navn.

Awesome

Awesome er engelsk og er en betegnelse på noget, der er helt vildt fantastisk og fedt! Lige præcis det - er ham her. Han er mega kælen - endnu mere rolig, blid og mild og lille- jeg kunne blive ved !

Clannad

Clannad er opkaldt efter det irske band Clannad, der mest spiller og synger irsk og keltisk inspireret musik. Jeg er stor fan af dette band, og finder altid roen og stilheden inde i mig selv, ved at lytte til deres dybt smukke sange...

Island

Efter jeg besøgte landet Island i dec. 2014- har jeg været helt besat af at vende tilbage og opleve dette fantastiske naturland igen og igen! Derfor skulle en af mine kaniner opkaldes efter Island.

Jonas

Jonas er opkaldt efter en kat i min barndom, der på tragisk måde lærte mig noget om at huske at leve i nuet- og ikke udsætte betydningsfulde ting, da livet kan slutte før man aner....Derfor har jeg nok en tendens til at sige hvad jeg mener- forsøge at leve i ærlighed og vise/fortælle dem jeg elsker, at jeg gør det!

Kansas

Kansas er opkaldt efter et amerikansk rockband fra 1970`- 1980èrne. Specielt album "Kansas" og album "Drastic Measures" er kvalitets rock efter min mening!

Lakrids

 Lakrids er sød og blød og sort- ligesom lakrids!

Magic

Magic er min smukke mystiske kanin. Hun har ligesom en blid mystisk aura omkring sig- ingen tvivl om hun skulle hedde Magic.

Tim

Tim er opkaldt efter Tim Christensen. Han er sangskriver og sanger, og jeg har fulgt ham i mange år - fra supergode Dizzy Miss Lizzy-tiden til nu. En blød mand - som min Tim!

Toffee

Toffee er en sød karamel!

Toto

Toto er opkaldt efter bandet Toto,som er fra USA og havde stor succes i 1970`-80èrne. Blød rock vil jeg kalde deres stil, og kaninen Toto er ligesådan! Bandet Kansas som Totos far er opkaldt efter, er mere hård rock- også lige min favorit! 

Vanilje

Vanilje er sød og mild som vanilje. Et krydderi jeg sætter stor pris på- ligesom hende her denne dejlige kanin!

Bluebell

Icecream

Louisa

Rolig

Marshall

Walnut

Elverpigen

Ocean

Naari

Snefnug

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.09 | 18:59

Hej Tina. I princippet er han selvom han er blevet så skøn at jeg har tænkt mig at beholde ham MEN ring til mig og fortæl hvilket hjem du kan tilbyde ham.

...
12.09 | 14:13

Hej. Er "Prik" stadig til salg?

...
03.09 | 10:51

Hej Maj-Louise.
Det har jeg desværre ikke- og får først næste sommer, hvis altså der kommer nogle i den farve. Du må godt komme på venteliste, hvis du vil.

...
03.09 | 08:48

Racen - dværgvædder 😊

...
Du kan lide denne side