Kaninernes navne

Alle mine havevenner har navne der betyder noget særligt for mig. Sådan har det altid været, og sådan vil det fortsætte. Hvert navn bliver helst kun brugt en gang, medmindre det er en ære for havevennen at arve et navn.

Bambi

Bambi er opkaldt efter rådyret, som i eventyr bliver kaldt Bambi. Hun har nemlig en speciel måde med at strække sig på tå på strakte ben, og løfte hovedet så højt hun kan, mens hun vejre i luften. Hun gør det alle steder- også i favnen på mig. Jeg elsker specielle personligheder !

Clannad

Clannad er opkaldt efter det irske band Clannad, der mest spiller og synger irsk og keltisk inspireret musik. Jeg er stor fan af dette band, og finder altid roen og stilheden inde i mig selv, ved at lytte til deres dybt smukke sange...

Easy

 Easy var allerede fra helt lille en meget nem, rolig og tryg kanin. Og så kom navnet til mig en dag jeg nussede hende- Easy (let).

Enya

Enya er en irsk sangerinde, kendt for sin meget specielle stemme, og sange der er inspireret af irsk/keltisk folkemusik. Hun er en del af familien Clannad - (som jeg også har en kanin opkaldt efter).

Fanta

Fanta var min favorit sodavand i min ungdom, og farven passer også!

Habibi

Habibi er opkaldt efter det arabiske ord for "skat/ven".
Det er nemlig lige det han er for mig!

Hampus

Hampus er navnet på drengen i den svenske bog og tv-serie : "Den hvide sten". Denne historie er en af mine favorit historier/film - og jeg genser den stadig med glæde, når den af og til dukker op i tv igen.

Jasmin

Jasmin er opkaldt efter de smukke hvide og meget duftende jasmin blomster.

Kansas

Kansas er opkaldt efter et amerikansk rockband fra 1970`- 1980èrne. Specielt album "Kansas" og album "Drastic Measures" er kvalitets rock efter min mening!

Lakrids

 Lakrids er sød og blød og sort- ligesom lakrids!

Leicester

 Leicester er opkaldt efter den engelske by Leicester, hvor min elskede datter har boet med sin mand og sin lille datter. Når jeg kommer til England, føler jeg mig altid hjemme, og Leicester er en skøn by at opleve og traske rundt i.

Mondus

Mondus hed Mondus, da jeg købte ham af Rikke.  

Sully

Sully er opkaldt efter den flotte og meget sympatiske mand i den amerikanske serie "Lille doktor på prærien". Joe Lando spiller en hvid mand, der lever og på mange måder opfører sig som en indianer- og Jane Seymour spiller lægen der falder for ham og hele indianerverdenen....

Tim

Tim er opkaldt efter Tim Christensen. Han er sangskriver og sanger, og jeg har fulgt ham i mange år - fra supergode Dizzy Miss Lizzy-tiden til nu. En blød mand - som min Tim!

Tiny

Tiny betyder lille bitte på engelsk, og det er Tiny selv som voksen.Desuden er navnet en sød blanding af forældrenes navne- Tim og Ivy May....

Toffee

Toffee er en sød karamel!

Island

Efter jeg besøgte landet Island i dec. 2014- har jeg været helt besat af at vende tilbage og opleve dette fantastiske naturland igen og igen! Derfor skulle en af mine kaniner opkaldes efter Island.

Toto

Seth

Tracy

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.09 | 11:47

Tusind tak

...
27.09 | 11:56

Skønne kaniner du har Linda - Knus Rikke

...
03.12 | 20:25
Til salg/reservation har modtaget 4
03.12 | 20:23
Dværgvædder har modtaget 19
Du kan lide denne side