Kaninernes navne

Alle mine havevenner har navne der betyder noget særligt for mig. Sådan har det altid været, og sådan vil det fortsætte. Hvert navn bliver helst kun brugt en gang, medmindre det er en ære for havevennen at arve et navn.

Awesome

Awesome er engelsk og er en betegnelse på noget, der er helt vildt fantastisk og fedt! Lige præcis det - er ham her. Han er mega kælen - endnu mere rolig, blid og mild og lille- jeg kunne blive ved !

Clannad

Clannad er opkaldt efter det irske band Clannad, der mest spiller og synger irsk og keltisk inspireret musik. Jeg er stor fan af dette band, og finder altid roen og stilheden inde i mig selv, ved at lytte til deres dybt smukke sange...

Enya

Enya er en irsk sangerinde, kendt for sin meget specielle stemme, og sange der er inspireret af irsk/keltisk folkemusik. Hun er en del af familien Clannad - (som jeg også har en kanin opkaldt efter).

Fanta

Fanta var min favorit sodavand i min ungdom, og farven passer også!

Habibi

Habibi er opkaldt efter det arabiske ord for "skat/ven".
Det er nemlig lige det han er for mig!

Hampus

Hampus er navnet på drengen i den svenske bog og tv-serie : "Den hvide sten". Denne historie er en af mine favorit historier/film - og jeg genser den stadig med glæde, når den af og til dukker op i tv igen.

Island

Efter jeg besøgte landet Island i dec. 2014- har jeg været helt besat af at vende tilbage og opleve dette fantastiske naturland igen og igen! Derfor skulle en af mine kaniner opkaldes efter Island.

Jasmin

Jasmin er opkaldt efter de smukke hvide og meget duftende jasmin blomster.

Jonas

Jonas er opkaldt efter en kat i min barndom, der på tragisk måde lærte mig noget om at huske at leve i nuet- og ikke udsætte betydningsfulde ting, da livet kan slutte før man aner....Derfor har jeg nok en tendens til at sige hvad jeg mener- forsøge at leve i ærlighed og vise/fortælle dem jeg elsker, at jeg gør det!

Kansas

Kansas er opkaldt efter et amerikansk rockband fra 1970`- 1980èrne. Specielt album "Kansas" og album "Drastic Measures" er kvalitets rock efter min mening!

Lakrids

 Lakrids er sød og blød og sort- ligesom lakrids!

Leicester

 Leicester er opkaldt efter den engelske by Leicester, hvor min elskede datter har boet med sin mand og sin lille datter. Når jeg kommer til England, føler jeg mig altid hjemme, og Leicester er en skøn by at opleve og traske rundt i.

Mondus

Mondus hed Mondus, da jeg købte ham af Rikke.  

Oak

Oak er som et egetræ- stærk fysisk og psykisk. Han har en rolig tilgang til livet, er en kælen og blid kanin.

Snebær

Uvist af hvilken grund skulle hende her bare hedde Snebær. Busken snebærbusk har jeg i forhaven- og i min barndomshave var den også-, og jeg kan huske de hvide bær var underlige bløde og spruttende, hvis man trykkede på dem. Det er som om snebærbusken på en eller anden måde rækker tilbage til min barndom...

Tim

Tim er opkaldt efter Tim Christensen. Han er sangskriver og sanger, og jeg har fulgt ham i mange år - fra supergode Dizzy Miss Lizzy-tiden til nu. En blød mand - som min Tim!

Tiny

Tiny betyder lille bitte på engelsk, og det er Tiny selv som voksen.Desuden er navnet en sød blanding af forældrenes navne- Tim og Ivy May....

Toffee

Toffee er en sød karamel!

Toto

Toto er opkaldt efter bandet Toto,som er fra USA og havde stor succes i 1970`-80èrne. Blød rock vil jeg kalde deres stil, og kaninen Toto er ligesådan! Bandet Kansas som Totos far er opkaldt efter, er mere hård rock- også lige min favorit! 

Prins Valiant

Magic

Vanilje

Bluebell

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.09 | 11:47

Tusind tak

...
27.09 | 11:56

Skønne kaniner du har Linda - Knus Rikke

...
07.02 | 06:42
Til salg/reservation har modtaget 5
07.02 | 06:39
VELKOMMEN! har modtaget 21
Du kan lide denne side