Kylling, også hakket

Indhold:

41. Kylledeller med sød chilisauce
40. Kyllingefad med porrer
39. Kyllingefrikadeller med karry
38. Tortillalasagne med kylling
37. Kyllingebryst i Balsamico
36. Kylledeller med feta
35. Kyllingerisotto
34. Kyllingebryst med sennep
33. Vild kylling

32. Honningmarinerede Kyllingestykker.

31. Coq au vin

30. Ovnret med kyllinger

29. Kyllingebryst i Karry

28. Kylling med hvidvin

27. Kylling med krydret tomatsauce.

26. Kylling i kaperssauce

25. Hønsesalat i frisk ananas.

24. Ovnkylling med bacon og appelsin.

23. Karry – Poulard

22. Skovturskyllingelår

21. Krydret kylling med spaghetti.

20. Kylling Naturel.

19. Italiensk Kylling

18. Kyllingespyd

17. Rosmarinkylling

16. Indisk Kylling

15. Kyllingeret med tomat og ost

14. Honning - glaseret kylling. 5 pers.

13. Lørdagskylling.

12. Kokoskylling

11. Kylling i fad.

10. Gyldne kyllinger

9.  Grill – Kylling

8.  Fransk kyllingegryde.

7.  Grydekylling med persille.

6.  Kylling i cola

5.  Urte - kylling. 3 pers.

4.  Kylling med Tunfiskesovs

3.  Sprøde krydderkyllinger

2.  Barbecuemarineret kylling.

1.  Barbecue-kyl.lår eller spid med Kyllingefilet.

 

41. Kylledeller med sød chilisauce


450 g hakket kyllinge kød

1 spsk soja

2 spsk sød chilisauce, gerne "Blue Dragon" (er ikke så stærk)

1 æg

1 dl rasp

salt,peber

 

Bland alt og lad farsen trække 10 - 30 min. og steg dem højst 8 - 10 min i alt.

 

 

 

40. Kyllingefad med porrer


mindre stykker af en hel kylling

½ kg kartofler i tynde skiver

1 bundt porrer i tynde skiver

½ liter hønsebouillon( =1 tern hønsebouillon og ½ l.vand)

tørret timian

2 fed hvidløg, presset

salt og peber


Kom porrer og kartofler i et ildfast fad.
Bland vand, bouillon og hvidløg, og hæld det over.Drys med salt og peber.
Læg kyllingstykkerne over og drys med timian salt og peber.
Giv det 1 time ved 200 grader.

Spis evt. rød pesto til retten.

39. Kyllingefrikadeller med karry


500 g hk. kylling

1 æg

½ dl mælk

1 dl havregryn

4 forårsløg i tynde skiver

1 fed presset hvidløg

2 tsk salt

1 tsk karry

peber


Bland alt og steg 5 min. på hver side.
Hertil spidskålsalat!

38. Tortillalasagne med kylling

Denne ret er til 4. pers. Er de meget sultne så lav 1½ lasagne.


600 g kyllingebryst

olie

1 peberfrugt

200 g pillet løg

½ pose Fajita Spice Mix = 17 g.

½ glas MILD salsa = 125 g

1 dl vand

2 spsk mel

1½ dl sødmælk

½ tsk salt

4 Store tortilla

200 g revet ost


Fremgangsmåde:

Hak peber og løg og svits det i stor gryde. Skær kyllingebrysterne på tværs i smalle skiver. Svits dem sammen med det andet ca. 5 min.

Tilsæt Fajita og mel og vend det rundt. Tilsæt salsa og vand og kog op. Tilsæt mælk og salt og lad det småkoge med låg i 10 min.

Stort glasfad pensles med olie. Læg en tortilla i bunden, så fyldet og så ost. (Der skal være fyld til 3 bunde).Gentag. Slut med en tortilla og skivede tomater på toppen. Evt. revet ost. 200 grader 20 min.

Server med nachos og grøn salat.

37. Kyllingebryst i Balsamico


3/4 dl rød balsamico

1 dl kogende vand

½ hønsebouillontern

1 spsk sukker

1 - 2 fed hvidløg


Fremgangsmåde: Bland og lad afkøle. Læg kyllingebrystet i, og lad trække ca. 2 timer, vend det en gang undervejs, smid dressingen væk. Steg ved 200* i 20 min.

36. Kylledeller med feta


500 g hk. kylling, de har det i Netto

1 tsk salt

peber

1 lille bæger feta, gerne "Minimum salattern med hvidløg og persille"

2 revne gulerødder

persille, kun hvis der ikke er persille i fetaen

1 æg


Bland alt og steg dellerne 5 min. på hver side.

35. Kyllingerisotto.

Personer: 4 -6

Ingredienser:

2 løg hk

3 gulerødder i sk

2 porrer i sk

2 spsk hk persille

2 spsk olivenolie

1 spsk smør

2 dl ris

1 tsk salt

6 dl hønsebouillon

1 kogt kylling i småstykker

I stedet for de nævnte grønsager kan bruges lidt frosne suppeurter fra pose.

Chutney til!

Fremgangsmåde:
Kom grønsager og persille i den varme blanding af olie og smør. Vent nogle min og tilsæt ris og bouillon. Kog 12 min. Varm kyllingestykkerne heri.

 

34. Kyllingebryst med sennep

Kyllingebryster

frisk hk. basilikum( eller tørret)

2 sk. bacon til hvert stykke kylling

Fremgangsmåde: Smør sennep på kødet, drys med basilikum og vikl 2 skiver bacon om hvert stykke kød. 225* 20 min.

33. Vild kylling

1 kylling

100 g bacon

50 g smør

1 dl ribssaft

salt, peber

1 dl vand + 4 tsk mel

1 lille bg creme fraiche 38% kulør

 

Brunede el. hvide kartofler, sellerisalat eller Waldorffsalat.

 

Fremgangsmåde: Bacon snoes om kyllingens lår og vinger. Brun kyllingen til den er brun. Læg den på siden, hæld ribssaften ved og drys med salt og peber. Steges under låg ca 1 time. Vend den efter den halve stegetid. Parter den. Jævn skyen med vand og mel. Tilsæt creme fraiche, kulør, salt og peber efter smag.

Noter :Kyllingen kan også parteres inden stegning.

32. Honningmarinerede Kyllingestykker.

1 kylling klippet i ca 8 stk. Eller kyllingebryst uden ben.

1 dl olie

1 dl soya

et fed hvidløg

1 tsk peber

1 tsk salt

 

Pensling:

½ dl honning

1 spsk olie

1 spsk soya

Fremgangsmåde: Mariner kødet i 2 timer. Steg mør ved 225* ca. 50 min. Kyllingebryst dog kun 13 min. Pensl med de sammenblandede ting, og giv det 5 min. til.

31. Coq au vin

Kyllingestykker der svarer til 1 hel kylling, udskåret.

1 stort løg

250 g svampe

rødvin

kyllingebouillon

fløde

salt og peber

1 tsk timian

½ pk bacon i tern

3,5 dl rødvin

1,5 dl bouillon

 

Fremgangsmåde: Brun kødet i olie og kom grofthakkede løg og svampe og bacon i. Dæk kødet med rødvin og bouillon, tilsæt krydderier. Kog under låg til det er mørt, ca 1 time.Tilsæt evt lidt fløde til sidst inden servering, eller jævn med maizena.

30. Ovnret med kyllinger

Personer:  6

1 kg. hk. kalv og flæsk

2 kyllinger a 1100 g

25o g champignon

½ l fløde 13

2 dl danskvand

1 fed hvidløg

salt, peber

3 pl. butterdej

5o g marg

maizena

Fremgangsmåde:

Kyllingerne koges, kødet pilles fra benene og skæres i tern. Det hk. kalv og flæsk røres med danskvand, salt, peber og knust hvidløg. Kom 50 g marg og ½ l fløde i gryde, tilsæt champignon og kog 10 min, jævn med maizena.

Det skal være en let stuvning. Et ildfast fad smøres med fedtstof og farsen lægges i bunden. Ovenpå lægges kyllingekødet og øverst hældes stuvningen. Butterdejspladerne rulles ud så de er lidt længere end fadet. Skæres ud til strimler og lægges på retten som et gitter.Sættes i en varm ovn ved 200° i 5o min. Server med salat og flute.

29. Kyllingebryst i Karry

350 g kyllingebryst i strimler ca. ½ cm tykkelse

hønsebouillon

karry ca. ½ tsk

1 løg i skiver

3 gulerødder i tynde skiver

1 peberfrugt i strimler

salt,peber

jævn med maizena

ris

Fremgangsmåde Svits karryen i varm olie i en gryde Svits så kødet til det har skiftet farve.Tilsæt vand og en hønsebouillontern til det lige dækker kødet.Kog under låg 5 min.Tilsæt grønsagerne og ½ tsk salt, kog 8 min. til med låg. . Jævn med 2 tsk maizena som røres ud i ca. 1-2 spsk vand og tilsættes lidt af gangen mens retten koger, hæld kun lidt i ad gangen, retten blivere tykkere jo mere der hældes i(. Der kan tilsættes mere salt, peber eller karry nu!)

Server ris til. Og evt. chutney.

28. Kylling med hvidvin

500 g kyllingefilet

frosne porrer eller 1-2 friske begge skal koges før brug

150 g bacon

1½ dl hvidvin

3 dl fløde

salt, peber

paprika

100 g reven ost

Fremgangsmåde Rist baconskiverne. Lad de kogte porrer svitse med.

Hæld fløde og hvidvin på panden, giv det et opkog og krydr med peber. Hæld i smurt fad.Krydr kyllingestykkerne med salt og paprika ol læg dem oven på porrer og bacon. Drys med revet ost. Nederste halvdel af ovnen, 225* 25 - 30 min. Kartofler eller ris til.

27. Kylling med krydret tomatsauce.

1 frisk kylling i 4 stk.

50 g pl.marg.

salt, peber

1½ dl vand

2½ dl fra en  ds. Heinz Tomatsuppe

1½ tsk karry

1 barneske maizena

Ris til.

Fremgangsmåde: Krydr kødet med salt og peber. Brun dem i marg. Bland vand, tomatsaft og karry og hæld det over. Bring det i kog, skru ned og læg låg på. Lad det simre svagt 1 time. Jævn med maizena.

26. Kylling i kaperssauce

1 kylling

1 l vand

kryddervisk af : porretop, persille, 1 laurbærblad

salt

SAUCE :

50 g smør

4o g mel

2 æggeblommer

3 spsk kapers

salt

BUTTERDEJSSNITTER :

2 plader a 50 g.

Fremgangsmåde: Bring vandet i kog med salt og kryddervisk og lad det koge under låg 10 min. Skyl kyllingen og skum suppen godt, inden den koger. Låg på og kog 1 time. Bag smør og mel sammen i en gryde. Spæd med suppen og kog saucen igennem nogle min. Kom en skefuld af saucen i æggeblommerne og rør dem sammen. Rør dem i saucen og tilsæt kapers. Smag til med salt. Skær hver af de optøede butterdejsplader i 4 stk på skrå og læg stykkerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200° på midterste rille til de er gyldne. ( optøning af pladerne 20 min., bagning 15 min.)

25. Hønsesalat i frisk ananas.

Personer: 6

3 kyllingebryster el. 450 g rent hønsekød.

1 ds. asparges

150 g champignon

150 g. mayonaise

½ tsk karry

1 stængel bladselleri

1 lille eisberg salat

1 - 2 friske ananas

lidt engelsk sauce

salt og peber

 

Fremgangsmåde: Kødet koges til det er mørt.(kyllingebryster kun 20 min.)AFKØLES og skæres i små tern. Kommes i mayonaisen der er tilsmagt med engelsk sauce, + karry der er opløst i lidt af aspargesvandet, og salt og peber. Champignonen skiveskæres og dampes i lidt af suppen fra kødet, aspargesen afdryppes, bladsellerien skæres i små tern og det hele blandes i dressingen.

Ananasen skæres i skiver på tværs i 3 - 4 cm skiver som hjul og udhules. Kødet udskæres og kommes i dressingen til det andet. Men gem 1/4 stk. af hvert jul til pynt. Eisberg strimles og lægges i bunden af hvert hjul, herover hønsesalat og tilsidst pyntes med 1/4 ananasskive.

24. Ovnkylling med bacon og appelsin.

2 pk optøet kyllingeoverlår

salt, peber

1 appelsin i sk

8 - 10 baconsk.

MARINADE :

saft af 1 appelsin

1/4 dl olie

1/4 dl soya

1 dl hønsebouillon fra terning

PYNT : appelsinsk.

Kartofler og bønner til eller groft hvedebrød.

Fremgangsmåde: Dup kyllingekødet tørt og gnid det med salt og peber. Læg en sk. appelsin på hvert kødstykke og sno derefter en sk bacon om. Læg dem i ovnfad. Pisk marinaden sammen, hæld den over kødet og sæt retten o ovnen ved 225° ca. 50 min.. Øs jævnligt marinaden over kødet, mens det steger. Kødet må ikke svømme i marinade, der skal bare være lidt i bunden. Pynt med appelsinsk. og server skyen til.

23. Karry - Poulard

1 poulard el. kylling i 6 - 8 stk.

50 g marg

½ spsk karry

2 stk hk løg

2 stk æbler i tern

1 fed hvidløg

2 spsk mel

4 dl vand

salt, koncentreret pure 1½ spsk

Gurkemeje ris + ærter+chutney.

Fremgangsmåde: Brun kødet i marg og karry, tag dem op.Brun løg, æbler, hvidløg i marg, drys mel over. Spæd med vand, salt, pure. Læg kyllingen i. Steg 1 time.

22. Skovturskyllingelår

3 fed hvidløg

3 spsk pure

4 spsk honning

1 spsk worcestershire sauce

1 tsk oregano

2 spsk olivenolie

salt, peber

 Læg kyllingen i bradepande, hæld saucen over. Steg 40 min.ved 180* varmluft. Alm. ovn 200* Evt. folie over til sidst.

21. Krydret kylling med spaghetti.

1 kylling i 8 stk

½ dl olie

salt, peber

50 g maizena

2 store løg i både

2 porrer, hver i 4 stk

4 gulerødder i sk.

3 dl hønsebouillon

½ dl soja

Spaghetti.

Fremgangsmåde: Krydr kødet med salt og peber.Vend dem i maizena og brun dem i meget varm olie. Tag dem op. Rist grønsagerne i olien fra kødet. Kom kødet tilbage i gryden og hæld bouillon over. Tilsæt 1/4 dl soja og læg låg på. Lad simre 50 min. Hæld resten af sojaen over kyllingestykkerne i gryden og server med spaghetti og ekstra soya. 

20. Kylling Naturel.

1 hel kylling

Smørklumper

 

pommesfrites

grønsager

Fremgangsmåde: Gnid kyllingen med salt og læg i ovnfad med låg. Inden låget sættes på, lægges smørklumper på kyllingen. Steg ved 225° 1 time. Ingen væde ved. Bliver sprød.

19. Italiensk Kylling

1 kylling i 6 - 8 stk

600 - 8oo g grønsager i sk feks. kartofler, gulerødder, auberginer, courgetter

1 dl hvidvin evt rørt op med 3 spsk pure eller ketchup

1 pk IGLO frosne blandede Krydderurter 25 g, eller forskellige andre friske eller tørrede krydderurter gerne 7 - 8 slags

1 tsk salt

peber

 

Grøn salat

flute

Fremgangsmåde: Fad 20 x 30 cm. Læg grønsagerne i, herover hvidvin, drys med krydderurter og salt. Kyllingestk. lægges med skindet nedad over grønsagerne. Ovn 180° 30 min. Vend kyllingen opad og drys med peber. Steg 30 min til.

18. Kyllingespyd

400 g kyllingefilet

250g pebrefrugt

1 bdt. forårsløg

små tomater

Lav en marinade magen til den fra "Ovnstegte Ribben"og lad kødet trække 30 min her i.

Rispilaf og sur/sød sovs til.

 

Fremgangsmåde: Sæt tingene på spyd og grill i ovn 6 min. på hver side.

17. Rosmarinkylling

1 kylling

1 løg

½ kg kartofler

1 tsk salt

1/4 dl olie

1/4 spsk soya

1/4 tsk rosmarin

Fremgangsmåde: Kyllingen halveres. Kartoflerne skrælles. Kartofler og løg skæres i sk og lægges lagvis i etsmurt ildfast fad. Drys med salt og peber. 2oo° ca. 15 min. Olie og soya blandes. Kyllingen pensles med bla. og lægges på kartoflerne. Fadet sættes ind i ovnen igen i ca. 45 min. Pensl af og til. Rosmarin drysses over det sidste kvarter.

16. Indisk Kylling

 1 kylling

2 løg hk

2 æbler revet groft

8 spsk olie

3 spsk karry

5 dl piskefløde

100 g rosiner

2 spsk mangochutney

25 g kokosmel

ris til + banansk+kokos+mangochutney+æbletern+peanuts.

Fremgangsmåde: Del kyllingen i 8 stk. Brun kyllingen i halvdelen af olien. Tag dem op.Kom resten af olien i gryden og svits karryen. Tilsæt løg og æble og lad det svitse med. Kom kylling og fløde i gryden. Simrer ca 1 time. Tilsæt rosiner, mangochutney og kokosmel.

15. Kyllingeret med tomat og ost

1 kylling 12oo g, delt i 4.

4o g smør

2  tsk salt, til sovs 

peber

basilikum

1 bouillontern

2 ds. hk. tomater

5 dl kaffefløde 9%

8  tsk hvedemel

8 skiver ost eller lidt revet ost

Kartofler, flute el. salat

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 225°. Brun kødet i smør og læg i ovnfad. Drys basilikum salt og peber  på. Dæk med folie eller låg. Sæt det på ovnristen i 30 min. Kom tomaterne i en gryde sammen med fløden der er rystet godt sammen med mel, til en jævning, og en bouillontern. Kog saucen godt igennem, og smag til med salt og peber. Hæld sovsen over kyllingestykkerne. Skær osten i sk, og fordel den over kyllingestykkerne til sidst. Sæt fadet i ovnen igen uden folie, og lad retten stege 30 min til. Folie over de sidste 10 min hvis det bliver for mørkt. 

14. Honning - glaseret kylling. 5 pers.

1 kylling i 6 - 8 stk.

salt, peber

3 dl bouillon

SAUCE : 1 fennikel, gerne stor i grove tern

½ løg i grove tern

smør

salt, peber

maizena

1 bdt. hk. persille

GULERODSSALAT : 3 gulerødder

2 syrlige æbler

saften af 2 appelsiner

saften af 1 citron + 50 g rosiner

Fremgangsmåde: Kyllingen renses, skylles og duppes tør. Krydres på indersiden med salt og peber, inden de lægges i ovnfad. Der pensles udvendig med honning, frås bare. Fadet stilles i ovn ved 180° i 20 min. Bouillon hældes ved, og efter 20 min. yderligere, hældes den fra igen og gemmes til sauce. Kyllingestk. steger videre i 20 min. SAUCE : Fennikel og løg sauteres næsten møre i smør, låg på og ca. 5 min.. Bouillonen fra kødet hældes ved. Smages til med salt og peber, jævnes evt. med maizena og tilsidst tilsættes persillen. SALAT : Gulerødder o æbler rives groft. Kom rosiner i. Saft fra appelsin og citron hældes over. Trækker ½ time.

Noter : Kartofler til. Evt. mikro opvarmede pillekartofler.

13. Lørdagskylling.

Fremgangsmåde Følg opskriften på æsken eller gør det nemmere:

Sæt fadet ind i en kold ovn, drej op på 200 grader og giv det 70 min.

12. Kokoskylling

300 - 400 g kyllingebryst i tern

100 g porre

100 g rød peber

100 g gulerod

1 stor ds. kokosmælk

50 g sweet chili sovs

Grønsager og ris til.

Fremgangsmåde Skær grønten i skiver og kyllingen i tern, læg i fad. Bland kokosmælk og sweet chili sovs, hæld det over. 190 grader 25 min. Noter :Eller brun kyllingen, tilsæt resten og giv det 5 min. i gryde.

11. Kylling i fad.

1 kylling i 6 - 8 stk.

1 fed hvidløg

smør

salt, peber

4 chalotteløg finthk.

1 ds tomater hk.

1 tsk timian

1 tsk basilikum

reven parmesan

Ris el. spaghetti og salat.

Fremgangsmåde: Brun kødet i gryde. Tag dem op. Svits finthk løg nogle min. uden de tager farve. Tomater og krydderier tilsættes, og saucen koger 10 min.. Kødet lægges i ovnfad. Saucen hældes over, og overfladen drysses med reven parmesan. 200° ca 1 time

10. Gyldne kyllinger

1 kylling delt i 4

2 spsk olie

½ tsk salt

peber

2 tsk citron

2 tsk soya

 

Flutes og grønne ærter el salat.

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200° Tør kyllingen. Ildfast fad med skindet op. Rør marinaden sammen. Pensl kødet. Sæt i ovn ca 1 time Pensl undervejs.

9. Grill - Kylling

1 kylling 12oo g

1 tsk salt

½ tsk peber

Fremgangsmåde: Del kyllingen i to. Stil ovnen på Grill og 275* Krydr kødet og læg det på risten med skindet ned. Ovnristen sættes i nederst halvdel af ovnen og bradepanden på nederste ribbe. Efter ca. 20 min. vendes kyllingen. ca. 40 min ialt.

8. Fransk kyllingegryde.

1 kylling i 6 - 8 stk.

3 - 4 spsk olie

2 - 3 fed hvidløg

lidt frisk estragon og merian

salt, peber

2 dl hvidvin

4oo - 500 g grønne druer halverede u /sten

2 dl piskefløde

 

Ris og grønsager til.

Fremgangsmåde: Brun kyllingstk. tilsæt lidt efter lidt hvidløg i sk., estragon, merian, salt, peber og hvidvin. Det hele steger i ca. 6o min. Nu tilsætter de fløde og druer og dette småkoger i nogle min. smag til.

7. Grydekylling med persille.

1 hel kylling

persille

salt,peber

Fremgangsmåde: Vask kyllingen indvendig og tag evt. indmad ud. Put 1 bundt persille ind i kyllingen og sno et stykke snor rundt om kyllingen for at holde på ben og vinger. Drys den med salt og peber. Brun den i en gryde med margarine, og lad den herefter stege først ½ time på den ene side derefter ½ time på den anden side. Når den er stegt laves der sovs efter "Brun sovs"- opskriften på siden med SOVS, under Nybegynder-Opskrifter. 

6. Kylling i cola

500g kyllingebryst

2 dl ketchup

2 dl cola

1 tsk sød chilisauce

½ tsk tørret ingefær

salt og peber
--------------------------------

150 g squasch

100 g løg

150 g peberfrugt

1 dl bouillon

Fremgangsmåde: Tingene i øverste halvdel blandes og hældes over kyllingen som lægges i et ovnfast fad. I et andet fad ternes grønsagerne og der hældes bouillon over. 200* ca. 30 min.

5. Urte - kylling. 3 pers.

3 store kyllinelår med skaft

Marinade:

1 dl olie

3 spsk rødvin

½ tsk salt

peber

timian

rosmarin

basilikum

1 fed hk. hvidløg

Fremgangsmåde: Mariner i 6 timer i plastpose på køl.

Interval - grill på 170* i 45 min. Noter :Salat + kartoffelsalat til.

4. Kylling med Tunfiskesovs

1 - 2 kyllinger, 1½ kg ialt,  kogt 1 time, og afpillede.( Kog i vand plus hønsebouillontern.)

SOVS :

salt, peber

1 ds tunfisk i olie

1 ds. benfri sild, brug 30 g fisk heraf

saft af ½ citron

1½ dl kyllingesuppe

200  mayonnaise

4 spsk kapers

Kvarte æg og tomater til pynt

Fremgangsmåde:

Purer tun og sardeller sammen med citron og suppe. Pisk denne pure med mayonaise, salt og peber.

Læg kødet fra kyllingerne ( store stykker ) på et fad og hæld sovsen over, kødet skal dækkes, resten serveres til. Dæk med folie og lad stå i køleskab i mindst et par timer.

Pynt lige før servering med kapers drysset over og æg og tomatbåde skiftevis i kanten af fadet.

Brød og smør til.

Lav gerne en salat til af en bakke baby-salat blade fra Netto, lidt saltede peanuts og græskarkerner, feta og bløde tørrede tomater.
Dressing laves af mørk Balsamico og flydende honning lige dele af hver!

3. Sprøde krydderkyllinger

 2 kyllinger i kvarte

4 spsk merian. basilikum, esdragon, kørvel, persille

2 spsk olie

1½ tsk salt
------------------

¾ kg. kartofler

½ kg. tomater

1 tsk salt

peber

½ tsk merian

Fremgangsmåde:Kødet pensles med krydderier og olie der er blandet, drys med salt. Kartoflerne koges 10 min. og skives. Tomaterne skives. Grønsagerne i fad. Kom salt, peber og merian over. Så kødet over. Steges ved 175* ca. 35 min. og 15 min. ved 225*

2. Barbecuemarineret kylling.

1 kylling i 6 - 8 stk

½ dl olivenolie

½ dl vand

2 spsk ketchup

2 spsk soya

1 tsk farin

1 fed hvidløg, presset

Fremgangsmåde:Bland marinaden og hæld den over kyllingestykkerne og lad det trække 1 -2 timer på køl.Læg kyllingestykkerne i ovnfad og hæld al`marinaden over. Steg ved 200* ca. 40 - 60 min.alt efter hvor store stykkerne er.

1. Barbecue-kyl.lår eller spid med Kyllingefilet.

8 - 12 lår , eller 1 kylling klippet i stykker

Marinade:

1 stor ds. tomatkoncentrat 140g

1 spsk soyasauce

1 tsk barbecuekrydderi

(lidt chili)

½ dl olie

2 tsk vineddike

FremgangsmådeBland alt.Læg lårene i ildfast fad.Hæld saucen over lårerne, 175* 30 - 40 min. En kylling i stykker 60 - 70 min.

Eller spid med kyl.filet (føtex frost pose 700g) i tern plus tomater, peber, squasch og champignon. 275* + grill, 6 min. på hver side.

På billedet, 1 kylling klippet i stykker.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE