Velkommen til vores sommerhus

Denne hjemmeside indeholder en beskrivelse af vores svenske sommerhus "Vapnagaard" som ligger i den lille by Rydsnäs med ca. 350 indbyggere.
 
Huset som er på omkring 120 kvm indeholder 9 sovepladser. Huset ligge i udkanten af byen, med ca. 550 meter ned til den lokale købmand og til badepladsen. 
Huset ligger ca. 280 km fra Helsingborg i retning mod Stockholm, og det tager som regel lige under 3 timer at køre derop fra færgen.
      
Placeringen af sommerhuset er den perfekte base, hvis I ønsker en ferie i de svenske skove, tæt på sø med badeplads, og i nærheden af nogle af de helt store turistattraktioner som Astrid Lindgrens Verden, High Chaparrel, Kolmårdens Dyrepark og Flygvapenmuseet.
  
Hjemmesiden indeholder en beskrivelse af nogle af de mange spændende udflugtsmål for både børn og voksne som ligger i området. I kan også se billeder af huset og området, se udlejningskalenderen (inklusiv priser og kontaktinformation) for huset, og læse om nogle af de gode golfbaner som vi foretrækker at spille på.
 
Sidst på siden er der lidt informationer om vores årlige private golfturnering "Lennings Invitational".

God fornøjelse