Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Merete Holm Brantbjerg, d. 23-07-2013
Kære Lars
Jeg har læst din nye bog om skam - det var berigende og berørende for mig. Jeg føler mig mødt og jeg føler et slægtskab i den dybde, du formidler - både personligt og fagligt. Har lyst til at møde dig igen efter alle de sidste år, hvor vi ikke har set hinanden.
Hvad siger du til det?
Kærlig hilsen Merete


E-mail:
Hjemmeside: www.moaiku.dk
Skrevet af Lise Maltha, d. 24-04-2013
hej Lars
Jeg er ansat i Center for Voksne i Aalborg Kommune, og arbejder inden for udsatteområdet (voksne, socialt udsatte - misbrugere, hjemløse m.m.). Vi udbyder hvert år en række temadage (halve dage på omk. 3 timer), som er gratis for de ansatte og frivillige, der arbejder med socialt udsatte i kommunen. Flere har spurgt, om du ikke kunne komme en dag og fortælle om skam og socialt udsatehed. Jeg vil høre, om det har din interesse, og hvad du i så fald koster? Vi har et stramt budget Vh Lise Maltha


E-mail:
Skrevet af joyce dige, d. 08-04-2013
Hej Lars, der må være en mening med, at jeg nærmest tilfældigt er faldet over dig og det du kan.
Jeg har et vidunderligt barnebarn på 23 år, en pige, for mig er hun en engel på jord, ikke specielt fordi hun er mit barnebarn, hun er bare et meget smukt menneske både indvendig og udvendig, som i den grad har brug for hjælp i din kategori, hun kan slet ikke få øje på sin egen fortræffelighed over for andre tværtimod, problemet er at vi er en familie stort set uden midler, jeg er almindelig folkepensionist og hjælpen gennem det offentlige er lige så lang som et ondt år, kan du vejlede mig omkring hvordan vil jeg kunne hjælpe hende? I øjeblikket forsøger hun at uddanne sig til ergoterapeut, men det er vanskeligt for hende at holde fokus og ind imellem kommer hun slet ikke afsteds til undervisningen, lige så lidt som hun ønsker mig som barnepige, en situation hun aldrig har været vant til fra de voksnes side fra barnsben, er der noget jeg med held kan gøre for hende uden det virker for påfaldende, hun er jo myndig og nogen gange tror jeg nok at hun syntes jeg er for meget! hun er som sagt ikke vant til omsorg fra andre, bortset fra mig,, men giver den hjertens gerne selv til nærmest hvem som helst. de bedste hilsner Joyce Dige


E-mail:
Skrevet af Frank, d. 26-03-2013
En ”Skam” kan’ komme i barndommen en mangel anerkendelse/med kærlighed at man bliver set i en gruppe, bliver smidt ud af en gruppe, ved mobning eller kommer i en ”speciel undervisningens klasse” men siger at ”man er god nok” / Skam kan blive så stor at det bliver til socialforbi en skam bliver større.
Det beskriver også hvordan. >”det selvudslettende barn”< af Alice Miller ..En mangel narcissistisk i puberteten udvikling skizofreni med Psykotiske andre former.
I Bogen : psykisme 1-2 . fortæller vis man går med en ” Skam” mangel på selvværd. f. ske socialforbi, Andet forme for angst.

Vis angst/ Skam er i ”lang tid” kan sjælen gå ned at give en Psykose/kundalini rejsening.
Så man kommer ud af sin angst/ Skam men det er ”farligt”


Du/Lars skriver: Skam kan ødelægge sjælen

Du/Lars skriver: Og bliver menneskers selvforståelse forkrøblet, er det et sjælemord

I Esoterisk & okkulte: Bogen >Sindslidelser og andre sygdomme< af Alice a. Bailey

Skizofreni side 144
(Sjælen hertil, når den ikke er i stand til at have fast greb om sit legeme)/ vil gøre selvmord eller f. ske ”Skam” i livet: du/ Lars kalder sjælemord.

Det frem går også om Skizofreni i andre Bøger: vi kan tales ved om .
Hilsen Frank


E-mail:
Skrevet af Heidi Friborg Christophersen, d. 23-02-2013
Hej Lars!

Jeg har fået din bog "Skam" til min fødselsdag den 19. februar, og jeg er nu næsten færdig med at læse den. Det er noget af det bedste, jeg nogensinde har læst.. Og jeg kan se, at du nævner borderline flere steder, og at du har beskæftiget dig med vanskelige patienter. Jeg er en af de vanskelige patienter, cand. pæd. mv., og jeg blev smidt ud af borderlinegruppebehandling efter 3 måneder - og er nu på førtidspension.. Jeg har været meget skamfuld og frustreret over, at jeg ikke kunne behandles.. og tænker på, om du mon kunne tage en patient som mig?


E-mail:
Hjemmeside: Bolandsvang 4,3400 Hillerød
Skrevet af peter larsen, d. 13-02-2013
Hej Lars
jeg lider af ptsd fra min barndom, der giver mig store problemer med konstant ængstelse, stress, lavt selvværd, bide fingre osv. jeg får lykkepiller der ikke hjælper og jeg har gået i en del terapi for mange år siden. Kan du hjælpe mig?
Hilsen fra Peter


E-mail:
Skrevet af Claus Christensen, d. 17-12-2012
Hej Lars.

Jeg er en taknemmelig ID-studerende der er blevet så inspiretet af din undervisning om chok/traume arbejdet, og er blevet nysgerrig på at finde en form af chok/traume arbejdet der kan tilpasses til en specialskole med elever med ADHD og/eller autisme, hvor lærer og pædagoger kan arbejde med elementer af chok/traume arbejdet. Kender du nogle fagbøger inden for det områder, eller nogen som kan komme og inspirere os - skolen yderligere i den retning.

KH Claus KT5


E-mail:
Skrevet af Rikke BS, d. 27-11-2012
Kære Lars

Jeg er nødt til endnu engang at sige dig tak for nogle af de 2 mest indsigstrige dage i mit liv fra lør-søn på ID i KBH.
Jeg er så taknemmelig for, at have fået lov til at opleve og forstå, hvad det er du kan og gør hele tiden i mødet med mennesker! Jeg vil gøre mig alle de bestræbelser jeg kan, for at arbejde som forhåbentlig fremtidig psykoterapeut i den retning, som pludselig blev så tydelig for mig!
Jeg håber at det bliver muligt for mig at modtage undervisning fra dig igen, så jeg kan få endnu større indsigt i det helt fantastiske stykke arbejde du udfører!
Af hjertet tak!


Skrevet af Hans Jacobsen , d. 04-10-2012
Kære Lars

Jeg har igennem længere tid forsøgt at få kontakt til dig.. Jeg er med til at arrangere temadage for pædagoger som bla arbejder med udviklingshæmmede.. I den forbindelse har din bog særhed, særpræg og sygdom været go inspiration, så jeg vil høre om du vil kunne købes til en temadag om dette emne?E-mail:
Skrevet af Karin Dyhr, d. 02-10-2012
Lars, jeg glæder mig som et barn til din nye bog om skam :-)
Kan jeg købe den igennem dig og derved få den signeret (for det vil jeg jo grumme gerne!), eller skal jeg bestille den hos boghandleren og så sende den til dig eller evt. vente, til vi forhåbentlig ses inden alt for mange år er gået?
Hvor er det vigtigt, at du har taget fat på dette - ja, som gammel 'skammer' vil jeg sige ÆKLE - begreb. Og hvor jeg dog er helt sikker på, at du, med din viden og utrolige empati, stærke, præcise og også smukke udtryksform, har magtet at behandle emnet, så en ex-skammer vil genkende, græde, le og føle, at du må have kendt hende dengang!
Nå, nu må jeg jo hellere læse den, før jeg skriver anmeldelsen *GG*

Nyd nu udgivelsesdagen!
"Efter-tomheden" kan tidsnok komme, men den er der ingen grund til at skamme sig over ;-)

Kærlige hilsner, Karin


E-mail:
Hjemmeside: www.karindyhr.dk
Skrevet af Bryan Andersen, d. 05-08-2012
Wow!! Jeg bliver helt rørt i Hjertet,, ~ når jeg læser dine ord om "Smertegrænsen" og psykisk lidelse. Det er smukke ord som jeg mærker er ægte! Shine on Lars <3

Tillykke, og mange tak for you know what,

Kærlig Hilsen Bryan Andersen (Munken).


E-mail:
Hjemmeside: www.not.com
Skrevet af Benadikta, d. 05-11-2011
Hej Ilse
Hvor er dine malerier flotte!!

Hav en dejlig dag!

KH
Benadikta


Skrevet af Irene Merete Hansen, d. 29-10-2011
Hej Lars og Ilse.
Jo, det er selvfølgelig mig med de 2 hunde Anton og Bertil. Bertil er jo en tibbetaner og bærer en klokke velsignet af en lama. Vi har det godt.
Jeg svarer på denne måde, da jeg kun bruger facebook til slægtsforskning.
Det gav mig også chancen til at nyde de flotte billeder og fotos.
Jeg er ved at ajourføre adresselisten og mangler kun at finde Annelise Hildebrandt og Bjarke Lund.
Ved du noget om dem?
Vi ses.
Irene


E-mail:
Skrevet af Andreas, d. 12-04-2011
Smuk musik og dejlige billeder...


Skrevet af Lasse Brandt Jakobsen, d. 05-05-2008
Har lige set billederne fra de 2 studenterjubilæer. Det er rart at genopleve stemningen fra sidste år. Håber at vi ses igen i år.
mange hilsener
Lasse


E-mail:

Nyeste kommentarer

30.04 | 09:48

Kære Ilse.
Mange tak fordi jeg må bruge dit maleri Ansigt med hænder i Tidsskrift for Psykoterapi nr. 2 2019.
Bedste hilsner
Susanne

...
30.10 | 16:43

Ja jeg er både på fb og Messenger 😉

...
30.10 | 15:17

Jeg forstår godt dit spørgsmål og forvirringen i mit svar.
Maleriet fra 2003 blev stjålet hos køber.
Jeg har malet en ny Blå engel i 20016.
Kan jeg svare mere fyldestgørende på PB Facebook/Messenger?

...
30.10 | 09:58

Hvor mange eksemplar er den lavet i ? Jeg troede fejlagtigt kun der var lavet/malet en. Mvh Per

...