Kennel Landseergården

Stueopdræt af Landseere.

Her bor vi.

Vi bor på en nedlagt landejendom ca. 15 km. uden for Vejle. Vores hunde bor inde i huset hos os, og er først og fremmest vores kæledyr. Vi har en indhegnet have på godt 6000 m2. Jeg er på efterløn og Bjarne er folkepensionist så der er altid nogen hjemme hos hundene.

Et kig ned i haven.

Her er der masser af plads og tumle på. Da vi ikke har svømme muligheder lige i nærheden har vi købt en pool på 7,5 x 4 m. Så har hundene mulighed for at svømme alt det de vil.

Hvem er jeg.

Mit navn er Vibeke Enemark. Jeg er opvokset med hunde fra jeg var helt lille, og har altid haft en stor interresse for alt der har med dyre - og planteliv at gøre.
Første gang jeg fik min egen hund er snart 40 år siden, og allerede dengang gik jeg til lydighedsdressur med den. Siden 1997 har jeg været aktiv medlem af Danmarks civile Hundeførerforening i Vejle. I 2002 blev jeg uddannet lydighedstræner, og har i 8 år været medlem af bestyrelsen.
I 2003 tog jeg DKK's opdrætteruddannelse, og i maj 2004 fik jeg så FCI-godkendt mit kennelnavn.
Mine hunde er mine bedste venner, og hvis en tæve er for gammel til avl vil den aldrig blive solgt videre. Hvis det kommer til at betyde at der ikke kommer hvalpe over en årrække, så må det være sådan. Jeg sælger ikke mine bedste venner.🤩