Kejserindens soveværelse i billedramme.

Sissi har fået en hofdame

Stjernen har jeg samlet af små udskårne finerstykker


Kejserinden 'Sissi' i hendes soveværelse

I det virkelige liv levede kejserinden 'Sissi' alene, efter hun forlod sin mand, kejser Josef og deres børn. Hun blev født i 1837 og blev myrdet af en 24 årig kadet i 1898.

Dukken 'Sissi' er fremstillet på workshop den 28/4 2008. Den 22/6 købte jeg en billedramme på Loppis i Malmø og det blev starten på Sissi's soveværelse.

Min mand saver ud til en kikkasse den 6/7 2008 og straks er jeg igang med at tapetsere og male. De fine tapet stykker på loft og vægge samt møblerne og rammen over kaminen er alle købt hos Birthe i Mariager. Møblerne er mærket JiaYi.

Stjernen i gulvet er et kit fra Bibian, som jeg købte på messen i Farum i foråret. Det var meget spændende at skære alle de små dele ud og samle dem og se at det passer. I et trægulv har jeg så skåret en firkant. Trægulvet er limet på MDF-gulvet og stjernen er derefter limet i firkanten. Derefter er gulvet slebet og lakeret 2 gange.

Den 11/7 er kassen færdig indvendig og malet med guldmaling 2 gange udvendig. Nu vil min mand lodde ledningerne på bagsiden og rammen skal limes på. 

Hele soveværelset er færdigt den 12/8 2008.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE