Få en hjemmeside med 123hjemmeside

Hvordan skal din hjemmeside se ud?

1. Vælg et farvetema:

  2. Vælg et design:

   Næste

   Det siger vores kunder:


   "Min hobby er blevet til en forretning med 123hjemmeside. Jeg er håbløs til computere, men før jeg vidste det, var min hjemmeside klar."

   "Vi har haft hundekennel siden 2005, og vores hjemmeside er nu blevet samlingspunkt for Labrador fans
   fra hele verden."

   "Alle kan lave en hjemmeside, hvis jeg kan! Albumsiderne er perfekte til at dele billeder og videoer med min familie fra nær og fjern."

   Kathe Buch
   Kunsthåndværk webshop
   Jesper Herløw
   Hundekennel hjemmeside
   Stine Jacobsen
   Familie hjemmeside


   123hjemmeside gør det nemt at prøve at lave din egen hjemmeside!

   Med 123hjemmeside kan du nemt og helt uforpligtende prøve at lave en hjemmeside gratis.

   På få minutter kan du komme i gang med en flot hjemmeside med eksempelvis billedgallerier, video, gæstebog, hundens stamtavle eller meget mere. Vi har over 200 forskellige kreative skabeloner af vælge imellem. Du har 100% gratis hjemmeside i de første 30 dage, herefter er det helt op til dig, om du vil forlænge din hjemmeside eller om hjemmesiden skal lukke ned af sig selv.

   Kom nemt i gang med din hjemmeside

   Når du ønsker at oprette din hjemmeside, kommer du nemmest i gang ved at vælge farver og design på din hjemmeside. Herefter klikker du ”næste” for at komme i gang. Selve opsætningen tager max 2-3 minutter og du har så faktisk allerede din egen hjemmeside på nettet med eget navn, et personligt billede på forsiden og design der lige passer til din stil.

   Nu kan du så gå i gang med at kæle for detaljen på hjemmesiden – måske kan har du lyst til lidt musik på forsiden, lave et interaktivt puslespil med familiebilledet eller noget helt tredie. Mulighederne er uendelige med 123hjemmeside og det er både nemt og sjovt.

   Dit eget personlige domæne til din hjemmeside

   Din hjemmeside hedder ved oprettelsen noget med www.123hjemmeside.dk/DitHjemmesidenavn. Har du lyst til at få din egen www-adresse er det både nemt og billigt. De første to dage, kan du tilmed købe et personligt domæne til din hjemmeside for kun 9 kroner.

   For at komme i gang, skal du bare søge om det ønskede domænenavn er ledigt. Hvis det er, vælger du det simpelt hen og køber det til din hjemmeside. Du skal ikke spekulere over noget som helst teknisk for at få det til at virke – det klarer vi. Du skal bare følge vores instruktioner, så virker dit domænenavn typisk inden for 4-24 timer.

   Dine egne personlige emailadresser

   Med dit eget personlige domæne har du mulighed for op til fem helt gratis emailadresser. Du kan sagtens fortsætte med din gamle email hos Hotmail, TDC, Gmail eller hvor du nu har den – vi videresender simpelthen emails til din nye emailadresse hen til din gamle email.

   Så få migselv@DitHjemmesideNavn.dk eller måske Far@DitHjemmesideNavn.dk, Mor@DitHjemmesideNavn.dk, etc. så hele familien kan få deres egne personlige emails.

   Privat hjemmeside, firmahjemmeside eller foreningens hjemmeside

   Uanset om din hjemmeside bare skal bruges som familiens sted på nettet, vise din hobby eller måske kæledyret frem eller måske bruges som hjemmeside for dit firma eller din forening er det 100% gratis at prøve.

   Vi har tæt på 100.000 aktive hjemmesider, der handler om alt det der betyder noget for vores mange brugere og som de har lyst til at dele med andre. Siden 123hjemmeside blev lanceret i 2003 har over en million mennesker prøvet systemet.

   Gratis hjemmeside uden forpligtelser

   Din hjemmeside er som vi skriver 100% gratis i prøveperioden. Når prøveperioden er overstået udløber din side helt automatisk, med mindre du selv vælger at fortsætte dit abonnement. Du er med andre ord ikke forpligtet til noget som helst andet end at prøve det gratis.

   God fornøjelse med din hjemmeside