Diashow og videoer

Så er det tid til at sætte et STORT X i kalenderen d 8 August. Hvor vi afholder sommerens tibbetræf, hvilket er noget vi glæder os rigtig meget til.

Vi håber der kommer rigig mange både dem vi kender og så håber vi der vil komme lige så mange af dem vi ikke kender endnu, det er altid skønt at møde nye mennesker, vi har de altid SÅ hyggeligt når vi mødes hver sommer.

Så er du en af dem der har en Tibbe eller flere, så mød op og tag alle dine små hjertevenner med og få en rigtig hyggelig dag.

Hundene løber frit i haven og leger med alle de andre tibber der også er med på tur, de har så travlt med at hilse på gamle og nye bekendskaber.

Der vil være en kravlegård, så hvis nogen har små hvalpe med kan de lege med de andre små, og hvile hvis det lige er det de trænger til.

Har du evt. lyst til at bage en kage eller noget andet lækkert til vores fælles kaffebord så giv lige besked

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Lisbeth | Svar 01.08.2015 15:57

Hej Marianne
I skal være så hjertelig velkommen. Vi vil glæde os til at se jer og jeres piger.

Marianne | Svar 01.08.2015 11:39

Hejsa Lisbeth.
Vi har købt os to Tibbere, og er førstegangs ejer. Vi vil rigtig gerne komme til træf. Vores piger bliver kaldt Prima og Donna <3

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.09 | 21:58

kender I https://dyreportal.dk/ ?

...
29.12 | 13:14

Test kommentar

...
27.05 | 11:07

Tilykke !! Kan godt forstå I får så mange priser. Dohna som vi fik fra jer er VERDENS bedste hund. Elsket og kendt af hele sydbyen i Silkeborg Kh Margit

...
01.08 | 15:57

Hej Marianne
I skal være så hjertelig velkommen. Vi vil glæde os til at se jer og jeres piger.

...
Du kan lide denne side