Egypten, Sharm El Sheikh
Påskeferie i Naama Bay, Sharm El Sheikh
I påsken 2010 rejste Betina, Sean og Connor til Sharmen for at holde ferie i 14 dage - Søren kom en uge senere, hvor han blev modtaget i lufthavnen af en kæreste som savnede ham vildt.
Stakkels mand blev introduceret til familiens svaghed - vand! Sean har allerede dykkercertifikat, mens Betina var igang med de afsluttende prøver inden hun også blev certificeret. Søren måtte nøjes med at snorkle sammen med Connor, som med sin astma må vente indtil lægerne giver grønt lys.

Byen Sharm har ingen charme - det må man desværre sige. Det er vejret og vandet der trækker, resten er fortyndede drinks, russiske ludere og dårlig musik. Vi væltede mod vandet hver dag, enten for at snorkle eller sejle ud i bugten for at dykke eller slikke solskin. Fiskebillederne i billedbogen taler for sig selv, dog er kameraet ikke af særlig god kvalitet - dette bliver ændret til jul, da vi køber et rigtigt undervandskamera.

Vi har netop afgivet ordrer på to specielsyet trelagsdragter  -med navn på! Dem glæder vi os meget til at bruge til jul - Søren skal lave sit referraldyk og Betina skal hygge sig med det nye kamera og alle de nysgerrige fisk - undtagen hajer!


Hotellet Helnan Marina, Naama Bay, Sharmen. Ganske hyggeligt og god mad.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 11:03
Forside har modtaget 1
Du kan lide denne side