Gæstebog
Har du lyst til at kommentere vores side, eller er der noget du vil vide mere om, kan du skrive en hilsen i vores gæstebog

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Moster , d. 01-12-2006
Hej med jer, møgbeskidte kvægdrivere...
Hvordan går det med farmerlivet.
Sådan ser man ud, når man spiser flødeboller..
Super kram fra Moster


E-mail:
Skrevet af philip, d. 28-11-2006
hej conner og sean håber i har det godt bare en lille hilsen.

hilsen Philip Hansen


Skrevet af Moster , d. 22-11-2006
Hej unger. Håber I har det godt, og at I nyder friheden. Vi fejrede Bertrams fødselsdag i lørdags. Mormor og morfar gav ham en mini motorcykel, som ham og William fræser rundt på i hele huset.
Ellers spiste vi rigtig god aftensmad, med hele 2 forskellige slags kager til dessert. Mums det var godt.
William glæder sig meget til jul, hvor han allermest ønsker sig en ridderborg. Den er købt og ligger klar til d. 24.
Håber også I får en rigtig god julemånede selvom I er alt for langt væk.
Kæmpe kram Moster


E-mail:
Skrevet af Jesper Gisli, d. 08-11-2006
Hej Betina. Vil gerne lave en artikel til avisen om Jeres rejse hidtil. Går ind på hjemmesiden, og ser at Arne er rejst hjem... Er du helst fri for at jeg følger op, eller vil det være okay alligevel at lave en status so far?! Det er op til dig! Giv en melding når du bliver online! Fortsat god rejseoplevelse til Jer derude... Jesper Gisli, Lørdags-Avisen


E-mail:
Skrevet af Malou, d. 30-10-2006
Heii Betina.

Hvor er du dog bare heldig! Bare jeg fik lov til at rejse jorden rundt et helt år! Det må være så fedt og jeg glæder mig til at læse noget mere om hvad i har oplevet.
Der er så mange ting og fortælle om men jeg fortæller bare det vigtigste. Vi har i hvert fald fået en ny engelsk-tysk lære som hedder Charlotte. Vi har ikke Hans mere men en anden som hedder Mads.
Jeg tror jeg snakker for hele 7.b når jeg siger at vi savner dig og ville ønske at du var vores engelsk lære igen!...

MVH
Malou

p.s. engelsk er bare ikke det samme uden dig!


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 19-10-2006
Hej alle 4
Det var godt at høre fra jer, og jeg tror, de fleste I kender, ser frem til at I ankommer til LA.
Pas nu godt på jer selv. Og glæd jer over, at I ikke er herhjemme, hvor det efterhånden kun bliver koldere og mørkere.
Stort kram fra Moster


E-mail:
Skrevet af Krølle, d. 06-10-2006
Heeej Betina . Jeg håber at det går godt der vor du end er. Nu hvor vi ikke har dig mere har vi jo fået en der hedder Charlotte Sberber . Og den gamle Charlotte Siger at vi er blevet dårligere til engelsk . Heh Det er vi alstå ikke det er bare Charlotte der er lidt skør.
Med venlig hilsen Krølle :)


E-mail:
Skrevet af Moster Camilla, d. 04-10-2006
Halloooo.... Vi mangler lige noget kontakt. Kunne I ikke sætte batteriet på håndsving og skrive hjem, så vi ved, I har de godt?
Mange kram Bertram, Willliam, Morten og Moster


E-mail:
Skrevet af martin, d. 28-09-2006
heeey Betina håber i har d godt hvor i nu ellers befinder jer i verden hehe vi savner dig sku her på herfølge skole alt det der med playboy er totalt forsvundet og nu styre charlotte og siger af vi ikke er gode nok til engelsk og alt muligt ... hun er en nar syntes jeg hehe men det må fanme være grinern af rejse jorden rundt hehe hvad siger dine børn til det ? håber at i får set den der kæmpe frø eller hvad det nu var du sagde hehe :D når ses Betina håber i får nogle fede oplevelser og gode minder kærlig hilsen Martin


E-mail:
Skrevet af Line 7.B, d. 24-09-2006
Hej Betina

Det lyder som om i har en rigtig god tur, og at i for set en hel del. Jeg håber at i på et tidspunkt sætte rnogle billeder ind. Glæder mig til at hører mere om jeres tur, og om de ting i oplever.

Vi har en virkelig kedelig skole uden dig,
alle savner dig, og håber at du kommer tilbage til skolen. Du var virkelig den bedste lærer man over hovedet kunne tænke sig! Charlotte har os sagt til os at vi ikke er gode nok i forhold til at vi går i 7 nu, men det er jo os fordi vi ikke har dig mere.

Skal hilse fra alle i klassen
Håber du har det godt !
Knus line.


E-mail:
Skrevet af Fam. Gulholm, d. 21-09-2006
Kære fam. Kristensen ;-)

Håber i har det rigtig godt ude i den store verden. Det fantastiske er sket Chef - FCK er i Champions League mod Manchester United, Celtic og Benfica. 0-0 i første hjemmekamp mod Benfica. Den 17/10 tager farmand til Manchester og oplever kampen på Old Trafford. Tror du eller I ;-) trænger lidt til fodboldnyheder som kan få den euroforiske stemning fra dengang i Parken på storskærm hvor Hjalte scorer i overtiden over Brøndby - Stort Chef ;-)

Ha' det godt
Chefen


E-mail:
Skrevet af Andreas Gaarn, d. 18-09-2006
Hej Sean og Connor.

Min mor har lige læst for mig, hvorlangt I er nået. Det lyder godt nok spændende. Jeg glæder mig til at man kan se nogle at alle de foto´s I har taget.
Jeg er startet i skole, det er dejligt at være der igen, men jeg ville nu heller kunne bade hele dagen lang.

Jeg skal også hilse fra min søster.

Kærlig hilsen Andreas.

PS: Hils jeres mor og ArneE-mail:
Skrevet af Moster, d. 10-09-2006
Hej alle 4. Tiden går stærkt, og William spørger igen og igen, om I ikke snart kommer hjem fra ferie.
Ja.... Hvad skal man lige svare. Jeg ville lige sige at Lene har fået en pige forleden dag. En stor dejlig pige som skal hedde Alvine Amanda. Har ikke selv talt med Lene endnu, har blot modtaget den gode nyhed på sms. Håber ellers I passer godt på jer selv. Savner at se nogle billeder af jer. Store kram fra Moster som savner jer. Selvom I er nogle banditter.


E-mail:
Skrevet af Fam.Sørensen Vor Frue Roskilde, d. 03-09-2006
Hej alle 4
En lille hilsen fra det "pissevåde" Danmark.Det har bare været regnvejr siden vi kom hjem fra ferien i starten af Aug.Vi håber at i nyder jeres LANGE FERIE på lidt anderledes vilkår.Det er ret spændende at læse jeres beretning,og inderst inde kan tanken dog også strejfe en (bare det var mig)Vi havde besøg af dine forældre (Arne´s) i går.Vi havde en gammel aftale,som lige skulle indfries.(Din far anbefalede en god kollega,som ville være ideal til montering af nye vinduer og døre,hvilket han bestemt også var)Mike skal i erhvervspraktik som elektriker i morgen,han glæder sig rigtig meget, guderne må vide, om har også har visse hensigter som andre i el-branchen ha-ha.Gode minder er vedlagt,samt pas godt på jer selv og hinanden.Mange hilsner fra os i Vor Frue Henning


E-mail:
Skrevet af Moster Camilla, d. 27-08-2006
Hej alle 4.
Håber I har husket regntøjet, når I sådan bevæger jer rundt dernede i regntiden. Vi har flittigt brug for vores i øjeblikket, da vejrguderne mener vi trænger til lidt vand. Jeg glæder mig allerede til at høre næste afsnit af jeres rejsedagbog.
Knus og Kram Moster


E-mail: