Gæstebog
Har du lyst til at kommentere vores side, eller er der noget du vil vide mere om, kan du skrive en hilsen i vores gæstebog

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Kirsten, d. 20-10-2013
Hej Betina, det ser spændende ud, der er meget jeg får lyst til at se. Og tak fordi du gav mig adressen på jeres hjemmeside. Kærlig hilsen Kirsten


E-mail:
Skrevet af Mads Køln, d. 24-01-2013
Tak for kigget, spændende side og flotte billeder :-)

Mvh Mads Køln


Hjemmeside: www.koeln.dk
Skrevet af Nathali, d. 05-05-2011
I må virkeligt have fået nogle gode oplevelser :)


E-mail:
Hjemmeside: www.hotelthinggaard.dk/
Skrevet af Claus, d. 15-01-2008
Hej
Jeg vil da bare lige sige tak for "turen". (Ventede med at skrive til I fik sat billeder ind.) Hold da op. Det har været spændende og interessant at følge med jer rundt i Verden. Håber I er faldet godt til her hjemme igen !


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 18-04-2007
Hej med jer. Vi håber, at I allesammen nyder den sidste del af rejsen.Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen. William er blevet så dygtig, at han nu cykler uden støttehjul. Han glæder sig til at vise jer det. Og 1000 tak for det fine postkort. Vi modtog det i går, og som alle de andre gange, blev det modtaget med stor spænding. Der hænger efterhånden postkort over alt på William og Bertrams opslagstavler. Vi taler tit om dem, og der bliver holdt øje på verdenskortet med, hvor I befinder jer. Vi savner jer. Knus og kram
Moster


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 06-04-2007
Hej Storesøster (gamle)
Tillykke med fødselsdagen.
Herhjemme tyder vejret på, du har opført dig bare en lille smule pænt, selvom det blæser meget. Men du er jo også en person med gang i, så hvorfor ikke!!
Dagen i dag vil vi bruge sammen med Farmor og Farfar. Vi skal nok ud at gå en tur, idet de har købt en trækvogn. Den skal jo nok lige prøves af.
Jeg vil sende dig en tanke, når jeg lægger mig på puden i aften. Tænk min søster nærmer sig de 40 med så hastige skridt. hahahaha
Kæmpe knus
Lillesøster og fam.


E-mail:
Skrevet af Mormor og Morfar, d. 06-04-2007
Kære Betina
Du ønskes tillykke med fødselsdagen i dag, vi satser
på at Sean og Connor har været tidligt oppe
med flag og kaffe, og købt en "stor kanin lagkage" i flere farver.
For at fejre dig skal vi her i Rødvig have gåsebryst
og kaffe.


E-mail:
Hjemmeside: www.nordhild.eu
Skrevet af Laura 7.b, d. 04-04-2007
Heej Betina
Savner dig!
Der er bare sket så meget. Har læst hvad de andre fra klassen har skrevet og jeg kan kun give dem ret i alt. Hiih. Håber i har det godt, det lyder i hvert fald sådan. Vi glæder os til at du kommer tilbage. Beklager jeg ikke har skrevet noget før men kunne ikke huske hvad hjemmesiden hed. =)
Du er en go lærer, ligesom alle de andre siger. Håber du blev glad for det kort jeg skrev til dig. Jeg har faktisk fået kontaklinser ;p.
Alle i klassen har bare forandret sig så meget! Men på en go måde.
Jeg personligt syntes jeg er blevet en del dårligere i skolen siden du rejste.
Så håber du kommer tilbage. Ikke fordi det er din skyld men du var bare sådan en go lærer. Er måske også lidt doven. =) Hiih
Håber i har set en masse hvaler og koalere. Det gad jeg også godt. Så håber i taget en masse billeder som vi kan se senere.
Nu er nogle af os fra A og B jo er blevet skolepatrulje og vi skal på skolepatrulje tur her i Juni måned hvor vi skal i HeidePark på min fødseldag. Så glæder mig. Der er også snart cykellist prøve som vi skal hjælpe til med.
Vi alle fra a og b skal på hytttetur her den 16 - 17 April
Det er desværre kun i to dage men det er bedre end ingen ting.
Har du forresten hørt at vi nok skal splittes op i klasserne når Algestrup kommer. Så bliver vi blandet.
Vi vil ikke blandes! Vi har prøvet at strække lt muligt andet. Den dag vi fik det at vide ´begyndte de fleste af os at græde. Vi kan godt lide vores klasse den er god. Vi har ikke nogle problemmer eller noget.
Så vi er pænt sure. Så finder nogle af os fra skolepatruljen ud af at der er Jan Pondal der har forslået det i flere år, Så er lidt irriteret på ham =).
Men det går nok syntes bare det er skide ærgeligt!
Men som Malou skrev tror jeg at vi alle savner dig og glæder os til du kommer hjem. Men nyd nu din tur som bliver en oplevelse for livet!
Vi ses Betina
Vi Savner DIG!


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 02-04-2007
Solen skinner og vi nyder det fuldt ud.
Foråret er rigtig kommet til Danmark, og det gør I jo også om ikke så længe. Det bliver dejligt at ha´jer hjemme igen. Knus og kram fra moster


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 20-03-2007
Hej alle 3
Det er rart, at høre I har det godt. Vi håber allesammen, at I kommer godt videre. Vi glæder os meget til at trille påskeæg uden jer, så er der måske en chance for, at vi andre kan vinde.. hehe
De aller bedste kram fra Morten, William, Bertram og Moster


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 01-03-2007
Hej Alle 4
Vi håber, I har det godt allesammen, og at I nyder de sidste par dage sammen. Det bliver rart at få Morfar hjem igen, så vi kan høre, hvordan I har det og se en masse billeder. Mange knus og kram Moster og ungerne


E-mail:
Skrevet af Janne Hasen, d. 26-02-2007
Hej med jer

Hvordan går det med jer dernede i varmen og du käre onkel kom vel godt frem til Betina og drengene.

Jeg skulle hilse fra hele familien og önske dig hjertelig tillykke med din födselsdag d.19 februar og håber at du fik en uforglemmelig dag. Undskyld den kom lidt sent frem.

Her i Sverige har vi fået masser af kulde og sne, det var bare fat vanterne, skovlen og så grave sneen väk fra alle dörene. Anders og jeg troede ellers at det ville vente til vi var taget afsted til Indien,så kunne det jo tö inden vi kom hjem.

Vi tager afsted natten mellem d. 5 - 6 marts og skal bo en uge i nord derefter en uge i syd og er hjemme igen natten mellem d. 20 - 21 marts der håber vi så at våren er kommet ha ha ha.

Mange varme hilsner herfra det kolde nord Janne med familie


E-mail:
Skrevet af Elin & Erling, d. 21-02-2007
Kære Sean
Hjertelig tillykke på din 12 års fødselsdag. Spændende at fejre dagen i Australien håber I har det godt alle sammen og nyder turen og friheden Hilsen til Connor mor & Morfar Hav det godt
Mange hilsner Elin & Erling


E-mail:
Skrevet af Ole , d. 18-02-2007
Kære Ove
Tak for kortet - der ser spændende ud dernede håber du nyder turen inden alderdommen rammer dig. Vi er lige hjemkommet fra et rigtigt hyggeligt fødseldagsarrangement på Vallø Slotskro - og tak for fødselsdagsgaven. I morgen - altså om 4 timer dansk tid, er det din tur og det gør ikke ondt - mennnnnn det er en underlig fornemmelse at have den alder som du også har i morgen. Men du skal være rigtig glad for din fødselsdag, hvilket jo betyder, at du lever. Derfor vil Ingelise og jeg ønske dig rigtigt hjertelig tillykke med fødselsdagen i morgen - og måske står menuen på en rigtig australsk bøf + rødvin ?? Hils også Betina og børnene og fortsat god tur. Vi ses.

De bedste hilsner
Ole


E-mail:
Skrevet af Moster, d. 14-02-2007
Hej alle 4
Vi har holdt fastelavnsfest i dag. William er nemlig syg og kan ikke komme i børnehave, så for ikke at han skulle gå helt glip af fornøjelighederne, afholdte vi vores egen tøndeslagning. William var Batman, Bertram en farlig tiger, Morten var heks!!! og jeg var en fe..
Det var mor her der vandt, selvfølgelig.
Mange hilsner fra Morten, William, Bertram og moster.


E-mail: