Hvem er vi?

Vores familie består af Claus, mig selv (Heidi) og drengene Sean og Patrick, samt naturligvis vore dejige dyr. I 2015 var vi så heldige, at få mulighed for, at realisere vores drøm om, at flytte på landet. Vi drømte som så mange andre om, at blive "selvforsynende":)

Vi købte en lille bondegård med 4 Ha eng og overdrev, der snor sig smukt gennem Tange ådal, nord for Kjellerup. Naturen er rigtig skøn her, men en smule forsømt. Det er vores drøm at få lov at pynte lidt på landskabet, så det bliver en rigtig naturperle, til glæde for dyrelivet, miljøet og ikke mindst de mennesker, der bor her. Vi er så småt påbegyndt at indrette og opføre forskellige projekter her i foråret 2016. Der er rigtig meget at gå i gang med på sådan et gammelt husmandssted:) Det er rigtig spændende!

Vi har allerede et lille udvalg af bondegårdsdyr.

Høns, gæs, ænder, kaniner, katte og geder.

Lidt om os: Jeg er udannet dyrepasser. Jeg arbejder hos en dyrlæge, men har tidligere arbejdet 12 år med smådyr i dyrehandel. Jeg fuldførte DKK´s opdrætter og hundeholder uddannelse i 2015. Jeg er vokset op med dyr i alle afskygninger - de har altid draget mig. Claus, der arbejder for Global Castings og hans to drenge samt naturligvis vores skønne hundeflok . . . og alle de andre dyr:)) 

Tilsammen har vi haft 16 hunde (hvis vi tæller hundene fra vores barndom/ungdom med) og hver og en har de lært os noget om forskelligheder, problemløsning og samarbejde:)  

Claus er vokset op med Gordon settere, mens mine barndoms/ungdoms hunde har været meget forskellige. Vi startede med et puddel/cairn terrier mix (Lady), fik derefter en blanding af fox terrier/dansk svensk gårdhund (Kvik - selvfølgelig). Herefter kom en labrador bl. (Tico) og så var vi tilbage i pudlerne. Racerene denne gang. Først Lady, Krølle og Bine og dernæst Emma. 

Derefter fik vi Lexus (cavalier/cocker spaniel bl.), Emma (Shetland sheepdog), Charlie og Nova (Begge rene cavaliere). Rigtig mange af hundene har været ompladseringshunde og de har alle haft hver deres særlige historie at fortælle. De mange forkellige hunde i mit liv, har åbnet mine øjne for, hvor dejlige hunde er uanset deres herkomst og race og er en stor medvirkende årsag til, at vi absolut ikke er "racister" i vores familie. Tværtimod elsker vi alle racer - selvfølgelig har vi vores favoritter:D, men vi er bestemt ikke færdige med, at lære de mange dejlige hunderacer at kende.

Vores lille hundeflok består nu af Ronja (Berner sennen), Tessa (Dobermann), Calina (Dværg pudel) og Liva (Podenco Ibecenco eller Ibiza hund, som racen også kaldes). Du kan læse meget mere om vores hunde under punktet i menuen:)

Rigtig god fornøjselse.