Feriepasning af alle salgs Kæledyr

Hej!

Mangler du en til, at passe din hund/kæle/hobbydyr i Weekender, Ferier, under personlig Sygdom eller Boligflytning?

Så er du altid velkommen til, at kontakte mig via sms på tlf: 53 13 29 80

via siden her - Se under Kontakt:)

Du er også velkommen til at sende en email: hundedyr@gmail.com 

Jeg bor på en lille gammel gård med knap 4 Ha, midt mellem Silkeborg og Viborg, sammen med min kæreste, hans to drenge og alle vores dyr:)

Jeg er uddannet dyreassistent (det der idag hedder "dyrepasser") og har altid haft masser af dyr omkring mig. Desuden har jeg arbejdet med smådyr i over 15 år:) Siden 2015 har jeg været ansat hos en dyrlæge i Silkeborg. Så en smule erfaring er det da blevet til med årene;)

Jeg passer stort set alle slags dyr.

Hunde: Kun hunde fra samme familie - medmindre andet er aftalt.

Katte: Jeg passer desværre ikke katte.

Priser og betingelser - Bør læses grundigt!

Hund:

Prisen er 100 kr pr. hund pr. dag. Ingen rabat ved flere desværre.

Kæle/hobbydyr:

Det koster 100 kr pr. dyr pr. påbegyndt uge.

Ved flere dyr i samme bur gives der 50% rabat på alle "ekstra" dyr.  Dog skal det være forsvarligt mhs. til antal dyr og pladsen i buret/terrariet. Så ikke noget med at sætte dyr sammen, der ikke normalt deler bur, bare for at spare penge. Så dyrt er det altså heller ikke:)

I tilfælde af aggressioner opstået mellem individer i samme bur/terrarie og det vurderes uforsvarligt fortsat at lade dyrene gå sammen, vil det ene dyr blive flyttet til et lånebur - hvorefter rabatten ved dyr i samme bur vil bortfalde og pålæges ejeren ved afhentning af dyrene. Ejer vil naturligvis straks blive informeret - hvis det er muligt (forudsætter at ejeren ikke befinder sig i udlandet).

Dyr, der skal have medicin pga. kroniske usmitsomme lidelser pålægges 20 kr ekstra pr. dag. 

Der betales altid forud.

 Kun kontanter/bankoverførsel:)

 

Sundhed, Pasning og Ansvar - Vigtigt!

Hunde skal være vaccinerede indenfor max. 12 mdr. og loppefri.

Dyret/dyrene tjekkes ved ankomst. Syge eller utøjsramte dyr afvises.

Dyr, der skal have medicin pga. kroniske usmitsomme lidelser pålægges 20 kr ekstra pr. dag. 

Jeg forpligter mig til at rengøre, fodre og pleje dyret i min varetægt efter bedste evne. 

Opholdet sker på EJERENS FULDE ANSVAR. Jeg hæfter IKKE for skader, sygdom eller død (hverken på dyr/ejendele) opstået/pådraget under opholdet.

Akut dyrlæge er på ejers regning. Vurderes skaden/sygdommen ikke akut vil der blive truffet beslutning om evt. dyrlæge besøg i samråd med ejeren, hvis denne er til at træffe pr. tlf. ellers træffes beslutningen af mig og regningen vil blive pålagt ejere ved afhentning af dyret. Ejeren vil altid blive forsøgt kontaktet i forbindelse med sygdom/skader/død.

Små kæledyr: Ejer hæfter IKKE for evt. person/ejendoms skader forvoldt af dyret under opholdet:) 

Hunde er dækket af egen ansvars/sygeforsikring.

Hunde: Ejer giver med opholdet hos mig tilladelse til, at jeg må tage hunden med på udflugter til forskellige miljøer (hundeskove, natur, by, familiebesøg o.a.) Særlige aftaler kan arangeres.

Opholds forlængelse og Manglende afhentning!

Forlængelse af ophold:

Hvis der er brug for at forlænge opholdet skal ejer blot ringe besked. Prisen for forlænget ophold er den samme som før nævnt. Nemlig 100 kr pr. påbegyndt dag for hund/kat. Og 100 kr pr. påbegyndt uge for hobby/kæledyr. For hobby/kæledyr gælder flerdyrs rabatten fortsat.

Betaling for forlænget ophold afregnes ved dyrets afhentning.

Afhentes dyret ikke til aftalt tid, uden forudgående aftale om forlænget ophold pålægges "straf" gebyr på 50 kr pr. dag. pr dyr og 25 kr pr. dag for ekstra dyr i samme bur/terrarie og ejeren vil blive kontaktet

Manglende afhentning:

Er dyret ikke afhentet efter 7 dage overgår ejerskab af dyret samt udstyr osv. til mig og jeg alene bestemmer dyrets videre skæbne.

 

HUSK! Pakkeliste...

Dit dyr passes i eget bur/terrarie så det skal medbringes.

Ejer er ansvarlig for, at medbringe ALT til perioden fornødne udstyr inkl. foder, seng, tygeben, legetøj, bur, strøelse osv.

Evt. udgifter i forbindelse med utilstrækkeligt medbragte fornødenheder pålægges ejeren ved afhentning af dyret:) Dette gælder også evt. sprungne lys/varmekilder (der er essentielle for krybdyrets trivsel).

Særligt for din hund: Din/e hunde vil blive langsomt introdueret for vores egne vovser og vil blive en del af vores familie, mens de er hos os. De vil desuden komme med når vi går ture, besøger de lokale hundeskove o.l. Jeg anbefaler et weekend prøveophold (eller som min. en fælles gåtur) til 1/2 pris forud for længere ophold, for at se om din hund trives hos os.

Det var vist det hele. Hvis du har spørgsmål du ikke finder svar på her, så er du velkommen til, at kontakte mig:)