Dværg Silkehøns og "Farvorit høns"

Dværg silkehøns er hyggelige og sjove små høns, der let bliver meget tillidsfulde.

De er kendetegnet ved deres pjuskede fjerdragt, der minder mere om pels end fjer. Dværg silkehøns kan ikke flyve pga. deres pjuskede fjer, så de er nemme at holde inde, selv med et lavt hegn. De har store udtryksfulde øjne og lægger meget velsmagende små æg (ca. halv str. af alm. hønseæg). De er gode mødre og ruger gerne selv deres æg ud. Hanerne passer godt på deres høns og kyllinger og finder lækre larver og andet godt til dem. 

Vi har både japanske og siamesiske Dværg silkehøns, med og uden "skæg" i hvid, sort, perlegrå, gul, brun og isabel. De er hygge og hobbyhøns og vi elsker den brogede flok.

Vi sælger kyllinger og indimellem voksne silkehøns/haner næsten hele året rundt.

Fra 60 kr stk. afh. af alder.

"Farvorit høns" - Her på gården har vi vores helt egen "race" under udvilking. De er utroligt smukke og har dværg farverroles og dværgsilkehøns i deres ophav. Folk, der besøger os spørger altid til hvad det er for nogen, fordi de synes de er så smukke:) Det synes vi jo også selv, så vi arbejder på at lave en stabil stamme af dem:)

Dansk Landgås

Vi har p.t. 3 hvide landgæs, der skal overvintre.

Gæslinger knytter sig meget til den person de ser først, og kan blive ligeså tamme som en lille hund. De giver også lyd når der kommer gæster, så de er næsten bedre vagtværn end en hund, da de også har størrelsen med sig og mange er betænkelige ved at nærme sig en flok gæs. De er fantastisk søde og så smager de dejligt!

Vi udruger gæslinger og slagter overskudet om efteråret. Indimellem har vi gæslinger og gæs til salg.