Louise og Tøsen elsker at kysse og kramme.

Frigg prøver at fange en interesant duft i vinden.

Vi har desværre ikke flere ildere tilbage. Den sidste blev aflivet d. 20/12-07. Det var vores søde gamle tæve Tøsen.

Da vi havde flest, havde vi 9 ildere. De er desværre alle døde eller blevet aflivet grundet uhelbredelig sygdom.

Teddy (Aflivet pga. leversvigt).
Mikki (Aflivet pga. hjernesvulst).
Mille  (Aflivet pga. lymfekræft).
Basse (Aflivet pga. leversvigt).
Oliver (Aflivet pga. nyresvigt).
Bisse (Død pga. hjerneblødning).
Frigg (Aflivet pga. leversvigt).
Frej (Dødsårsag ukendt).
Tøsen (Aflivet pga. leversvigt - aldersrelateret, blev 8 år gl.)

Mikki

Mikki er sød og dejlig og elsker, at blive krammet.

Mikki er desværre blevet aflivet grundet en hjernesvulst.😥
Han var syg, da dette billede blev taget, han har set bedre ud.

For, at give jer et indtryg af, hvordan han og Teddy var har jeg gemt en lille smule, af det jeg tidigere har skrevet om dem. 

 "Mikki krøb ind til mig, fuldstændig afslappet, mens han gabte overdrevent for at vise sine gode hensigter. Jeg stod længe og aede hans pels, mens jeg vuggede ham i armene og kyssede hans bløde hoved. Han kyssede mig et par gange i mundvigen, for at vise at han kunne lide mig. Han er sådan en sød lille skat... Mit hjerte smelter, hver gang han skruer charmen på...😉"

"Teddy er ved at blive gammel. Han må være 6 eller 7 år tror jeg. Han er den ældste ilder jeg har haft. Man er begyndt at kunne se det på ham nu. Han er lidt tynd og "skarp" at røre ved, men er ellers frisk og rørig. Jeg vil prøve at fede ham lidt op med nogle daggamle kyllinger, samt youghurt med fløde, det hjælper som regel. Han er så blid og kærlig. Skal altid lige kysse en, et par gange på munden, når han kommer op og har aldrig nogen sinde bidt nogen. Tålmodig er han også, holder af at blive båret rundt på, når vi går tur. Søde lille "Teddy basse"."Tøsen

Tøsen er en lille livlig dame, skal altid undersøge alting, særligt trange mørke steder. Hun elsker at grave gange under jorden, så når hun er ude er hun sjældent ren. Hendes lyserøde snude er som regel dækket af jord.🤩
Hun har jordens største sovehjerte. Hun sover som en sten. Samler man hende op for at bære hende ud i løbegården, vågner hun som regel først, når man lægger hende ind i deres udendørs sovehus. Hele vejen derud hænger hun og dingler som en slatten kludeddukke, hvis ikke man støtter hende.

Frigg

Frigg er en smuk ung dame, med sin egen mening om tingene.

Frigg blev steriliseret efter to mislykkede kuld (hun havde ingen mælk til hvalpene).

2/7-07.
Frigg blev aflivet i dag. Hun havde Leversvigt, suk...
Hun var så ung...

Frej

Frej er en spasmager. Mere er der ikke rigtigt at sige om ham. Han elsker at drille, lege og tosse rundt. Det bedste han ved er når han kan lokke en eller anden til at løbe efter ham og lege fangeleg, så hopper han på stive ben henimod en, med munden åbnet i et stort grin og et drilagtigt glimt i sine sorte øjne, for derefter at hoppe baglæns, snurre rundt og gemme sig. Er man ikke lige hurtig nok, stikker han snuden ud fra sit skjulested for at se om man er med på legen.😉 Han elsker også når en af de andre ildere gider tumle med ham.

D. 19/9-07.
Jeg fandt Frej død i boksen idag. Dødsårsagen er ukendt. Da jeg kiggede til ham dagen forinden var han sit sædvanlige sprælske og legesyge jeg. Næste dag var han død. Der var ingen forandringer i hans væremåde, æde/drikkelyst osv. og jeg har ikke kunnet mærke nogen knuder. Han blev ca. 4 1/2 år gammel.