Alle de skønne hunderacer

Mangfoldige er nok det ord der beskriver hunderacerne bedst. Der er hunde i alle størrelser, pelstyper og farver og de er hver især unikke mhs. til personlighed, egenskaber og motionskrav, Fælles for dem alle er dog, at de er mennesskets bedste ven og hvis de finder deres rette hylde, er de alle som én Verdens bedste hund for deres ejer.

Desværre er der ikke plads til, at medtage alle verdens forskellige racer på denne side. Derfor har vi udvalgt nogle "få" racer, der taler særligt til os:)

Vi har forsøgt, at sætte fokus på alle sider af de enkelte racer, også de ting man skal være opmærksom på, så man ikke står tilbage med et "glansbillede", men får et realistisk intryk af hver enkelt hunderace.

Siden her er under opbygning, så I må bære over med, at langt fra alle racebeskrivelserne er på plads endnu:) Der kommer muligvis flere racer på hen af vejen.

P.s. Hvis du har et rigtig godt billede, som vi evt. må låne som "Racefoto", så tøv endelig ikke med at sende mig en besked via Kontakt siden:) Det gælder også for de racer herinde, der allerede har et foto:) Vi vil hellere have et privat/personligt billede - også gerne et fjolle billede. Bare det repræsenterer racen som den er:)