Hvalpene 2013

Den 29 Maj 2013 fik Lexus 5 søde, skønne og bedårende hvalpe. Hvalpenes far er 100 % Dansk/Svensk gårdhund og hedder Milo. Han er en helt igennem sød og rolig dreng, der kommer godt ud af det med alle -både hunde og mennesker. Vi er meget glade for, at vi kunne låne ham:)

Her kommer "Best of 2013" billeder fra hvalpenes helt spæde tid til de var klar til at flytte hjemmefra:)

Tak til deres nye Familier:)

Jeg vil gerne sige Tusind tak til alle Hvalpefamilierne - I er nogle helt fantastisk rare og imødekommende mennesker - med nogle virkelig søde og fornuftige børn:) Det er dejligt at I har udvist så stor en interesse for jeres hvalp og dens udvikling:)

Det er "vores" 1. kuld og det har været 5 unikke og helt særlige små væsner, der har lært mig mindst lige så meget som jeg har lært dem. Det har været utroligt spændende, at følge deres udvikling. Det har overrasket mig HVOR forskellige de er fra hinanden og jeg er Glad for, at de hver især har fundet en familie, der passer så perfekt til dem. Det kunne ikke have været bedre. 🙂

Nu nærmer tiden sig, hvor de hver især skal "flyve fra reden" sig jo med hastige skridt og jeg VED at deres nye familier ser meget frem til den dag, deres hvalp skal hentes. Der er sikkert også nogen, der er begyndt at tælle dage;)

Jeg kommer godt nok til at savne dem allesammen, men jeg er også Glad for, at de snart bliver hentet - for hvis jeg beholder dem meget længere, så er jeg bange for, at jeg slet ikke kan give slip på dem.

Det bliver sært tomt uden de 5 små kærlige krudtugler:)

Men heldigvis er der også lidt at se frem til, da vi forbereder os på at byde et nyt firbenet familiemedlem velkommen. Det glæder vi os meget til:)

- og hvem ved. Måske der kommer et nyt kuld hundehvalpe til næste sommer.

Det har været en fantastisk oplevelse som jeg ikke ville have været foruden og som har givet mig nogle herlige stunder at tænke tilbage på.

Kærlige knus Heidi og hundene