Perle

Her er Perles helt egen fotobog - med billeder og hilsner fra hendes nye Familie:)

Perle: Perle er flyttet til Familien Hansen i Christiansfeld. Hun er heldig for hun og har fået en dejlig stor familie, bestående af Far, Mor og 4 børn, der alle elsker hende;)

Hun er faldet godt til i sin familie, og hun elsker at lege med børnene og er god ved dem. Hun elsker også at udforske sin verden og undersøge alt hvad hun kan komme i nærheden af (og allerhelst skal man jo liige tygge lidt på tingene også;)) Men hun er nem at have med i byen og er dygtig til at køre i bil og gå i snor:)
Hun er nysgerrig, legesyg, kærlig og meget social

Perle har også fået en legekammerat på vejen - En jævnaldrende Labrador hvalp.

31/8-13  
Perle vejer nu 4 kg, hun går selv i seng om aftenen og sover hele natten. Hun er begyndt at gå i hvalpeskole og er dygtig til at lystre:) Hun har også været til hvalpeaften hos dyrlægen (der i øvrigt gav hende ros;) Hun er blevet en køn lille hunhund (men det har hun jo altid været;))
 

16/10-14

Vi havde besøg af Perle og hendes familie, der lige kiggede forbi. Det var helt utroligt så fin og dygtig hun er blevet:) Hun og Lexus så ud til at kunne genkende hinanden, de klikkede i hvert fald lige fra starten:) Vi gik en tur ovre i bakkerne, hvor jeg benyttede lejligheden til lige at tage nogle billeder:) Perle har lært en masse tricks. Bl.a. kan hun hoppe igennem fars arme og sidde rigtig pænt:) Hun elsker vist mad og vil gøre hvad som helst for en godbid:) Både far og ældste datter går til træning med hende. Henholdsvis Lydighed og Rally og alle hygger sig med det. Hun er stadig et højt skattet medlem af familien og selv elsker hun sin familie overalt på jorden:) Hun vil helst ikke have, at der mangler nogen. Hvis en af dem overnatter ude, så bliver hun ulykkelig og leder efter dem. Og hvis hendes familie tager på ferie uden hende, mister hun helt appetitten og kan finde på at løbe ud på egen pote for at finde dem. Hun elsker idet hele taget opmærksomhed og mennesker og alle synes hun er sådan en søøød hund:)) Og dét er hun helt bestemt også. Ingen tvivl om det:) Tusind tak for besøget:)