Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Louisette, d. 04-07-2016
Hello have nice Holidays with your wnderfull golden.
Skrevet af Louisette, d. 17-06-2016
Congratulations Lovely golden, greeting from Belgium
Skrevet af Rikke og Kasper., d. 11-05-2014
Stort tillykke med Kate´s hvalpe fra 2009, der i dag fylder 5 år. Håber I alle har haft en god fødselsdag.
E-mail:
Skrevet af Jan René Rasmussen, d. 20-05-2012
I dag fylder Rufus 5 år - TILLYKKE med ham og resten af Kate's 2007-kuld.....
kh/Franz & Jan
E-mail:
Skrevet af Jan Olsen, d. 11-11-2010
Sikke en flot og fin hjemme side kommer helt sikker til bage og kigge mere :)
Hjemmeside:
Skrevet af Peter, d. 25-05-2010
Wow sikke en fin hjemmeside du har tak for kigget :) keep up the god work
Hjemmeside:
Skrevet af Ida , d. 22-12-2009
Hej Ulla!
Jeg kender Christian Krogh Ravn, jeg går i klasse og er bedste ven med ham (: Han siger, at det er nogle søde hunde i har, og jeg ser ham på et af billederne. Vi skal have en unghund (1-2 år) til sommer, og tænker på at besøge jer, fordi vi "Kender" jer, eller kender jeres familie. (: Så kan jeg klage til Christian, hvis det er en uopdreagen hund ;) Vi besøger jer måske til foråret. - Og om jeg glæder mig!
- Ida.
Skrevet af Familien Foss., d. 02-08-2009
Hej Ulla.

Her en lille hilsen fra Familien Foss og Buster. Buster er en rigtig dejlig og kærlig hund, som elsker at lege med børnene. Han elsker at være ude i haven og er glad for at gå små ture. Han er faldet rigtig godt til i huset og haven og er stort set renlig. Han har mødt en del hunde på vores gåture, nogen har han leget med og nogen har han været lidt bange for. Han vokser rigtig godt og vejer næsten 11 kg. Han er en dejlig og sund hund ifølge dyrlægen. Vi glæder os til at se jer og de andre hunde i oktober.

Mange hilsner fra Familien Foss.
E-mail:
Skrevet af Kasper og Rikke., d. 20-07-2009
Hej Ulla og Jørgen.
Her er en lille hilsen fra Nakskov. Thea er faldet rigtig godt til i sit nye hjem og elsker at "tumle" rundt ude i haven. Vi har i ugens løb også været ved stranden, hvilket var rigtig sjovt! hun hoppede rundt inde på stranden og gøede af de små bølger, mægtigt syn! :) men hun vovede dog pelsen og svømmede ud til Kasper.
På næste mandag starter vi til hvalpetræning, og jeg kan kun sige vi glæder os... vi har nemlig øvet os, og er blevet rigtig gode til sit, dæk og at komme når der bliver kaldt.
Vi glæder os ligeledes til hvalpetræf i oktober.:) på glædeligt gensyn.

Kasper, Rikke og Thea.
E-mail:
Skrevet af sandra, d. 19-07-2009
Kære Ulla
hjem turen gik fint han pev lidt til at starte med men til sidst faldt han mer og mer til ro:-)

lige nu er han udenfor og hygger sig.

nogle gange springer han rundt og andre gange ligger han bare og hygger sig:-)

han har lært og gå i snor første gang han prøvede det var han godt nok stædig han gad simpelthen ikke men anden gang vi gik gik han så pænt og det eneste han tænkte på var og snuse sig frem til alt det nye:-)

Jeg har lige et par spørgsmål til dig:
Hvor har du købt godbiderne vi er ved og løbe tør og hvad hedder de?
vi har fjernet et par flåter og vi ville lige spørge om hvordan man bedst fjerner dem og om han eventuelt skal havde lidt medicin?
Skal han havde orme kur igen?
han hikker en gang i mellem, men er det ike meget normalt?

Han har det rigtigt godt og vi er igang med at prøve og lære ham sit og dæk:-)
han kan godt sit men ikke så godt dæk:-)

Freddie har mødt 2 andre hunde begge labrador en voksen han var rigtig stor men samtidig rigtig lydig overfor sin ejer så der lærte han ellers noget:-) men med ham blev han også lidt bange og løb ind under terrassen, hvor han har et godt gemmested.
den anden labrador er vores nabos hund han gør nogle gange men han stopper hurtig. første gang freddie mødte tio som han hedder blev han ret bange for han er ret stor af sin alder han er snart 6 måneder. men de er også rigtig glade for hinanden så vi håber de en dag vil lege sammen uden nogle blir bange eller gør:-).

Han er begyndt og lære huset meget bedre og kende haven kan han også godt finde rundt i nu og han har et specielt sted hvor han fordet meste laver prut og tisser:-)

Han er meget vild med alt sit lege tøj især en bold med et reb igennem og hans bamser:-)

kh sandra og familie + freddie
E-mail:
Skrevet af Jan & Franz, d. 24-01-2008
Hej Ulla og Jørgen!
Vi vil skam også skrive på hjemmesiden. Vi er jo de heldige ejere af Rufus, som ganske enkelt må være kuldets skønneste (eller siger vi alle det?).
Ikke alene er Rufus helt lys og smuk - han er også den dygtigste til hundetræning (ha-ha) og vi har lige meldt os til brugsprøvetræning. På billedet er han bare til "almindelig" træning - hvilket han ELSKER.
Tak for Rufus - kh/Franz & Jan
E-mail:
Skrevet af Marianne Jepsen, d. 26-12-2007
Hej Ulla og Jørgen
En lidt forsinket julehilsen fra Aalborg. Lucca er blevet stor og flot, han er lydig, lærenem, dygtig og meget glad. Hans 1. jul er gået fint - der er røget lidt julepynt, men hold da op hvor er det "spændende at få sådan et træ ind i stuen - keder man sig kan man jo altid kravle under træet og kigge på/i pakker eller gnave lidt i træet". Vi hygger os meget, hans glæde og begejstring smitter ikke bare os, men alle han møder på vores daglige ture. Vi fornemmer dog en smule "selvstændighed" af og til, så jeg tror jeg snart får 3 teenagere i huset:-)
Han nyder haven - forårsløgene har vist måttet vige pladsen for ben og andre gode sager - og ikke mindst turene på rugbybanen, rundt om kridtgraven og langs fjorden. Han kender sine spisetider, og gør højlydt vrøvl, hvis vi glemmer at kl. er 18.00 - han er simpelhen så sjov - OG KLOG. En rigtig guldklump.
Vi håber i har haft en dejlig jul og vil ønske jer et rigtig Godt Nytår

Mange hilsner familien Jepsen og Lucca, Aalborg
E-mail:
Skrevet af Fam Olsen, d. 27-09-2007
Hej Jørgen & Ulla! Chanel er stadig en vaks og meget dygtig lille hund. Hun har gået til hvalpetræning siden august og trænerne mener bestemt hun er en 1.præmie-hund :-)Hun er blevet helt vild med at være med på golfbanen, men hun bliver hurtigt træt og tager sig gerne en lur mellem hullerne :-) Hun får stadig meget opmærksomhed og hun elsker det! Mvh. Fam.Olsen
Skrevet af Familien Dainese, d. 01-08-2007
Hej Ulla og Co.


Vi har lige uploadet nogle flere billeder af Teddy som I kan se på linket. Det er billeder fra turen hjem, nogle på stranden og nogle hjemme i haven.

Han er bare en perfekt lille valp :-)

Hilsen Familien Dainese
E-mail:
Skrevet af Fam Olsen, d. 31-07-2007
Hej Jørgen & Ulla! Chanel er bare den dejligste lille hund og hold da op man får mange nye venner med sådan en lille "Knut" ved sin side. Hun er en lærernem lille størrelse og er nem at have med de forskellige steder. Hun har allerede fået mange hundevenner.De bedste hilsner fra Fam. Olsen