Nyt vedr. medlemskab hos Dansk frieser forbund

Der er som noget nyt, nu muligt at være medlem af DFF, uden at være medlem af KFPS. Medlemsskabet henvender sig til de som ønsker at være medlem af DFF, men ikke ønsker at stille sin hest til kåringer.

Medlemsskabet hedder sportsmedlemsskab og giver ret til at deltage i DFF arrangementer med undtagelse af kåring og giver 1 stemme ved generalforsamlingen. Medlemsskabet koster 300 kr. pr. år. 

Vær opmærksom på, at skal du købe frieser, ændre pas eller stamtavle kræver det medlemskab af KFPS. 

Indmeldelse kan ske via DFF´s hjemmeside: http://www.danskfrieserforbund.dk/bliv-medlem 

Vigtig info om opvisningsheste på Det Fynske Dyrskue

Der vil i år være et begrænset antal udelukkende opvisningsheste som kan deltage på Det Fynske Dyrskue. Derfor opfordrer vi alle til at stille deres heste til bedømmelse og dermed sikre at I kan ride med i opvisningerne. 

Grunden til dette er at der de seneste år har været stor hestetilslutning, og dyrskuet kan ikke rumme mere end 300 heste og æsler. 

Hvis du kun ønsker at deltage med opvisningshest, skal du skrive til Belinda Johansen hurtigst muligt, så hun kan vende tilbage til dyrskuet med det antal opvisningsheste frieserne gerne vil have med.

Ved du allerede nu at du deltager på Det Fynske Dyrskue, og gerne vil ride med til opvisningerne, må du uanset hvad gerne melde det til Belinda Johansen, enten på Facebook eller på tlf. 22714425.
Vi vil gerne have fat i alle deltagere, så vi kan lave en lukket facebookgruppe og sikre at alle informationer kommer ud til dig. Vi tilføjer jer til gruppen, efterhånden som vi ved hvem der deltager. 

Andre spørgsmål angående dyrskue kan også rettes til Belinda.