Foreløbig aktivitetsoversigt for året:

Aktiviter 2018:


D. 24. marts
Treck stævne
Treck stævne i Ebberup rideklub Vi vil forsøge at samle et eller to hold af 2-4 frieser til Treck stævne. Mere info om tilmelding og Treck generelt følger. 

20. april Dyrskuemøde
Vi mødes hos Berit på Mågebakken 11, 5250 Odense SV. Kl. 19.00. Der vil denne aften være mulighed for at sætte sit præg på friesernes opvisninger på det fynske dyrskue, samt hører mere om, hvad vi skal forberede os på. Efter denne aften vil der blive lavet en doodle om, hvornår vi skal have træningsaften samt aften hvor vi syer kostumer. Foreningen vil være vært med kaffe og kage. Sodavand kan købes af foreningen.
Tilmelding til Berit på 24249927 

D. 22. april Ridetur 
Ridetur i Langesøskoven Vi mødes ved den gamle Smedje (kør evt. efter adressen Langesøvej 146, 5462 Morud, og så er det på den store parkeringsplads) kl. 10.00, efter turen kan man spise sin medbragte madpakke. Her får vi en guidet tur rundt i Langesøskoven af Denice, som er flyttet, så hun nu bor op af skoven. Dagslicens koster 100,00 kr. og kan købes i Douglashuset -klubhuset på golfbanen. Det er selvbetjening så medbring kontanter - i dagslicens kuverten ligger et klistermærke som skal udfyldes (vejledning er på kuverten) og anbringes synligt enten på hjelm eller hest.
Tilmelding til Jeanet på 24249917, senest d. 20. april. 

Maj Opvisningstræning
Træningsdag til opvisning på det fynske dyrskue Dag, tidspunkt og sted følger, da der oprettes en doodle afstemning. 

Maj/Juni Kostume klargøring
Kostume syning Dag, tidspunkt og sted følger, da der oprettes en doodle afstemning.  

D. 1. juni Kløringsaften
Klargøringsaften hos Jeanet, Hvenetved 6, 5250 Odense SV kl. 19.00. Denne aften vil der blive vist hvordan man klargøre, klipper og fremviser sin frieser på det fynske dyrskue. Efterfølgende vil der være general orientering om dyrskuet og mulighed for at stile spørgsmål. Foreningen er vært med kaffe og kage. Der kan købes sodavand af foreningen.
Tilmelding til Jeanet på 24249917, senest d. 28. maj. 

D. 9. juni Optog for dyrskuet i Odense 
Optog i Odense gågade Traditionen tro rider vi reklame for det fynske dyrskue. Her er der mulighed for 4 friesere at deltage, de skal være meget stabile, da det kan være udfordrende at ride i gågaden. Der skal være en hjælper til at gå ved siden af hesten, gennem turen. Hvis du ikke kan deltage med hest, er der altid brug for ekstra hænder til at følge med optoget og dele flyers ud. Vi rider sammen med andre hesteracer og det er altid en hyggelig dag, hvor dyrskuestemningen begynder at indfinde sig. Centrovice er vært med sandwich og sodavand til alle hjælpere på dagen.
Mødetid og sted følger. Hvis det er noget for dig og din frieser kan du melde til ved Belinda på 22714425. 

D. 15.-17. juni Det fynske dyrskue
Kom og vær med til dyrskuet, årets højdepunkt – her samles rigtig mange friesere og deres ejere, til nogle rigtig hyggelige dage. Her er rig mulighed for at vise frieserne frem for publikum og åbne vores bokse for en god snak om racen, så endnu flere får øjnene op for de fantastiske heste. Der arrangeres fællesspisning torsdag efter indsyning, fredag og lørdag. Foreningen er vært med morgenbrød alle dage til foreningens medlemmer. Der er muligt for hjælpere at betale 10 kr. pr. dag og så er de velkomne til at spise morgenmad også. Yderligere info vil komme på hjemmesiden og FB, samt til dyrskuemøde og klargøringsaften. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du kan deltage eller hvad det kræver af dig og din hest, er du velkommen til at kontakte Belinda på 22714425. Husk at tilmelding foregår på hjemmesiden for Det fynske dyrskue. 

August Stubmarkefræs
Stubmarkefræs i Barløse Her er mulighed for at få en tur med god fart på stubben. Der vil være mulighed for at ride i forreste felt på stubben, så der kan holdes en langsom galop eller trav, hvorefter de som vil have høj fart følger efter. Foreningen er vært med kaffe og kage efter turen og der kan købes sodavand af foreningen. Pris for medlemmer: Gratis Pris for ikke medlemmer: 25 kr.  

D. 11. august Sommertur
Sommerridetur og grill hos Vagn og Anika. Her vil Vagn og Anika guide os på en tur i den nærliggende skov, efterfølgende vil der blive lagt lidt lækkert vildt kød på grillen. Alle bedes medbringe noget tilbehør og drikkelse. Øl og vand kan købes af foreningen. 

Tilmelding til Belinda på 22714425, senest d. 5. august, både om man deltage med hest til rideturen og for de som kommer efter rideturen. Pris: Gratis, dog skal der medbringes tilbehør til grill. 

D. 1. september Helnæsridetur
På Hælnsturen mødes vi på Helnæsvej 15, 5631 Ebberup kl. 10.00 og rider en gennem de 800 meter vand, hvorefter vi rider i de skønne bobakker på Helnæs. Turen tager ca. 2 timer. Efterfølgende er der bokse og folde til hestene og vi spiser frokost sammen. Pris for medlemmer: 125 kr. inkl. hø til hestene samt frokost Pris for ikke medlemmer: 150 kr. inkl. hø til hestene samt frokost. Foreningen er vært med kaffe og kage. 
Tilmelding til Belinda på. 22714425, senest d. 20. august. 

Oktober Kursus med lange liner
Undervisning i brug af lange liner eller kørsel med hest og vogn. Underviser er Henrik Høper. Minimum antal deltagere er 8, derfor vil der blive forholdsvis lang tilmeldingsfrist og indbetaling. Pris bliver ca. 400 kr. for 30 min, dækker både underviser og leje af ridehus. Tid og sted følger. 

Oktober/November Foredrag om fodring 
Spændene foredrag om fodring af heste, yderligere info følger 

November Generalforsamling og julefrokost 
Yderligere info kommer
Ridetur i Tarup-Davinde Tid og sted følger. Her vil være nogle spontane turer når vejret er med os, så følg med på FB, hvor disse turer vil blive slået op. 

Januar 2019 Hingstekåring i Holland 
Vi vil forsøge at samle folk der skal til Holland og se fantastiske hingste. Bemærk at man selv står for transport, billet, hotel mm. FLF vil forsøge at koordinere evt. kørsel hvis det ønskes og noget fællesspisning i Holland.
Yderligere info følger.