Undervisningsplan for drama 2017/2018

Undervisningsplan for drama 2017/2018

 

Indskoling

I børnehaveklassen arbejder eleverne med små kendte historier som ”De tre små grise”, ”Landmusen og bymusen” og ”de tre bukke bruse”. Vi læser historierne højt og taler om de forskellige karakterer for at arbejde med identifikation og empati.

Vi leger forskellige lege, hvor vi inddrager historierne og arbejder med dem på forskellige kreative måder. Fokus vil især være på eventyr og hvad der kendetegner dem.

I uge 10 holder vi forfatteruge i hele indskolingen, hvor vi i år skal arbejde med Astrid Lindgren. Det meste af undervisningen vil have fokus på Astrid Lindgren som forfatter, samt hendes mest kendte værker. Børnene vil i denne sammenhæng fremføre et teaterstykke til klassernes forfatterdag.   

Vi bruger desuden Clio.dk som primær medieplatform og som supplement til den øvrige undervisning.

 

Mellemtrin

I uge 11 holder vi forfatteruge. Årets forfatter på mellemtrinnet er Ole Lund Kirkegård. Eleverne vil i ugerne op til forfatterdagen, blive bekendt med historier som ”Hodja fra Pjort”, ”Otto er et næsehorn” og ”Gummi Tarzan.” Vi arbejder med historierne ved at tale om dem i klasserne og i fællesskab med eleverne, udvælger vi en historie som skal skrives om til et stykke, der skal fremvises på forfatterdagen.

 

 (Opdateret 1.9.2017)

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE