Standardside

 

Uge 5:

Ulveungerne bliver 6 uger i morgen. I skrivende stund er de med på ferie på Fanø, og det går fremragende. De er modne til nye oplevelser i trygge rammer, og socialiseringen kører på skinner. Hvalpene har oplevet stranden med både lidt blæst, og når det er vindstille. De er nysgerrige efter at undersøge konkssnegle, muslinger, tang mm, og de frygter intet, når bare mor, moster eller mormor er sammen med dem.

Vi går højt op i, at hvalpene skal få den bedste start på livet, så deres kuffert er fyldt godt op med kærlighed, selvtillid og masser af gode oplevelser, når de rejser til deres nye familier. Det er et kæmpe arbejde og mange glemmer eller ved simpelt hen ikke, hvor mange timers "arbejde", der ligger i at lave en god hvalp, der ikke kun er sund og rask, men også fuld af selvtillid. 

Vi bruger inden valg af hanhund til vores piger lang tid på at lede efter dem helt rigtige han. Det være sig både sundhedsmæssigt og udseendemæssigt. Det er her, det er godt med stambøger. Mange er ligeglade med at få en stambog på deres hvalp, men det burde de ikke være. Stambogen som sådan er ikke mange kroner værd, med det, den repræsenterer er. Den er en garanti for, at både forældre og forfædre er sunde, raske, racetypiske og ikke i familie. Køber man en hund uden stambog, kan man ikke være 100 % sikker på nogle af delene. Du aner ikke, om hunden er importeret fra en hundefabrik i udlandet, om der er sygdom eller indavl i den.

 

Firkløveret blev 5 uger d. 3.4.

Vi har i de sidste par uger haft de små med i bilen, når vi har været ude at køre bil, og allerede nu forbinder de bilkørsel med noget godt.. De har flere gange været med i en klapvogn, når vi er ude at gå tur med de voksne, og på den måde vænner de sig også til at hilse på de mennesker, vi møder på vores vej. 

De små har prøvet at tisse på græs, og i disse dage er de med os på ferie. De tager det hele i stiv arm, og de er trygge sammen med deres hundefamilie, som er sammen om alle hvalpene. Moster Joy er vældig populær blandt firkløveret, de små elsker, at hun vil lege med dem. De får lov til både at bide hende i bagbenene, i pelsen, og hun finder sig i, at de prøver at hive sløjfen ud af hendes tot. Mormor Deva går rundt imellem dem og holder øje med, at Joy ikke bliver for vild. Når Joy begynder at blive lidt for begejstret, brummer Deva lige lidt, og så falder Joy til ro igen. 

Det er fantastisk at opleve flokkens dynamik og se, hvordan de hjælper hinanden med opdragelsen af hvalpene. De små hvalpe lærer også en masse "hundesprog" ved det, og det hjælper dem til at blive god til at snakke med andre hunde, når de kommer ud til deres nye familier. 

 

 

 

 

Endelig kom hvalpene....Nanna har fået 3 drenge og en pige 😊 Hun klarede fødslen selv og var bare så sej selvom hvalpene var pænt store. Det er altid en stor oplevelse at være med til , også selvom vi har været det mange gange før. Hver fødsel er forskellig , og søde Nanna havde da også sin egen måde at gøre tingene på 😳 Vi opdagede først at hun var begyndt at blokke op, da hun gik rundt og knurrende af alt og ingen ting....efter et stykke tid gik det op for os, at det var hver gang, hun havde en ve 🙃 Ikke noget med at grave i underlaget som andre ville have gjort....

Da hun så fik presseveer overraskede hun os igen, for hver gang hun pressede en hvalp ud lavede hun et stort tavs skrig med munden helt spæret op, stakkels lille pige. Heldigvis lykkedes fødslen fint og alle 4 hvalpe og Nanna er sunde og raske. 

I skrivende stund ligger de og ammer og alle har her på dag 3 taget pænt på 🥰

Hvis du er interesseret i en af drengene, er du velkommen til at ringe på tlf 28299259.

Meget af hvalpenes tid går stadig med at amme, sove og så øve sig på at gå på benene 😊 Her er de 2 uger gamle...
Hvalpene er nu 3 uger gamle og det er tydeligt at de både ser og hører, hvad der sker i deres omgivelser. De er bare nuttede og der går mange timer med at se på og røre ved dem 🥰 Hvalpene er også begyndt at kravle ud af kassen for at tisse selv, de er bare fremmelige 😘

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Ann Wagner | Svar 05.03.2019 20.05

Stort tillykke 🐶🥰
Mvh Ann

Lene Johansen | Svar 02.03.2019 12.29

Tillykke - godt gået Nanna, du lyder lidt som vores gamle Cindy, hun kom også gerne med sådan et skrig når der kom en hvalp;)

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.03 | 20:05

Stort tillykke 🐶🥰
Mvh Ann

...
02.03 | 12:29

Tillykke - godt gået Nanna, du lyder lidt som vores gamle Cindy, hun kom også gerne med sådan et skrig når der kom en hvalp;)

...
20.02 | 10:34

Farmand Jackie ønsker sin kæreste Nanna pøj pøj med fødslen;)

...
02.01 | 22:23

en lille varm hunde hilsen fra Mokkamusen i det Jyske, hun kan godt mærke at alleren begynder at trygge lidt, men fræk er hun da stadig. Mange hilsner Mokkamusn

...
Du kan lide denne side