Lun vintertrøje/jakke

Hundejakke str. 2,3kg - 2,8kg

Strik med pind nr. 4-4½ med dobbelt uld/angoragarn eller dobbelt babyuld.


Slå 20 m op.
Tag 1 m ud i hver side, til den ønskede bredde nåes (ca.30 cm). Der strikkes ret over alle pinde.
Når bredden er nået strikkes lige op til arb. måler 20-27 cm ( Du måler hunden fra haleroden til lige over skuldrene for at finde den ønskede længde).
 Nu tages 6 m ind i hver side ved at strikke *1 m 2 ret sammen 1 m 2 ret sammen* .
På næste pind tages 10 m ind i hver side på samme måde som på foregående pind.  Så slåes 6 m op i hver ende af pinden, og der strikkes 1 ret 1 vrang henover alle masker til kraven, indtil arb. måler ca. 34 cm, hvorefter der lukkes af.
Kraven syes sammen, og der samles nu 20 m op der, hvor kraven støder op til ryggen henover sammensyningen. Nu strikkes bryst og underdel ud i et - ret hele vejen.
Tag 1 m ud i hver side af pinden i alt 5 gange, til der er 30 m i alt. Strik så lige op, til arb. måler 6-8 cm. Nu tages 1 m ud i hver side *1 m 2 m ret i samme maske* til arb. måler 8-10½ cm.( Længden af bryststykket afhænger af hundens størrelse, så prøv trøjen på hunden undervejs). Herefter strikkes lige op, til arb. måler 15½ cm. Der lukkes af.
 På hver side af underdelen på det sidste lige stykke samles nu 10 m op i hver side, og der strikkes det lille bælte, som samler jakken henover ryggen. På den ene side strikkes 2 knaphuller (luk 2 m af i midten af arb. og  slå 2 m op henover hullet på næste pind). Bæltets længde skal måles ud efter hunden.

Til slut hækles en pyntekant hele vejen rundt om trøjen af musetakker.
Trøjen kan sagtens laves mindre eller større blot målene tilpasses.....

Bonnie i grå angorajakke....

Bonnie i lyserød uldtrøje med hvidt monogram....

Trøjen kan naturligvis også laves mindre. Her er det Grace med lyserød baby trøje....

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Erica Nielsen | Svar 06.01.2016 12.45

Jeg kan rigtig godt lide denne side

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.01 | 16:56

Hej! Er næsten lige blevet opmærksom på din kennel, og jeg må sige, at det lyder som et rigtig, rigtig godt sted! Og sikke en fin og informativ hjemmeside

...
20.02 | 10:34

Farmand Jackie ønsker sin kæreste Nanna pøj pøj med fødslen;)

...
02.01 | 22:23

en lille varm hunde hilsen fra Mokkamusen i det Jyske, hun kan godt mærke at alleren begynder at trygge lidt, men fræk er hun da stadig. Mange hilsner Mokkamusn

...
25.11 | 19:53

Hej og stort TILLYKKE med de små nye hvalpe.😍Glæder mig til at se dem . Hyg jer og nyd dem . Kærlig hilsen fra Anni samt Momo og Happy . 🐶🐶

...
Du kan lide denne side