Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Leif og Lene, d. 26-10-2013
Kære alle sammen.
Det var trist at høre om lille Joy, men kan nu se at det går fremad og at hun trods alt har været med og nyde en dejlig ferie igen på Fanø. Sikke i har nydt det derovre, hvor var det dejligt for jer alle. Mange kærlige efterårshilsener og god bedring/genoptræning til Joy fra Leif og Lene, samt naturligvis Yorkierne.....
E-mail:
Skrevet af Helle Schou, d. 30-03-2013
Hej Camilla-Annie og alle hundene, i må have en rigtig dejlig påske. Mange hilsner fra henning-helle og alle vufferne.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Victor, d. 28-02-2013
Hejsa alle i skønne mennesker og hunde.
Lige en lille vuffer her fra Altea. Jeg hygger mig, går mange småture, og har det rigtig godt. Håber det samme gør sig gældende hos Jer. Snudesnusere og potedask fra Victor
Skrevet af Victor, d. 27-08-2012
Tusind tak for en hyggelig eftermiddag. Victor savnede dog sin dejlige menneske"mutti" Men Annie og Carsten Michael kunne også kysses. Rigtig ærgerligt at regnen satte en stopper for festen. Dejlig kransekage, og dejlige Vapser og 2 - benede.

Potedask og snudesnusere til alle fra Victor
Skrevet af Annelise og Peter, d. 27-08-2012
Kære Annie, Camilla og hr. Larsen.
Mange tak for et dejligt hvalpetræf, med dejlige kransekage og selvfølgelig regn og skybrud. Vi måtte så undvære "Mormor"(Camilla), men vi nød meget at møde familien til vores 2 tøser og de venlige og dejlige hundevenner der også kommer.
Skrevet af Victor, d. 17-08-2012
Så er der kun en uge til hvalpetræf. Vi glæder os, og Louise kommer også.
Skrevet af Lene, d. 13-08-2012
Kære Annie og Camilla.
Hjertelig tillykke med de søde små hvalpe. Det var meget trist at læse om lille Deva, har selv engang måtte tage afsked med en lille kær og dejlig Yorkie pige til lever shunt sygdom, det er altid forfærdelig trist....De bedste hilsener og tanker fra os alle herovre - knuz fra Lene og co.
Skrevet af Kamma Gryholt, d. 11-08-2012
Kære allesammen! Det gør ondt at høre at lille Deva ikke er mere. Jeg føler med jer, hun var en skøn lille skat.
Mange knus fra Kamma og Fanny
Skrevet af Magnus og Louise, d. 08-08-2012
Hej Annie og Camilla.Det gør os frygtelig ondt at høre at i har mistet Deva.i er i vores tanker.Et stort tillykke med de små. vi glæder os til at se jer til hvalpetræf.k.h. Magnus og Louise
Skrevet af Victor og Irene, d. 07-08-2012
Kære Camilla og Annie.
Læste om lille Deva. Hvor er det synd. Men godt at hun kunne få fred, da hun ikke kunne mere. Hvor var det rørende at læse om de andres afsked. Det er godt, at de nu har et par små vapser at tage sig af.

R.I.P. lille Pus.
E-mail:
Skrevet af Helle Schou, d. 07-08-2012
Kære camilla og Annie. Stort tillykke med de små , vi ønsker for dem, at de må få et aktivt kærligt hjem, i deres kommende familier. Mange hilsner Henning-helle og alle vufferne.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Irene og Victor, d. 06-08-2012
Hejsa. Hjertelig tillykke med de to små vapser. Hvor er de søde. Tænk at starte livet med at ligne en rottweiler, og så ende ud med at være et SÅ bedårende væsen. ;)

Vi håber at mor og barn ( og menneskemødre/far) har det godt. Dejligt for Jer at der endelig kom liv ud af de små's anstrengelser.

Vi glæder os til hvalpetræf.... Selvom vi jo nok ikke ser de små vidundere den dag. :).

Hilsen til alle fra Mormorbror Victor og Irene.
E-mail:
Skrevet af Elsebeth., d. 06-08-2012
Hvor er det godt at høre der atter er
kommet små hvalpe i huset.
Tillykke fra Avnslev.
Knus til jer alle.

jeg glæder mig til at se dem.
E-mail:
Skrevet af Annelise og peter, d. 28-07-2012
Kære Camilla, Annie og Larsen.
Vi sender lige en kærlig hilsen til jer for i har været meget i vore tanker i denne uge. Vi glæder os til at høre hvordan det går med Gaia´s fødsel.
Kærlig hilsen Annelise, Peter og Tøserne.
E-mail:
Skrevet af Helle Schou, d. 16-07-2012
Kære Camilla og Annie. Vi venter spændt på at høre nyt om gaia og de kommende hvalpe.Vi har hænderne fulde med vores 6 linger,de allerede snart 5 uger,så nu er de begyndt at lege lidt med hinanden.Når i ser Faith og Sathie,så giv dem et stort knus fra os. Mange hilsner henning og helle.
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

13.01 | 16:56

Hej! Er næsten lige blevet opmærksom på din kennel, og jeg må sige, at det lyder som et rigtig, rigtig godt sted! Og sikke en fin og informativ hjemmeside

...
20.02 | 10:34

Farmand Jackie ønsker sin kæreste Nanna pøj pøj med fødslen;)

...
02.01 | 22:23

en lille varm hunde hilsen fra Mokkamusen i det Jyske, hun kan godt mærke at alleren begynder at trygge lidt, men fræk er hun da stadig. Mange hilsner Mokkamusn

...
25.11 | 19:53

Hej og stort TILLYKKE med de små nye hvalpe.😍Glæder mig til at se dem . Hyg jer og nyd dem . Kærlig hilsen fra Anni samt Momo og Happy . 🐶🐶

...