Velkommen til Eva Maries hjemmeside

Bjerre Kro ved Vintertide

Hvis I har nogle naturoplevelser, så er i velkommen til at skrive i min gæstebog. Jeg vil blive meget glad for høre om andre naturoplevelser

 Her på min hjemmeside vil jeg fortælle om naturen, lidt om hvad det er sket i Bjerre.Bjerre ligger i Jylland, nærmere ved Horsens. Der ligger 12 km. derfra og 15  km fra Juelsminde. Der er spil som I kan spille, når I har lyst. Men hvis du har noget om Bjerre, og som det skal på hjemmesiden så må I gerne kontakte mig.Hvis I har en lille historie som andre skal læse om, så er I velkommen til at skrive om det. Så vil jeg fortælle om busture som vi er på. Det vil også være vandreture som jeg vil beskrive.
Der er links til nogle ting som jeg synes det er godt. Men siderne bliver skrevet noget på, når jeg har noget. I er altid velkommen til at kikke på siderne

Margueritten

På Bjerrevej 359 åbner her den 1-10-10 klokken 10 en butik med brugskunst og blomster.
Sandra og Lene tilbyder, at lave bordpynt til din fest, brudebuketter, receptioner,firmagaver, værtinergaver, julegaver til ansatte, pynte i kirken, bårebuketter, pynt til gravstedet og mange andre ting så bare spørg. Butikken hedder Margueritten.
Normal åbningstider er:
Fredag 12 til 19
Lørdag 9 til 14  
Butikken er desværre blevet lukket.

Julemarked 2009

Der holdes julemarked i Bjerre Borgerhus søndag den 22 november 2009 klokken 10.30-16.00
Det oser af julehygge- hvor der sælges blandt andet flotte juledekorationer, søde nisser, stærk sennep, dejlig salami, pænt julepynt, flotte julekort, kort sagt der er noget for enhver smag.
Kom og kig og få en hyggelig dag
alle er hjerteligt velkommen.

Årstal

Her kan i hvis i har lyst til at lege "hvornår var det nu det var?"I kan sidde i en rundkreds og så er det en der har spørgsmål og svar. Man tager spørgelsmålet og så skal man gætte hvornår det skete og så får man et svaret.Og man giver point og hvis man gætter rigtigt får man 10 point og hvis man gætter et år fra så får man 9 point også videre. Den der vinder kan altid tage opvasken eller få en gevinst som spørgeren finder på.Jeg vil sige god fornøjelse med det. Prøv at lave det som en pakkeleg. 

Gæstebogen

Jeg håber, at du vil skrive i min gæstebog og der er også mulighed for, at du kan efterlyse ting i min byttecentral og håber at du vil give et digt i Smil med Eva  eller i Giver du et digt.

Bjerre Grill

Bjerre Grill ligger ved Bjerre Kro. Niels kromand åbnede den i 1997. Kort tid efter kom Dong som forpagter. og Ulla Kamp har også været forpagter. Her den 18 april 2009 åbnede Rikke og Claus  Bjerre Grill. De har blandt andet pølser  og grill kyllinger og burger i deres udvalg. Rikke og Claus glæder sig til at betjene gæsterne.Men pølsevognen har været lukket her i vinterperioden, men Mandag den 1. marts åbner pølsevognen igen med Jan Jensen som forparter af pølsevognen. Åbningingstider af pølsevognen bliver således: Fredag,Lørdag og Søndag Kl. 11.30 til 20 og ugens øvrige dage kl. 11.30 til 19.00
Jan tilbyder i sin åbningtilbud en ristet pølsse med brød eller rød pølse med brød eller fransk hotdog til en 10  kr mandag den 1 marts til onsdag den 3 marts. Men ellers har han også grillkylling med pommenfriter og burger. Men jan har funden en afløser som pølsemand og det blev Jacob Lyreskov som er 25 år og er en gammel Bjerre dreng. Jacob er udlært elektriker hos Bjerre El og efter han er blevet udlært kom han til Egebjerg El. inden han skiftede branche, fordi han fik et tilbud et job som restaurantchef på Spoon i Horsens. Siden blev jacob chef for B-sushi i Grønnegade også den branche er der nedskæringer. han er blevet spurgt om han ville forsøge sig med Bjerre Grill et par gange, men da han ikke havde et job besluttede han springe til. Men Bjerre Grill har åbnet tirsdag til søndag kl. 11.30 til 20.00, men lukket mandag ligesøm slagteren og kroen.

Bjerre Lokalarkiv

Bjerre Lokalarkivet ligger på Holmen 8 i Bjerre. Bjerre Lokalarkivet har åbent hver anden mandag(p.t. lige uger) klokken 14:30 til 17:00. Bjerre Lokalarkiv modtager meget gerne historisk materiale om næsten alt mellem himmel og jord fra Bjerre og omegn, som f.eks. om personer, ting, huse og gårde. Bjerre Lokalarkiv har allerede meget forskelligt, men i din skuffe eller på din hylde findes der måske tidstypiske eller lokalhistoriske ting, der er interessante og bør bevares-ting, som ikke gerne skulle kasseres ved en oprydning. Der kan være ting, som er interessante for lokalarkiet, og som man ikke ønsker at aflevere til arkivet: Hvis det er billeder eller dokumenter, så vil arkivet gerne kopiere disse og selvfølgelig også i disse tilfælde have flest mulige oplysninger om dem.
Blandt de mange ting Lokalarkivet har kan det nænes;
: Billeder af lokale steder, begivenheder, personer og grupper af personer. Malerier, fortrinsvis af lokale gårde, huse og landskaber. Gamle og nyere dukumter, f.eks. i forbindelse med ejendomskøb/-salg. Gamle bøger, tidligere ejet af lokale, og flere med påtegninger. Flere mindre gamle/ældre tidstypiske ting. Lydoptagelser, interviews med lokale personer. Nyere luftfotos af Bjerre.
Hvis noget ikke ønkes offentliggjort eller offentligt tilgængeligt i et tidspunkt, vil det blive respekteret for de har tavshedspligt i lokalarkivet. Som det sidste nye, skal lokalarkivet registrere alle lokalarkivets arkialier(som arkivets ting hedder) i et compurterprogram, der anendes af næsten alle landets lokalarkiver. Når dette en gang er sket, kan man via sin egen compurter gå ind og søge på en f.eks. en person fra en anden by og se, hvad der findes på det pågældende lokalarkiv om vedkommende. Men for mange Lokalarkiver vil det tage lang tid endnu, før dette kan lade sig gøre, da alle har meget der skal registreres på denne måde. Skulle du have tid til overs og lyst til at hjælpe arkivet, er du meget velkommen. Hvis  du har ting til arkivet og ikke kan komme i det ovennænte tidsrum, kan du træffe aftale om åbning på tlf. 75681489 eller 75681068 eller 75681468. Alle er velkommen.

Bjerre Møllefond

Bjerre Møllefond er blevet stiftet i 1974 med det formål at bevare og restaurere møllen, som der blev opført i 1860 og var i brug indtil 1955. Man kan støtte Bjerre Møllefond  ved at betale på giro 800744972. Man vil blive meget glad for støtten for her i oktober 2009 knækkede den ene møllevinge og med de nye møllevinger koster ca 360.000. Men i Stenderup Brugs kan man købe Bjerre Møllevin  og hermed kan også støtte møllen.

Pjuske og Zita

Der er billeder af vovserne som jeg håber i vil nyde. De er måske lidt forkælet, men det er vores børn.

Film og bøger

Der vil blive fortalt lidt om film som jeg har set og håber at I vil se det engang. Det er også beskrevet lidt om de bøger jeg har læst. Det er så hyggeligt at sidde med en bog engang imellem

Ingeborg Andersen

Ingeborg Andersen har været en kunster og kromutter på Bjerre Kro. Det er blevet lavet en side om hende, som jeg håber, At I vil læse.Hun var god til at lave mad og har lavet portrætter af mange mennesker og det lignede dem perfekt.

Kræmmermarker

Jeg vil fortælle lidt om de forskellige kræmmermarker rundt omkring som vi er på. Det kan være indendøres og udendøres markeder. Men det er jo smag og behag, hvad man vil se. Men jeg håber, at de markeder jeg skriver om er noget for jer. Men det er altid spændende, at se om man har gjort et godt kup

Byttecentral

Her kan du efterlyse ting, som du mangler. Mulighed få en penneven eller penneveninde. Alt er muligt. Måske en rejsekammerat, eller måske nogle vandrevenner så er du velkommen til at efterlyse det.
Held og lykke med det

Grønhøj

Her i vores  påskeferie kom vi forbi en collieopdrætter i Grønhøj. Det var 11 flotte colliehunde. Jeg synes de var så flotte. De var sådant set ikke ens i farven men jo ældre de bliver er der nogle der bliver lidt mørkere i farven. Gad vide hvorfor, at hannerne skal altid være større end hunnerne

Vidste du at og miljøråd

Vidste du at.
Det handler om hva det er sket og noget vi gør i det daglige uden at vi tænker over det.
Miljøråd
Det er nogle gode råd, hvad man kan gøre og for at tænke lidt mere over klimaet, men prøv at læse siden

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

burberry sale | Svar 16.01.2013 17.36

Din artikel er en klar argument, jeg kan lide din blog! Tak for at lade mig skrive under min hjemmeside!
http://www.burberrybagsaleoutlet.co.uk/
http://www.theb

Beats By Dre | Svar 01.12.2012 10.05

Purchase our danmark store beats by dre. And you can go to http://www.monsterhovedtelefoner.info store and purchase them!

Beats By Dre | Svar 01.11.2012 06.50

http://www.beatsbydre-dk.info/ Beats By Dre
http://www.dk-beatsbydre.info/ Beats By Dre

http://www.billigeshoxsko.dk/nike-shox-sko-nike-sh | Svar 20.07.2012 16.34

Nike butik, Nike Shox NZ Sko, Nike Shox TL1 Sko, Nike Shox TL3 Sko, Nike Shox R2 Sko, Nike Shox R3 Sko, Nike Shox R4 Sko, Nike Shox R4 Cartoon Sko, Nike Shox R4

http://www.billigeshoxsko.dk/nike-shox-sko-nike-sh | Svar 18.05.2012 17.01

Nike butik,100% autentisk Nike Shox Sko,Rabat Nike Shox Sko,Billige Nike Shox Sko,Engros Nike Shox Sko,Nike Shox Sko,Nike Shox Herre,Autentiske Nike Shox R4 Her

Hanne Nielsen | Svar 11.03.2010 11.54

Hej Eva! Det er en rigtig god hjemmeside du har. Har boet på Purhøj (Kristinedal) fra 1964 -1993, hvor far solgte gården.

blomster-Erik. | Svar 28.11.2009 20.19

tak Eva,fordi du fortalte om din side til mig, jeg er meget imponeret over den måde du har lavet siden på, flot,flot. jeg håber min bliver lige så god som din.

Hanne Hestehauge | Svar 26.11.2009 14.42

jeg har engang haft en Collie - den glemmer jeg aldrig - det er gode billeder af hundene og et flot naturbilled på forsiden.
en rigtig flot hjemmeside -

eva marie jensen 27.11.2009 18.15

Mange tak skal du have. Jeg håber, at du vil nyde hjemmeside. Der vil komme mere ind på hjemmesiden

123hjemmeside.dk | Svar 19.11.2009 03.27

Tillykke! Nu er du godt i gang med kommentarer på din hjemmeside. Husk at fortælle om det til familie og venner. Rigtig god fornøjelse
Mvh. 123hjemmeside.dk

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.04 | 15:32

Det findes desværre ikke nogle bøger om Bjerre ej heller ikke på Bjerre Arrest

...
17.04 | 19:50

Hej
Jeg vil rigtig gerne vide om der findes en bog man kan
læse om Bjerre og Bjerre Arrest ??
På forhånd tak´´

...
05.03 | 17:14

Der boede en der hed Richard. Richard blev landskendt i TV med sine mårer. Han fodrede dem med de bare fingre.

...
12.12 | 05:25

Hej Jeg hedder Jan
Jeg boede på Dommergården med mine brødre fra sidst i 60'erne til 71. Husker mange oplevelser, men savner billeder fra den tid.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE