Lidt orientering om min webside

Formålet med min hjemmeside er at vise andre hvad mine hobbyés er.
Jeg hedder Erling og er 63 år, jeg er førtidspensionist efter at jeg har haft en blodprop i hjernen, (har mindre hjerneskade). Lidt om mine hobbyer: Jeg begyndte at spille på keyboard for lidt over et 12 år siden, og har selv lært mig noder, og i dag mestrer jeg omkring 400 melodier. Musik er blevet mit et og alt, og jeg bruger meget tid på det, og jeg bliver utroligt glad hver gang jeg spiller musik. Det sidste nye indenfor musik, er at jeg komponerer mine egne melodier på Pc i et software program, det er jeg meget glad for, og det ber facinerende at bruge. 
Jeg bruger også meget tid på at arbejde med Pc, især grafiske programmer, billedbehandling, opsætninger til webside m.m. Jeg laver også opsætninger til tryksager, læs mere om dette på: Hobby 


 

 

 Det sidste nye er at jeg har oprettet mit eget galleri, der udstiller jeg det jeg har malet hen ad vejen, og mine billeder er også til salg, i kan gå ind her på www.galleri-erlingp.dk   og se mit galleri.



Er der andre som der har den store lidenskab at spille på keyboard, så lad os udveksle erfaringer, evt. noder m.m. Hvis du vil i i kontakt med mig, så skriv i min gæstebog.




Jeg håber at i får glæde af min hjemmeside. Hjemmesiden vil løbende blive fornyet, så gå ind og kig engang imellem, om der er kommet noget nyt.
I kan se på min side der hedder sidste nyt omkring mig der fortæller jeg hvad det sidste nye, jeg har foretaget, i og omkring min hjemmeside og mine hobbyer.
Husk at skrive i min gæstebog

Jeg anbefaler

Lav din egen hjemmeside!

Vi bruger 123hjemmeside til at lave vores hjemmesider og fotoalbums på nettet.

Det er nemt og enkelt.

Der findes over 200 kreative skabeloner, og du er igang med din egen hjemmeside på bare 3 minutter!

Prøv det selv gratis ved at klikke her:
http://www.123hjemmeside.dk/

Nyheder og opdateringer på hjemmesiden


.
Tag ind og kig på denne linkssamling af 123hjemmeside kunstnere, den er meget varieret og spændende. Tag ind på:

***http://www.123hjemmeside.dk/partnerlinks/links.html?partner=kunst ***


Google søge maskine