ENEMÆRKETS HOSTAHAVE
VELKOMMEN TIL ENEMÆRKETS HOSTAHAVE SCHUBERTSVEJ 2 6950 RINGKØBING.
ENEMÆRKETS HOSTAHAVE ER EN PLANTEELSKER HAVE PÅ 10.000 KVM. DET STARTEDE FOR FLERE ÅR SIDEN MED HOSTA, MEN I DAG ER DER STØRRE OG MINDRE SAMLINGER AF FORSKELLIGE PLANTER, STORE OG SMÅ, SJÆLDNE OG SPÆNDENDE TRÆER, BUSKE OG STAUDER. VI HAR  EN DEL HEKSEKOSTE/DVÆRGTRÆER
SOM PASSER GODT I STENBEDE OG TRUG.

ENEMÆRKET OVERTOG VI JANUAR 2004, VI STARTEDE MED AT FÆLDE TRÆER, RYDDE OP  OG FJERNE TRÆRØDDER,DET BRUGTE VI DE FØRSTE 1 1/2 ÅR PÅ, VI FLYTTEDE SELV HERUD TIL AUGUST 2005.

HER PÅ VORES HJEMMESIDE  VIL VI FORTÆLLE OG VISE BILLEDER AF OG HVORDAN VORES HAVE ER BLEVET TIL.

BILLEDET ER FRA FØRSTE GANG VI SÅ STEDET, SELVOM DET VAR EN GRÅ OG TRIST NOVEMBERDAG, VAR VI IKKE I TVIVL, DET VAR HER VI SKULLE BO.


VI HAR HAFT MANGE SNAKKE OM HVAD DER SKULLE BLIVE, OG HVAD DER SKULLE VÆK, DER ER BLEVET SPARKET TIL MANGE VANDSLANGER, SOM ER ET FORTRINDLIGT REDSKAB NÅR DER SKAL LAVES NYE BEDE/KANTER, DER ER  MANGE TING AT TAGE HENSYN TIL.


HER ER DER EN KLYNGE STORE GRANER, INGEN TVIVL OM DET ER DEM DER ER UDGANGSPUNKTET I DET HJØRNE.

VI HAR OVERALT I HAVEN BEHOLDT DE STORE LØVTRÆER, EFTERHÅNDEN SOM VI FIK FÆLDET MANGE AF DE UDGÅEDE OG HALVDØDE GRANER, KOMMER DE STORE LØVTRÆER HELT TIL SIN RET.

VED EN RÆKKE STORE BØGETRÆER, SOM HAR FÅET LYS OG LUFT, HAR VI LAVET  BEDE PÅ ØSTSIDEN OG PLANTET FORSKELLIGE  RHODODENDRONER PÅ VESTSIDEN.


DET VAR I KORTE TRÆK LIDT OM VORES START AF HAVEN, HVIS DU VIL SE/LÆSE MERE, ER DU VELKOMMEN TIL AT KIGGE VIDERE PÅ VORES HJEMMESIDE.

PÅ FORHÅND TAK FOR JERES INTERRESSE FOR VORES HAVE.