Skiltetræf - Collectorsmeeting - Schildertreff

 


 

  😃

 NYHED SKILTETRÆF i JYLLAND

GRATIS ADGANG for alle!

- Det er med stolthed, at vi kan annoncere det første skiltetræf i Jylland nogensinde. Datoen er lørdag den 30. april 2022 hos Læborg Autohandel, Ådalen 23, 6600 Vejen, DANMARK kl. 10:00 - 16:00

Hvis du har spørgsmål omkring træffet eller reservering af stadeplads - et 180 cm langt salgs-bord koster 400 kr. - så er du velkommen til at rette henvendelse på mobil (ring eller sms) eller på mail til...
 
 
Flemming Seloy
 
Mobiltelefon: 25 40 32 89
 
 
 
 
- Skiltetræf og marked med salg af historiske og originale reklameeffekter
 
Der er gratis adgang for alle til skiltetræf, hvor man kan købe, sælge og bytte gamle emaljeskilte, plakater og andre historiske reklameeffekter.
 
- En række af landets førende handlende sætter borde op, for at sælge originale emaljeskilte, gamle blikskilte, blikdåser, emblemer, plakater, historiske reklameeffekter osv.
 
Ligeledes kan man kunne købe Gadens Blikfang, bogen om danske emaljeskilte og få den signeret - samt få gratis vurdering af medbragte reklameskilte (eller bare fra medbragte fotos) af John Juhler Hansen, forfatteren til bogen om emaljeskilte.
 
I lokale/ det store partytelt, hvor emaljetræffet afholdes, er der mulighed for at møde andre og være sammen om den fælles interesse for historisk reklame og emaljeskilte.
 
Der vil også være mulighed for at købe varme pølser og kolde og varme drikke. Alle er således velkomne til at møde op og se, hvad der rører sig inden for dette specielle felt og kigge på standene.
 
Der må også gerne sælges og fremvises fra P-pladsen/ bagagerumsmarked i de fremmødtes biler. Men HUSK kontakt dog lige arrangørerne i forvejen, hvis man øsnker det - og hør nærmere....