Nyheder
Nyheder

18.12. 2006

Hilsen fra Lars Inge til alle danserne

Hej Alle Squaredancere.

 

Tusind Tak for to dejlige uger på Gran Canaria.

Et speciellt TAK til Bent & Elin for deres arbejde som Guider Informatører & ”Forældre”,

Ja, de var jo det hele for os.

Håber I alle har fundet Jer til rette i hverdagen igen.

 

Det er så svært at nå alle når I skal rejse hjem, og få sagt farvel på en ordentlig måde.

Derfor gør vi det sådan her.

 

Tusind Tak  til Jer alle, især for Jeres gode humør på trods af den ”skrappe” workshop.

Håber I alle kom godt hjem

Vi håber at se Jer igen på en eller anden måde.

 

”Og til Jer der når at læse det i tide”

 

Glædelig Jul & Godt Nytår

 

Mange hilsner

 

Lars-Inge & Frida  


Selv tak til Lars Inge. 

Han og Lone gjorde et kæmpe arbejde, så vi alle havde en suveræn uge.
Hilsen Elin og Bent. 


 Bula kommer igen i 2007, hvor han caller sammen med Paul Bristow, og der er allerede flere dansere der har tilmeldt sig til næste år.
🙂

Jeg tillader mig herunder at indsætte Egon Rosendals indlæg fra Highlights herunder. (tak for de pæne ord Egon)

Ønske ferie på Gr. Canaria.
Efter sidste år at være kommet forsent med tilmeldingen til Bents Gran Canaria-dans sikrede vi os hele 2 uger på Colina Mar - efter at have hørt andre fortælle om, hvordan de havde nydt sidste års dans dernede. Og det tør nok siges, at forventningerne blev indfriet med M-dans den første uge, 2 timer formiddag og igen fra 16-19 i en stor, ryddet sal med udsigt over Puerto Rico. Ikke dans hele tiden, men fri tirsdag og lørdag samt det meste af søndagen. Masser af mulighed for at se øen eller bade i poolen eller ved en af strandene alle dagene. Dejlig, hyggelig og lærerig dans med Bengt Bula og al hans lune. Imponerende, som han opmærksomt fulgte hele gulvet, så alle fik en sjov og god dans.

2. uge stor fornøjelse med god P- og A1 ext. I begge uger skønt at kunne gøre, som man havde lyst, hygge sig for sig selv eller lære nogle af de mange genkendte dansere nærmere at kende i løbet af en uge med mange fællesspisninger om aftenen. Ikke mærkeligt, at der var gengangere fra sidste år incl. flere callere - og allerede mange, som har reserveret plads til næste år.Bent Petersen var ikke blot stolt, men også ydmyg over den store deltagelse med 190 deltagere ialt fordelt over de 2 uger. Han nyder tydeligvis sit arbejdemed at arrangere disse SDture og tager sig imponerende omhyggeligt af alle deltagernes befindende.

Så konklusionen er helt klar, at alle, som er så heldige at have mulighed for 1 eller 2ugers ferie i den billige periode før jul skal være opmærksomme på at reservere plads hos Bent i god tid til 

den bedste måde at holde aktiv ferie på . Vi kender jo alle den sjoveste måde at være aktiv på - her under helt andre omgivelser end de danskeskoler!

Ninna og Egon

Sydjysk Square Dance

En af de dejlige strande på Gr. Canaria