Victors gæstebog
Tak fordi du besøger Victors hjemmeside. Skriv en hilsen til ham her i hans gæstebog ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Faster liller, d. 04-02-2010
Hej Victor.
Nu må du fortælle din mor og far at jeg gerne vil se nogen fotoer af dig.
Knus Faster Liller


E-mail:
Skrevet af Mormor og morfar, d. 29-11-2009
Kære Victor
Nu var jeg jo så heldig, at jeg så dig allerede 1½ døgn efter din fødsel, og jeg kan kun bekræfte at du er en vidunderlig, charmerende og nuttet baby. Allerede nysgerrig - du var ikke meget for at ligge i arm - men ville allerhelst op på skulderen.
Tak fordi jeg måtte være med og sammen med Jer opleve et af verdens små mirakler som det jo er, at blive forældre til et velskabt barn.
Det var rigtig hyggeligt og rart at bo hos Jer i Bangkok og det var svært at sige farvel. Jeg nyder dog at gå ind på Jeres flotte hjemmeside, så man kan følge lidt med i Jeres hverdag, og jeg glæder mig enormt til at se jer igen lige om lidt.
De kærligste hilsner fra mormor og morfar med ønsket om al mulig lykke og held fremover for dig Victor og din mor og far.


E-mail:
Skrevet af Alice, d. 27-11-2009
Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden.

Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt. Kærligheden hører aldrig op! (Paulus)

Tanker og knus
Alice


E-mail:
Skrevet af marianne og ole, d. 27-11-2009
hej charlotte og rasmus og victor. Hvor ser i dog dejlige ud alle tre.Vi glæder os til i kommer hjem så far også kan se victor rigtigt.Ha det godt til vi ses. kærlig hilsen far og mor


E-mail:
Skrevet af lise zichau, d. 26-11-2009
hej alle 3. her en lille hilsen fra farmor dejligt at kunne følge med i livet gang hos jer og se hvor meget victor vokser. glæder mig meget til i kommer hjem til jul.100000 kys ogknus farmor


E-mail:
Skrevet af Bibi, d. 26-11-2009
Hej Victor,
Du er bare så lækker og uhhmm lige til at guffe....
Knusser fra
Bibsen


E-mail:
Skrevet af Jacob Toftlund, d. 23-11-2009
Kære alle 3
Et stort tillykke skal også lyde herfra.

Jeg syntes du ser utrolig godt ud Rasmus! når man tænker på du lige har været igennem en lang fødsel, og en kone der er gået 14 dage over tid. Det pres der ligger der! er der faktisk ikke mange mænd der kan holde til:-) så flot klaret.

Charlotte du ser også godt ud, men du har jo også bare ligget og slappet af.

En dejlig dreng ihverfald på billederne! jeg håber dog for ham, at han med tiden taber sig lidt på kinderne? ellers bliver han nok drillet lidt i skolen:-)

Kærlig hilsen Jacob Toftlund


E-mail:
Skrevet af Heidi Johansen, d. 23-11-2009
Hej søde Victor. Du er da en fantastisk lille guldklump, som jeg glæder mig helt vildt til at holde og nusse om, når du kommer til Danmark til jul. Det bliver bare så dejligt at se dig og din mor og far. I ser alle tre fantastiske ud. Fortæl dine forældre at det klæder dem godt at være forældre...knus fra Heidi


E-mail:
Skrevet af dorthe, d. 23-11-2009
kære alle 3
sikke en flot hjemmeside i har fået lave
dejligt vi kan følde med i hvad der sker
vi glæder os vilt til i kommer hjem til danmark i dec..og så vi rigtig kan se guld klumpen victor :-) mange hilser fra dorthe/ faster


E-mail:
Skrevet af linette, d. 23-11-2009
Kære victor
Velkommen til verden.
Hvor ser du bare sød ud,det ser ud til i alle 3 har det godt.
Vi glæder os meget til at se jer i december.
Dejligt at i bliver et stykke tid.

Mange tanker fam Gorell


E-mail:
Skrevet af Heidi Gulstad, d. 23-11-2009
Hej Victor. Velkommen til verden - hvor ser du lækker ud :-) Skønne fotos din mor og far har taget af jer alle 3! Jeg glæder mig til at se dig og din familie når I kommer til DK. Kærlig hilsen Heidi


E-mail:
Skrevet af Henriette Toftlund, d. 23-11-2009
Kære Victor, Charlotte og Rasmus.
Endnu en gang hjertelig tilykke med jeres dejlige dreng. Det klæ´r Jer begge at være forældre =0) Vi glæder os meget til at se Jer, når I kommer hjem til jul.
Tak fordi I vil dele Jeres billeder med os. Det er rart nu hvor vi bor så langt fra hinanden.
Vi ses snart.
De kærligste hilsner og knus fra Henriette.


E-mail:
Skrevet af Carina Nygaard, d. 23-11-2009
Kære søde lille Victor - velkommen til verden...
Hvor er du dog bare en lækker lille basse.
Jeg glæder mig til at se dig og dine forældre, når I kommer til DK.
Kæmpe kram fra Carina.


E-mail:
Skrevet af natja rosner, d. 23-11-2009
Kæreste smukke familie, hvor er Victor bare dejlig. jeg ville sådan ønske jeg var hjemme til december så jeg kunne se ham og jer. Det er dejligt man kan følge lidt med her på siden og se hvordan det går jeg. Charlotte, du se fantastik ud! Så dejligt, og det ser også ud til at forældrerollen kommer let til jer. Endnu engang mange gange tillykke, vil glæde mig så meget til at se jer alle.
kærligst Natja


E-mail: