Velkommen hos dreamdoodles!

Vi er et kærligt lille seriøst opdræt af doodler. Vores familie består af 2 voksne, en ung dame og 2 voksne børn der er flyttet hjemmefra men som meget ofte er hjemme for at hilse på deres bedste venner -  hundene. Vi har altid haft hunde. Men min mand fik pludselig allergiske reaktioner over for hunde med  meget pels, så vi begyndte at undersøge vores muligheder og sådan mødte vi vores første doodle. Siden har vi været fuldstændigt forelsket i racen. De er hver især meget indivduelle, sjove, kærlige, nemme at træne. En fantastisk ven. Vores hunde er naturligvis undersøgte for alle relevante sygdomme og er rgt.undersøgt i hofte, albue og skulder. 

Vores hvalpe har alle fået nogle fantastiske hjem, hvor de udfylder deres roller efter bedste evne og til punkt og prikke. De fleste af hvalpene er naturligvis blevet familiehunde men nogle er blevet socialhunde for psykiske sårbare mennesker, en førerhund og danmarks første diabeteshund (stadig under træning). Derudover er der den kendte doodle Yogi fra trygfonden. Sidst men ikke mindst har vi en hvalp i  Sverige der er blevet skuespiller.

 

 
 
 
Kontakt os endelig, hvis du måske kunne tænke dig at blive "doodle-ejer, få en klog bedste ven for livet med rigtig mange fine kvaliteter.
 
 

Velkommen til vores hjemmeside