Blog

Hej det er os 3 igen.

 

Det er længe siden der har været skrevet nyt om os. Det er ikke fordi der ikke er sket noget. Der er faktisk sket så meget, at vi ikke lige ved hvor vi skal begynde.

Vi er flyttet, og vi har ikke Dorthe for os selv mere. Nu skal vi dele hende med endnu en kat, og et bjerg af en hund. Vi har mistet vores dejlige indhegnede have og kattegården vi kunne være i hele døgnet rundt, og søen har vi heller ikke mere.


Det har altså ikke været sjovt, og er det forøvrigt stadig ikke. Alice som katten hedder, er en rigtig strigle. Hun driller, og hun løber efter os og er i det hele taget en drillepind.

 

Gråmis har nogenlunde fået hende sat på plads. Hun lader sig i hvert fald ikke provokere mere, og hun er nøjagtig som hun plejer at være. Hun vil nusses, når det passer hende, redes hver aften, og hun spiller også stadig kostbar ind i mellem. Altså Gråmis som vi kender hende Smiler


Reifur som er hunden har hun nogenlunde vænnet sig til. Hun flytter sig bare, når han rejser sig, for det er jo ikke sjovt, hvis 40 kg hund kommer til at træde på hende.

 

Olga er i fuld gang med at sætte Alice på plads. Det går ikke så godt. Hun har vist ikke så meget magt som Gråmis har, men til gengæld er hun hidsig. Uha, hvor kan hun lyde gal, når Alice kommer for tæt på.

Olga bor mest på 1. salen sammen med mig Lille V. Vi er altså ikke så vilde med vores nye søskende.

 

Jeg er altså lidt bange for hende Alice. Syns godt nok hun er en bisse. Jeg kan ligge på trappeafsatsen og kigge ned i køkkenet, og pludselig farer der en djævel i hende, og hun spurter op af trappen efter mig. Hold da op, det kan jeg ikke li', men heldigvis er der både Gråmis og Olga der passer på mig, de skal nok få sat lidt skik på hende Alice, og mon ikke jeg en dag får nok af hende, og viser hende hvor skabet skal stå Cool


Jeg kan høre at Dorthe godt kan li' hende, så måske er hun slet ikke så slem alligevel.

Heldigvis får jeg stadig masser af nus ved Dorthe, når vi skal i seng. Der er ikke noget der er forandret der. Det nyder jeg og jeg er meget insisterende. Det er ikke slut, før jeg mener det er slut Smiler stort


Vi har hørt en lille fugl synge om, at haven snart bliver hegnet ind til os. Det glæder jeg mig til, og så skal jeg nok komme ned, for jeg mangler at ha græs under poterne. Lige nu er der en lille terrasse vi kan være på, og det har jeg prøvet, men der er altså ikke rigtig plads til 4 katte der ikke kan enes og så en megastor hund.


Hilsen Lille V (der pt. bor på 1. sal)

 

 

 

Nyeste kommentarer

31.01 | 15:01

Hvor er de søde. Har også en dame mis fra 2006 juli måned. Den 29.

Nu er vi oppe på 5 af slagsen. Tak for kigget.

...
12.07 | 17:29

Hej.
Tak :)
Der er plads mellem hegn og hæk, så man kan gå der.

...
12.07 | 16:38

Hej Dorthe. Det ser vel nok fint ud. Hvordan klipper I hæk?
Mvh
Helle

...
22.08 | 17:33

Hej Dorthe

Hvor er de skønne. Jeg har selv en lille konge - Loui. Meget behåret lille krabat, og hold nu op hvor han fælder lige nu

...