Vores dagligdag

Den kolde tid...

December 2010
Så blev det godt nok vinter her i Vojens – igen – igen. Vi synes ellers at vi fik nok sne sidste år, men næ nej, endnu engang er vores dejlige have fyldt med det hvide stads. Vi synes altså det er lidt koldt om poterne, når vi skal ud og holde øje med det hele.
Det hvide stads er godt nok koldt for poterne...

Olga har fundet et godt sted, så hun ikke får kolde poter

Når det så blir for koldt udenfor, finder hun et sted med gulvvarme og kravler ind i et tæppe.

Dorthe siger det snart er jul - gad vide hvad det betyder. Vi tror nok, at det er noget med en hel masse papir på gulvet, som vi kan lege skjul i - hvis vi husker rigtigt 🙂
Prøv lige at se mine øjne - jeg elsker bare sådan noget legetøj

Olga undrer sig over et stykke papir med hale :)

Og her er der så et stykke papir - med poter

Vi håber vi har husket rigtigt, for det er altså rigtig sjovt med det papir. Det larmer og vi kan få flere timer til at gå med at lege i det.

Ellers er der ikke sket så meget siden vi sidst skrev. Nåh jo for resten. Olga og jeg skulle ud til Dr. Dyr – vi skulle stikkes – øv. Men den dag vi skulle derud, ja, da ville Olga godt nok ikke med. Hun var forsvundet og Dorthe kunne bare ikke finde hende (hun havde vist gemt sig under sofaen – den frække mis). Jeg ville nu også helst have været fri, men Dorthe er god til at lokke, så mig fik hun da puttet i den underlige kasse med lågen for. Så jeg slap ikke for turen ud til Dr. Dyr. Gad vide om Olga lå og grinede af mig et eller andet sted i lejligheden. - Heldigvis er hende Dr. Dyr meget sød – og jeg fik at vide, at jeg var sund og rask – og rigtig rigtig sød. Selvfølgelig.

Nu tror I nok at Olga helt slap for turen – men hun kom af sted et par dage efter. Hun nåede godt nok lige at rive Dorthe i fingeren, så den blødte – lidt hævn fik hun da. Underligt hun stritter så meget imod, for ude ved Dr. Dyr er hun bare den sødeste nussekat.

Gråmis er jo lidt for sig selv, så hun var allerede ved Dr. Dyr i foråret .  Hun kan bare ikke lidt sådan noget med biltur og andre mennesker, der skal pille ved hende. Gråmis fik så at vide, at hun godt må spise lidt mindre og lege meget mere (hun er vist lidt for rund).

Hilsen Gråmis, Olga og mig Lille V

Oktober 2010

Hold da op, vi kom lige til at se at det godt nok er længe siden vi har skrevet i vores ”dagbog”. Det er nok fordi vi bare har nydt hele foråret og sommeren i den dejlige have, som Dorthe har lavet til os.

Vi har brugt en masse tid på at studere både frøer og guldfisk i vores sø. Vi har selvfølgelig også brugt en masse tid på at sove og spise. Og jeg kan i hvert fald godt se, at Gråmis har spist mere end Olga og jeg har gjort, for hun har altså fået lidt meget på sidebenene. Og nu har Dorthe sat Gråmis på slankekur – men det går ikke helt så godt, for damen bliver altså sur, når hun er sulten. Jeg kan godt mærke at Dorthe holder øje med Gråmis’ vægt, for vi får ikke så mange godbidder mere. Og vi får ikke mad med sukker i. Det er forbudt. Men så får vi heldigvis andet lækkert mad, og Det nyder vi. Olga og jeg kan godt mærke på Gråmis at hun ikke får så meget ”forkert” mad, for hun er ikke så sur, som hun har været. Faktisk er hun blevet temmelig sød – for det meste.

Her kan I se at Gråmis er vokset ud af sin kurv

Nå men jeg kan da fortælle at jeg har prøvet af falde i søen her i sommers. Nøj, jeg blev godt nok våd – det var helt vildt så meget vand, der kan være i sådan en kattepels. Jeg sad på stuegulvet, for at slikke mig tør, og der kom en hel sø rundt om mig. Min pels strittede og jeg lignede noget, der var løgn. Det var godt nok flovt. Heldigvis tog Dorthe ingen billeder af mig – det er jeg meget taknemmelig for. At det så lige skulle ske for mig synes jeg er mærkeligt. Jeg ku forstå hvis det skete for Gråmis, for hun er da ikke nær så ”elegant” som mig. Dorthe sagde, at det selvfølgelig skete for mig for mit kælenavn er Fjollemis – hvad hun så end mener med det.

Her ligger jeg og fjoller - måske derfor Dorthe kalder mig Fjollemis

Olga har fundet ud af at frisk kyllingekød smager godt. Gråmis og jeg synes hun er lidt underlig. Det er da noget mærkeligt mad at spise, så hun får det i fred. Jeg kan godt tage et enkelt stykke, men Gråmis – hun tror mindst hun skal dø, hvis hun skal røre ved sådan noget. Som regel så kan Olga få lov at spise det der underlige noget i fred for os andre. Vi synes vores mad skal komme fra en dåse, det er mest rigtigt. Olga er altså ikke ligesom os andre.  Det er sikkert også godt nok. Så var Dorthe nok blevet gråhåret for lang tid siden.

Olga spiser råt kød - bvadr

Vi har nydt sommeren – selvom den har været alt for kort. Nu er det blevet koldt og det blæser en del. Så er det ikke så meget ved at ligge ude i haven. I hvert fald ikke ret længe ad gangen. Nu må vi se om vi kan finde på nye narrestreger indenfor – det er så sjovt at ”drille” Dorthe. Måske kan vi stadig nå at fange en mus eller to, som vi kan tage med ind og gi’ Dorthe, som tak for at hun forkæler os så meget.

Hilsen mig Lille V (mig) – Gråmis og Olga

Lille V har fanget en mus, som Gråmis studerer

Sne!!!!

13. marts 2010

Øv, hvor er vi trætte af sne. Godt det er ved at være væk nu. Vi har ikke rigtig kunnet gå rundt i haven, fordi der var så meget sne, at vi altså sagtens kunne blive væk i det.
Sne på poterne er lige til at klare, men når vi får det på maven også - uha, det er ikke sjovt. Det giver rigtig lange ben, når der er sne. Vi kan faktisk gå på det yderste af neglene, bare for at undgå kolde maver 😉
 
Men nu er det ved at være slut, og vi nyder. at vi kan ligge ud i haven igen, og se på alle fuglene. Der er jo ingen blade på træer eller hække, så vi kan rigtig ligge på lur efter dem.
Men fange dem kan vi ikke. De er nemlig snu nok til at blive på den side af hegnet, hvor vi ikke kan komme 🤔

Den sø Dorthe lavede i sommers, er forsvundet i vinterens løb. Det tror vi nok i hvert fald, for det er længe siden vi har set den.
Dorthe siger, at den nok skal dukke op igen, når isen og sneen er smeltet, men det vil vi altså se med vores egne misseøjne, før vi tror på det. Der kan umulig være en sø, nede under alt det sne der ligger der.

Nåh, men vi nyder at vi igen kan få en lur ude i det fri, og forhåbentlig bliver det snart lidt varmere 🙂

Hilsen de 3 søde misser

Det er her Dorthe påstår søen er!!!!!

Dyrlæge!!!!!

12. oktober 2009

Nu har jeg fået det lidt på afstand, og kan godt skrive om at jeg har været ved dyrlæge 😥
Det var tid til den årlige vaccination, og heldigvis var jeg lykkelig uviden om hvad der skulle ske, da Dorthe satte transportkassen frem på gulvet i gangen. Jeg havde godt nok ikke fået noget at spise hele natten, men jeg troede bare at det var en fejl, at der ikke var mad i skålen.
Hvorfor jeg ikke havde måttet spise, fandt jeg ud af da jeg kom ud til dyrlægen. 
De dumme mennesker derude gjorde noget ved mig, så jeg faldt i søvn, og hvad der derefter skete - ved jeg faktisk ikke. Jeg ved bare, at jeg var godt rundtosset da jeg endelig vågnede igen. 
Puh ha, det var ikke sjovt. Heldigvis havde jeg lidt fred og ro, for jeg stod i et bur ude ved dyrlægen, så jeg sov mest. Lige indtil jeg kunne høre Dorthes stemme.
Nøj jeg blev glad. Nu kunne jeg komme hjem til de 2 andre katte igen, og lege med dem 🙂
Men ak, ak, ak. Da jeg skulle ud af transportkassen, var jeg ved at vælte. Mine ben ville ikke rigtig som jeg ville ha' dem til. Øv, jeg kunne slet ikke drille de andre, for jeg havde travlt med at styre mine ben. 
Det værste var snart at Lille V knurrede af mig. Det plejer hun altså kun at gøre, når jeg har drillet hende i alt for lang tid 😉
Endelig var mine ben så stabile, at jeg kunne hoppe op i sofaen til Dorthe. Hun nussede mig rigtig og sagde at min pels var blevet så fin, efter at dyrlægen havde redt den ud. 
Nu forstod jeg så, hvorfor dyrlægen havde fået mig til at sove. Jeg er nemlig lidt af en bisse, når nogen rører for meget ved mig, når jeg ikke vil ha det. Så hvæser, knurrer og sprutter jeg 
Dorthe er forlængst tilgivet, for jeg kan jo også godt selv mærke, at min pels er blevet fin igen. Den strammer ikke mere, og jeg kan løbe og hoppe rundt igen, uden at det gør ondt 😀


Ih, jeg er god til at slappe af :)

Nyt trick :)

15. august 2009

Hold da op, vi har da været lidt sløje til at skrive her på det sidste. 🤭

Jeg Lille V har lært et nyt trick. Jeg kan åbne skabene i soveværelset.
Det har været rigtig sjovt, især da Dorthe ikke vidste det var mig der gjorde det.
Jeg kunne virkelig få hende til at tro, at hun var blevet glemsom. Når hun kom fra arbejde og så at skabet var åben, stod hun og kløede sig i håret, og undrede sig over at hun havde glemt at lukke det 🙃
Da det havde stået på et stykke tid, og hun næsten var blevet gråhåret af det, måtte jeg hellere vise hende, at det bare var mig der gjorde det.
Jeg var så snedig at jeg ventede til hun havde lagt sig til at sove, og så begyndte jeg ellers på mit trick.
Det kan nok være, at hun lige fik tændt lyset i soveværelset, for at se hvad det var for en larm jeg kunne præstere, og vupti - lige da hun kiggede gik skabslågen op. Så sagde hun "Nå, er det bare dig", og så lagde hun sig til at sove igen.
Nu gider jeg ikke gøre det mere, for nu ved hun jo hvem det er der gør det og så er det slet ikke sjovt 🤔

Hilsen Lille V

Vand.....

8. august 2009

Jeg ville lige følge de andre, og prøve vandtemperaturen i havebassinet.
Jeg stak forsigtig og nok ikke så galant en bagpote i vandet. Det blev så til 1 bagpote mere og en numse, der blev våd.
Det var ikke lige meningen med det, og jeg blev en smule flov, men skyndte mig at gøre som om, at det skulle være sådan 🙂
Heldigvis nåede jeg ikke at blive vildt meget våd, og var da også hurtig tør igen.
Nu har vi alle været i en gang, så mon ikke vi har lært at passe lidt bedre på, selvom det er svært når vi leger eller jager insekter....
Om jeg har været i vandet? Nej da....

Vask og rens

8. august 2009

Jeg tror lige at jeg må tage min syntes om havebassinet op til revision.
Jeg faldt nemlig i det i går aftes. Og jeg fik ikke bare våde poter og mave, som Lille V gjorde - nej, jeg blev våd over det hele
Jeg ved faktisk ikke hvad der skete, for det ene øjeblik sad jeg og kiggede ned i vandet, og det næste øjeblik kiggede jeg op fra vandet.
Det kan nok være, at jeg blev lidt panisk og bange, men huha jeg kunne komme op i en fart igen.
Og jeg var våd - meget våd. Godt det var mørkt, så der ikke var nogen der kunne se mig. Jeg skyndte mig at gemme mig under busk, hvor jeg kunne sidde og tørre mig i fred og ro - troede jeg.
Dorthe kom med en lygte og lyste på mig. Tror hun var lidt bekymret for mig 🙂
Da hun så jeg var ok, lod hun mig være i fred, så jeg kunne tørre mig videre. Aldrig har jeg da været så ren, som da jeg var færdig med det.
Dorthe syntes det var synd for mig, og gav mig masser af nus bagefter, og spurgte om jeg nu var blevet bange for vandet. Det var jeg ikke og har vist det for hende, da jeg stadig elsker at daske frøerne oven i hovedet 😀

Hilsen Olga

Jeg tager lige en slapper oven på vandpjaskeriet :)

Tudser

7. august 2009

Ih, jeg syntes det er sjovt med alt det vand i haven. Det sjoveste er om aftenen, når alle tudserne kommer frem.
Jeg morer mig med at sidde og daske dem oven i hovedet, når de dukker op i overfladen. Det kan jeg godt nok få lang tid til at gå med.
Jeg gør dem ikke noget, de får bare et venskabeligt dask med poten. Det ser så sjovt ud, og de bliver slet ikke bange, for de er hurtig til at komme op igen 😀
Jeg får rigtig lang tid til at gå ude ved vandet, og jeg er sikker på at det er for min skyld, Dorthe har lavet bassinet

Hilsen Olga
Jeg har lige dasket en tudse :)

Vand nedefra...

30. juli 2009

Hallo, så er det lige mig Lille V der skriver igen.
Jeg ved altså ikke, hvorfor det altid er mig der er uheldig.
Sagen er den at Dorthe har fået den ide, at det kunne være sjovt med et havebassin. Haven er ikke ret stor, men det ser da hyggeligt ud med sådan noget vand midt i det hele.
Det er også sjovt at drikke af, og i det hele taget bare sidde og kigge ned i vandet.
Det har jeg i hvert fald syntes, men jeg er ikke så sikker på, at jeg mener det mere.
Jeg blev nemlig til grin i går aftes 🤨
Jeg havde leget rundt og fanget insekter, og havde det rigtig sjovt, men pludselig fik jeg våde poter. Ja faktisk var det ikke kun poterne der blev våde. Min mave og min hale blev også våde. Øv, det var slet ikke sjovt. Det værste var, at da Dorthe så mig, grinede hun.
Jeg sad ellers midt på gulvet og så meget ynkelig ud, med mine våde og meget beskidte poter. (Lidt hævn fik jeg, for gulvet blev beskidt, der hvor jeg sad  )
Under min vilde jagt på insekter, var jeg simpelthen faldet i havebassinet, og det er altså ikke sjovt, at blive så våd, når man aldrig har prøvet det før, og det var lige før jeg gik i panik, for hvordan pokker kommer man op af sådan et igen???
Heldigvis har Dorthe tænkt lidt på os, og lavet en kant rundt i bassinet, der ikke er så dyb. Jeg tror at hvis man går i vandet, helt oppe på neglene, så kan man undgå at få våd mave, men det tænker man altså ikke lige på, når man ryger ned i det - sådan helt uforskyldt.
Så jeg tror nok at jeg har lært nu, at være lidt mere forsigtig, når jeg jagter insekter.

Hilsen Lille V(andmis)

Vand er godt at drikke, en det er skidt at få det på kroppen...

Keder mig...

11. juli 2009

Det er længe siden vi har skrevet, men det har været så varmt, så vi har bare sovet det meste af tiden, men nu er temperaturen blevet kattevenlig igen, så nu har vi noget vi skal indhente 😎

Jeg Gråmis er jo en bestemt dame. Det får jeg i hvert fald tit at vide.
Her til morgen, kunne Dorthe ikke få sig taget sammen til at tømme kattebakker, selvom jeg gjorde hende opmærksom på flere gange, at nu var det altså nu. Jeg gik rundt og skabte mig, og ragede ting på gulvet, og legede med det legetøj der larmer allermest, nemlig en lillebitte kasse, der vist nok har været pærer i. Det larmer rigtig meget, når man har en størrelse som mig, og prøver at kravle ned i sådan en 😀

Nåh, mit larmen hjalp ikke ret meget.
Hmm, hvad skal jeg dog så finde på, tænkte jeg.
Pludselig så jeg lyset (det var nok på grund af, at jeg havde leget med kassen til pærer!!!!)
Dorthe havde hængt nye gardiner op, og de hang lige i nåhøjde fra klatrestativet. Fint tænkte jeg, dem kunne jeg da lege med. Jeg rørte forsigtig ved dem med en pote, og pludselig, helt uden jeg ved hvordan det skete, så lå gardinet altså på klatrestativet.
Jeg så meget uskyldig ud da Dorthe kom ind, men det var måske lidt afslørende at jeg stadig lå på klatrestativet 🤔

Men enden af det var, at Dorthe gjorde som jeg ville ha', så nu er der 2 rene og nyvaskede kattebakker, så nu kan jeg sove roligt igen 🙂
Hvordan kan Dorthe tro, at det er min skyld???

En morgenven

15. juni 2009

Jeg har fået en ny ven 🙂
Da jeg kom ud i haven i morges, svømmede der en tudse rundt i det fine bassin Dorthe har lavet.
Den var meget sød syntes jeg og vi havde en rigtig god snak om, hvorfor han svømmede rundt dernede.
Han kunne ikke komme op sagde han, og det var jo lidt synd.
Heldigvis kom Dorthe ud og reddede ham op på land, og sørgede samtidig for, at han ville kunne komme op ved egen hjælp, hvis han kom forbi igen.
Det håber jeg da han gør, for han var nu en hyggelig fætter.
Jeg glæder mig helt til i morgen tidlig... Bare han er der 🙂

Hilsen
Olga
Her er min nye ven :)

På eventyr

12. juni 2009

Ih, jeg har været på eventyr i dag.

Der var nogen der var så flinke og åbne havelågen i dag, og Dorthe så det slet ikke. Det ville jeg da benytte mig af, og spankulerede ligeså fint og uset ud af haven.

Det var lidt spændende, for inde fra haven, har jeg jo set masser af fugle hoppe rundt i mellem træerne uden for haven. Det ville jeg da udforske, når jeg nu var kommet ud.

Hold op hvor var der mange spændende lugte. Jeg havde slet ikke tid eller lyst til at komme, selvom jeg godt hørte at både Dorthe og Gråmis kalde på mig.

På et tidspunkt kom Britta (Dorthes søster) også og deltog i eftersøgningen af mig. Kunne de da ikke forstå, at jeg slet ikke var blevet væk. Jeg vidste jo godt hvor jeg var.

De kaldte og kaldte, og lokkede med alt muligt godt, men jeg havde det altså så sjovt i alt det nye og ukendte.

Efter et stykke tid, blev det alligevel lidt kedeligt, at være helt alene ude på eventyr, og så gav jeg lidt lyd fra mig og satte næsen hjemad.

Jeg blev helt glad da jeg kom hen til haven og så at Gråmis stod og ventede på mig. Jeg skyndte mig ind til hende, og så var det eventyr slut.

Det var nu lidt spændende og farligt på en gang, men jeg tror ikke jeg har lyst til at prøve det igen.
Jeg tror heller ikke Dorthe syntes det var så sjovt, men det er en helt anden historie 🙂

Hilsen Lille V, der altså ikke kan forstå, hvorfor de 2 andre ikke laver sjove ting...

Jeg ser da meget uskyldig ud :)

Fugleunge..

10. juni 2009

Jeg er helt flov i dag 🤭

Vi har jo været selv hjemme, mens Dorthe har været på arbejde, og jeg kom til måske at lege lidt for meget med en fugleunge, og det døde den altså af.

Faktisk var det lidt dens egen skyld, for den kan jo lade være med at flyve ned i vores kattegård, når den ved vi går rundt dernede.

Jeg havde ellers prøvet at skjule den i noget græs udenfor, men Dorthe opdagede det alligevel.

Hvis jeg nu kunne li’ fugle ville hun slet ikke opdage det, for så spiste jeg den jo bare, men fugle, mus og andet rådt kød, det kan jeg altså ikke få ned.

Puh bvadr, siger jeg bare. Nej, gi mig mit tørfoder, og mit dåsefoder, det ved jeg da hvad er – eller når jeg nu tænker nærmere over det, så ved jeg det jo i grunden ikke – men det smager godt og man får ikke fjer og pels i munden af det.

Hilsen Lille V

Den var altså ikke så stor, den fugl jeg fangede i dag.

Kattesprog

4.juni 2009

Dorthe forstår ikke kattesprog 🤔

Den anden nat gik jeg rundt i stuen og miavede på min allersødeste måde, og der var ingen reaktion fra hende.

Så begyndte jeg at sige som min søster gjorde da hun var i løbetid. Det fik hende da lige til at tænde lyset for at se om der var noget galt, men hun slukkede hurtigt igen, da hun så det var mig, og hun sagde at jeg skulle ligge mig til at sove igen.

Jeg hoppede op i sengen til hende for at blive nusset lidt, og det fattede hun da. Så hoppede jeg ned og løb ind i stuen, og regnede med at hun fulgte med, for sådan plejer jeg ikke at gøre, men næh nej, hun lagde sig bare til at sove.

Det gjorde jeg så også, for hun fattede jo ikke noget alligevel.

Da hun endelig stod op, begyndte jeg igen at miave på min allersødeste måde, men hun fattede stadig ikke, at jeg ville fortælle hende noget.

Hmm, hvordan skulle jeg få hendes fulde opmærksomhed?

Så lagde jeg mig under stolen, og begyndte at lege med en mus, og pludselig vågnede hun op, det var nemlig en rigtig levende mus. Altså den havde været levende, men det var den ikke mere. Jeg havde vist leget for meget med den i løbet af natten.

Og ved i hvad hun gjorde, da hun havde sagt jeg var en dygtig misser? HUN SMED DEN UD!!!! Helt ud over hegnet til haven, så jeg ikke kunne få fat i den igen.

Jeg har vist ikke været alt for heldig hende.

Hilsen Lille V

Her er jeg med en anden mus jeg har fanget :)

Alene hjemme..

1. juni 2009

I dag har vi været alene hjemme.
Vi har ikke lavet ret meget, for det har været rigtig varmt i dag. Godt vi har kattelemmen, så vi kan komme ud i gården, men altså omkring middagstid, bliver det uudholdeligt varmt derude, så vi holdt os indendøre, indtil Dorthe kom hjem.
Og så kan det nok være, at vi kom ud i en fart, for hun åbnede til haven, som vi ikke må være i, når vi er alene hjemme.
Der var skygge, og det nød vi rigtig meget. Faktisk syntes vi det er lidt fejt at vi ikke må være der om natten også, men det vil Dorthe ikke ha'. Hun tror der kan ske os en hel masse derude.
Egentlig rart at vide, at hun vil passe så godt på os 🙂


Sådan har vi bare sovet, mens vi var selv :)

Yes...

31. maj 2009

Så fik vi vores egen side, hvor vi kan skrive lidt om vores hverdag 🙂

I dag har det været varmt, og vi har opholdt os mest indenfor, det er først nu, hvor klokken er over 8, at vi nyder det udenfor.
Dorthe har vasket vores tæpper i dag, også dem fra vores udendørs huse. Da hun ville ligge dem på plads igen, så havde Gråmis og jeg da lagt os godt tilrette på dem, for hun havde nemlig lagt dem i havestolene.
Det kan godt være at hun lige bliver nødt til at vente, til vi er færdige med at bruge dem 😀
Husene bruger vi også mest, når det regner, og det gør det jo ikke nu, så vi mangler ikke tæpperne derinde.
Jeg er jo prinsessen på ærten :)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

pil | Svar 30.12.2010 15:26

Ej hvor er det bare en sød side jeg ville ønske at jeg havde så meget sykse på min hjemmeside jeg elsker bare katte. jeg er en pige på 11 år og har en kat

Henrik & Co.. | Svar 19.10.2010 23:48

I er da vist nogle værre banditter, I 3...??? :o)
Det er nogle fine historier & kommentarer, I disker op med... :o)
Vær nu lidt søde mod hende Dorthe...!! :o)

jacob Kristensen | Svar 31.08.2010 19:15

der er en gran en mand og en dame de hade en pige i et hus der vae find der inde og pigern skul hede mille sasin mor og far og vi ses min pige hej hej mille..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.01 | 15:01

Hvor er de søde. Har også en dame mis fra 2006 juli måned. Den 29.

Nu er vi oppe på 5 af slagsen. Tak for kigget.

...
12.07 | 17:29

Hej.
Tak :)
Der er plads mellem hegn og hæk, så man kan gå der.

...
12.07 | 16:38

Hej Dorthe. Det ser vel nok fint ud. Hvordan klipper I hæk?
Mvh
Helle

...
22.08 | 17:33

Hej Dorthe

Hvor er de skønne. Jeg har selv en lille konge - Loui. Meget behåret lille krabat, og hold nu op hvor han fælder lige nu

...
Du kan lide denne side