Velkommen til Kennel Dantzu
Vores hunde er først og fremmest familiehunde.
LIDT OM RACEN
 Shih Tzu'en er en meget gammel race som kan spores tilbage til de gamle kejserdømmer i Kina og Tibet. I det gamle Tibet kaldte man racen "Den lille lykkebringer" og i folkemunde betegnede man dem som "Little People". Har man først stiftet bekendtskab med en Shih Tzu, vil man kunne nikke genkendende til begge udsagn. Shih Tzuen er en fantastisk hund at leve sammen med. Deres formidable evne til at aflæse menneskers kropssprog gør, at man ind i mellem kan komme til at bilde sig ind, at de virkelig er "Little People".  Shih Tzu'ens omgængelighed og evne til at tilpasse sig gør, at den er en super rejsekammerat uanset om man nyder ferien på første klasse med hotel, eller man foretrækker campinglivet. Den følger med, og er glad bare den er sammen med familien. Kan den ikke komme med, men må passes af andre, er det også sjældent et problem, bare feriefamilien er sød.
                    MEN lad den ikke i stikken på en pension 
Det er simpelthen synd for en hund som i den grad nyder at være nær mennesker. Hos os tilbyder vi at passe vores hvalpe i ferier mv. af samme grund.
 
 

LIDT OM OS
Dantzu er et lille opdræt af Shih Tzu. Jeg vægter at mine hunde lever præcis som andre hunde, selv om de er aktive udstillings hunde. Det betyder at der max kan bo 5 hunde i vores familie pga fuldtids arbejde, pladsmangel, pelspleje mm. Lige nu tæller bestanden  3 shih tzu tæver og en enkelt whippet-pige og et par stykker som er udstationerede.   

Da vi har et meget lille opdræt har vores hunde den samme tilværelse som alle andre forkælede danske hunde. Vi bor på en dejlig plet i Assentoft ved Randers. Vi bor i et skønt naturområde, og her bliver hundene luftede lige som man ville gøre med alle andre hunde.  Derfor bliver de,  som ikke udstilles mere klippede i en behagelig frisure. Udstillingshundene må i en frakke eller rengøres for grene og div når vi kommer hjem efter en gåtur på engen eller i skoven. Det slider på pelsen, men det er en priotering vi har valgt for, at sikre hundenes psykiske, fysiske og mentale velbefindende. Det er dejligt at vinde på udstilling, men det kan ikke erstatte den glæde det er, at se på en glad og velstimuleret hund.   

Er du interesseret i at høre mere om racen eller vores hvalpe kan du gøre det her:
 Vi bor i Randers, og i hverdagene træffes jeg bedst efter kl. 16.
Telefon: 2167 5557.
Mail: shihtzu@tlwp.dkSiden er under løbende udbygning, og blev sidst opdateret 13.10.16

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Line Jørgensen | Svar 01.02.2016 12.03

Hej.
Hvornår forventer I hvalpe i år?
Mvh. Line

Jette | Svar 28.01.2015 15.58

Hej
Tager i imod "feriebørn" jeg har verdens bedste shih tzu han og mangler plejeforældre?? Han elsker alle hunde!

Gitte Brink | Svar 26.03.2011 11.38

Pragtfulde shih tzu hvalpe. Er der en lille dreng/pige tilbage når jeg kommer hjem ca. midten af maj må du gerne kontakte mig. Så kommer jeg en tur til Randers.

123hjemmeside.dk | Svar 11.12.2009 17.30

Tillykke! Nu er du godt i gang med kommentarer på din hjemmeside. Husk at fortælle om det til familie og venner. Rigtig god fornøjelse
Mvh. 123hjemmeside.dk

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.10 | 22:58

Hej. Nu ved jeg ikke helt hvad du mener med brun. Men send mig evt en mail, det er bedre og skrive sammen på mail end i disse beskeder. shihtzu@tlwp.dk

...
13.10 | 17:05

Hej! Jef er interesseret i en brun Shis Tzh "hun hund" måske en han hund. hvalp som er accepteret af og medlem af DKK.

...
01.02 | 12:03

Hej.
Hvornår forventer I hvalpe i år?
Mvh. Line

...
18.08 | 17:54

udstationere i nogensinde jeres hunde? vi er nemlig på udkig efter en ny hund. Vi har tidligere haft en hund udstationeret.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE