Nyhedsbrev

Nyhedsbrev December 2011

Er klippet fra "Dalbysport December 2011" og lægges på igen når der er ryddet op i fotoalbummet

Tryk til fuld skærm, så bliver teksten tydelig.

Jan

Nyhedsbrev november 2011

Referat fra trænermøde i løbeafdelingen d. 20. oktober

 

Følgende blev besluttet:

 

Vinterens træning:

                 Jan laver træningsprogram for vinteren

                 Johnny vil undersøge om der er mulighed for klubrabat i fitness center

                 Fra 1. februar tilbyder Johnny lørdagsløb med intervalløb fra kl. 9.30

Hvis det en dag er meget skidt vejr og der ligger sne, så lad os tage en kælketur i stedet for løbeturen.

 

Trænerkursus:

                 Der undersøges mere om DGI basiskurs d. 21/1- 2012, vi skal have vores løbetrænere med. Opgaven er uddelt.

 

Dalbyløb næste år.

Der blev aftalt, at vi vil arrangere Dalby Løbet søndag den. 3. juni 2012 eller måske den 10. juni 2012.

·          Distancer 5 km10 km og 21,1 km.

·          Der undersøges med webreklamering

·          Der undersøges mulighed for chip registrering og startnumre.

·          Der undersøges vedr. tilladelser til løb i skovene og hos politiet.

·          Der undersøges med hjemmeværnet og samaritter

·          Forhåndstilmelding. Eftertilmelding på dagen?

·        Opgaverne blev fordelt og er afklaret til næste møde.

 

Stafetløb for afdelingerne i idrætsforeningen + julehygge

De andre afdelinger inviteres. I skrivende stund er dette gjort og der er svarfrist d. 2. december.

Vi havde talt om at vi kunne inviterer hele byen for at få flere løbere til klubben, men da Dalbysport først udkommer engang i december, så bliver det i denne omgang kun de enkelte afdelinger. Alle der kan stille et stafethold i byen er selvfølgelig velkommen.

 

Træner til nybegynderne i februar

Vi aftalte, at vi prøver at efterlyse en træner til nybegynderne, så det ikke bliver tvang at nogle af løberne skal tage nybegynderne. Plan B er på plads.

 

Hjælp til håndboldpigerne

Lars Trust, pigehåndboldtræner kom under vores møde og forespurgte på hjælp til coaching af håndboldpigerne i forbindelse med deres opvarmningsløb. Johnny og Allan meldte sig på banen og håndboldpigerne har allerede været under kyndig vejledning fra Johnny og Allan.

 

Medlem af DAF

                 Jeg har forespurgt om Dalby Idrætsforening er medlem af DAF og det er vi ikke.

 

Dorte, 21. november 2011

Nyhedsbrev 27. september 2011

Hej Alle sammen

Det der står nedenfor er det som blev informeret om på efterårets løbermøde d. 22. september. Inden i går i krig med at læse ”referatet”, så vil jeg bede jer tage stilling til om I vil deltage i fælles spisningen ved Eremitage løbet. Sidste år sørgede jeg og Johnny (min mand) for at lave frokost til jer til efter løbet. Det vil vi også gerne gøre i år, men jeg har brug for en tilmelding.

VENLIGST SVAR PÅ DENNE MAIL OM DU OG DIN FAMILIE ØNSKER AT DELTAGE I FROKOSTEN. DET KOSTER 35,- PERSON. PENGENE SKAL BETALES TIL DORTE INDEN EREMITAGELØBET – SENEST D. 6. OKTOBER (gerne lige penge)

Jeg har undersøgt med bus fra Dalby og det vil komme til at koste 100,- pr. person, så jeg har vurderet at vi kører i vores egne biler fra Dalbyhallen. Afgang fra Dalbyhallen vil være søndag d. 9. oktober kl. 8.30. Vi fylder bilerne op og får en hyggelig tur mod Klampenborg. Sidste år oplevede vi at det tager lang tid at komme til Klampenborg og finde en parkeringsplads.

----------------------------------------------------------------------

Referat

Torsdag d. 22. september bød trænerteamet velkommen til efterårets løbermøde, hvor programmet indeholdte foredrag af Helle Brix. Helle fortalte om det at løbe langt og hvordan vi skal spise før og efter et løb. Udover kom Helle med mange guldkorn, som vi nok alle godt ved men har glemt i vores hverdag.

Dorte startede mødet med at fortælle lidt om hvad der er sket i klubben siden vi sidst afholdte medlemsmøde d. 8. marts.

Vi har fået et nybegynderhold igennem 12 ugers programmet. Det er rigtig flot og I kan være stolte af jer selv. Flere af jer løber i dag 10 km og skal deltage i Emitageløbet d. 9. oktober.

På de andre hold er der flere som har deltaget i forskellige løb igennem foråret og sommeren. Nogle har endda løbet halvmaraton og maraton. Det er dejligt at se og høre jer fortælle om jeres oplevelser. Det er også skønt at høre jer snakke efter de daglige løb.

Vi har i kraft af Jans indsats fået en hjemmeside op at køre. På hjemmesiden har programmet for foråret ligget og nu ligger programmet for efteråret. Jeg hører fra mange af jer, at I er rigtig glade for at I kan se programmet, så I kan forberede jer lidt på dagens løb.

Vi har haft en aften hos Sportigan, hvor mange af os fik bestilt løbetrøje og nogle fik købt både nye løbesko og løbetøj.

Jeg vil bede jer om at når vi stiller op til løb, at vi stiller op i løbetrøjen for klubben, da vi har nogle sponsorer som har betalt penge for at få deres navn på trøjerne.

Jeg vil lige komme tilbage til Emitageløbet d. 9. oktober. Der er rigtig mange der har tilmeldt sig, faktisk 33 så vidt jeg kunne se på Eremitagesløbet hjemmeside. Der er blevet forespurgt om vi kan køre i en bus sammen derind og hjem igen. Er der nogle som har nogle forbindelser til et busselskab for ellers vil jeg prøve at undersøge med Ungdomsskolen om hvad sådan noget koster.

I har nok alle hørt det, men jeg vil lige nævne det her, at Gitte, Annette og Ole er stoppet i klubben. Det betyder at vi er lidt færre trænere på nuværende tidspunkt, men vi håber at der er nogle som melder sig på banen. Jeg har sagt til Gitte, Annette og Ole, at de er mere end velkommen tilbage i klubben.

Johnny Møller har tilkendegivet, at han gerne vil være en del af trænerteamet. Det er rigtig rart, når nogle gerne vil hjælpe andre med at komme i gang med at løbe eller for os som har løbet et stykke tid som bare kan blive bedre og hurtigere.

Vi har i træner gruppen talt om vi skal genoptage traditionen med Dalby løbet. Det vil vi arbejde på henover vinteren.

Jeg har tænkt at når DalbySport kommer ud næste gang, så vil jeg søge efter nogle som måske har en løbetræner i maven og som alligevel løber for sig selv her i byen eller en af nabobyerne. Lad os se om det giver pote.

Vi har de sidste 2 år startet et nybegynderhold op i slutningen af februar. Det vil vi rigtig gerne igen i 2012, men det kræver at vi kan få nogle til at træne dem. Tænk over om I kan tilbyde jeres hjælp på nogen måde.

Så har vi holdt en sommerfest, hvor der var rigtig stor tilslutning. Tak til Jeanette og Peter fordi i stillede hus og have til rådighed og tak til festudvalget som består af Jeanette og Ann.

Afslutningsvis kan jeg fortælle vi planlægger at afholde et julearrangement. Lige så snart der er en dato og mere om arrangementet så får i besked.

Mange løbehilsner

Dorte og trænerteamet

Nyhedsbrev 4. september 2011

Kære alle medlemmer af Dalbyløberne  

Da det er et stykke tid siden der har været lidt information fra formand og trænerne får i denne mail.   

Som I alle nok har hørt enten fra Gitte selv eller via snak under løb, så er Gitte Winge stoppet i klubben. Det er meget ærgerligt, da Gitte har været en af de drivende kræfter for alle os som har været begyndere på et tidspunkt. Hvis Gitte får lyst igen til at løbe sammen med Dalbyløberne er Gitte mere end velkommen.   

Fremover kører træningen efter det nye efterårsprogram der er lagt på hjemmesiden . Det vil være Peter Nielsen som er primus motor for træningen efter programmet og Jan Brangstrup vil når tiden tillader det også være med.

For langløbernes vedkommende er løbeprogrammet tilpasset således at der kan lægges flere km på alle turene. Allan Christiansen har lovet at han vil hjælpe, så meget han har tid til.

Vi har fået tilkendegivet fra mange af jer, at I er rigtig glade for hjemmesiden, så I kan se løberuterne inden vi skal ud og løbe. Vi vil bestræbe os på, at der fremover ligger en plan for hver løbedag.

Når vi mødes d. 22. september til foredrag kl. 19.00 vil vi bruge en ½ time på information fra formand/trænere.

Da vi har en målsætning i klubben der hedder, at vi har sociale arrangementer ca. hver 2. måned, vil jeg gerne her liste hvilke tiltag vi har for efteråret/vinteren indtil nu. Hvis du har nogen gode ideer, så er de altid velkommen.

22. september                            Foredrag med Helle Brix.
I må meget gerne tilmelde jer via responsknapperne øverst i mailen, så jeg ved hvor meget kage der skal bages.

9. oktober                                     Emitageløbet – med efterfølgende hygge i skoven. Tilmelding til frokost/hygge vil komme senere

28. oktober                                   Julefrokost 2011

8. januar 2012                              Nytårs gåtur

Hvis I har spørgsmål til ovenstående eller har andre spørgsmål, så er I selvfølgelig velkommen til at sende mig en mail.

Hilsner

Dorte Eibye

Nyhedsbrev 14. august 2011

Hej Alle Sammen 

Trænere og udvalg har afholdt møde (den 9. august 2011), så derfor dette lille nyhedsbrev.

Sommerferien er overstået og der er begyndt at komme flere til løb. Rigtig mange skal løbe Emitageløbet d. 9. oktober, så det vil for mange være målet for efteråret.

Løbetræner Gitte kunne desværre ikke deltage i vores møde i tirsdags, så vi har stadig et udstående med at få lavet et program for efteråret. Vi håber på det nye program er lavet sidst på måneden. Indtil programmet er lavet vil ”mellemholdet” løbe efter Jans ruter, som ligger på vores hjemmeside.

Jans program er lavet, så vidt det er muligt, sådan at vi løber en kort tur om tirsdagen hvor der er interval, bakketræning, fartleg eller andet sjov. Torsdag er en mellem løbetur og søndag er dagen hvor vi løber lange ture.

Der er på nuværende tidspunkt 40 der har tilmeldt sig sommerfesten på fredag, så er der nogle af jer som ikke har nået det endnu, så er det vist ved at være sidste chance. Tag kontakt til Ann Lund eller Peter Nielsen for at høre om I kan komme med.

Jeg er desværre selv blevet forhindret i at deltage på fredag, men jeg er helt sikker på at I får en hyggelig aften.

Sæt kryds i kalenderen.

Vi har længe lovet at vi vil afholde et foredrag og det er nu kommet på plads. Torsdag d. 15. september kl. 19.00 kommer Helle Brix og fortæller os  om kost.

Jeg vender tilbage, når vi ved mere om programmet for efteråret.

Mange hilsner

Dorte

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.11 | 14:37

Jeg giver flødeboller i dag Peter

...
06.11 | 12:48

Den korte opsummering af mødet i torsdag, bliver den lidt længere ? Har hørt lidt om mødet, men vil gerne høre lidt mere 😉

...
05.11 | 23:40

Hvor løber vi i morgen den 6 november.

...
05.11 | 22:15

Hvor løber vi i morgen den 6 november.

...
Du kan lide denne side