Fra avis og radio

Indlæg til Faxebugten forår 2011

Det handler om at få forbedret konditionen og samtidig få smidt lidt af de overflødige kilo, der har sneget sig på i løbet af vinteren, siger Susanne Møller Nielsen fra løbeklubben i Dalby G&IF.
Derfor starter Dalby løbeklub både nybegynderhold og gamle hold søndag den 27. februar med samlet start fra Dalbyhallen kl. 9.30.
Nybegynderne vil være i trygge hænder hos hele 4 løbetrænere, der nok skal sørge for en nænsom start, men som med tiden også kan sørge for den nødvendige indsats. Nybegynderholdets mål er at kunne løbe 5 km uden pauser efter 12 ugers træning.
De øvede løbere har hver især sine mål, nogle har nok i 5 km løb, mens andre stiler efter både halv- og helmaraton. De fleste har dog som mål at deltage i Villa Galina løbet i august og Eremitageløbet i oktober. Alle hold vil have tilknyttet mindst en træner.

Løbeklubben har gennem sæsonen flere arrangementer, hvor der både inspireres ved foredrag og sociale sammenkomster. I den forgangne sæson blev der ved et tilløbstykke af et foredrag belært om kost og sundhed. På den sociale side kan det håbes at der bliver tradition for en årlig julefrokost, som en god afslutning på sæsonen.
Som et nyt tiltag har løbeklubben etableret et aktivitetsudvalg, der får ansvaret for arrangementer og aktiviteter.

Løbeklubben er startet i slutningen af februar 2010
og har således netop fejret et års jubilæum. Den
første sæson har dog vist at der er et behov og
klubben mønstrer i dag ca. 50 medlemmer, men
der er plads til mange flere.

Fra den spæde start

Lørdag den 20. februar 2010: Ny løbeafdeling i Dalby !

Dalby Løb: Søndag den 28. februar ser en hel ny afdeling under Dalby G &IF dagens lys. Nu kan du komme ud og løbe. Det hele skydes igang kl. 09.30 ved Dalbyhallen. 104,7 har mere om starten i løbet af udsendelserne "Nyhederne på 104,7". Alle hverdage kl. 17.00. /Det viste sig at være en god ide. Allerede mandag kunne Susanne Møller fra Dalbys afdeling fortælle at mange havde taget opfordringen op og ville være med at løbe.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.11 | 14:37

Jeg giver flødeboller i dag Peter

...
06.11 | 12:48

Den korte opsummering af mødet i torsdag, bliver den lidt længere ? Har hørt lidt om mødet, men vil gerne høre lidt mere 😉

...
05.11 | 23:40

Hvor løber vi i morgen den 6 november.

...
05.11 | 22:15

Hvor løber vi i morgen den 6 november.

...
Du kan lide denne side