"Nostalgi så det batter" - 1998 - serien fortsætter indtil videre.

Pas på jer selv og hinanden!

Officielle meddelelser fra bestyrelsen: KLIK HER

😉Se et par "kuriositeter fra fodboldverden: KLIK HER 

 

 

 

 

 

 

NB’s Julekalender 2020
Julekalenderen med lokale gevinstchancer bag lågerne.

I 1990 kom den første NB-julekalender på gaden. Der er således 30 år siden, at Nord-Als Boldklub udgav sin første julekalender til glæde for alle i klubben og til glæde for kalenderens lokale annoncører. Julekalenderen er nemlig også en lodseddel.

Dermed støtter man gennem købet af kalenderen ikke blot et godt formål. Man får samtidigt også chancen for at vinde gavekort til lokale forretninger.
Hvad man har vundet – det kan ses på gevinstoversigten på kalenderens bagside. Her finder man også annoncerne på de forretninger, der har bidraget til udgivelsen af julekalenderen. Nord-Als Boldklub køber naturligvis gavekortene hos disse forretninger.

Pga. covid-19 kommer salget af julekalenderen til at foregå på en anden, men forsvarlig måde efter følgende tre muligheder:
Kontakt Lis Schmidt på enten tlf. 40156674 eller mail lisjensenschmidt@gmail.com her kan du bestille det antal julekalendere du ønsker, oplyse din adresse og betale via NB’s mobilepay nr. 331333. Du vil få leveret dine julekalendere i din postkasse

Købe julekalenderen i butikker i Nordborg by og betale direkte til NB via mobilepay nr. 331333. Køb kalenderen hos Blomsterværkstedet, Nordborg Guld og Sølv, Nordborg Boghandel, Lys i Laden, Flügger Farver, Katus by Dots, Frisør Sacha,
Kvickly Nordborg og Tøjeksperten Bundgaard SPORT&TØJ.

Købe julekalenderen hos vore voksne sælgere som du kan møde udenfor Kvickly Nordborg de fleste lørdage fra midten af november fra kl. 10-13. Første gang lørdag d. 14. november.

De første 22 dage af december er gevinsten hver dag et gavekort på 300 kr. Den 23. december og 24. december er præmierne noget større. For at gøre det hele ekstra spændende, er der trukket lod blandt annoncørerne for at finde de heldige forretninger, hvor det store gavekort på 3.000 kr. og de 5 gavekort på 500 kr. skulle købes. Hovedpræmien på 3.000 kr. er således et gavekort til Dyvig Badehotel.
Kalenderen koster kun 30 kr. og hele overskuddet går til ungdomsarbejdet i Nord-Als Boldklub.

Venligst
Formand Jesper Larsen