2012: Hos Nordals Skyttekreds

Serien med arkivbilleder fra klubaktiviteter fortsætter indtil videre!
Se en video fra Fest-i-by 2000 med Postmand Per og festpladsen set fra Pariserhjulet KLIK HER

Besked fra formanden:

Kære alle
De nye corona-muligheder gør, at vi gerne vil invitere jer på en cykeltur i Club 22-regi. Det må vi godt. Man behøver ikke altid gøre, hvad man må - men vi vurderer altså, at det også er forsvarligt og at risikoen er lille.

Skulle vi evt. blive flere end 25, så har vi også en løsning på dette.
Der kan selvsagt både være helbredsmæssige, coronamæssige, køretøjmæssige, kalendermæssige og interessemæssige grunde til at springe dette over.
Og det er helt ok. Det er ikke et kvartalsmøde. Det er et helt frivilligt tilbud, og skal blot ses som et initiativ til at mødes over en udendørs aktivitet i vort fællesskab.
Hvis man ikke ønsker at deltage, så giv da gerne en melding herom. Og man behøver ikke begrunde noget.
De af jer, som ønsker at deltage, vil jeg meget gerne høre fra. Så bekræft venligst deltagelse via mail til mig - og senest den 23/3 2021.
Så har vi et billede af feltet.
Sæt allerede kryds i kalenderen ved lørdag den 27/3 kl. 13. Jeg ved, at I har plads i kalenderen!
Arrangement/tur forventes at være slut senest kl. 18. Altså uden efterfølgende spisning/takeaway. I disse tider må hver især bare take away.
På turen vil ”forplejning” være en nødvendig og kærkommen energikilde. Og turens længde og sværhedsgrad vil også afspejle felt og det meget tidlige sæsontidspunkt.
Og ja, el-drevne køretøjer må også gerne være med. Der vil ikke være krav om mundbind, cykelhjelm, negativ corona-test, afsprittede cykler eller lignende (hvis det kan opfyldes, så er det bare ekstra flot).
Der vil kun være krav om sund fornuft og at man overholder de helt basale corona-regler. Er du syg, sløj eller andet risikofyldt, så deltager du selvsagt ikke.
Yderligere detaljer følger.
Jeg tænker, at der vil være god opbakning hertil.

På bestyrelsens vegne
Jens

Pas på jer selv og hinanden!