Vores samling

Et lille udpluk af samlingen

Her i år 2013 december måned er vi sådan set begyndt at købe/samle på årsnisserne fra Trip trap.

Følg med her på siden. Der kommer foto om nisserne.

Tekst/historier til hver nisser er taget fra nissepakkerne.

Her i år 2016 er årsnisserne kommet hjem til Klarborg og så er navnet selvfølgelig også blevet ændret til Klarborg årsnisser.

 

Pernille

Pernille:

Hun er nysgerig, evigglad, grinebider og en lille pilfinger, som piller ved alt og løber hurtigt væk igen.

Årsnissepar 2001

Årsnisser årgang 2001.

 

Oscar sus er en vaks og væver gut. Han er eftertænksom og til tider en mor-dreng, men når legen er god, glemmer han savnet af mor.

 

Marie nus er yndig, feminin og altid smilende, og hun elsker at have orden i tingene.

Årsnissepar 2004

Årsnisser årgang 2004.

 

Clara snus er sød og frisk, er meget aktiv og nyder at løbe lange ture i den skønne natur, hun elsker alle de forskellige dufte fra skoven.

Krudt Conrad er sin egen herre. En, som ved, hvad han vil. Conrad er frisk og fuld af krudt, en bette glad nisse, der elsker risengrød.

Årsnissepar 2005

Årsnisser årgang 2005.

 

Line grinebider kan godt lide, at der sker noget omkring hende, helst noget sjovt, og gerne noget med fart på. Hun har meget nemt ved at grine, hendes øjne ligner to små halvmåner, når hun griner.

 

Trave Laurits er en glad og frisk nissegut, han nyder at trave i sneen, gerne med en nisse på slæb efter slæden. Han er stærk som en hest.

Årsnissepar 2006

Årsnisser årgang 2006.

 

Sisse Charmetrold er en bette forsigtig, charmerende og nuttet nisse. en rigtig lille gårdnisse, som elsker alle dyr, lige fra småkravl til heste. Sisse har gåsen Tess med sig.

 

Gustav gåseglad er rar og kærlig. Hans bedste ven er gåsen Trudi, som følger ham dag og nat. Tidlig morgen kan man tit se ham gå gåsegang med alle gæssene.

Årsnissepar 2007

Årsnisser årgang 2007.

 

Maiken pynteglad er kær og sød og har evner for det dekorative og kønne. Hun elsker at lave juledekorationer med pynt og gran, som hun samler i skoven. Duften af gran hører julen til

 

Marcus munter er rar og munter og stærk som en hest. Han slæber nemt juletræet hjem med den ene hånd i lommen, men han fløjter "højt fra træets grønne top."

Årsnissepar 2008

Årsnisser årgang 2008.

Anja evigglad er altid glad og rar, hun elsker vintervejr, så hun kan komme ud med kælken. Hun traver gerne ud med julepakker til nær og fjern og vender hjem med røde æblekinder.

 

Niels fartglad er en herlig og sjov nissegut; med charme og glimt i øjet nyder han at drille. Han elsker at stå på ski i fuld fart gennem sneen.

Årsnissepar 2009

Årsnisser årgang 2009

Tine strikkeglad er en dejlig nisse med mange evner. Hun er kreativ, glad og sjov, god til at lave mad og elsker at strikke. Tøjdukkerne Nisseline og Nissenøv har hun selv lavet.

 

Johan sprællemand er en god, arbejdsglad nissegut. Han er en værre sprællemand med en  livlig fantasi. Selv hans julebuk bliver levende i hans fantasi.

Årsnissepar 2010

Årsnisser årgang 2010

Friske Nynne er lille og kvik, vil gerne prøve alting og har viljen, så det nok skal lykkes for hende.

Kække Elias er modig og frisk, er altid med hvor der sker noget, og nogle gange giver det lidt skrammer.

Årsnissepar 2011

Årsnisser årgang 2011.

 

Kærlige Lærke er en kærlig og kvik nissepige, der elsker sne. Hun morer sig højlydt i en god sneboldkamp.

 

Tålmodige Villads er rar og tålmodig, laver ikke noget overilet. Dagen går stille og roligt, og han elsker at trille rundt ude i sneen.

Årsnissepar 2012

Årsnisser årgang 2012.

 

Søde Karla er en sød og naturlig pige, der glæder sig over de små ting i livet; bare det at samle brænde og dufte skoven, gør hende glad.

 

Lykkelige Ludvig er frisk og glad, elsker at starte tidlig morgen med frisk morgenluft og fuglekvidder. Bare at give sig god tid.

Årsnissepar 2013

Årsnisser årgang 2013.

 

Glade Henrik er en glad og tilpas nissegut. Nyder når julen nærmer sig, så skal der bages småkager og han er klar til at prøvesmage de første.

 

Dicte bageglad er rolig og sød. Hun ved at juletid er bagetid og hygge, og hun elsker at pynte og dekorere de fine julekager. Det bedste af det hele er, at pynten kan spises!

Årsnissepar 2014

Årsnisser årgang 2014.

 

Kreative Cecilie er sød, frisk og begavet. Hun elsker gaver og er meget kreativ, når der skal pakkes gaver ind.

 

Hjælpsomme Vilhelm er rar og hjælpsom og altid klar til at tage fat. Han er en charmetrold med glimt i øjet.

Årsnissepar 2015

Årsnisser årgang 2015.

 

Andrea farveglad er en lille feminist, der elsker farver, hun har et blødt hjerte og stor omsorg for dyr, så musen Piv ved lige, hvor den skal gemme sig, når katten kommer

 

Uffe fingersnild er en frisk gut, der stråler af livsglæde. Han er kreativ og har fingersnilde, han nyder naturen, og hans lille kat Mons følger ham overalt.

Gevirformet lysestage

Elliot Charmetrol er en lille vildbasse, der kravler i alt, men med hans charme slipper han godt fra det, selv når han kravler i elgens gevir.