Inger og Irene
Inger med datter og svigersøn

Dameafdelingen indstiller hermed vort medlem Inger Rasmussen til at blive æresmedlem af C.I.K.

Inger har været medlem af C.I.K. i ca. 45 år. Hun har her haft en lang karriere som håndboldspiller, heraf en del år på vores 1.hold samt ”holdmor” i adskillige år for samme. Samtidig har Inger været aktiv gymnastikudøver og taget i alt 37 guldmærker.

Da vi overtog huset i 1972 ,var Inger straks klar med en stor hjælp. Det var i form af at male og sy gardiner, og desuden alt forefaldende arbejde i øvrigt. Da huset stod færdigt, og inden vi fik slyngelstuen, stod Inger hver dag i cafeteriet på 1.sal.

I alle årene hvor de forskellige afdelinger kørte bankospil, har Inger ligeledes været at finde i køkkenet. Inger har endvidere i en kort periode været formand for Dameafdelingen. Hun har desuden en del år siddet i Centerledelsen. De sidste mange år har hun været medlem af Dameafdelingens bestyrelse, og er stadig nu i en alder af 76 år fortsat klar til altid at tage en tørn her.

Inger har ligeledes gennem mange år altid været i køkkenet, når der er blevet holdt juletræsfest for C.I.K. børnene. Ligeledes har hun været klar fra morgen til aften, i de mange år håndboldafdelingen har afholdt deres populære loppemarkeder.

Inger har ligeledes i mange år været dommer når vi (Dameafdelingen) går på græs og tager idrætsmærker. Hun lægger også hus til vores årlige cykelprøve.

Kort sagt: Inger er C.I.K. pige med hud og hår og fortjener virkelig en anerkendelse for hendes store indsats gennem alle 45 år.

M.V.H.

Annie Hvid

Formand for Dameafdelingen.

Inger blev udnævnt til æresmedlem ved CIK's 90 års fødselsdagsfest.

Der skal lyde et stort CIK hurra for Irene vores utrættelige kasserer.

Mandag d. 3 oktober fylder Irene 80 år. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Tillykke fra hele dameafdelingen.