Købetips

Købetips

Nogle af de vigtige ting man skal overveje før man køber hund er:

Hvilken race passer til mig/min familie? Hvis man bor i en lille lejlighed og ikke har mange timer til at lufte og motionere sin hund i, skal man nok ikke anskaffe sig en stor motionskrævende race. Men lede efter en race der fint kan tilpasses små ture og mindre plads. Ligeledes skal man nok ikke anskaffe hund med alt for meget pels hvis man ikke mener man kan overskue at skulle arbejde dagligt med pelsen. Det er også meget vigtigt at overveje, hvad man vil bruge sin hund til - lydighed, shows, familiehund eller en kombination af det hele.

Man skal aldrig købe hund uden at have set hvilke forhold hunden er vokset op under. Besøg altid opdrætterne. Læg mærke til, om hundene virker socialiserede og imødekommende. Besøg eventuelt flere opdrættere der har hvalpe, stil alle de spørgsmål du kan overkomme og få opdrætteren til at fortælle racen. Det er også vigtigt, at hundene har haft nogle renlige faciliteter i sin opvækst. Der menes, at hvalpen ikke har rendt rundt i sit eget fæces og bare lært at man skider hvor man har lyst. En renlig hvalp og glad hvalp er altid et godt udgangspunkt.

Når man så har valgt sig en race, som lever op til ens krav. Så køb altid din hund med en kontrakt. Læs kontrakten grundigt igennem og stil spørgsmål til opdrætteren hvis der er noget du er i tvivl om. Husk, at du som køber er dækket ind afkøbeloven, som giver dig 24 mdr. garanti på hunden. Men opdrætteren skal have skrevet på hvilke garantier hunden er dækket under. Man skal købe sin hvalp hos en opdrætter, som man føler sig tryg ved og som man stoler på. Husk at få en underskrift på købsaftalen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kamilla | Svar 20.11.2016 09.27

Hej Hej har i hvalpe pt ?

Ejgild Sund 20.11.2016 13.31

Vi venter på at vores Lady skal komme i løb, men forventer ikke hvalpe før i det nye år. V h Ejgild

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.03 | 12:07

Vi har ikke hvalpe i øjeblikket, og har ikke planlagt nogen. Tak for din interresse

...
28.02 | 23:17

har I hvalpe til salg?

...
23.02 | 22:45

Vi har ikke nogen hvalpeplaner, tidligst sidst på året

...
18.02 | 23:45

Hvornår får I hvalpe?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE