Dagbog

" Hvorfor gå på arbejde, når man kan gå på jagt ??? "

" Klik på billedet ved siden af teksten, hvis du vil se det lidt større ? "

Fredag den 30. december 2011: (Rødekro)

Var på jagt hos Frede Ludvigsen, fredag den 30. december 2011. Jeg skød 1 meget stærkt flyvende Fasanhøne, og et par skud forbi til skovduer ! Paraden for dagen: 2 Råbukke - 1 Rådyr - 6 Fasanhøner. (Der var i år dispensation til en fasanhøne pr. jæger, så det gav sku 6 stk.!!!) Tak til Frede Ludvigsen for en fantastisk dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med kaffe, æbleskiver o.s.v. bagefter !!! 

Onsdag den 28. december 2011: (Kolding)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Fovslet Skov v/Kolding, onsdag den 28. december 2011. Jeg skød 1 Rådyr i et skud, flot Bjarne1! (Det kom rigtigt godt) Paraden for dagen: 4 Snepper - 5 Rådyr (Ikke en eneste Buk - Gudskelov). Tak til Poul Henning for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med lækker morgenkaffe og rundstykker !

Tirsdag den 27. december 2011: (Aabenraa)

Var på klapjagt hos Konsortiet Syvmandsskov v/Aabenraa, tirsdag den 27. december 2011. Jeg skød 2 Fasanhøner og 1 Fasankok, og 2 skud forbi til en Sneppe. Paraden for dagen: 1 Ræv - 2 Rådyr - 5 Fasankokke - 7 Fasanhøner. Tak til Egon "Cylinder" Hansen for en dejlig jagtdag, i et skønt jagtområde med meget vildt, god morgenkaffe m/rundstykker og efterfølgende middag m.m. og hyggeligt samvær !!! 

Lørdag den 17. december 2011: (Kolding)

Var på klapjagt ved Nr. Stenderup v/Kolding, lørdag den 17. december 2011. Jeg skød 1 meget gammel flot Hanræv i et skud, flot Bjarne1! (Den kom rigtigt godt) Paraden for dagen: 1 Sneppe - 1 Ræv - 1 Rådyr - 6 Gråandriker - 2 Gråænder. (Vi så masser af råvildt). Tak til Steen Sparvath for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med morgenkaffe og rundstykker, samt lækker spicy suppe bagefter !!! Ræven er afkogt, se billedet og skindet er i øjeblikket på garveri ... ... 

Søndag den 11. december 2011: (Ingebøl v/Bolderslev)

Var på jagt hos Thue på Ingebølgaard m.m. v/Bolderslev, søndag den 11. december 2011. Paraden for dagen: Vi skød ikke noget, men der blev skudt forbi til 1 Fasan, 1 Hare og nogle Duer (Lidt højt oppe). Vi så en hel del vildt, men det ville ikke rigtigt lykkes for os denne dag! En stor tak til Thue Matzen for en dejlig og spændende jagtdag med hyggeligt samvær, og med lækker forplejning bagefter...

Lørdag den 10. december 2011: (Klovtoft)

Var på den årlige julejagt hos Jonny & Peter i Klovtoft v/Rødekro, lørdag den 10. december 2011, hvor koner - kærester og børn også er med som klappere. Jeg skød 2 Fasankokke, og nogle enkelte skud forbi. Paraden for dagen: 11 Fasankokke - 2 Fasanhøner - 5 Gråandriker - 4 Gråænder. Se min datter Camilla og kusine Maria, med en af mine flotte Fasankokke... Tak til Jonny & Peter Petersen for en hyggelig jagtdag sammen med familie og børn, i et skønt jagtområde med mange stærke fugle og efterfølgende dejlig middag m.m. !!! 

Søndag den 4. december 2011: (Aabenraa)

Var på klapjagt hos Konsortiet Syvmandsskov v/Aabenraa, søndag den 4. december 2011. Jeg skød ikke noget denne gang! Paraden for dagen: 1 Ræv - 1 Rådyr - 3 Fasankokke - 1 Fasanhøne. Tak til Rasmus "Takryma" Pedersen for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde med meget vildt, god morgenkaffe m/rundstykker og efterfølgende dejlig varm mad, igen en spændende jagtdag !!! 

Lørdag den 3. december 2011: (Rødekro)

Var på klapjagt hos Kurt v/Rødekro Fiskepark, lørdag den 3. december 2011. Jeg skød 1 Fasanhøne og nogle skud forbi. Paraden for dagen: 1 Sneppe - 1 Rådyr - 1 Ræv - 10 Fasankokke - 6 Fasanhøner - 3 Gråandriker - 3 Gråænder. Tak til Kurt Lassen for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde med meget vildt, med dejlig varm (rigtig meget stærk) suppe til middag og lækker oksesteg, øl og snaps ad libitum til aften !!! " Det var bar dæjli " 

Søndag den 27. november 2011: (Kassø)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Kassø Nørremark, søndag den 27. november 2011. Jeg skød ikke noget, og heller ikke forbi! Paraden for dagen: 1 Rådyr - 1 Gråand. Himmel og hav stod i regn og blæst denne dag, og vi blev rigtig godt gennemblødte. Vi en del harer, som vi ikke kom til skud på! Tak til Kaj Petersen for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær !

Lørdag den 26. november 2011: (Klovtoft)

Var på klapjagt hos Lars & Gert i Klovtoft v/Rødekro, lørdag den 26. november 2011. Jeg skød ikke et skud denne dag, ingen reel skudchance, men sådan er jagt jo! Paraden for dagen: 10 Fasankokke - 8 fasanhøner - 11 Gråandriker - 8 Gråænder - 4 Krikænder. Tak til Lars og Gert for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde med mange fugle, med lækker morgenkaffe, rundstykker og efterfølgende stor middag, med fest og stemning !!! 

Fredag den 25. november 2011: (Barsbøl)

Var igen på klapjagt hos jagtkonsortiet Barsbøl skov v/Jels, fredag den 25. november 2011. Jeg skød 1 skud forbi til et Rådyr, på meget tæt afstand, helt klart forbiskud! Paraden for dagen: 1 Sneppe. Vi så en hel del snepper samt en del råvildt, men det er meget svært i skoven, og få en fornuftig og forsvarlig skudchance, på de smalle skovveje. Tak til Erik Snitkjær for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med dejlig morgenkaffe og rundstykker !

Søndag den 20. november 2011: (Rens)

Var igen på klapjagt hos Jagtkonsortiet Rens Hedegaard, søndag den 20. november 2011. Jeg skød ingenting, og heller ikke forbi! Paraden for dagen: 3 Snepper - 2 Rådyr - 1 hare - 6 Fasankokke - 3 Fasanhøner. Der var en hel del snepper! Tak til Peter Roust for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med lækker kaffe med rundstykker og efterfølgende Helstegt pattegris ( Igen ), med sprød svær og dejligt tilbehør (Lækkert) ! "Se pattegrisen"

Lørdag den 19. november 2011: (Kolding)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Fovslet Skov v/Kolding, lørdag den 19. november 2011. Jeg skød ikke noget, men havde en oplagt chance til råvildt, men ind i såten, så nej! Paraden for dagen: 1 Ræv - 1 Råbuk - 8 Rådyr. Der var ikke rigtig nogle snepper denne dag. Tak til Kjeld Holm for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med lækker morgenkaffe og rundstykker !!!

Fredag den 18. november 2011: (Rønshoved)

Var igen på klapjagt hos Jagtkonsortiet Rønshoved, fredag den 18. november 2011. Jeg skød 2 Rådyr i 2 skud, og bemærk det var på 2 poster, og således ikke doublé, og så et skud forbi til en sneppe med fuld fart på ! Paraden for dagen: 1 Sneppe - 1 Ræv - 4 Rådyr (Ingen bukke - Gudskelov). Tak til Bager Nyemann (Iver Hansen) for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med lækker kaffe med rundstykker og efterfølgende Andesteg med rødkål og hele svineriet (Lækkert) !!!

Onsdag den 16. november 2011: (Rugbjerg)

Var på hyggejagt hos Martin i Rugbjerg Skov v/Damgård Mølle, onsdag den 16. november 2011. Jeg havde skudchance til en stor flot skovhare, men den var 4 meter fra mig, og vi blev næsten lige bange, så jeg fik ikke skudt, flot Bjarne1! Paraden for dagen: 1 Hare. Vi så en hel del vildt også råvildt, men det ville ikke lykkes for os denne gang! Tak til Martin Erichsen for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med dejlig varm suppe bagefter !

Søndag den 13. november 2011: (Aabenraa)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Aarupgaard, søndag den 13. november 2011. Jeg skød 2 skud forbi til en stor flot Ræv, aner ikke hvad der gik galt? Paraden for dagen: 1 Ræv - 2 Rådyr - 1 Hare - 3 Gråandriker - 3 Gråænder. Tak til Poul Henning for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med utrolig lækker julefrokost fra slagteren m.m. bagefter... Jeg er med virkning fra 1. maj 2012 optaget som konsortiemedlem hos Jagtkonsortiet Aarupgaard, mange tak, det glæder jeg mig meget !!! 

Lørdag den 12. november 2011: (Haderslev)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Ejsbølgaard v/Haderslev, lørdag den 12. november 2011. Jeg skød 1 Gråand, og et par skud forbi til ænder og fasaner! Paraden for dagen: 3 Harer - 3 Fasankokke - 8 Gråandriker - 7 Gråænder - 1 Krikand. Vi så en del råvildt, men de ville ikke skydes denne dag, jeg havde endda en lille gaffelbuk meget tæt på, men kunne ikke skyde ... Tak til Knud Nielsen for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med dejlige søer, mark og skov ... ...

Torsdag den 10. november 2011: (Rudbøl)

Var på aftentræk efter Gæs & Ænder på mit eget jagt ved Rudbøl grænse, sammen med Iver "Nyemann" Hansen og hunden "Kedde". Vi så rigtigt meget fuglevildt, men gæsene ville ikke rigtigt lege med os denne dag ( De var for højt oppe )! Jeg skød min første Skeand (Anas Clypeata ) "Hun", så det var en stor aften for Bjarne1, og for "Kedde" som lavede en meget fin apportering, mange tak ...

Søndag den 6. november 2011: (Korup v/Ravsted)

Var på klapjagt hos Zitta og drengene i Korup v/Ravsted, søndag den 6. november 2011. Jeg skød 1 Gråand, og et par skud forbi til ænder! Paraden for dagen: 1 Sneppe - 1 Hare - 6 Fasankokke - 4 Gråandrikker - 9 Gråænder - 6 Krikænder. Tak til Zitta for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med rigtig lækker mad og drikke bagefter !

Lørdag den 5. november 2011: (Klovtoft)

Var på klapjagt hos Jonny i Klovtoft v/Rødekro, lørdag den 5. november 2011. Jeg skød 2 Gråænder og 1 ræv samtidig med Gert, samt nogle skud forbi! Paraden for dagen: 3 Ræve - 11 Fasankokke - 25 Fasanhøner - 17 Gråandriker - 14 Gråænder. Tak til Jonny for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, dejlig morgenkaffe, mange fugle i luften, og en lækker jagtmiddag m.m. om aftenen !!! Også en stor tak for de 2 gæster Henning & Kjeld som jeg måtte invitere med ... ... 

Lørdag den 29. oktober 2011: (Rødekro)

Var på klapjagt på Trankærgaard v/Rødekro, lørdag den 29. oktober 2011. Jeg skød 1 Gråand og 1 Fasanhøne! Paraden for dagen: 15 Fasankokke - 13 Fasanhøner - 25 Gråandriker - 23 Gråænder. Vi så en hel del råvildt, men det ville ikke rigtigt lykkes for os. Tak til Rasmus og Lars for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med dejlig frokost, kaffe og en urolig lækker jagtmiddag og jagtfest om aftenen, med koner o.s.v. !!! 

Fredag den 28. oktober 2011: (Søgaard Kaserne)

Var på klapjagt med InterForce Region Syddanmark på Søgårdlejrens militære arealer, fredag den 28. oktober 2011. Jeg skød ikke noget, men havde måske en spinkel chance til 1 sneppe, MEN! Paraden for dagen: 1 hare. Vi så rigtigt meget vildt, men det er svært i de tætte skovarealer, jeg havde nær skudt en skovmår, men den slap (Fredet)... Der plejer at blive skudt og set utroligt meget råvildt, men de var ikke hjemme på de militære arealer denne gang, men et utroligt spændende terræn... En stor tak til Peer Heitmann Madsen fordi han gav mig muligheden for at deltage i denne dejlige jagt med hyggeligt samvær, med lækker forplejning hele dagen og dejlig mad i jagthytten på Søgård riffelskydebane !!!

Lørdag den 22. oktober 2011: (Aabenraa)

Var på klapjagt hos Konsortiet Syvmandsskov v/Aabenraa, lørdag den 22. oktober 2011. Jeg skød ikke noget denne gang, men havde en oplagt chance til en lækker Råbuk med kun 1 stang, guderne må vide hvorfor jeg ikke skød?, men det gjorde min nabopost! Paraden for dagen: 1 Ræv - 2 Råbukke - 2 Rådyr - 8 Fasankokke - 14 Fasanhøner. Tak til Peter "Sako" Petersen for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde med meget vildt, og efterfølgende dejlig varm mad, igen en meget spændende jagtdag !!! 

Fredag den 21. oktober 2011: (Rens)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Rens Hedegaard, fredag den 21. oktober 2011. Jeg skød 1 Sneppe og 2 Fasanhøner, dette i 3 skud - Flot Bjarne! Paraden for dagen: 4 Snepper - 1 Ræv - 1 Råbuk - 1 Rådyr - 4 Fasankokke - 6 Fasanhøner. Der var en hel del snepper, men ikke så mange som der plejer! Tak til Bager Nyemann (Iver Hansen) for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med lækker kaffe med rundstykker og efterfølgende Grillpølser med tilbehør, ved den lækre jagtvogn af Svend Åges !!!

Torsdag den 20. oktober 2011: (Rønshoved)

Var på klapjagt hos Jagtkonsortiet Rønshoved, torsdag den 20. oktober 2011. Jeg skød ingenting, og heller ikke forbi! Paraden for dagen: 1 Ræv - 1 Råbuk - 1 Rådyr. Der var ingen snepper! Tak til Børge Skafte for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med lækker kaffe med rundstykker og efterfølgende Helstegt pattegris, med sprød svær og dejligt tilbehør (Lækkert) ! "Se pattegrisen & Børge"

Søndag den 16. oktober 2011: (Rødding & Hynding)

Var på klapjagt hos Peder Holm på jagtområder ved Rødding og bagefter Hyndingholm v/Ravsted, søndag den 16. oktober 2011. Jeg skød 1 Gråand i Rødding i et skud, flot Bjarne1! Paraden for dagen: 1 Råbuk - 4 Harer - 4 Fasankokke - 3 Fasanhøner - 1 Gråandrik - 1 Gråand - 1 Krage. Tak til Peder Holm og hans onkel for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, med utrolig lækker middagsmad og nogle skønne jagtoplevelser rigere - tak !!! " Vi så utroligt mange harer - skønt "

Lørdag den 15. oktober 2011: (Stubbæk)

Var på klapjagt hos Stubbæk Jagtforening, lørdag den 15. oktober 2011. Jeg så en stor flot Ræv i første såt, men jeg var ikke 100% sikker på skudretningen, og skød derfor ikke. Ræven var blot 3 meter fra mig da den så mig! Paraden for dagen: 1 Rådyr - 2 Gråandriker - 5 Gråænder. Tak til Stubbæk Jagtforening for en dejlig jagtdag som "Fiskarl", med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med dejlige Guler Ærter bagefter, på Stubbæk Forsamlingshus !

Fredag den 14. oktober 2011: (Aabenraa)

Var på klapjagt på Lindbjerggaard v/Aabenraa, fredag den 14. oktober 2011. Jeg skød ikke noget, men havde chancen til en fasanhøne, men det var jo lidt i god tid (Jagttid fra 16/10). Paraden for dagen: 1 Ræv - 1 Rådyr - 3 Fasankokke. Vi så en rigtig flot seksender råbuk, som Iver Bager gudskelov ikke skød, men han havde chancen - tak Iver !!! Tak til Ilse & Peer Heitmann Madsen for en dejlig jagtdag, i et skønt jagtområde, og med rigtig god forplejning bagefter !!!

Tirsdag den 11. oktober 2011: (Rangstrup/St.Jyndevad)

Var på klapjagt hos Jes Peter Petersen på hans forskellige jagtterrænner, tirsdag den 11. oktober 2011. Jeg skød 4 fasankokke, jo en god dag for Bjarne1!Paraden for dagen: 1 Hare - 5 Fasankokke. ( En hund tog desværre en fasanhøne ) Tak til Jes Peter for en hyggelig jagtdag, på nogle skønne jagtområder, og med dejlig mad & drikke bagefter !

Lørdag den 8. oktober 2011: (Barsbøl)

Var på klapjagt hos jagtkonsortiet Barsbøl skov v/Jels, lørdag den 8. oktober 2011. Jeg fik ingen skudchance! Paraden for dagen: Vi skød ikke noget, men der blev skudt nogle enkelte skud forbi. Vi så en hel del råvildt, men det er meget svært i skoven, og få en fornuftig og forsvarlig skudchance, på de smalle skovveje. Tak til Erik Snitkjær for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med dejlig morgenkaffe og rundstykker !

Søndag den 2. oktober 2011: (Lerskov)

Var på klapjagt hos SH´s Jagtklub i områder ved lerskov plantage, søndag den 2. oktober 2011. Jeg fik ingen skudchance, men far Willy skød 1 rådyr! Paraden for dagen: 1 Ræv - 2 Rådyr - 3 Fasankokke. Tak til far Willy for en dejlig jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde, lækker morgenkaffe med rundstykker og med dejlig mad bagefter !

Lørdag den 1. oktober 2011: (Københoved)

Var på jagt hos Tove i Københoved, lørdag den 1. oktober 2011. Paraden for dagen: Vi skød ikke noget, men der blev skudt en del forbi til fasaner, hare og bekkassiner m.m. Vi så rigtigt meget vildt, men det ville ikke rigtigt lykkes for os denne dag! En stor tak til Tove for en dejlig og spændende jagtdag med hyggeligt samvær, og med fantastisk lækker forplejning bagefter...

Onsdag den 21. september 2011: (Rudbøl)

Var på morgentræk efter Gæs & Ænder på mit eget jagt ved Rudbøl grænse, sammen med Jes "Pernod" og Arne Krogh. Vi så rigtigt meget fuglevildt, men gæsene ville ikke rigtigt lege med os denne dag ( De var for højt oppe )! Jeg skød min første Pibeand (Brunnakke) "Hun", så det var en stor dag for Bjarne1 - tillykke ...

Mandag den 15. august 2011: (Korning)

Den store flotte ulige otteender råbuk, som jeg skød den 22. april 2011, på Clives Farm, Wiltshire - Sydengland blev den 15. august 2011, opmålt af Nordisk Safari Klub til 115,62 CIC point, hvilket giver den en Sølvmedalje, hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Stort tillykke Bjarne1 ...

Mandag den 15. august 2011: (Korning)

Den flotte ulige seksender råbuk, som jeg skød den 22. april 2011, på Hippenscombe Estate - Sydengland blev den 15. august 2011, opmålt af Nordisk Safari Klub til 112,72 CIC point, hvilket giver den en stor Bronzemedalje, hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Dette er min råbuk nummer 90, stort tillykke Bjarne1 ...

Torsdag den 28. juli 2011: (Rødekro)

Det var en stor dag, torsdag aften den 28. juli 2011, da de 2 murmeldyr (Mangai Bär & Katze), som jeg skød i august 2010, og som er blevet helt udstoppet, ankom til Rødekro fra konservatoren i Østrig ! Et helt utroligt flot udført konservatorarbejde, og vidnet om en meget spændende og anstrengende jagt, jeg aldrig glemmer ! Se mange flere billeder og beskrivelser fra denne jagttur, i Nedlagt vildt 2010 !

Tirsdag den 28. juni 2011: (Aabenraa)

"Bukken fra Lindbjerggaard" Skød denne pæne seksender råbuk, på en afstand af 168 meter kl. 21.55, på Lindbjerggaard - Aabenraa ! Bukken er en flot 2 årig buk, og er ca. 20 cm høj, så en ok sønderjysk buk til afskydning for jagtområdet ! Det var en helt utrolig spændende jagtaften, så grævling og meget mere råvildt ! Se mere i Nedlagt vildt 2011 !

Søndag den 5. juni 2011: (Langeland)

"Farsdags Bukken fra Tranekær Slot" Søndag den 5. juni 2011 kl. 08.50 på en afstand af ca. 45 meter, efter en utroligt spændende jagt, på Tranekær Slots jagtarealer (Sletø), så måtte denne abnorme buk, drage til himmels på "Fars dag". En spændende abnorm råbuk, på 3 år som jeg vurderede på længe før jeg skød, men jeg er meget glad for jeg skød den. En stor tak til Søren for jagtledsagning, og mange tak til Flemming, fordi jeg måtte jage råbuk på Tranekær Slot. Se mere billeder og beskrivelser angående denne buk, i Nedlagt vildt 2011 ! Se videoklippet: Farsdags Bukken !!!

Torsdag den 2. juni 2011: (Langeland)

"Kristi Himmelfartbukken fra Tranekær Slot" Torsdag den 2. juni 2011 kl. 05.56 på en afstand af ca. 118 meter, efter en utroligt spændende og udfordrende pürschjagt, på Tranekær Slots jagtarealer (Sletø), så måtte denne seksender buk, drage til himmels på "Kristi Himmelfartsdag". En god dansk seksender råbuk for området, som jeg er meget glad for jeg fik skudt. En stor tak til Søren for jagtledsagning, og mange tak til Flemming, fordi jeg måtte jage råbuk på Tranekær Slot. Se mere billeder og beskrivelser angående denne buk, i Nedlagt vildt 2011 !

Tirsdag den 17. maj 2011: (Lolland)

Var på Rudbjerggaard og Vindeholme Slot på Lolland, til bukkepremieren den 16. maj 2011 og skulle prøve kræfter med områdets mange forskellige råbukke. Vejret var regn og gråvejr det meste af tiden, og jagten foregik primært i skovene. Den 17. maj 2011 kl. 13.58 på en afstand af ca. 23 meter, med en høj og velplaceret kugle fra Steyr Mannlicheren i kaliber 270W, så måtte denne fine returbuk (seksender), bide i græsset. Bukken som jeg efterfølgende ud fra tandsliddet har vurderet til at være 6 år, vejede 17,8 kg. brækket – En god dansk returbuk, som jeg er meget godt tilfreds med. En stor tak til skytten Steen, fordi jeg måtte jage råbuk på Rudbjerggaard og Vindeholm Slot. Se mere billeder og beskrivelser angående denne buk, i Nedlagt vildt 2011 !

Onsdag den 20. april 2011: (Sydengland)

Var på bukkejagt i de skønne sydengelske landskaber i perioden fra den 20. april 2011 til den 23. april 2011, og jeg skød 4 gode Råbukke ( 1 ulige otteender - 1 seksender - 2 ulige seksendere ), samt en lille ung Muntjac buk, samt en stor Ræv ! Jeg var ovre og afhente de 2 kinesiske vandrådyr som jeg skød i november 2010, som er blevet henholdsvis helt udstoppet (Bukken) og skuldermonteret (Hundyret)! Se mange flere billeder og beskrivelser fra denne tur, samt billeder af de udstoppede kineserne i Nedlagt vildt 2011 !

Mandag den 31. januar 2011: (Ravnholt - Fyn)

Var på dådyrjagt på Ravnholt Gods - Fyn, mandag den 31. januar 2011. Jeg skød 1 skud forbi til en dåkalv, ikke så godt Bjarne1 ! Paraden for dagen: 1 Då - 16 Dåkalve. Det var skytteleven som var så heldig at skyde dåen, når vi udelukkende skulle påse kun at skyde kalve. En stor tak til skytte Peter Andreasen for en dejlig og spændende jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med dejlig varm suppe bagefter. 

Lørdag den 15. januar 2011: (Rødekro)

Var på slyngeljagt på Trankærgaard & Rødekro Fiskepark, lørdag den 15. januar 2011. Jeg skød 2 stærkt flyvende Fasankokke i 2 skud, flot Bjarne1 ! Paraden for dagen: 1 Sneppe - 31 Fasankokke - 1 Sølvmåge. En stor tak til Kurt Lassen og jagtkonsortiet Trankærgaard for en dejlig og spændende jagtdag med hyggeligt samvær, i et skønt jagtområde og med en helt fantastisk lækker forplejning bagefter. 

Søndag den 2. januar 2011: (Rens)

Var på riffeljagt hos Konsortiet Rens Hedegaard, søndag den 2. januar 2011. Jeg skød 1 skud med kaliber 270 Win til et rådyr ! Paraden for dagen: 4 Rådyr. Vi havde håbet at kronvildtet var hjemme, som næsten har været sikkert at træffe på jagterne med haglbøssen hver gang, men de havde nok lugten lunten - desværre! Tak til Peter Roust for en dejlig og anderledes spændende jagtdag, i et skønt jagtområde med meget vildt, god morgenkaffe m/rundstykker og efterfølgende grillpølser m.m. og hyggeligt samvær !!! 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.12 | 14:14

Lidt ærgeligt at nedlægge et dyr som vi hobbyopdrættere gladelig betaler 20.000,- 25.000,- kr for.

...
14.07 | 15:24

Chili-suppe

...
18.04 | 23:19

ost

...
20.06 | 11:49

Et stort og flot stykke arbejde.
Energi, vilje & styrke med et godt bagland.
Knæk & Bræk

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE