Trykkammer

Min træpeon som er pink,og farven står for brystkræft

Annis hjemmeside om brystkræft.

Hej til alle
Her er sidste nyt i forbindelse med min brystkræft operation i 2001, hvor jeg fik fjernet det venstre bryst, og siden har haft ondt, men nu har jeg fået tilbudt behandling i et trykkammer på Rigshospitalet, så jeg håber det kan hjælpe.
Læs om min første dag i trykkammeret på næste side, du kan også se trykkammeret under link, det er Ekstrabladet som har en artikkel.
Hilsen Anni

12 november 2008

Slutningen på trykkammeret  🙂

Jeg var færdig i trykkammeret den 6.11. og det var en dejlig dag, og jeg fik sagt pænt farvel til personalet. Dagen før blev jeg spurgt om jeg havde hørt fra smerteklinikken, det havde jeg ikke, men der var brev da jeg kom hjem, og det er jeg glad for, for så kan jeg vel komme til hurtigt, der er ellers 2 års ventetid. Jeg håber så, at der findes nogle piller som kan hjælpe på smerterne.

Jeg er ret ked af, at trykkammeret har IKKE har hjulpet mig i skrivende stund, men har dog stadigvæk et lille håb om at der kunne komme en bedring, fordi min strålebehandling ligger så mange år tilbage, at det derfor kan tage længere tid, inden det virker.

Nu har jeg da prøvet det, og det var en lang træls omgang, men man vil jo gøre alt, for at slippe for sine smerter, derfor er jeg glad for, at der er mulighed for at komme på smerteklinikken (som også er på Rigshospitalet) forhåbentlig inden alt for længe.

Da der var ca.14 dage tilbage kunne jeg ikke se særlig godt, alt blev utydeligt, så gik jeg på jagt efter et par gamle briller nok 10 år gamle, men der var en stærkere styrke i, og så gik det nogenlunde indtil de sidste 3 dage, så ville jeg ikke kører bil mere, derfor kom Bjarne hjem og kørte mig til toget, og jeg kørte med hjem om eftermiddagen. Nu når jeg står op om morgenen og tager briller på, er det som om jeg ikke har dem på, og det er da også lige før jeg skal have fjernsynet på skødet, for at læse underteksterne.

Men synet kommer tilbage efter 2-3 uger, noget har trykkammeret gjort, bare ikke det jeg havde håbet på.

Jeg fik læst Stig Larssons ”Mænd som hader kvinder”, den er jo meget rost i medierne, men helt ærligt, jeg synes den var langtrukken og ikke særlig spændende, der var jo ikke lig på menuen. Jeg har så hørt at den næste ”pigen som legede med ilden” skulle være bedre. Nej kom med en krimi af Henning Mankell, der sker da noget for en femøre, sammen med Kurt Wallander.

Jeg fik et dykker certifikat da jeg sluttede, det er da ret sjovt.

Slut på trykkammer, det næste bliver om smerteklinikken.

Anni


Trykkammeret hjalp mig ikke, men lægen der, henviste mig til Rigshspitalet Smertecenter, så det startede jeg på den 12 januar 2009, læs mere om det på en anden side, længere nede.
Anni  🤔

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE