Ideerne tager form

En sand hjælp

Vi tog kontakt til alle de bryllupsplanlæggerer vi kunne finde i Rom, men måtte snart erkende, at det var langt over vores budget. Til sidst fandt vi en kvinde som bl.a. arbejdede med, at planlægge bryllupper i Rom og resten af Italien; Margherita Durando http://www.marryinrome.com/
Hun ville meget gerne hjælpe os med al papirarbejdet og det praktiske, som f.eks. restaurant, fotograf, blomster, kørsel, hotel osv. Vi kunne selv beslutte om hun kun skulle hjælpe med papirarbejdet, eller om vi også ville have hjælp til alt det andet.

Hun tilbød en meget bedre pris end andre bryllupsarrangører, så vi valgte at få hende til at hjælpe os med hele brylluppet.

De penge var givet virkeligt godt ud, for uden hende havde vi haft svært ved at planlægge dette bryllup. Hun var hele tiden 2 skridt foran og løste evt. forhindringer og problemer. Vi fik desuden en del rabat igennem hendes forbindelser; f.eks. fik vi kuvert prisen meget billigere. 

Hun hjalp os bl.a. med al papirarbejdet og sørgede for at de forskellige attester kom rundt til de rigtige myndigheder, at finde og booke tagterrasse restauranten på hotel Bernini www.berninibristol.it/    
blomster (til kirken, brudebuketten samt knaphulsblomster), musik til ceremonien (orgel, harpe og violin), fotograf og video til kirken og photoshoot rundt i Rom, kørsel i Rolls-Royce Silver Cloud, samt hår og make up til mig.

Flybilletter og hotel til os og vores gæster, arrangerede vi igennem mrjet, hvor vi fik et utroligt godt tilbud.

Det tog et år at få al papirarbejdet i orden, da tingene tager den tid de tager i Italien. Der har været mange forhindringer undervejs, men det lykkedes heldigvis til sidst.

Derfor anbefaler vi, at man går i gang i god tid, også selvom man får at vide, at der er masser af tid til at ordne de forskellige papirer   

Men det er al det hårde arbejde værd!
Margherita Durando og Morten

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Den søde | Svar 13.09.2014 09.53

Kan du måske hjælpe mig med hvordan jeg laver en halv bue til min mor og far når de har korverbryllup
PS undskylder stage fejl

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 12:58

...
13.09 | 09:53

Kan du måske hjælpe mig med hvordan jeg laver en halv bue til min mor og far når de har korverbryllup
PS undskylder stage fejl

...
06.03 | 21:40

Very nice!
Good to see a beautifull wedding like that.

...
24.10 | 21:53

Super flotte billeder fra en ,tydeligvis, fantastisk dag. Stort tillykke med dagen. Mange hilsner fra Mikki og Lizette

...
Du kan lide denne side