En anderledes ide til et bryllup......

Ideen opstår

Jeg var ikke overrasket over at Morten ville fri til mig (for det havde jeg mere eller mindre gættet), men jeg vidste ikke at han ville fri i Rom. Så der hev han virkelig tæppet væk under mig.  

Vi var så småt begyndt at snakke om at blive gift allerede før vi tog til Rom, samt forskellige måder at holde vores bryllup på.

Vi hører til Sorgenfri kirke og det er ikke just Danmarks smukkeste (den er meget moderne og ligner ikke rigtig en traditionel smuk dansk kirke). 

Selve cermonien betød rigtig meget for både Morten og jeg, så efter at have besøgt kirken, var vi meget i tvivl. Ingen af os kunne se os selv blive gift der, så vi begyndte at undersøge andre muligheder. 

Vi tog kontakt til andre kirker i området, men det var ikke muligt for dem at vie os. Så vi stod lidt på bar bund. Morten foreslog at vi kunne blive gift i den katolske kirke inde ved bredgade og det var da en god mulighed (Morten er romersk katolsk, da han er fra Ungarn).

Vi begyndte at undersøge forskellige steder, hvor vi kunne holde festen, men jo længere hen i planlægningen vi kom, desto mere i tvivl blev vi (ikke på om vi skulle giftes eller ej, men på selve brylluppet).

Vi kunne ikke se os selv i det bryllup vi var i gang med at planlægge og vi spurgte os selv om, hvem vi endelig holdte brylluppet for?  

Imens vi er i Rom går vi og kigger på forskellige af dens mange smukke kirker. Vi besøger bl.a. en der ligger på den anden side af Tiberen (floden der løber igennem Rom) i Trestevere. Den ligger på den høje bakke, Giannicolo, og har en fantastisk udsigt over Rom.

Kirken i sig selv er mindre end de fleste traditionelle katolske kirker, men meget smuk i sig selv. Da vi ankommer er kirken pyntet med blomster og der skal til at være et bryllup. Vi bliver dog ikke og ser selve brylluppet, da vi ikke vil forstyrre.
Pludselig, på vej tilbage til hotellet, kigger Morten på mig med lys i øjene og siger "Hvorfor bliver vi ikke bare gift her i Rom... tænk over det, vi finder ikke en mere romantisk by og der er ikke andre steder i verden som har så mange smukke kirker".

Jeg må indrømme at min første tanke var nej. 
Grunden til dette var, at tanken skræmte mig lidt, fordi det var krævende nok at skulle planlægge et bryllup hjemme i Danmark, så derfor turde jeg slet ikke tænke på, hvordan vi skulle kunne planlægge et bryllup i Rom (en helt anden kultur og et andet sprog, for bare at nævne nogle af de tanker der løb igennem mit hovede).

Morten drømte videre og kunne ikke helt slippe tanken og det varede heldigvis heller ikke længe før min eventyrs lyst tog over og jeg sagde ja.

Og sådan startede planlægningen af vores drømmebryllup altså............  

Vores kirke San pietro in Montorio

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Edmond | Svar 06.03.2011 21.40

Very nice!
Good to see a beautifull wedding like that.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 12:58

...
13.09 | 09:53

Kan du måske hjælpe mig med hvordan jeg laver en halv bue til min mor og far når de har korverbryllup
PS undskylder stage fejl

...
06.03 | 21:40

Very nice!
Good to see a beautifull wedding like that.

...
24.10 | 21:53

Super flotte billeder fra en ,tydeligvis, fantastisk dag. Stort tillykke med dagen. Mange hilsner fra Mikki og Lizette

...
Du kan lide denne side