Vores eventyr starter (frieriet)

Et romantisk frieri

Vores historie starter den 1. oktober 2005, hvor Morten og jeg møder hinanden igennem vores daværende arbejde og vi har været uadskillige lige siden.

Vi ELSKER begge at rejse på nye eventyr og opleve verden og vi har fået mange uundværlige minder og oplevelser i den tid vi har været sammen. 

På vores 4 års dag overrasker Morten mig med en romantisk forlænget weekend til Rom. Vi havde været i Rom en gang før og var begge meget betagede af denne fantastiske by, på trods af at storbyer generelt ikke lige er vores foretrukne rejsemål.

Vi havde en meget romantisk weekend og på vores 4 års dag inviterede Morten mig ud og spise på en pæn lidt mere ukendt romersk restaurant. Morten havde fortalt tjenerne at han ville fri, så de sørgede for at vi havde en del af restauranten for os selv.
Da Morten gik ned på knæ var jeg ikke et sekund i tvivl om mit svar.
 
Morten havde oprindeligt tænkt sig at fri til mig på min fødselsdag i august i en luftballon, men regnen stod ned på selve dagen, så dette kunne af gode grunde ikke lade sig gøre.

Selve frieriet var utoligt sødt og det var virkelig en romantisk middag og aften. Morten holdt derudover en meget rørende tale inden han gik ned på knæ og jeg kunne ikke ønske mig en bedre måde at blive friet til.

Morten og jeg efter jeg sagde JA

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.10 | 12:58

...
13.09 | 09:53

Kan du måske hjælpe mig med hvordan jeg laver en halv bue til min mor og far når de har korverbryllup
PS undskylder stage fejl

...
06.03 | 21:40

Very nice!
Good to see a beautifull wedding like that.

...
24.10 | 21:53

Super flotte billeder fra en ,tydeligvis, fantastisk dag. Stort tillykke med dagen. Mange hilsner fra Mikki og Lizette

...
Du kan lide denne side